Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Zakaj bi nas hotela vlada “zastrupljati”

Zakaj bi nas hotela vlada “zastrupljati”

Pa ljudje božji a ste vi normalni?
Kako lahko sploh pomislite na takšne nebuloze, da bi cepiva bila škodljiva in da nas vlada ali pa farmacevtska industrija hočejo zastrupiti.
Pa kaj ste zmešani!!?
Zakaj s kakšnim namenom bi nekdo dajal “strup” v cepivo.
A ne poznate zgodovine, vse pandemije smo rešili z cepivi, od kod zdaj norci, ki mislijo, da vam hoče vlada škodovat.
Cepilo se je 20 miljonov ljudi in če jih je od tega umrlo 10 je to zanemarljivo malo in dosti boljše kot če se nebi cepili in bi trpeli posledice korona virusa.
Razni teoretiki zarot so neizobraženi ljudje ponavadi z komaj dokončano srednjo šolo, problem je da imajo dostopa do preveč informacij in si jih razlagajo po svoje.
No nisem še videl ene pametne razlage zakaj bi nas kdo hotel zastrupiti preko cepiv?

Blesavo multinično prizadeto ne vidi niti tega, da nas namerno, zaradi finančnih koristi, vsak dan zastrupljajo.

Bolnik, kdo te zastruplja??
Kaj bluziš psihični bolnik.

Vlada tu ne more kaj dosti storiti, saj danes ni države, ki bi bila suverena in prosto odločala.
Farmacevtski giganti so tisti, ki vse takorekoč držijo v šahu, delajo kar hočejo, njihov marketinški stroj dela po programu ohranjana orjaških dobičkov, kot so jih navajeni.
Rabijo čim več “večnih pacientov”, ljudi, ki bi bili odvisni od njihovih “zdravil”, večni potrošniki, neusahljiv vir dobička. Obenem so povsem brezčutni, prav tako večina medicinske stroke, ki je njihov pokorni sluga, že davno daleč stran od medicinske etike. Hipokriti in ne Hipokrati, oni so tisti, ki nas zastrupljajo.

farmacevtska industrija dela samo za vas!
Farmacevtska industrija vas ima rada!
farmacevtska industrija bo poskrbela za vas, tudi če vi t
https://www.youtube.com/watch?v=gXhkdSKSpmI

Večina ljudi ki tu piše in bluzi teorije zarote ( ki jih v bistvu nikakor ne morejo dokazati, namreč videl nisem niti enega konkretnega in potrjenega vira ki bi njihove trditve dokazale) so ljudje ki so živeli v malo bolj drugačnih časih vsaj večina, ko je vse bolj potekalo počasi, imajo drugačen politični pogled.. Zato stvari preveč politizirajo. Spadam med mlajše generacije in imam čist drugačen pogled na svet. Danes je po moje tehnologija in znanost šla tako naprej da nekateri sploh ne morejo dohitevat in so obstali nekje v 90 letih. Na internetu najdeš svašta. In verjetno velja pri njih, da to pač kar prebereš nekje na fb ali na kakšnih straneh da je to 100 procentno res. Verjetno pa ne dojamejo da je internet poln sranja, tak kot so nas mlajše generacije učili ker imamo mogoče več stika s spletom da je ta poln pasti in neresničnih informacij. Tiste ta prave informacije ki so dejstva in so preverjena tiste pa so malo težko za najti ali pa preveč zakomlicirana za njihov um. Pač nevem tako to jaz vidim. In ja tudi trma naredi svoje. Verjemi nek trmast človek ki je tako ful globoko v temu ne bo odstopil od svojih prepričanj pa če mu narišeš še nevem kaj…

Če prav razumem, so stari zakopani v stare čase, mladi pa grejo s časom naprej.
Jaz pa pravim, da je odprta pot do modrosti za staro in mlado, suho in debelo, izobraženo in nešolano, za vse živo pač. Odvisno, kako globoko imamo vsidrane programe pretekle dobe, sestavljene iz laži in prevar. Bolj ko verjamemo zunanjim avtoritetam, manj smo v stiku z lastno modrostjo. Do modrosti vodi pot intuicije, ki je zavezana resnici, ne lažnivim mafijskim kljukcem. Kdorkoli, star ali mlad, ki je poln lažnjivih prepričanj in po teh programih živi, ni v stiku z lastno modrostjo. Zato ni v navezi z resnico!
Čas Razodetja, v katerem živimo, zahteva od nas odkritje resnice. Ta je vsidrana v modrosti, ne v znanju, ki je zelo pomanjkljivo, celo napačno. Šele modrost nam odkrije pravo znanje.

