Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj diskoteke izumirajo?

Zakaj diskoteke izumirajo?

saj glede na to, da ne premoreš niti tolk funkcionalne pismenosti, da bi dojela, da prezir leti na neaktivne jamrače in ostale nesposobneže, ne vem, kako ti zaslužiš kaj več od tiste minimalne revščine.

(no, ja v resnici vem… se temu reče negativna selekcija in prosperiranje budal)[/quote]

Jaz tudi tako pravim. Nisem jaz nič pretirano pametna ali kaj. Sem pač imela več sreče kot nekdo drug, ki je imel mogoče več pameti. In kaj zdaj? Naj si domišljam, da sem nevemkaj? Ej, ne morem.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Margot, ne morš bit tko in tolk prjazna:).

mja, jest sm tut najbolj skromna in spljoh, samo da sm zraven najlepša in ful zaželena, k’nede…

malo morgen 🙂

ne bi vedela, ti se hvališ, kako si dobra riba, srečno poročena in koga vse bi imela iz ljubezni in blabla.
prioritete pri meni so druge…[/quote]

Tudi jaz ne vem kaj bi ti, jaz govorim zase. Moja prioriteta v življenju je bila, da si uredim finančno udobno okolje ne glede na to koliko bi dedc zaslužil. Sama. Kar se pa tiče zaželenosti me pa prav bk, če si me še kdo želi ali pa ne. To imaš ti nek strah biti sama ali kaj.

Ne vem o čem govoriš. Jst sem zmer prijazna. Ti si tista k je žleht :)))

Lepolaska? Kaj se zdaj pačiš? Ne to delat. Boš gube dobila, veš… :)))))

Prenasičenost (res je). Nekateri se zabavajo že vsak dan, zato je konec tedna precenjen in odveč.

Ali pa so svoj delež nesramnih in grdih zavrnitev v IRL-ju dosegli in tudi iz ekonomskega vidika raje dobijo “košarico v virtuali”, ker je vseeno ceneje kot pa v reali. Mini-max načelo.
Rečejo že Hello !, potem pa samo da izvejo ime in priimek, pa grejo že v virtualo jo Google-at (Like our dear Tony Stark does). Economy (of dating) 1on1. 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close