Zakaj fantje nočejo resne zveze?
Spet so taki dnevi, ko sem zalostna ker sem sama… Stara sem 20 in nikoli se nisem imela prave resne zveze… Vsi moski so me hoteli izkljucno samo zaradi seksa nic drugega… Fous sm unim srecnim parom vsi neki srecni v vezi jaz pa sama in osamljena. Pa tako ful bi rada mela fanta ki bi se z mano crkljal, hodil ven na vecerje, kino, me drzal za roko, se hecala skupaj… Ocitno mi ni namenjeno 🙁
Sama bom do konca zivljenja, imam tak obcutek 🙁
Se katera na istem kot jaz?
Mah naj grejo tipi k vragu..
Zalostna sem..
Jocem..:(
Jaz sem stara 34 let pa imam enake težave, obletavajo me narkiči, pijanci, psihopati, spolni manjaki, …. ni enga prijetnega, normalnega, iskrenega, spoštlivega blizu mene. Sem zato sama že 4 leta. Upam da bo kdaj boljše, drugače bom sama celo življenje.
No, svetujem pa ti, da ne sexaš z tipi takoj, da počakaš 3-6 mesecev in vidiš kaki namen imajo dejansko do tebe. Vsi podli nameni in fantje do takrat odletijo. Drug nasvet pa je, vprašaj njegvoo bivšo če imaš priliko, kakšen tip je on. Če bo šinfala itd… poslušaj in bodi pozorna – v večini primerov je tip taki ali še slabši. LP
Niso vsi isti.vmes se tudi najde kaksen biser.ce zelis lahko pises ma mejl [email protected]
Zato, ker se pri teh letih ljudje odkrivajo torej kaj jim paše in kaj sploh hočejo od življenja. Dvajseta so namenjena za to, da si nabereš izkušnje takšne in drugačne.
Star sem 26 let in sm pri tvojih letih tud bi v resni vezi in zdaj ko nazaj pogledam tega nebi ponovil no way.. je bla ista punca kot ti na usti način je razmišljala kot ti tukaj pišeš po enem letu se je pa še začela kurbarit pred teb je bila seveda še junfer.. skratka izgubil sem čas za brezveze…
Sicer pa treba je kandidata/kandidatko sprobat preden se v vezo spustiš.. te glupe fore kakor pustit tipa čakat 3 do 6 mescev na seks te nebojo nikamor pripeljale samo odrinla boš potencialnega kandidata stran tko da upam da to razumeš.
Največji problem je da se danes ženske ne znate sprostiti pa seksat z nekom, ki vam je všeč in seksat dejansko zaradi svojega užitka.
Z najedanjem o resnih zvezah izpadete ko da bi tipa izsiljevale ”zj sm ti pa dala in morš z menoj biti v resnem razmerju in se poj še poročit zmenoj”.
Skratka moj nasvet je sledeč.. ustav konje, nikamor se ti ne mudi, stara si 20 let in tvoje odraslo življenje se šele začenja, sprosti se in ne imet nekih nerealnih pričakovanj, uživaj in sprobavaj .. čas za resnega partnerja še pride.
Fantje smo preveč zaposleni z reševanjem svojih eksistenialnih problemov (glavna služba).
Ja, najboljše, da gre njegove bivše spraševat o njem, pa, da čaka 6 mesecev, ker to pa je garancija za resno vezo. Mislim, kake fore. Ko se zgodi se zgodi, zakaj met neke časovne omejitve. Če bo hoto bit z njo, bo, če ne bo hoto ne bo, tud, če jo čaka eno leto. Sploh pa zakaj ob prvem ljubljenju pričakovat zvezo, poroko, karkoli?
Ja, najboljše, da gre njegove bivše spraševat o njem, pa, da čaka 6 mesecev, ker to pa je garancija za resno vezo. Mislim, kake fore. Ko se zgodi se zgodi, zakaj met neke časovne omejitve. Če bo hoto bit z njo, bo, če ne bo hoto ne bo, tud, če jo čaka eno leto. Sploh pa zakaj ob prvem ljubljenju pričakovat zvezo, poroko, karkoli?