In izvaja vse kar je podpisala z raznimi clanicami na svetu. Kar oni recejo, ukazejo tako mora biti.
Riba smrdi pri glavi.

Kot je ze rekel predhodnik visje:

“Bolj kot verjamemo avtoritetam, manj smo v stiku z lastno modrostjo.”

Tako je.
Te avtoritete so vsi psihopati in jim ni mar za druge ljudi.
Do državljanov se obnašajo zaničevalno in zato pravijo, da je narod glup.

Za cepivo kontrolirajo stranske učinke, ko se pojavi dvom začasno prekinejo cepljenje, ko preverijo spet nadaljujejo. Torej regulacija deluje.
Potem pa ljudje rečejo, da se naj politiki cepijo z njim in tudi se, pa jim spet ni prav.

Ta koronska kriza je lep dokaz egoizma ljudi, ker če človek upošteva karanteno s tem pomaga k manj širjenju in manj smrti, ampak ljudem to enostavno ni mar. Žalostno.

…se vladi hebe za nas. Nas bo pač zamenjala. Itak nas hoče zamenjat že zadnjih 20+ let. V nekaterih mestih ji to že zelo dobro uspeva.

In kaj tocno je zate konkreten in potrjen vir?
Kupljeni znanstveniki, mediji in politiki?
Indoktrinacija vam je posteno nacela mozgane.

Spet en SDS trol, ki dobro ve, da ta virus ni na tem planetu še nihče izoliral, torej dokazal in potem si upaš pisat o dokazih. O KAKŠNIH DOKAZIH, O ČEM SPLOH PIŠEŠ???
Novega korona virusa ni, vse kar se dogaja že eno leto, se dogaja že stoletja, samo da je vse zrežirano in podkupljeno, v zameno za to, da vlade- predsedniki vlad poskrbijo za to, da bodo pocepili svoj narod. Zato so dobili milijarde denarja od istih ljudi, ki zdaj prodajajo cepiva!!! Obvezali so se, da bodo to storili ali pa vrnili denar.
Zelo malo predsednikov vlad je ravnalo po svoji vesti in to naš JJ dobro ve in je šel v ta dogovor z mafijo samo zato, da ima mir, briga njega za vas.

Stoječe ovacije!!

*ploska*

Dodala bi še to, da bomo po nategih s hiv in Sara xyz in najnovejši covid morali resno podvomiti o Pasteurjevo-Kochovih postulatih, da mikrobi povzročajo bolezni. Končno bomo morali priznati, da hranimo telo s strupi, zato celice in enocelicarji v nas konzumirajo te strupe in zato izločajo strupe, ki uničujejo telo in telesne sisteme, kot so dihalni ali kožni, kjer se onesnaženja najprej pokažejo. Od tu vsi prehladi, aidsi in virusna obolenja.

Ta znanstvena paradigma mikrobiologije bo padla. In covid bo v zgodovino prišel kot obdobje, ko se celotno prebivalstvo začenja zavedati, da je znanost podkupljiva in služi politiki.

Kdor trdi drugače, živi v iluziji, da nas država varuje pred korupcijo farma industrij.

Spet en SDS trol, ki dobro ve, da ta virus ni na tem planetu še nihče izoliral, torej dokazal in potem si upaš pisat o dokazih. O KAKŠNIH DOKAZIH, O ČEM SPLOH PIŠEŠ???
Novega korona virusa ni, vse kar se dogaja že eno leto, se dogaja že stoletja, samo da je vse zrežirano in podkupljeno, v zameno za to, da vlade- predsedniki vlad poskrbijo za to, da bodo pocepili svoj narod. Zato so dobili milijarde denarja od istih ljudi, ki zdaj prodajajo cepiva!!! Obvezali so se, da bodo to storili ali pa vrnili denar.
Zelo malo predsednikov vlad je ravnalo po svoji vesti in to naš JJ dobro ve in je šel v ta dogovor z mafijo samo zato, da ima mir, briga njega za vas.
[/quote]

[/quote]

