Najdi forum

Splash Forum Politični čvek zakaj Desus ne gre

zakaj Desus ne gre

z Janšo za nobeno ceno???

čudno, videti je bilo da dobro sodelujeta, le kaj se mu je tako zamerilo?

http://www.finance.si/224592/Desus_ne_gre_z_Janso_za_nobeno_ceno

Čista prostitucija:)))))))

zakaj Desus je stranka, ki mora biti v vladi, če želi pomagati svojim volivcem!:)))

zakaj Desus je stranka, ki mora biti v vladi, če želi pomagati svojim volivcem!:)))[/quote]

Za katero stranko pa to ne velja???? Smešna si že.

zakaj Desus je stranka, ki mora biti v vladi, če želi pomagati svojim volivcem!:)))[/quote]

Neumnost. Njegovi volilci ne rabijo nobene pomoči. So Pahorjevi obljubili, da bo za 1.000{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} bolje, če oni zmagajo na volitvah. Me je prav strah, koliko časa bom previsel na banki in bankomatih, da bom lahko sploh znosil domov svoje prihodke….

Za katero stranko pa to ne velja???? Smešna si že.[/quote]

zakaj sem smešna, kdo voli Desus, ja upokojenci, mladi in aktivni so v manjšini in ker se pripravljajo pokojninske reforme (ki bi morale biti sprejete že pred več leti) je zanj nujno biti v vladi, je tako boss.:)

Za katero stranko pa to ne velja???? Smešna si že.[/quote]

zakaj sem smešna, kdo voli Desus, ja upokojenci, mladi in aktivni so v manjšini in ker se pripravljajo pokojninske reforme (ki bi morale biti sprejete že pred več leti) je zanj nujno biti v vladi, je tako boss.:)[/quote]

Od kar sem v službi, pa je tega že kar lep čas, potekajo reforme pokojninskega sistema in to brez upokojencev. Tako bo tudi sedaj. Ne vem zakaj bi moral biti član desus-a da bi me morala zanimati ta reforma? So navadni stolčkarji.

zakaj sem smešna, kdo voli Desus, ja upokojenci, mladi in aktivni so v manjšini in ker se pripravljajo pokojninske reforme (ki bi morale biti sprejete že pred več leti) je zanj nujno biti v vladi, je tako boss.:)[/quote]

Od kar sem v službi, pa je tega že kar lep čas, potekajo reforme pokojninskega sistema in to brez upokojencev. Tako bo tudi sedaj. Ne vem zakaj bi moral biti član desus-a da bi me morala zanimati ta reforma? So navadni stolčkarji.[/quote]

kako si potem razlagaš 3 mandate več za Desus, lahko pa jih bodo prav hitro izgubili, če ne bodo naredili nič za svoje volivce, torej?

seveda so tako kot vsi ostali, a razlika je v tem ali kaj kane tudi njihovim volivcem.

Pokojninska reforma je nemogoča in vsako predvolilno obljubljanje je larifari.
Edina rešitev je ta, da ta generacija plačuje dva pokojninska sistema. Enega javnega, iz katerega se plačujejo tekoče pokojnine trenutnim upokojencem in drugega zase. Šele naslednja generacija bi potem lahko plačevala izključno zase, tako kot v tujini in pokojninska sklad bi lahko vlagal in oplemenitil ta denar, v primeru smrti pa bi bil ta denar tudi predmet dedovanja. Pri nas je to popolnoma nemogoče izvesti brez dvojnega plačevanja te generacije, ki je sedaj aktivna. Kajti pokojninski sistem v Jugoslaviji je bil pač takšen, da aktivna populacija ne špara zase, pač pa za trenutne upokojence.
Če to razumeš, je jasno, da so pokojninske obljube prazne obljube.

sploh ni res, da se jo izvest, samo si nihče ne upa, zakaj vedo politiki!

ubistvu se je že začela, pa so jo prekinili, tako da nas čaka nova še bolj drastična!:)

