Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Zakaj Gaza napada Izrael?

Zakaj Gaza napada Izrael?

Zakaj napadajo Izrael, če je pa Izrael lepo skrbel za njih? Res da jih je zaprl v neko deloma zaprto območje. Ampak jim je pa zgradil mesto, domove, stavbe. Jim gradil šole, poskrbel za njihovo izobrazbo. Imeli so zdravstveno oskrbo. Vedno ko je bombandiral je pazil, da ne bi bile med civilisti smrtne žrtve, če so že bile je bilo nenamerno. Poskrbel, da so imeli deloma dobro kakovost življenja. Ko je določil mejo jim ni več kradel ozemlja.

Kako lahko potem te obupni Palastinci napadajo Izrael?

Ker so barbari, kot ščurki so se tam razmnožili, preko 2 milijonov jih je… zaenkrat, drug teden jih ne bo več, verjetno nonenega več. Me prav zanima kako se bo izšlo, naslednje je pa seveda zahodni breg. Izrael bo dobil malo več zemlje, Allah pa malo več trupel.

Saj so Izraelci ze napovedali, da bodo bliznji vhod popolnoma spremenili. Jaz jim verjamem, da ga bodo res. Z njimi ni šale in sedaj bodo Arabci vidli, da z molitvijo, kakšno bombico in rednim jebanjem koz ne bodo več daleč prisli.

Ti ćeš, sigurno, naći da su vjernicima najljući neprijatelji jevreji i mnogobošci; i svakako ćeš naći da su vjernicima najbliži prijatelji oni koji govore: ”Mi smo kršćani”, zato što među njima ima svećenika i monaha i što se oni ne ohole.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 9972, 10.10.2023 ob 13:44

Ker so barbari, kot ščurki so se tam razmnožili, preko 2 milijonov jih je… zaenkrat, drug teden jih ne bo več, verjetno nonenega več. Me prav zanima kako se bo izšlo, naslednje je pa seveda zahodni breg. Izrael bo dobil malo več zemlje, Allah pa malo več trupel.

Ne razumem zakaj bi neonacist kot si ti podpiral žide? Moderatorje prosim, da izbrišete sporočilo neonacista. In lahko tudi moj odgovor ko ga zdaj citiram.

Upam da bom dobil odgovor in razlago glede tega kar sprašujem.

spemembe, 10.10.2023 ob 13:47

Saj so Izraelci ze napovedali, da bodo bliznji vhod popolnoma spremenili. Jaz jim verjamem, da ga bodo res. Z njimi ni šale in sedaj bodo Arabci vidli, da z molitvijo, kakšno bombico in rednim jebanjem koz ne bodo več daleč prisli.

Ja pravijo jim KOZJEJEBCI, zato ker so podobni našim katoliškim prednikom. Pri nas je bil seks z ovcami in kozami redna praksa, tako kot v drugih krščanskih deželah na podeželju.

Kokoši anonimno, 10.10.2023 ob 13:51

Ja pravijo jim KOZJEJEBCI, zato ker so podobni našim katoliškim prednikom. Pri nas je bil seks z ovcami in kozami redna praksa, tako kot v drugih krščanskih deželah na podeželju.

No, jebal ne bodo vec, ne en drugega in ne koz… Pepel tezko jebe karkoli, jebeno bi rekli. Sicer pa bodo dobili to, za kar so prosili in prav je tako

Nič ni prav toko,,,,, ko nam narava ruši naše domove–poplave, potresi-…

Vsi jokamo kak smo nemočni, ko pa budale v človeški podobi rušijo pa  same grožnje pa ploskanje.

New Report

Close