Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj fantje nočejo resne zveze?

Zakaj fantje nočejo resne zveze?

Ravno obratno.. z medijem ni nič narobe. Vprašanje je, zakaj se vam zdi internet slab kot medij za spoznavanje?

De omnibus disputandum..

Pa kaksne neke veze lepo vas prosim no. Čemu? Da po 8 urah sluzbe se doma poslusas? Hvala lepa, sem raje samski. Moski pa iz naslednjih razlogov nocemo veze:
1. Mir
2. Svoboda
3. Uživanje v stvareh, ki ti pašejo

Srečnih parov ni, mogoce par mesecev potem pa je to navada. Človek pač ni narejen za to, da bo od 20 leta do 80 leta z eno. To nam je vcepila Cerkev.

Hja, za resno vezo ni dovolj niti zaljubljenost, niti zvestoba, ampak ti pa kljub temu ostajaš v razmerju z žensko pri kateri te cel kup stvari moti. Zakaj že?

Internetno spoznavanje, tudi za resno zvezo, je eno najboljših. Preverjeno!!! Po približno mesecu debate, pa srečanje.
[/quote]

Zakaj je internetno spoznavanje najboljše?

Še se najdejo moški, ki radi gospodinjijo in skrbijo zase (meditacija, poslušanje Mozarta, depilacija intimnih predelov, …) z vetrom v laseh, ko odprejo okno in tistim občutkom svobode, ko stopijo pred vrata… Notranji mir je vreden več kot najlepša ženska (ali moški-če je gej)..

In kaj je lepšega kot to, da lahko uživaš v stvareh, ki ti pašejo..npr. kozarček rujnega v samoti, dopust s samim seboj v puščavi, hoja v hribe -noga ob nogi, plavanje v opuščeni gramoznici…

Ni jih veliko, ampak, kot vidim so.

Človek pač ni socialno bitje z močno izraženo težnjo po oblikovanju skupnosti…

Še se najdejo moški, ki radi gospodinjijo in skrbijo zase (meditacija, poslušanje Mozarta, depilacija intimnih predelov, …) z vetrom v laseh, ko odprejo okno in tistim občutkom svobode, ko stopijo pred vrata… Notranji mir je vreden več kot najlepša ženska (ali moški-če je gej)..

In kaj je lepšega kot to, da lahko uživaš v stvareh, ki ti pašejo..npr. kozarček rujnega v samoti, dopust s samim seboj v puščavi, hoja v hribe -noga ob nogi, plavanje v opuščeni gramoznici…

Ni jih veliko, ampak, kot vidim so.

Človek pač ni socialno bitje z močno izraženo težnjo po oblikovanju skupnosti…
[/quote]

Ne bi vedel. Poslušam vse, depiliram se ne, ker se nimam za kaj, prav tako nisem gej. Kar se tiče spolne usmerjenosti me zanimajo ženske, veze pa vseeno nočem zaradi že omenjenih razlogov. Obstaja pa miljon vrst rekreacij, ki so mi ljubše.

Družiš se lahko tudi, če nisi v vezi samo s to razliko, da jaz za užitek ne potrebujem ljudi ampak znam uživati tudi sam. Po ustvarjanju neke skupnosti,družine pa vsekakor nimam želje. Razumem pa da se eni ne zavedate, da določeni ne živimo po vaših standardih in tako, kot vi mislite, da bi morali. Konec koncev pa za lastno življenje nisi niti nikomur dolžan polagati računov. Že to namigovanje, da si gej, če nočes veze je znak nevednosti. V moji firmi je precej žensk, ki preferirajo kariero pred družino pa nobena ni lezbijka, imajo samo drugačne življenjske plane, kar je pa spet njihova stvar. Bolj je problem, ko nisi sposoben za nič drugega kot rojevat in pedenat pamže. To je bolj tko lepo rečeno čudno 😉

Ne bi vedel. Poslušam vse, depiliram se ne, ker se nimam za kaj, prav tako nisem gej. Kar se tiče spolne usmerjenosti me zanimajo ženske, veze pa vseeno nočem zaradi že omenjenih razlogov. Obstaja pa miljon vrst rekreacij, ki so mi ljubše.

Družiš se lahko tudi, če nisi v vezi samo s to razliko, da jaz za užitek ne potrebujem ljudi ampak znam uživati tudi sam. Po ustvarjanju neke skupnosti,družine pa vsekakor nimam želje. Razumem pa da se eni ne zavedate, da določeni ne živimo po vaših standardih in tako, kot vi mislite, da bi morali. Konec koncev pa za lastno življenje nisi niti nikomur dolžan polagati računov. Že to namigovanje, da si gej, če nočes veze je znak nevednosti. V moji firmi je precej žensk, ki preferirajo kariero pred družino pa nobena ni lezbijka, imajo samo drugačne življenjske plane, kar je pa spet njihova stvar. Bolj je problem, ko nisi sposoben za nič drugega kot rojevat in pedenat pamže. To je bolj tko lepo rečeno čudno 😉
[/quote]

Glej, ne zeni si k srcu, ker ne cutis tako kot normalni ljudje- da bi pac imel partnerko. Osebno poznam kar nekaj cudakov, ki so-z razlogom-samski. Taksnega pac ne mara nobena zenska.
Pa srecno.<3

Ob tvojih objavah sem dobil občutek da ravno ti misliš, da ni v redu spoznavati ljudi preko spleta. Kaže da se nismo razumeli.