To kar si ti napisala zelo malo ljudi ve in še vedno milsijo, da je njihovo znanje o virusih in patogenih na sploh RESNIČNO!!!
Daleč od resnice je pravljica o patogenih, DALEČ OD RESNICE!!!
Meni gre na kozlanje, ko poslušam našo takozvano “STROKO” ko govorijo o virusu, jaz pa vem, da to ni res, da ta človek pojma nima o čem govori- GOVORI SAMO PO TEORIJI, videl virusa v živo ni NIKOLI.
npr. tale kvazi strokovnjak Jerala iz inštituta, ki ga je vlada najela in ga plačuje da komentira, kao dr. znanosti o tej PLAN DEMIJI, trosi take neumnosti, da ko bo tole prišlo vse na dan, ga bo tako sram, da se bo v zemljo sam zakopal, ampak zdaj vidi samo denar in fuzla o virusih 100/uro!! S R A M O T A !!!! PA TAKA ZNANOST!!!

Da umre čimveč starih in bolanih ljudi. Tisti, ki bomo ostali bomo 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} zdravi in bomo delali do 80 ega dela. Stari in bolani so pa žal odveč, samo strošek države Če ne bodo pomrli od kovida bodo pa od cepiva. Od kje vam ideja, da nam država hoče dobro? Kaj je za mene naredila država? Nič popolnoma nič. A mi je zrihtala službo, pomagala pri nakupu stanovanja, mi dala kakršnokoli pomoč? Plačujem davke, prispevke, kaj sem dobila nazaj? Nič, ko rabim zdravnika, ga rabim takoj in ne čez pol leta, zato grem vse samoplačniško.
Torej dokler bomo delali in bili zdravi in plačevali davke državi, lahko živimo, ko bomo stari za v penzijo in bolni pa nas bodo pocepili, da čimprej pocrkamo. To si mislim o nasi državu, oblasti in vodilnim na splošno po svetu. Samo za denarin bogatstvo se gre, za ljudi jim ni mar.

Znanost je samo jezik s katerim opisujemo, skušamo razumeti naravo, to ni nekaj kar si nekdo kar tako izmisli, za razumevanje tega je potrebno kritično mišljenje, treba upoštevati dejstva ki temeljijo na poskusih, eksperimentih, predpostavkah in hipotezah. In vi ki tega žal ne morete dojeti, nimate kaj govoriti v imenu znanosti, nimate niti pravice hujskati ljudi proti nečemu česar ne razumete. Vidi se da ste ljudje čimbolj ne bom rekel neumni ampak nesposobni normalnega dojemanja nečesa, nesposobni normalnega pogovora in razlikovanja od mnenja od dejstev. Žal je to problematika današnjega časa nemorš nič.

Stroka, no, če ji lahko tako rečemo, je vodena oziroma samovoljno sledi WHO organizaciji in njenim filijalam, ko gre za vsak, tudi najmanjši podatek o virusih, vključno z zadnjim, covidom. Nikoli nihče ni videl virusa od govorcev, model so izdelali v centrali in oznanili njegovo podobo, ki jo prikazujejo vsepovsod. Virus niti približno ne izgleda tako. Ta podoba je kot skoraj ljubka prikazen iz otroških risank. Saj viruse se da lepo videt z mikroskopom, dosti težje pa je dokazat, da povzroča karkoli, razen tega, da tesno sodeluje s celico v njen prid, saj je njegova genska koda sprogramirana tako, da služi celici. In ni ga Pasteurja, ki bi spremenil ta program. Ker to ne gre, so večni spori okoli dokazovanja obstoja patogenih virusov. Virus je pogojno živ, živ je le takrat, ko mora kaj narediti za celici,,kot na primer obvestiti drugo celico, da njegova celica doživlja vdor tujih genetskih fragmentov virusa, kot je to cepivo covid, da se sproži alarm in se tujek izloči. Zato nekateri ljudje zbolijo po cepljenju.

Treba bo reči bobu bob in si priznati, da ljudje obolevajo zaradi strupov iz hrane in okolja ali zaradi strupenih celičnih intervencij, kot so zdravila, preparati in cepiva.

Predvsem pa zbolevajo od neumnosti oziroma zaradi neosvescenosti.