Tisti politik, ki bi izvedel to reformo nikoli več ne bi bil politik v Sloveniji.
Pozabljaš na število upokojencev in na število aktivnih zaposlenih. In na to, da to nujno pomeni večje prispevke in da trenutno Slovenija pač ni v tem položaju, da bi si ljudje lahko privoščili dvojno plačevanje pokojnin.
Teh jajc ni imel ne Janša in jih ne bo imel niti Pahor. Ker je pač generacijsko in solidarnostno trenutno nesprejemljivo.

hahaha, solidarnost gre namreč lahko v ebe smeri!

kakšno dvojno, še ene penzije si nekateri težko, drugi jo pa 10x preplačajo!

Lahko bi vsaj prebrala, čemur odgovarjaš. Ti res nisi normalna. Samo, da si proti.

lej temle se smejem in odgovarjam!

>>>Slovenija pač ni v tem položaju, da bi si ljudje lahko privoščili dvojno plačevanje pokojnin.

Ker je pač generacijsko in solidarnostno trenutno nesprejemljivo.

Tako je, popoln nateg. Mi sicer plačujemo, na nek način tako pomagamo financirati pokojnine svojim staršem, ko pa bomo mi na vrsti, se bo piramida zrušila. Oziroma, zrušila se bo veliko prej, ko bom jaz na vrsti.

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

Tako je, popoln nateg. Mi sicer plačujemo, na nek način tako pomagamo financirati pokojnine svojim staršem, ko pa bomo mi na vrsti, se bo piramida zrušila. Oziroma, zrušila se bo veliko prej, ko bom jaz na vrsti.[/quote]

khm, khm, khm… se je že zrušila… pred leti. Kdor ne varčuje za svojo lastno pokojnino, bo tako ali drugače končal v hiralnici. Menda bo Jankovič obudil duh cukrarne.

Mnogi, ki so pošteno varčevali za svojo pokojnino v Ameriki in so računali, da se bodo naslednje leto upokojili, morajo zaradi najnovejšega kraha delati še nekaj let. Predlagam moj moto. Dokler bo, bo. Ko ne bo več, pa na križarjenje in ko gre še zadnji evrov, skok med morske pse. Časi varnosti so minili.

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

Mi je pa kar malo čudno, da se vsaj v nečem strinjava:=)

Kaj pa če ne bo denarja za tisto “zadnje križarjenje”? Nisem imel občutka, ko je Kožuho Novakova razlagala o bedi današnjih in prihodnjih upokojencih, da imajo ti denarja za vožnjo po Ljubljanici, kaj šele za križarjenje. In to v krajih, kjer živijo morski psi…

Kaj pa če ne bo denarja za tisto “zadnje križarjenje”? Nisem imel občutka, ko je Kožuho Novakova razlagala o bedi današnjih in prihodnjih upokojencih, da imajo ti denarja za vožnjo po Ljubljanici, kaj šele za križarjenje. In to v krajih, kjer živijo morski psi…[/quote]

A ni ta dotična tovarišica bila včasih članica ZVEZE KOMUNISTOV SLOVENIJE verjetno je imela v partijski knjigi napisano: po upokojitvi postaneš predsednica Društva upokojencev Slovenije kjer boš še naprej rožice sadila in tovarišu KUČANU, sej veste tistemu iz Mugl, dnevno poročala kaj ti penzionisti govorijo o CK ZKS:-)

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

Pismo, frančišek, kar jaz v celem dnevu zgradim, ti z enim repom razbiješ. Da nisi ti pravzaprav podtaknjenec?

Podtaknjenc glih nism, če sm ti pa kej razsuv se pa opravičujem!

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

Če nisi podtaknjen, potem pa razumi: lepo se pogovarjamo, cel dan poskušamo lepo argumentirati, potem pa ti upadaš s temi blesavimi komentarji. Če si desen, se skuliraj in pokaži, da si tega vreden.

New Report

Close