Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj bivše nočejo to tudi ostati?

Zakaj bivše nočejo to tudi ostati?

Prepotentnica, narediš lahko kvečjemu kaj sama sebi. Jaz bi se na tvojem mestu pazil tega (strokovna pomoč obstaja!).

Zdaj grem pa spat, ne da se mi več tvojga akvarija burkat. Jutri naprej, če ne boš zmogla bit tiho.

Princ na nekajsto belih konjih…tudi izbira nicka več kot odlična, ni kaj. V tebi je strahoten potencial. Moral bi se skriti, zakopati živ v zemljo, ker si res ogrožena vrsta. Evo, zdaj se mi pa smiliš.

Jaz svojega bivšega pokličem, da se potolažim in zacelim ego, ko mi spodleti pri katerem drugem tipu. Vem, da lahko manipuliram z bivšim in mu piham na dušo. Pač vse kupi. Pa če me zasrbi in na vidiku ni kaj drugega imam bivšega na dohvat ruke. Darila? Če se mi dela kakšna navlaka doma, lifram dalje. Enkrat sem prstan od enega drugega tipa, ki ga je pozabil, podarila bivšemu. Tako da…hehehe ti kar sanjaj. Pojma nimaš, kako so ženske prebrisane in preračunljive.

Haha, pa saj ti nisi vprašal za noben predlog. Vprašal si, zakaj se vračajo in jaz sem ti povedal. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Dar opažanja na nivoju ribe, posti na nivoju ribe, razumevanje na nivoju ribe, verjetno tudi vonj na nivoju ribe, vsaj kolikor ga virtualno pride čez tvoje blebetanje. Čestitam Goldfish, tvoja izbira nicka je več kot enkratna. Tvoje sočutje prihrani kar sama zase. Aja, pa saj je tudi to na nivoju ribe.

Dihaj, pomiri se, saj ti bodo zamenjali vodo, nihče ti nič noče, prav luštkana si, vdih, izdih, vdih, izdih, :O 😮 :O 😮 :O 😮 :O 😮 :O 😮 :O 😮 saj gre če se malo potrudiš.

Bravo za iskren in resničen post od ene (ne moje) bivše, hehehe. Pa saj ne pravim, da je to v redu, da mi je všeč ali da paše. Zoprno včasih res je, ampak ni nek hud problem, sicer bi ga reševal v reali, ne pa spraševal uporabnike nekega anonimnega foruma. Hvala za odgovor, prav prilegel se je po motni ribji juhi neprijetnega vonja.

To, če baba bivšega kliče, pomeni, da ni kakšnega novega tipa na vidiku. Podobno se tipi spomnimo na bivše, ko ni kakšne nove zanimive v bližini. če te bivša kontaktira, jo od.jebi ali ignoriraj. Naj ima filing, da imaš nekaj pametnejšega za delat, kot se z njo ukvarjat.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Haha, pa saj ti nisi vprašal za noben predlog. Vprašal si, zakaj se vračajo in jaz sem ti povedal. :)[/quote]

Eeeeee Marko, napaka, hočejo se vrnit, to morda (čeprav je nekaj te hočejo se vrnit mentalitete lepo razložila bivša par postov više) in ne vračajo. Za slednje bi se moral jaz strinjat, pa nisem na dohvat ruke, ravno nasprotno.

Itak.

Haha, pa saj ti nisi vprašal za noben predlog. Vprašal si, zakaj se vračajo in jaz sem ti povedal. :)[/quote]

Eeeeee Marko, napaka, hočejo se vrnit, to morda (čeprav je nekaj te hočejo se vrnit mentalitete lepo razložila bivša par postov više) in ne vračajo. Za slednje bi se moral jaz strinjat, pa nisem na dohvat ruke, ravno nasprotno.[/quote]
No potem pa hočejo, malo sem se narobe izrazil. Odgovor (vzrok, zakaj je tako, je pa še vedno isti). 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Močan post.

Ti šment, to pa so zagate 🙂

No, jaz jih ne, ker so z razlogom bivši. Je še veliko drugih ribic zunaj 🙂

Ja pa še veliko časa je, se še ne mudi. Zakaj bi hitela. Za to bo še čas.

Ja pa še veliko časa je, se še ne mudi. Zakaj bi hitela. Za to bo še čas.[/quote]

Časa kolikor češ. Ti si obseden z medicinskimi fekti, eni pa samo živimo in nimamo pod kontrolo vsake pore.

Ja če se odločiš za tako življenje potem je ok. Samo tukaj na MON ponavadi sprašujejo ženske k bi rade vezo, takim pa se pove, da morajo stvari vzeti v kontrolo, če bodo tako živele jih utegne pripeljati tja kamor si ne želijo, a ta isti kraj je lahko za nekoga drugega krasen, seveda.