[/quote]
Draga moja one night sex doprinese slab ugled.haha34 je dobr napisala pust deca naj se trud deci so kokr lovci lahek plen odvrzejo tezek zadDrzijo!!
Ker je to bistvena razlika med “fantom” in “moškim”.
Fant si resne zveze ne bo želel, saj že njegovo poimenovanje to sporoča.
Moški si je ne bo samo želel, temveč tudi dosegel.
Problem sodobnega sveta pa je, da nima inicijacijskega obreda, ki bi iz fantov naredil moške. Posledično ženske mislijo, da je takšna-in-takšna starost dovolj, a potem ugotovijo, da imajo še vedno opraviti s fant(k)om.
P.S. Hkrati pa lepljenje vse čas zgolj na fant(k)e, sporoča, da ni govora o ženski, temveč deklici, ki si sebi primerno (ne)resno izbira.
Potem lahko igra vlogo žrtve in se pretvarja, da je ženska, kjer za vse krivi drugi pol
Draga moja one night sex doprinese slab ugled.haha34 je dobr napisala pust deca naj se trud deci so kokr lovci lahek plen odvrzejo tezek zadDrzijo!!
[/quote]
Kaj te meni pišeš o ugledu. Me prav čudi, da ti ni jasno, da po dvo, tri mesečnem dobivanju z nekom ne morš pričakovat resne veze, kaj šele po enem ljubljenju. Za resno vezo je potrebno “tisto nekaj več”, vsaj z moje strani.
Ga ni recepta, pač bodi kar si in upaš da je pravi. Če boš dala noge narazen vsakemu te bodo obletavali zaradi tega.Spet kakšni te privlačijo, poglej vzorec dosedanjih fantov in kje si jih spoznala.
naleti na osebo 3m avantur:-)))
naleti na osebo 3m avantur:-)))
[/quote]
Boljše takega, ko pa tipa, ki reče, da je do 30 leta mel kao 8 resnih vez. Phhhh, od takega bežim, ker vezo se greš z nekom res posebnim, edinstvenim in takih ne more bit 8.
Punčke mamine mislite da bodo okoli vas letali in vas stregli kot doma, ne ker neveste seksat, fafat in hitro ko dobite resnega fanta vam ego zraste in že ste na lovu za boljšim.
In to da se daste dol xx tipi za eno noč, neveste za sabo pospravit kaj dobreha skuhat ali pa spečt vam negre v prid.
Saj to vse, ali je radodajka ali pa noge skup tišči, vse iščejo resnega postavnega preskrbljenega …pač vmes sprobajo še kakšnega na wcju ali pa avtu;-)
Zakaj pa mislite da je potem toliko ločitev?
Kaj te meni pišeš o ugledu. Me prav čudi, da ti ni jasno, da po dvo, tri mesečnem dobivanju z nekom ne morš pričakovat resne veze, kaj šele po enem ljubljenju. Za resno vezo je potrebno “tisto nekaj več”, vsaj z moje strani.
[/quote]
Pipi langstrump 3m dnevno videvanje štejemo zreli ljudje med resno partnerstvo. Toliko časa premišljevati in zavajati deca je odsev nezrelega posameznika.
Težko reči, kdaj je resno oz. kdaj ni. Vprašanje se poraja ob tem, kaj pomeni dnevno videvanje. Lahko se z nekom vsak dan videvaš, pa po 2 mesecih ugotoviš da to ni to in mu/ji daš konec. Je to sploh bilo resno partnerstvo?
Saj je še vedno isto kot včasih. Pač srx sex sex. Ne bit kot hlod in omenjat bivše, nobeden ne želi slišat kako je bilo z bivšimi prvo noč.
Za vse drugo so kondomi.
In ja zgonte se preden imate otroke, ker potem je res grdo gledat same potrebne mamice z nevzgojenim sončkom.
Forum je zaprt za komentiranje.