Zakaj bivše nočejo to tudi ostati?
Kar nekaj bivših v zadnjih letih se hoče dopisovat, it na drink, pogovarjat, seksat, iskat skupne točke, razlagat, kako so njihova vrata zame vedno odprta, inscenirat razne intrige, klicat moje druge bivše, lajkat moje fb poste, pošiljat darila, skratka prav trudijo se, da jih ne bi pozabil. Pa kaj v besedi bivša jim ni jasno? Niso slučajno bivše! Kdo pa se bo ukvarjal z njimi, ko pa je toliko bodočih, ki komaj čakajo, da pridejo na vrsto?! A ima še kdo podobne izkušnje (razen DX-a)? Kaj pa ženske pravite na to? Zakaj me ne morejo pozabit?
Ker še odraščajo oziroma si naletel na nezrele primerke, ki še ne vedo, kaj sploh želijo. 😉
Aha, pol so nezrele, praviš? No, res so ble fejst sladke, nič kaj nezrelo niso delovale. Same fine dekline. Ampak mogoče bo pa res treba začet zrelejše/starejše iskat? Samo kaj, če bodo tudi one pogrešale svojega ex. princa? Mogoče pa začnem delat na sebi, da ne bom več tok fejst?
Ker še odraščajo oziroma si naletel na nezrele primerke, ki še ne vedo, kaj sploh želijo. ;)[/quote]
Princ zelo te razumem.
Tudi jaz ne morem pozabit matjazkota.
Princ, ne pogresajo tebe, ampak tvojih nekajsto konjev!
A ga ni več kle? Tud jast ga pohrešam.
A jbt ga, hud si. Kaj češ zdej. Potrpi, ni druge.
Sami hudi jebachi. nekaj je pa čudno. zadnjič v fitnesu gvihtam ko norc, pa poleg mene gvihta znanec, mladec, 26 let, visok, črnolas, definiran, z dobro službo, med babami znan. Pa se tako zaupno meniva, pa tip mimogrede pojamra: ej, stari, a ti veš, kako dolgo jaz že na babi nisem bil…Je pa dečko 1 a, tak, za kakšrnim 20-letne RES pogledajo.
To je iskrenost, ne pa samo ono…ej, jaz kr naprej porivam, meni babe težijo..
Ma maš prov, Spider, majo tut hude bejbe take izkušnje. Zgleda top, pametna, športnica, ni da ni. Edin seksa pa nč. Tut to je iskrenost. To da tip top zgleda al pa da bejba top zgleda ni vedno pozitivno povezan s tem kolk (al pa kok dobr) seksa.
Bo treba omejit komunikacijo, ni kaj, samo skrival se pa pred bivšimi res ne bom. Eni se skrivajo zaradi slabih reči, pa se ja ne bom jaz, ker me imajo rade, ali kako? Saj človek že potrpi, samo tole je že kar malo nadležno. Rešitev bi bila, da si poiščejo desce. Je tu kakšen dober, ki ga lahko predstavim?
Bo treba omejit komunikacijo, ni kaj, samo skrival se pa pred bivšimi res ne bom. Eni se skrivajo zaradi slabih reči, pa se ja ne bom jaz, ker me imajo rade, ali kako? Saj človek že potrpi, samo tole je že kar malo nadležno. Rešitev bi bila, da si poiščejo desce. Je tu kakšen dober, ki ga lahko predstavim?[/quote]
Ma lej stari, kva nej ti rečem. Pa dej zmisl si da si gej, al pa kej tazga.
Ker še odraščajo oziroma si naletel na nezrele primerke, ki še ne vedo, kaj sploh želijo. ;)[/quote][/quote]
Ja ne vem, potem pa povej, če se ti zdi zrelo se boriti za pozornost nekoga, ki te ne šmirgla oziroma te je zapustil?
Očitno si jim slabo razložil in odšel šalabajzersko, zato se še vedno vračajo nazaj, da bi lahko končno obrnile nov list. Si boš moral vzeti čas in jim dati par besednih zvez. Ne da se vsega prebrati med vrsticami ali celo priti med tvojo slamo. Slabo si zaključil, zdaj se ti to vrača.
Glej M, ideja ni slaba, bom sprobal naslednjič.
