Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj gredo dekleta po dve skupaj na WC?

Zakaj gredo dekleta po dve skupaj na WC?

Zakaj gredo dekleta po dve skupaj na WC?

To se sprašujem od šestega razreda osnovne šole dalje, pa mi še sedaj ni jasno.

da lahko pokomentirata kakšno zadevo, ki j en emoreta vpričo spremljevalcev,

da ena drugi držita torbico ali pa pazita na vrata, če se n eda zaklenit,

da si sposodita šminko,

da si še tista, ki ne gre lulat malo pretegne noge od sedenja v restavraciji,

da se skupaj prebijeta mimo butastih moških, ki dajejo pripombe in šlatajo, ko se rineš mimo v nabitem lokalu.

ma, saj je še razlogov…

To se je spraševal tudi moj fant, pa tudi moj brat, pa prijatelji….res dobro vprašanje…ko moram na minus, vedno zraven povabim kako kolegico-zgolj iz navade ali pa, da pač ne grem sama na wc, da še malo poklepetam, da še po poti pogledam kaj je novega na moški sceni in, da še kaj pokomentirava brez nekih zadržkov (saj veš-moj fant ne bi bil navdušen, če bi zraven njega kake take sekala:-)))

Velikokrat se greva mimogrede na kaki drink, pa na čik in sevedea čvek, smejanje in “just” ženske zadeve…..vsega pa ti ne smem povedati, ker potem več ne bo tistega “tapravega” čara….:-)))

lp

Vedno grem sama, če se le da, da se mi kakšna ne prilepi, ker meni je hoditi bedno na wc v paru.

Jaz grem tud sama. Razen, če kera kolegica reče, naj grem z njo, pa še takrat jo ponavadi nahrulim, zakaj ne more it sama.

Po mojem, da zato, da si pokažejo kak ma kera pobrito. :))) (joj sm ženska, pa mi gredo take neumnosti po glavi 🙂

morda zato, da bi se tebi še bolj razvijal “Mental Images In Your Head” :-))

da se skupaj prebijeta mimo butastih moških, ki dajejo pripombe in šlatajo, ko se rineš mimo v nabitem lokalu.

Predvsem to. Tisto o šminki se mi zdi pa zelooo neestetsko.

To spada v isti tip skrivnosti kot kaj nosijo Škoti pod kiklo…. nikoli ne boš zvedel resnice, ha ha ha.

jaz grem v 99% sama.

Še takrat, ko mi kera reče da naj grem z njo je ponavad komentar-a ne moreš it sama…

Ah ja..

Zato, da potem lahko opravljata, si izmenjujeta mnenji o
frizuri, o tistem dobrem tipu tam za šankom, kake tangice
ma katera gor, da izmenjata mnenji kako sta oblečeni
in podobne čenče, nobene zarote ni, verjemi.

Jaz grem tudi rada sama in najbolj sovražim, če takrat kaka ženska iz družbe izjavi:”Joj, jaz grem tudi…”

Po možnostni je ta ženska drugič ali tretjič v naši družbi in me sprašuje vse možno o tipu (mojem prijatelju), s katerim je prišla – npr. a je ful zaljubljen vanjo, a je že dolgo kar ni imel beje…

Po tovrstnem “najinem” čveku, je ne mika več, da bi šla z mano na WC.

Če kaj sovražim, sovražim ženske, ki hočejo trapaste stvari “preveriti” pri “novi prijateljici” na WC-ju.

Mene vedno do WC spremi moj partner. Nikoli še nisem šla z nobeno kolegico. Me pa zanima kako se dve “ubranita” pred moškimi in kaj jima sploh moški hočejo? Če mogoče doživiš res kakšno nadlegovanje – mene tak lokal nikoli več ne bi videl, si lahko mislim, kakšne vrste je.

Zakaj gredo dekleta po dve skupaj na WC? Moški si ga lahko otrese, ženske se morajo pa zbrcat.

Nak, ni res. Si mi pa razsvetlil pogled na obratno vprašanje: zakaj moški ne hodijo v parih na WC. Preprosto, kajne? Če si ga otresajo levo-desno, he he he he he.

Imam pa še dodatno vprašanje. To me pa res muči. Zakaj moški lulajo v pisoarje javno en poleg drugega? A ni to malo čudno?

Drug poleg drugega?! Samo v najhujši stiski. Moški takoj ko vstopi v WC preskenira situacijo in v mislih izračuna najdaljše razdalje do drugih osebkov. Če je preveč pisoarjev že zasedenih, gre raje v kabino. Za večino predstavlja velik psihični pritisk lulanje v neposredni bližini in takrat za nameček zataji še kakšen ventil, tako da pride do mukotrpnega naprezanja, da bi vendarle spustil kaj iz sebe.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close