Pa če smo že tako daleč, gremo pa še dalje, tokrat v času nazaj. Zloglasna španska gripa na bi pobrala od 17 do 50, včasih je navedeno celo 100 milijonov. Kakšna statistika je to, ki navaja takšne različne številke? Resnica je ta, da je umrlo par milijonov ljudi prav v državah, kjer so po izčrpanosti v prvi svetovni vojni ljudje množično prejemali na tone aspirina, s katerim je prav takrat zacvetela nemški farma koncern, vsem dobro znan. Znanstveno je bilo potrjeno, nikoli pa medijsko promovirano, da je teh par milijonov ljudi v določenih državah umrlo za posledicami aspirina, ki jim je do prafaktorjev razclenil krvno strukturo. Ostali milijoni ljudi so umrli enostavno zaradi izčrpanosti od vojne.
Zgodovina se enostavno ponavlja, ker ljudje verjamejo že stoletju ene in iste laži. Farma je novi Vatikan. V srednjem veku je Vatikan imel monopol nad boleznijo,,ki je bila seme hudiča in jo lahko le Bog/Cerkev pozdravi, danes pa nas ozdravi vsega le Farma. To so dogme, ki se sicer spreminjajo, v srzi pa gre za času primerno nadvlado neke družbene elite. Do 20. stoletja smo verovali v Boga, zdaj verujemo v Znanost, katere portal je Farma.

Pardon, malo sem se razpisala … prvi pomladni dan … bi moral biti drugače obarvan. Slaviti bi morali Naravo, v resnici pa slavimo Črno Boginjo Farma.

To kar si ti napisala zelo malo ljudi ve in še vedno milsijo, da je njihovo znanje o virusih in patogenih na sploh RESNIČNO!!!
Meni gre na kozlanje, ko poslušam našo takozvano “STROKO” ko govorijo o virusu, jaz pa vem, da to ni res, da ta človek pojma nima o čem govori- GOVORI SAMO PO TEORIJI, videl virusa v živo ni NIKOLI.
npr. tale kvazi strokovnjak Jerala iz inštituta, ki ga je vlada najela in ga plačuje da komentira, kao dr. znanosti o tej PLAN DEMIJI, trosi take neumnosti, da ko bo tole prišlo vse na dan, ga bo tako sram, da se bo v zemljo sam zakopal, ampak zdaj vidi samo denar in fuzla o virusih 100/uro!! S R A M O T A !!!! PA TAKA ZNANOST!!!
[/quote]

Moram pa te razočarati v tvoji maščevalni vnemi, namreč v tvojih obetih, da bodo odgovorni slej ko prej stali pred strelskim zidom.

Poglej, kaj se je zgodilo s strokovnjaki hiv histerije. Čeprav vsak resen in izobražen zdravnik zna diagnosticirali Kaposijev sarkom, je Farma poimenovala to znano bolezen AIDS, kot posledico okužbe s patogenim virusom hiv. Poglejmo le simptome te bolezni in vidimo takoj, tudi kot nemedicinci, da so simptomi aidsa in Kaposijevega, identični. Galo, ameriški znanstvenik, prej sporen farma mogotec, je prepričal medicinsko srenjo, da je Kaposijev sarkom od takrat imenovan AIDS in da je to nova bolezen, ki jo povzroča virus. In ker je vse prepojeno z Farma miselnostjo in denarjem v medicinskem sistemu, še danes nihče ne postavi na zatožno klop nikogar, ki je odgovoren za ta nateg. Nobena prognoza z aidsem, da se bo namreč zagotovo razširil po vsem planetu na vse možne rizične skupine ljudi, da bo pomoril pol človeštva, če ne več, če se ne bomo zavarovali proti temu virusu in ga iztrebili se ni uresničila,
čeprav so bile to znanstvene trditve. Ali smo ga iztrebili? Ne, enostavno ga tu in tam še vedno diagnosticirajo kot aids, večinoma pa le še kot Kaposijev sarkom. Ni pa se razširil na vse skupine, niti najmanj, ostal je v eni in isti rizicni skupini. Smrtnost se ni ne povečala ne zmanjšala v letih aidsa in po njem. Skratka aidsa ni več niti nam ne grozi okužba. In tako bo tudi s tem virusom, nič krivim, neobstoječim. Počasi bo izzvenel in le tu in tam bo kdo kazal simptome. Pa tudi cepljenje ne bo obvezno. Vse bo zagotovo izzvenelo, kdaj točno, pa je malo odvisno tudi od nas samih. Manj mešamo ta drek, manj bo smrdel, po domače rečeno, da zabelim za konec …

Ne verjamem, da nas vlada hoče zastrupljati, verjamem pa, da če se sami ne bomo zavarovali pred Farmo, nas bo Država zagotovo pahnila v njene zublje. Država in njeni organi v EU so pač zelo podrejeni centru, ta pa nadrejenemu centru. Ko je govora o vojni, je tu glavni nato. Ko je govora o zdravju, je tu glavna WHO, Združeni narodi in državni zdravniški sistemi, vsi pa profitirajo s Farmo, vsi, od delavca v Leku, do Bill Gates in vse prodane duše na tej lestvici.