“Aaaaaaa, zakaj me zapuščaš (solze)????”
“Sori bejbi, super si, rad te mam, ampak jst sm ubistvu gej!!!”
Tako po ene pol leta vsakodnevno nekajkrat žganja in stotinah orgazmov, ne vem če bo ravno verjela. Ampak probat pa ni greh. Boljše že, kot Markov predlog:
“Aaaaaaa, zakaj me zapuščaš (solze)????”
“Sori bejbi, sj te mam rd pa use. Ampak ti si men ful neresna!!!”
Ampak tole zdaj pa ni iz tega sveta! Preden sem prebral tvoj odgovor sem razmišljal o tem. Da je problem verjetno v tem, kako se zveza konča. Meni je vedno bilo veliko do tega, da greva narazen fer, brez kregancije in negativnih čustev.
A glej ga šmenta, potem očitno ostanejo pozitivns ali kaj?
Ampak tole zdaj pa ni iz tega sveta! Preden sem prebral tvoj odgovor sem razmišljal o tem. Da je problem verjetno v tem, kako se zveza konča. Meni je vedno bilo veliko do tega, da greva narazen fer, brez kregancije in negativnih čustev.
A glej ga šmenta, potem očitno ostanejo pozitivns ali kaj?[/quote]
Kaj hočeš slišati, da si car? A ti ne razumeš, da ljudje ne morejo priti do tebe, če si ti tega ne želiš? Zakaj jih božaš po ščegetavčku?
…torej ko enkrat oddideš zaloputneš vrata 🙂
Kaj prišel si na vrsto ? Niso nič bolšega ujele pa so šle reciklirat, kaj ti ni jasno ?
Pa bistva nisi napisal, KDO JE BIVŠI kle ? A so one tebe šutnile al ti njih ? Če so one tebe, potem so odkrile da takega FAFAČA s kreditno kartico ne bodo več dobile.
Če si jih pa ti šutnil, pol si pa tak ALFA samec, da se noben ne more kosat 🙂 Al pa si tist “the one that got away”, si hočejo kremple zbrusit na teb, pol te pa zavreč, razen če so že kokošjih let, 25+, pol se jim že mudi za otročke, hiško, zavese…
NAPIŠ nam… kok si star, kok so one, kok sta bila stara ko sta bla skupaj, kdo je koga steral, kok denarja maš pa kako porivaš (čas ipd).
Tko na suh je mal težje. Napisal si, kot da si DON JUAN.
To da sem car vem, ne rabim slišat od tebe, hvala, vidim v reali. Skrival se ne bom. Blokiral številk tudi ne (skrivanje). Si mi dala mislit glede šalabajzerskih zaključkov. In ščegetavčkov tudi. Saj pri zadnji bivši je še kar ok. Zaključek manj šalabajzerski in nič žgečkanja post festum.
Če bi bil car, bi zaključil kot se spodobi in ne bi puščal globokih, neozdravljenih ran pri bivših partnerkah, ki se vračajo po zdravilo. Ampak, ker ti resnično misliš, da si car, jim z vsem tičem ups srcem pomagaš. Res si srčen človek. Prepotentnež.
Leta pa ostali podatki ki jih hočeš od mene asshole spadajo v sfero zasebnosti. Noben Don Juan nisem, sem pa v veliki večini res jaz zaključil. In očitno (hvala Goldfish) ne kot bi bilo treba.
Ej mal se pomiri. Nobenim tičem. Izogibam se vsem kontaktom, kaj šele telesnim. Edina globoka neozdravljiva rana je ker pač grem. Tako fer, brez varanja in iskreno. Ampak očitno vam ženakam tudi to ni prav.
Glej, to da ima človek pozitivno mnenje o sebi (in ga na provokacijo pač izrazi na glas), ga še ne dela nujno prepotentneža. Čeprav mi je v resnici vseeno za kakšnega me imaš, ne potrebujem tvoje potrditve ali zavrnitve.
Glede problema, ki to ni, pa z zadnjim postom generične buče klatiš in ničesar ne poveš. V takem primeru, bi čisto ustrezalo, da bi bila tiho.
ja pol si pa izber eno pa jo nafilaj k purana za zahvalni dan, je že čas
Forum je zaprt za komentiranje.