zakaj bi sploh rabili ženske???
Edino za ploditev in izmozganje preživnine ste še koristne.
Za gospodinjska opravila le jamrate, kak je to eno veeeeliko delo ki je ekvivalentno celi polovici hiše, v katero niste centa vložile. V resnici se večinoma za gospodinjska dela le gumb obrne na štedilniku, pralnem, pomivalnem stroju, kavomatu,sušilcu… sicer pa tudi najbolj vešči ljudje v kuhinji so vsi po vrsti moški.
Za kaj naj vas še imamo, razen tega da se redite, kadite in da vas hranimo za soseda v postelji?
uf tebe pa je ena močno ujezila.
Hm zakaj nas imate?
Če se najdeta dva taprava je življenje lebše in lažje. Človek je zato, da ljubi in da je ljubljen.
Ja ne vem zakaj hočeš žensko imet? Saj te nihče ne sili, da moraš imeti žensko,a ne da ne?
Torej se ne obremenjuj pa bo. Aja, ne znaš vseh tistih gumbov zavrtet , a je to težava?
Za opravljanje 😉 Danes sem se pri zobarju naposlusal kateri POP-tevejec ima lasujo oz. vlozek 😉 Ah ja sklep? Skorajda vsi 🙂
Zakaj si sploh odprl takšno temo? Kot drugo, zakaj si napisal s takšnim tonom?
kot tretje, zakaj so komentarji enozložnice? No na to vem odgovor, neumno vprašanje ima neumne odgovore, zato odgovori niso krivi, pobrisal sem jih samo zato, ker vem,d a bi znali iz te teme narediti tudi kaj koristnega, ne samo enozložnice.
primož
A vi se ne znate več oglaševat ? Zakaj je treba 10 let brat ene in iste ljudi in se ŠE VEDNO obremenjevat kako se izražajo, kakšne pišejo, na kakšen način jih kaznovat itd ? Sebe kaznujte, ker niste sposobni dobit novih uporabnikov.
A delo v marketingu je plačano? Mogoče bi se pa Sadni tam dobro odrezal…
Takih tem bo še na milion, ker jih odpirajo eni in isti uporabniki. Pa komentarji spodi bojo glih tko isti. A ni logično ?
Fora je tud, da nima veze kakšno temo odpreš, naj bo še tok izvirna, folk jo bo prezrl, ker ni dovolj provokativna, kot npr. tale. Skos samo seks, zveze, partnerji, ti ljudje, kot da so brez hobijev, interesov, nič drugega jih ne zanima. Pa ni ti valda tok bad, da cel dan premišljuješ samo o babah ? Da bi moj life bil tak, bi se že zdavnaj dal ubit.
evo, se držim “usmeritev” od zgoraj☺
.-.-.-..
za izvajanje medsebojnih fizičnih odnosov s spolnimi organi.
Še najraje takšnih, pri katerih drug na drugega kričiva in se obkladava z besedami, ki sicer menda niso izgovorljive in žalijo bralce/ke MON_a, če iz lastne neprevidnosti naletijo nanje.
Forum je zaprt za komentiranje.