Nehajte hodit k zdravnikom, malo potrdite doma, nehajte jesti meso in sladkor, hodite v gozd vsak dan, ne ponocujte, kakor jaz pravkar, temveč zaspite v objemu ljubezni pravočasno, pa ste na dobri poti, da se približate 100tki, kamor sem namenjena sama.

Recite Medicini NE in se samozdravite.
Kar naprej srečujem ljudi, ki mi pripovedujejo neverjetne zgodbe. Nehali so hodit k zdravniku, ko jim je diagnozsticiral smrtonosno bolezen, pa so po odhodu iz zdravniškega sistema živeli še mnogo dalje, kot so jim prognozirali zdravniki. Nekaj takih ljudi pa celo osebno poznam, z eno osebo sem v rednem kontaktu, pa bi morala biti že mrtva, če bi poslušala zdravnike, ko se je zoperstaviti operaciji, ki bi naj bila neizogibna. In seveda kemoterapiji. Prehranjuje se izredno zdravo, živi izredno zdravo in se tako tudi počuti. Pred boleznijo pa je bila vedno depresivna in malce zapita. Zdaj pa cveti, kot vrtnica. Brez Farme ji je uspelo. Oziroma ji je uspelo prav zaradi tega, ker ni podlegla Farmi&Uradni Medicini.

No, to so pač moje osebne statistike. In izkušnje.
Pa se to! Poizvedovanja sem na nekaj mrliških uradih in odstotek umrlih ljudi se v treh manjših mestih ni spremenil. Celo identične številke so se pojavile, v letih 2019 in 2020 v enem primeru. No, v Ljubljano nisem klicala. Naj pokliče tja nekdo iz Ljubljane.

Tako preprosto je to.

Farma is a bitch. Don’t forget it, Little Man.

[/quote]

To ne, ampak ta cepiva so trenutno v fazi preizkušanja in se vsem jebe, če umre 0,1{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} takoj po cepljenju. To je za njih samo statistika. Krvne strdke so pa sedaj dokazali.
Meni je res odvratno, da morajo nekateri ljudje umreti, ker cepivo ni preizkušeno. Ti ljudje so se cepili v veri, da jih bo cepivo zaščitilo. Potem pa še poslušam fore o antivaxerjih, statistiki, pa ne vem še čem.

Kdor je mislil, da ima Janša kohone, je res naiven.
Kdor pa misli, da je Janša domoljub, je pa nor.

Kdaj se boš zbudil,ker sedaj že predolgo še “prijetno”spiš???

Da umre čimveč starih in bolanih ljudi. Tisti, ki bomo ostali bomo 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} zdravi in bomo delali do 80 ega dela. Stari in bolani so pa žal odveč, samo strošek države Če ne bodo pomrli od kovida bodo pa od cepiva. Od kje vam ideja, da nam država hoče dobro? Kaj je za mene naredila država? Nič popolnoma nič. A mi je zrihtala službo, pomagala pri nakupu stanovanja, mi dala kakršnokoli pomoč? Plačujem davke, prispevke, kaj sem dobila nazaj? Nič, ko rabim zdravnika, ga rabim takoj in ne čez pol leta, zato grem vse samoplačniško.
Torej dokler bomo delali in bili zdravi in plačevali davke državi, lahko živimo, ko bomo stari za v penzijo in bolni pa nas bodo pocepili, da čimprej pocrkamo. To si mislim o nasi državu, oblasti in vodilnim na splošno po svetu. Samo za denarin bogatstvo se gre, za ljudi jim ni mar.
[/quote]
Itak.
In šele, ko bo večina ljudi to dojela, lahko upamo na boljše čase in na vodstvo kateremu bo res mar za državljane.
Te zločinske lopovske psihopate pa vse postrelil, ker delajo ogromno škodo. Tako s finančnega smisla, kot moralnega.

Vlada ne. Farmacija pa, s pomocjo vlad. Pa ne zastrupiti, eksperimentirati z nami. Mar farmacija potrebuje zdrave ljudi?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

New Report

Close