Niti ne tako zelo resne zagate 🙂
In veliko ribic tudi, njam njam :))
Zlate so pa itak vedno bile neužitne.
Sardelca, to ti je riba kot se šika!!!

Asshole je navedel par dobrih pointov, nekateri drugi in druge tudi in če odmisliš ribje odpadke, potem je bila tema kar preprosta in zagata hitro rešena. Nekateri pač rabijo pucat svoj smrad na svoj način in če sem ravno razpoložen, jim pri tem malce pomagam. Ker sem pač tak car (i love you too) in ker smrad zlahka umijem in nadaljujem na polno s svojim pravljično srečnim življenjem v realnem svetu. HASTA LA VISTA FUCKERS!!!

Ja če se odločiš za tako življenje potem je ok. [/quote]

Točno tako. Pika. Ničesar ni od tu dalje. Vsaj v mojem svetu ne … ti pa svojega kar seciraj 🙂

Ja, ženske imamo več sposobnosti, ki nam omogočajo nove in nove podvige. Nekateri dedi bodo pa vedno mislili, kako nam gre slabo, ker se ne zmorejo sprijazniti z žensko zmago.

Enkrat mi je nekdo rekel, da so moški vedno ljubosumni na tiste, ki jih je partnerka imela pred njimi, ženske pa na tiste, ki jih bo imel partner za njimi.

Morda je na tem kaj resnice…

je 🙂

je :)[/quote]

Morda na prvo žogo. Če pa malo pomislim, mene veseli, da bivši dobijo nove partnerke. Ne vem, kako je lahko nekdo ljubosumen na nekaj, čemur je že davno rekel ne hvala, adijo.

kot ti je marko napisal, ti si iščeš nezrele pupike, ki niso sposobne dojet, da sta za vezo potrebna dva in da če en noče v vezi več bit, potem nima smisla vztrajat.
tvoja idealna ženska je pupika, očijeva hčerkica, ki je navajena, da dobi vse, kar si je izmislila v življenju,vključno s tipom in k***cem in ne razume besede ne.

dokler se družiš s takimi, je treba tudi v zakup vzet, da bo konec potem naporen.

nezrele pupike so vcasih cist ok, z njimi imam vecinoma dobre izkusnje in sploh ni drame na koncu. drama ponavadi pride iz globine ranjenih, resnih zensk, ki razmisljajo in so globoko v sebi nesrecne, zagrenjene, zatezene in polne preteklih ali polpreteklih ran. dilema med nezrelo pupiko, ki zraven tega se dobro izgleda in zrelo, resno, zatezeno babo sploh ni dilema. resnost je precenjena.

Jah … za dobrim konjem se praši. :))

A zakaj se vračajo? Zato, ker ni nič na vidiku, potrebne so pa dobro si jo znal poservisirat. Moški, ko smo samski in ni kaj novega, zanimivega na vidiku tudi to počnemo (da ne bomo belili groba tam, kjer ni potrebno :)))) ).

Gre za dobri, stari, neobvezen fuk. :)))))))))))))))))))

Ej stari zdj ko berem to haha kere salte smeha.
Dj tema tega pogovora je zakaj nočejo bivše ostati bivše.
Tuki mas na razpolago samo en odgovor.. one s tabo niso še zaklučle.
Sm meu isti problem z eno punco sam pr nama so ble vzrok za razhod razdalja in delo. Jst sm se pol enkrt usedu z bivšo pa jo uprašu da kva se dogaja. Zdj rekla je da je se zalublena vame in da razdalja ni prau razlog za njo in da način ni biu taprav. Pol sm pa mal razmišlu da sm res zajebu.. jst sm ji reku kok jo mm rd ampak da zdj ni prau cajt za naja, pa da sva itk u kontaktih. In zdj mi je skontal da sm ji s tem sam reku naj počaka name, kar je tud nrdila.

Tko da stari used se z bivšimi pa jim povej po pravic. Povej da si ti zakluču zgodbo z njimi, da ti ni žou za to izkušnjo in da upaš da tut njim ni žou in jim povej da si šou dalje. Da morjo zaklučt zgodbo s tabo ker tebe ne bo več nazaj. Če se jim bos izogibal al pa jih ignoriral bojo rekle aha ni še cajt se morm probat.

Razn če ti je do ktere bivše se ful. Jst sm sprevidu da ko sm se s svojo pogovoru da sm umes tut opominjal nase.. pa to prek snapchata pa take .. Ubistvu v mojem primeru sm hotu njeno pozornost in ko je nism biu deležen vec mi je bla kriza stari. Zdj se trudm jo dobit nazaj res stari. Ta ženska fakk če sm pa kdaj koga meu rad mam pa njo.
Tko da učas so bivše z razlogom bivše včas pa ne. Premisl dobr pa ne zdj gruntat al si frajer al ne al babe padajo za tabo al ne..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close