Zakaj bivše nočejo to tudi ostati?
Vse se mi hočejo ljubeče vračati, le kaj za vraga počnem narobe? (retorično vprašanje)
Tiho bom, ko se bom sama tko odločila. Imaš probleme z nasprotnim spolom? Težko slediš? Ker mi deluješ, da nisi ravno doumel, kakšno je moje mnenje. Po moje imaš problem, več njih.
Vse se mi hočejo ljubeče vračati, le kaj za vraga počnem narobe? (retorično vprašanje)[/quote]
Sem že povedala, ti se pa še naprej sprašuj. In s tem se ni ravno za hvalit, to ni tvoja kvaliteta, prej bi rekla, da ne znaš speljati stvari do konca oz. tako kot se spodobi. In kakopak rad ješ pogreto juho.
aja ti odpirač teme… en INSIDE INFo…
BIVŠIh ni! pri ženskah. Vsi moški v njenem življenju so le mali ali veliki plamen oz žerjavica. Vsi trije lahko (p)ostanejo ogenj 🙂 To je ženskam brezdimenzijsko, pač si bil dobra izbira oz. so ostali tak šrot, oz so se že zapustile in osivele. Ni hec. Zadnjič sem pri eni 24letni videl že dva DOLGA siva lasa, groza. In ženske vedo, da je lažje tebe dobit, staro stranko, kot v novo reklamo investirat.
Pazi, da ne bo zavrela voda v akvariju, Goldfish. Po mojem ti ama nič ne veš o meni in mojih morebitnih problemih.
Prepotentnica!
Bo kar nekaj resnice na tem kar si zgoraj napisal, bržkone.
Hahahahahaha. Poglej, kako si postal rdeč. Saj je samo virtuala, nč bat da bom pri tebi. Sem oddaljena svetlobna leta od takšnih kot si ti. Lajf je prekratek, da bi se sprijaznila s povprečjem oz. pod nivojem. Zdaj ti pa dovolim, da me pustiš pri miru.
ej Horseburger princ, si pa zgleda teli goldfish res na pizdo stopil, po moje bi ti arzenik vlila v nočno posodo.
Na mino si stopil, sam nisem podrobno prebral kaj je blo..
To so pa stare babe, narezrašeni konflikti iz preteklosti, potem pa en revež ČUSTVENO mino pohodi.
Therefor… ČE MAŠ IZBIRO, vzemi MLAJŠO, razen če ti ej za kero žal, zaključ POSEL pa je. 🙂
Reč, fuck it. Ruska ruleta, brez kondoma pa da vidš če se prime, slovenska ruleta.
Vse se mi hočejo ljubeče vračati, le kaj za vraga počnem narobe? (retorično vprašanje)[/quote]
Sem že povedala, ti se pa še naprej sprašuj. In s tem se ni ravno za hvalit, to ni tvoja kvaliteta, prej bi rekla, da ne znaš speljati stvari do konca oz. tako kot se spodobi. In kakopak rad ješ pogreto juho.[/quote]
Razumevanje napisanega ni ravno tvoja vrlina. Originalna teza je, da pogreta juha ne pride v poštev, kaj ti ni jasno? Ravno v tem “tako kot se spodobi” je catch22. Verjetno bi moral na grdo, da bi bila bolečina in zamere ane? Potem ne bi bilo želje po vračanju. Genijalka!
Kaj od besedne zveze “retorično vprašanje” ti ni jasno?
Nisi slišal, ko sem napisala, da nihče ne more do tebe, če si tega ne želiš. Zapreš vrata, odtrgaš kljuko, če je to potrebno. Ampak ne…ti si žrtev, ti si ubožček nadlegovan…nič hudega sluteč si žrtev zarote, nepoštenja, krivic. Sami resni problemi. Loti se jih reševati. Kapiš vsaj osnove predočenega? Saj ne rabiš sprejeti, samo zanima me, če slišiš.
aja horsič, morda sem narobe razumel ? Ti jih DEJANSKO nočeš ?
JA potem pa povej kajne. Rečeš, da AINT GONNA HAPPEN, EVER, pa je…
A si res 100% da neb ? Morda se ti pa splača, boš kot king, sam če si 100% pa poveš jasno in glasno, če imaš vsaj kaj avtoritete in integritete iz veze, da ti verjamejo, da si mož beseda, potem bo zdrava ženska to razumela, če ne pa naredi tko k ženske, prvo opozorilo pol pa PRIJAVA 🙂
Ej horsin… reč ji k američani: “Which part of the EX GIRLFRIEND you dont understand?”
Ups ampak ti pa že dolg nisi na površje splavala po zrak al kaj? NIKOLI nisem napisal da sem žrtev. Samo PRIJAZNO kolikor si tvoj velik ribji ego zasluži, ti skušam razložit, ampak ti pač ne uspe razumet. Saj ne rabiš sprejet, slišiš?
