Zakaj ima Inja Zalta vedno neurejene lase?
Je ne poznam, niti nisem gledal tiste nadaljevanke.
Po sliki sodeč, je videti prav simpatična sploh s tisto skuštrano frizuro.
Pač to je tak stil.
Tko kot nove strgane kavbojke. Ko kakšne stare mamce vidijo mlado punco v strganih kavbojkah, se ji zasmili on ji hočjo denar dat, da si bi uboga punca kupla nove hlače.
Z njeni videzom se pa najbolj obremenjujejo tiste, ki svoje slike niti nočejo pokazati ali pa se vsaj predstaviti s polnim imenom in priimkom 🙂
Meni je pa ena najlepših žensk, kar sem jih “videla”, najlepša je pa brez vsega makeupa (z makeupom je že bolj povprečna v smislu barbikasta), lasje, kot jih ima ona, so pa meni idealni. Take lase sem imela v srednji šoli, žal imam danes redkejše, tanjše in manj kvalitetne. Las, kot jih ima ona, se ne da kupit. Pa ko berem komentarje, kako naj bi bila neurejena, je, kot bi brala, da je modro nekaj, kar je rdeče. Ima ohlapna oblačila, drugače je pa negovana, koža je tudi čudovita, obrvi itd. Samo da ni napacana in našemljena. (čeprav ne dvomim, da je že za ta “naraven” videz vložila čas tako tisti dan kot z načinom življenja)
Se jih da, ja, če hočeš, če pa je človeku všeč razkuštran stil, pa ne vidim razloga, da bi mu človek pripisoval drogiranje…