Zakaj je internetno spoznavanje najboljše?
[/quote]

Zato, ker v pogovoru ugotoviš, kako človek razmišlja, čustvuje, se odziva, kakšnih nazorov je, koliko ve, koliko časa je pripravljen debatirat… Vsak je v svojem intimnem prostoru sam in zato nič ne blefira, je sproščen, zato ne igra, nima zavor, ki bi jih sicer imel/a ob prisotnosti druge osebe… Tako spoznaš ljudi, ki ne živijo samo v radiju 20 km ampak lahko v čisto drugem okolju 100 in več km daleč. Samo nekaj stvari zaradi katerih je internet dober za spoznavanje.

Ob tvojih objavah sem dobil občutek da ravno ti misliš, da ni v redu spoznavati ljudi preko spleta. Kaže da se nismo razumeli.
[/quote]
Jaz sem ga tudi tako razumela.

[/quote]

V mojih objavah je zapisano, da ni smiselno NA SILO spoznavati ljudi, SE SILITI V NEKAKŠNA PARTNERSTVA.
Medij je pri tem relativno nepomemben.. velja tudi obratno: kako smo spoznali avtentično ljubezen, je nepomembno.

Vendar, če to počnemo na silo, zgolj zato, da nismo sami.. potem je to recept z odloženo katastrofo.

[img]http://www.dumpaday.com/wp-content/uploads/2013/01/aa-love-when-you-are-ready-not-when-you-are-lonely-love-quotes.jpg[/img]

Kako veš, da si pripravljen: Če se sprašuješ, kako nekoga spoznati oz. kateri medij je primeren: potem definitivno nisi!

De omnibus disputandum..

[/quote]
Vse vec nas je, ki zivimo po svoje in zavracamo tradicionalno vlogo v sodobni druzbi. Eni tako, drugi drugace.

he he he….:D

Še enkrat; sprašujem kaj v primeru, ko je internet malodane edina opcija za spoznavanje žensk (in obratno)? Sam si napisal, da ženske spoznavaš zunaj.

Še enkrat; sprašujem kaj v primeru, ko je internet malodane edina opcija za spoznavanje žensk (in obratno)? Sam si napisal, da ženske spoznavaš zunaj.
[/quote]
Slika je sarkastična.. ponovno si jo oglej:

[img]https://i.pinimg.com/736x/53/af/63/53af63614773c2b686282230ea73bd62–funny-sexy-its-funny.jpg[/img]

De omnibus disputandum..

Govori v ednini. 🙂 V službi nič ne poslušam oziroma zelo zelo redko, sicer imam mir. Doma pa prav tako ne oziroma zelo zelo redko. Mira dovolj. Svobode tudi. Uživanja tudi. Že precej let. V cerkev pa nikoli nisem hodil. Mogoče so tebi tam kaj drugega vcepili. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

[/quote]

Kako misliš kaj v tem primeru? Kaj ti pa sploh preostane? Ne razumem tvojega vprašanja. Bi rad katero spoznal in ti je na voljo le internet? Ja, kaj ti pa preostane? Gremo na delo. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Glej, ne zeni si k srcu, ker ne cutis tako kot normalni ljudje- da bi pac imel partnerko. Osebno poznam kar nekaj cudakov, ki so-z razlogom-samski. Taksnega pac ne mara nobena zenska.
Pa srecno.<3
[/quote]

Ne ženi si ti k srcu, da niso vsi ovce, ki delajo to, da ugajajo drugim
Osebno poznam kar nekaj čudakov, ki doma lomijo ženo, popivajo in maltretirajo otroke pa recimo take, ki slepajo otroke, katere potem ne morejo niti preživet in hodijo jokat na CSD,Rdeči Križ. Celo knjigo o teh stvareh.
Take “normalne” vam prav privoscim, iste ptice skupaj letijo 😉
Pa srečno 😁

Govori v ednini. 🙂 V službi nič ne poslušam oziroma zelo zelo redko, sicer imam mir. Doma pa prav tako ne oziroma zelo zelo redko. Mira dovolj. Svobode tudi. Uživanja tudi. Že precej let. V cerkev pa nikoli nisem hodil. Mogoče so tebi tam kaj drugega vcepili. 🙂
[/quote]

Ja saj sem iz svojega vidika povedal zakaj ne pa mislim, da ima podobno mnenje precej drugih moških. Preferiramo raje druge koristnejše zadeve, ki nam bodo prav prišle, ne take, ki nam bodo v breme. O Cerkvi pa ne bi nič vedel, v tisto hišo hinavščine ne zahajam.

Ja saj sem iz svojega vidika povedal zakaj ne pa mislim, da ima podobno mnenje precej drugih moških. Preferiramo raje druge koristnejše zadeve, ki nam bodo prav prišle, ne take, ki nam bodo v breme. O Cerkvi pa ne bi nič vedel, v tisto hišo hinavščine ne zahajam.
[/quote]
V Cerkev ni potrebno zahajati, da bi se nalezel njenih dogem. Pravzaprav je celotna družba prepojena z njimi.

