Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Zakaj bi prepovedali gibanje med občinami?

Zakaj bi prepovedali gibanje med občinami?

Jaz slovenijo primerjam z demokraticnimi eu drzavami, ki bi nam morale biti zgled, ne vem zakaj nas je treba primerjati z Balkanom? Očitno po tvoje tja spadamo? Btw, hrvaška ima 20 občin, mi pa 220, torej imajo cca 20x večji maneverski prostor kot mi. S Srbijo se pa res ne mislim primerjat.
[/quote]

Z balkanom se nas primerja ker nas večji del evrope šteje pod balkan. Btw, hrvaška ma 428 občin.

Z balkanom se nas primerja ker nas večji del evrope šteje pod balkan. Btw, hrvaška ma 428 občin.
[/quote]
omejitev gibanja imajo pa na županije, ki jih je 20. Če se bomo sami primerjali z balkanon bomo tja tudi vedno spadali.

Glavnino težav smo prebrodili,” je dejal Zadković, a opozoril, da lahko ob pretiranem rahljanju ukrepov hitro nastopi drugi val, ki si ga nihče ne želi, še posebej ne v občini Piran, ki je odvisna od priliva turistov.
Pozabi na turiste žepan Pirana, pozabi! Nas ne bo, tujcev ne bo, pa boste lahko sami od sebe živel. Privoščim vam, res privoščim. Tale župan je zamudil priložnost,da bi bil tiho. Na škodo kraja in tistih, ki od turizma živijo. Gravž!

Kaj bluziš v prazno.
Ti veš za stanje čim posije sonce na Obali?
Povno povsod in tako bo tudi vnaprej.
Kdor ima rad izletniške točke se bo vračal na njemu prijetne kraje, ti se pa od tega požri.
Letos bo izreden naval na Slovensko Obalo, ker je blizu.
Preventiva, da je odlok med občinami, je pravilna odločitev, za Obalo še posebej.
Po prvem maju se bo vse sprostilo, ti si pa lahko grižeš jezik še naprej,

New Report

Close