Zakaj fantje nočejo resne zveze?
Pipi langstrump 3m dnevno videvanje štejemo zreli ljudje med resno partnerstvo. Toliko časa premišljevati in zavajati deca je odsev nezrelega posameznika.
[/quote]
Dnevno?? Pa kaj ti misliš, da mam cajt vsak dan z moškim viset? Mam svoj lajf in ne mislim vsega vstran dat, zato, da bom lahko skoz z njim visela. “Čigumi” varjant se pač ne grem in to tud povem, takda ne ti meni o nekem zavajanju.
Tak kratek čas zame ni in nikoli ne bo resna veza. Če sem zaradi tega nezrela, tudi prav, mi je v bistvu vseeno.
Ja kaj bi pa ti sploh rada. En dva tri in boš ostala sama, tvoje prijateljice bodo imele fante in kaj potem?
Išči dokler si še zanimiva ker čas hitro mine. če sr boš vmes kaj naučila pa toliko bolje, spet to ne pomeni da moraš biti droljica in dati vsakemu ki te ogovori.
Dnevno?? Pa kaj ti misliš, da mam cajt vsak dan z moškim viset? Mam svoj lajf in ne mislim vsega vstran dat, zato, da bom lahko skoz z njim visela. “Čigumi” varjant se pač ne grem in to tud povem, takda ne ti meni o nekem zavajanju.
Tak kratek čas zame ni in nikoli ne bo resna veza. Če sem zaradi tega nezrela, tudi prav, mi je v bistvu vseeno.
[/quote]
Pipi kašnega partnerja želiš in iščeš?:=)
Kaj – kaj potem? Kaj bi pa moglo bit potem? Saj jih večina že ma fante, tud može, pa kaj. Sem pač samska, pa tud, če ostanem, briga me.
Kaj ti si vsako, ki te je ogovorila?
Ne iščeš ga pa ker…? Si tako privlačna (ne samo vizualno) in socialno integrirana, da ti ni problem najti partnerja?
Tako sem tudi jaz mislil v srednješolskih letih. Nisem imel punce, ker mi je samskost ustrezala. Kasneje se je izkazalo, da je to bila posledica potlačenih strahov in bolečin. Da sem se s tem, ko sem zavračal dekleta se pravzaprav obvaroval pred soočenjem s samim seboj. V razmislek. Pa ni ti treba tukaj nam odgovarjati, odgovori sama sebi. Iskreno.
Pa saj ženske kot posameznice niste nič krive. Kriva je cela generacija ali pa civilizacija, ki ni zrela in nas je že v samem otroštvu posrkala v ustvarjene programe. Ste kdaj pomislili, kako srečni ste bili kot otroci? Kaj vam to pove? Takrat smo imeli vse, kar smo potrebovali. Imeli smo srečo … in točno smo vedeli, kaj si želimo. Znali smo hrepeneti … potem pa smo vse to pozabili. Starši so nam govorili kaj je prav in kaj ni … kako se moramo obnašati, da bomo ponos družbi. S tem pa smo izgubili svoje sanje in srečo. Starši, ki niti za sebe ne vejo, kaj jim je dobro. In potem se čudite kam je prišla družba? Ste se že kdaj obrnili v sebe in se vprašali kaj si v življenju sploh želite? In kaj ste pripravljeni za to narediti? Ste pripravljeni spremeniti vse kar vas onesrečuje? Ste pripravljeni pustiti službo, ki vas onesrečuje in se ločiti od nesrečnega zakona … in to v istem mesecu? Malo je takih korenjakov … ampak takim na koncu tudi uspe. In ko začnejo živeti življenje, takrat svojo srečo začnejo izžarevati navzven … in to oseba drugega spola tudi začuti. Ampak ne kar ena, ampak tista ta prava. Ker ljudje smo kot magneti … privlačimo tisto, kar oddajamo. Zato je ključno, da najprej poskrbimo za sebe, če želimo sebi najboljšega partnerja.
Sicer se pa pri dvajsetih življenje šele začenja. Bolje počakati nekaj časa in sebi najti tistega pravega partnerja, kot pa po desetih letih in treh otrocih ugotoviti, da ne pašeta skupaj.