Plus, za nazaj.. srečni pari so. A jih ni veliko.. cca 10-15% populacije. Ker monogamija ni čisto naravna (že serijska monogamnost to pove) in je za doseganje takšne sreče pač potrebno veliko, velik dela ter ogromno iskrenosti, ki pa jo poceni ljudje ne zmorejo.

De omnibus disputandum..

V Cerkev ni potrebno zahajati, da bi se nalezel njenih dogem. Pravzaprav je celotna družba prepojena z njimi.

Plus, za nazaj.. srečni pari so. A jih ni veliko.. cca 10-15% populacije. Ker monogamija ni čisto naravna (že serijska monogamnost to pove) in je za doseganje takšne sreče pač potrebno veliko, velik dela ter ogromno iskrenosti, ki pa jo poceni ljudje ne zmorejo.
[/quote]

Cerkev mojega življenjskega stila ne podpira, kot pravim pa tudi ne prakticiram prav nič s tem povezano. Po cerkveno si vzdrzen do poroke, kar jaz nisem bil, se pa strinjam z njimi glede pekla in sicer da se poročiš 😂

Dejansko srečni ali samo drugim kažejo kako so srečni, doma je pa druga zgodba?
Sicer pa kaj je po tvoje boljše? Vztrajat v nečem, kar ni zate in se vedno znova nategneš ali pa sprejmeš, da to ni zate in s tem zaključiš in uživaš v stvareh, ki te dejansko veselijo?

[/quote]
Ni cudno, da je bila potrebna verska indoktrinacija, vsakodnevna propaganda in izdatna zakonodaja, da se je ljudi indoktriniralo, da je edino “pravilno” zivljenje taksno, ki obrodi ~10% pozitivnih rezultatov.

Ni cudno, da je bila potrebna verska indoktrinacija, vsakodnevna propaganda in izdatna zakonodaja, da se je ljudi indoktriniralo, da je edino “pravilno” zivljenje taksno, ki obrodi ~10% pozitivnih rezultatov.
[/quote]

Kot povedano že v drugi temi, če ne slediš nikomur.. je dovoljeno biti različen, veš, da imaš svobodo in svojo lastno pot.
Vsak hodi malce drugače, vsak ima drugačen prstni odtis, druačne oči, telo.. univerzalno različno.

Čim ljudje začnejo razlgašati le eno pot za pravilno, “naravno”.. potem veš, da imaš opraviti z indoktriniranim človekom.

De omnibus disputandum..

Bejbe iz “top lige”, vizualno, ponavadi skoraj tam do 30-ega ne čutijo potrebe po resni vezi. Potem z leti spuščajo kriterije, obupano iščejo provajderja, kdaj točno se to zgodi, pa je odvisno od tega, kdaj je ženska dosegla ZID; kot bi rekli mgtow-jevci. Boljša kot je, bolj dolgo s ebo zajebavala s frajeri. Obstajajo tudi 40+ letni frajerji . In če je frajer star 45, je 35 letna “bejba” še vedno 10 let mlajša od njega. Hočem povedat, velik del žensk nikoli ne bo šlo v koncept resne zveze. Ali kar nočejo, ali pa jih je vmes povozil zid in biološka ura.

Pri tipih je zgodba taka, večina nezanimivih samcev je za zvezo zainteresirana, ker se zavedajo, da je resna zveza v bistvu edini način, da si zagotovijo reden seks. Izjeme: samski frajerji, jebachi in mgtow nezainteresiranci.

V maldih letih je večina ljudi obeh spolov dokaj lepa. zato v rosni mladosti tudi fantje, ki so dekletom lušni, niso zainteresirani za kaj resnega, ker hitro ugotovijo, da lahko z malo spretnega sladkobesedenja seksualno manipulirajo z dekleti. Prej kot začne moški vizualno pešati, se zapusti, ali se leo zaveda, da je njegov čas pri mladih in lepih potekel, ali ga sploh ni bilo, prej bo zainteresiran za resno zvezo.

Meni je v srednješolskih letih kar nekaj deklet reklo, da sem vizualno zelo privlačen, pa mi to ni čisto nič pomenilo. Kljub temu so se name lepila samo vizualno neprivlačna dekleta, ki sem jih zavračal. Poleg tega mi pri dekletih ni šlo, prvo dekle sem našel pri 23. in še to sem imel srečo večjo kot pamet. Vidiš da imajo dekleta tudi tipi, ob katerih se vprašaš kaj one vidijo na njih. Če si vizualno privlačen je to kvečjemu dodatni bonus, ki pa nima vrednosti če imaš druge težave, npr. nezmožnost pristopiti k dekletu.

Drži da je biti v resni zvezi vrabec v roki, ker imaš s tem zagotovljene ugodnosti kot so reden seks ipd., toda če jih je večina v resni zvezi to pomeni, da so slaba roba? Glede na opažanja nimam takega občutka.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close