To da si žrtev si napisal sam…medvrstično. Morda bo bolje, da se zaradi transparentnosti obrneš na strokovnjake iz področja psihologije. Njih boš menda poslušal, saj so ljudje s kompetencami.
Medvrstično bereš to kar hočeš slišati, povodna gospa! Lahko ti priporočim kakega od strokovnjakov, če potrebuješ. Glede na tvoje dosedanje veleumne sestavke, bi imeli s tabo najmanj življenjsko delo. In to cel konzilij.
Razloži ti to eni taki kot je npr. Goldfish. Taki še to ne bi pomagalo, če bi ji dal tetovirat na dlan, pa ne bi razumela/verjela/sprejela, ko se v nekaj zapiči. Če ne bi vedel, da je navadna piranha, bi jo lahko imel še za mečarico.
Ne boš verjel, včasih tudi blokada na mobitelu ne pomaga lol. Ampak tvoje vprašanje o 100%-nosti je relevantno. Ker že če je 99.9% obstaja šansa. In mogoče je tudi to dovolj. Bo za razmislit, hehehe.
Saj nisem, tudi jaz sem bil s teboj popolnoma iskren. Samo razumela nisi. Nič hudega.
Ma princ nared kalkulacijo, že to da si si vzel tok časa.
Glej film Match Poitn 2005…
Morda ti bo njen fotr dal VSE, sam da bo hčerkica srečna. Boš delal NIČ, pa mel boš žensko k je nora nate, kaj bi še rad 🙂
Če si pa ALPHA as fuck, pa sigurn da bi se rad losal bab, jim povej, drugač pa PREPOVED PRIBLIŽEVANJA… Pa kakšne babe si to mel, da ne razumejo. MADpussies praviloma niso tečne. Kakšne k pa že za zadnjimi bilkami hlastajo pa znajo bit k terminatorji ja.
Hahahahahahahahaha. Spregledal.sem tale umotvor. Seveda si oddaljena svetlobna leta, takšne, kot si ti, se še s palico dolžine svetlobnega leta ne dotika. Ne si laskat, da se bojim tvoje bližine. Wannabe bitches kot si ti, v reali odpadejo kot ocvirk, pa če zgledajo kot boginje, ne kot navadne ribe babice. A ti naročim ogledalo za v akvarij? Aja, takim kot si ti to ne pomaga. Izkrivljena slika sveta pa to. Saj obstajajo strokovnjaki za to, kar v akcijo pojdi, ti dam kako telefonsko?
Lahko meni, ki imam problem.
Ti si cela en sam probem 🙂
TI potrebuješ telefonsko, ampak ne od bivših. TI si zdaj tisti, ki rabi pomoč. Kaj projeciraš name? Pa kaj si postal zajedljiv kot komar. A si TI slučajno želiš, da bi imel zdajšnjo, ki bi nekoč postala bivša in bi še hrepenela po tebi? Ker deluješ že tako. Ja, bojiš se bližine žensk, zato ni bojazni, da bi te obletavale. Vidiš, problem rešen, ker ga sploh ni. Imaš pa polno drugih. Ampak to ti bodo razsvetljevali drugi, jst sem ti le pokazala pot. Pojdi zdaj tja.
Lahko meni, ki imam problem.
Ti si cela en sam probem :)[/quote]
Ne bit ljubosumen, lahko ti naredim nove, še večje probleme. Hahahahahaha, to mi je zdaj smešno.
Princ, a je kera od nnjih bogata ?
Jst vsaj to preverim, da ni slučajn bogata, predno jih TERMINAL zavrnem…
Sam do zdej so ble vse BROKE AS FUCK…
Dobro pri eni so mel OBRT, sam kurac bi moral delat, previsok davek da bajso porivam, pa še sral bi mi glav def..
Če bi bla pa konkretno bogata, se lepo poročiš, pa bajto ZGRADITA, da je pol tvoje, da se opere a veš… Če se sam vseliš v NJIHOVO bajto pol si BROKE…
Če je kera bogata premisl, če si jih včasih porival… neki je že moglo bit… Pa tud če se lotiš kasnej, ko čimveč “skupaj” zgradita… boš imel DECENT ločnino, bod k baba… Je vse za premislt. Al pa boš mel super zvesto ženo, k ti bo jedla iz roke, sej vs eniso mogle bit tako slabe kajne. THINK ABOUT IT, at least. Če ne pa prijava po spisku.. prvo mobitel da ji zagrozijo z odklopom, pol policija, tretje pe SODIŠČE… JBG.
Forum je zaprt za komentiranje.