😉
Pozdravljena! hahaha34 sem resen fant in iščem resno partnerko lahko mi pišeš na [email protected]
Druzba nas od malih nog programira. Se pa se pravljic o Dedku Mrazu. Temu se prakticno ni mozno upreti. To, kako zelo smo sprogramirani, clovek najlazje vidi ko ima bogate izkusnje z zivljenjem v razlicnih okoljih. Lahko pa se z delom na sebi in ucenjem na lastno iniciativo do neke mere reprogramiramo. Seveda pa takrat za vecino postanes cudak. To je minus. Plus pa je, da lahko sele po reprogamiranju zazivis tako kot ti res ustreza. Prej si navadna ovca,
Ej, ti si pa eden izmed tistih, ki preprosto ne razumete, da enim pač ni do veze. In zato ker nam ni, je pa po vašem mnenju nekaj narobe z nami. Ne, ni.
Ja, ti si mel neko oviro, super, da si to porihtal in “rešil”, ne moreš pa posploševat. Naj grem v zvezo z kar enim samo zato, da bom lahko rekla, da sem v vezi? Japaja, saj nisem nora.
Nisem rekel da je kaj narobe s tabo. Lahko da je kaj na tem kar sem napisal, lahko pa tudi ne. Samo napisal sem v razmislek. Namreč ljudje radi lažemo samemu sebi in si zatiskamo oči.
Ej, ti si pa eden izmed tistih, ki preprosto ne razumete, da enim pač ni do veze. In zato ker nam ni, je pa po vašem mnenju nekaj narobe z nami. Ne, ni.
Ja, ti si mel neko oviro, super, da si to porihtal in “rešil”, ne moreš pa posploševat. Naj grem v zvezo z kar enim samo zato, da bom lahko rekla, da sem v vezi? Japaja, saj nisem nora.
[/quote]
Najprej moraš ovire premagati. 🙂
Druzba nas od malih nog programira. Se pa se pravljic o Dedku Mrazu. Temu se prakticno ni mozno upreti. To, kako zelo smo sprogramirani, clovek najlazje vidi ko ima bogate izkusnje z zivljenjem v razlicnih okoljih. Lahko pa se z delom na sebi in ucenjem na lastno iniciativo do neke mere reprogramiramo. Seveda pa takrat za vecino postanes cudak. To je minus. Plus pa je, da lahko sele po reprogamiranju zazivis tako kot ti res ustreza. Prej si navadna ovca,
[/quote]
Pustiš da te družba izloči. 🙂 Moje mnenje je, da je tudi to plus. Na tak način najlažje pustiš za sabo staro družbo in najdeš novo. Obstajajo tudi osebe, ki so enako “čudne”. To so osebe, ki poznajo srečo, ki znajo ljubiti in sprejemati in s takimi čudaki se je fajn družit.
Zemeljska civilizacija je pa itak na zelo zelo primitivnem nivoju. V tej družbi “biti normalen” pomeni, biti povprečen, povprečni ljudje pa vemo, kje so … 😉
Pustiš da te družba izloči. 🙂 Moje mnenje je, da je tudi to plus. Na tak način najlažje pustiš za sabo staro družbo in najdeš novo. Obstajajo tudi osebe, ki so enako “čudne”. To so osebe, ki poznajo srečo, ki znajo ljubiti in sprejemati in s takimi čudaki se je fajn družit.
Zemeljska civilizacija je pa itak na zelo zelo primitivnem nivoju. V tej družbi “biti normalen” pomeni, biti povprečen, povprečni ljudje pa vemo, kje so … 😉
[/quote]
Res. Tudi izlocitev iz mainstream druzbe je lahko plus. V casu interneta, ko ljudje vec nismo omejeni na druzbo iz neposredne okolice, vsekakor ne gre za nobeno tragedijo.
“Normalno” obnasanje vodi do “normalnih” rezultatov. Vec ko ima okolica za povedati cez nase obnasanje, bolj lahko vemo, da smo na pravi poti. Gre za rek, ki ne velja zgolj za investiranje.
Res. Tudi izlocitev iz mainstream druzbe je lahko plus. V casu interneta, ko ljudje vec nismo omejeni na druzbo iz neposredne okolice, vsekakor ne gre za nobeno tragedijo.
“Normalno” obnasanje vodi do “normalnih” rezultatov. Vec ko ima okolica za povedati cez nase obnasanje, bolj lahko vemo, da smo na pravi poti. Gre za rek, ki ne velja zgolj za investiranje.
[/quote]
Ampak ti imaš veliko za povedati čez poroko. 🙂
:))
Ti svoje že si?
[/quote]
Seveda. 🙂
Poročen ne, sem pa v zvezi.
Ker rada daš :-))
Rada da, čez 5 let bo iskala osrmenjevalca pa nebo nobenega …
Forum je zaprt za komentiranje.