Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Zakaj ima Inja Zalta vedno neurejene lase?

Zakaj ima Inja Zalta vedno neurejene lase?

Od nekdaj je takšna, kot da se bi počesala. Kaj je s to žensko: taka pusta, brezbarvna – tip ženske, ki potrebuje vsaj malo ličil, pa še nepočesana. Počasi bom verjela, da je na drogah.

Tudi sama imam goste, težko ukrotljive in valovite lase, pa vem, da se jih da urediti.

Mogoče ji je pa tako všeč. Sicer pa, kaj pa tebe to briga, pusti ljudi pri miru, naj vsak dela po svoje, mar ne.

Na tistem prvem videu ko je fehtala dnar je mela res totalno skuštrane lase, nobene prečke obup. Pa tud zgledla je kot da je na drogah.

Tudi sam video je bil tako posnet, tako da se ne motiš!

Glede na to, da skače od vsepovsod, še v pašteto, imam pravico komentirati, kaj mi je ali mi ni všeč. Lase pa ima take zaradi nesposobnosti, ne ker bi ji bili všeč – kot neka študentka direkt z žura ali novopečena mamica.

Zdaj, ko je bogata bo poskrbela za svojo frizuro in vse ostalo

Ne razumem obsesije s to žensko.

Jaz tudi ne razumem obsesije s to žensko. Totalno nezanimiva, lepa tudi ni, igrat se je lotila. Sem parkrat gledala v neki naši seriji. Res slabo. To fehtanje pa ?? :((

Je ne poznam, niti nisem gledal tiste nadaljevanke.
Po sliki sodeč, je videti prav simpatična sploh s tisto skuštrano frizuro.
Pač to je tak stil.
Tko kot nove strgane kavbojke. Ko kakšne stare mamce vidijo mlado punco v strganih kavbojkah, se ji zasmili on ji hočjo denar dat, da si bi uboga punca kupla nove hlače.

Z njeni videzom se pa najbolj obremenjujejo tiste, ki svoje slike niti nočejo pokazati ali pa se vsaj predstaviti s polnim imenom in priimkom 🙂

očitno so starokopitne monklje večinoma stare babe nad 35 in so malo za časom

[/quote]

Mladenke pa večinoma samo še : snif, snif, snif….. Uživaj z njimi!

[/quote]

Uh, meni še manjka kar precej do 35 😀 Šavje, ki sili čez obraz in en koder levo, drugi desno obrnjen, ni bilo nikoli moderno.

Meni je pa ona ful lepa, tudi nepočesana, nenaštimana.. lepa postava, lušen obraz, da zgleda že čisto neurejena boljše kot ene 98% žensk, ko so uštimane, naličene..

Ima tak moški obraz..ko govori-piše, nič ne pove…
Ne vem, s čim je mislila, da bo uspela…

Tema govori se le o videzu, ne pa o tem, kaj govori in piše.

Bistveno je, da vzdržuje higieno.
Logično je, da je enim všeč njen videz drugim pa ne, morda je posameznicam tud všeč sam ne bodo priznale zarad foušije, zato je tolk pljuvanja po njej.
Meni je všeč, kar za tebe ne morem rečt

Ženske lepotice si lahko privoščijo vse. Tudi wc školjko na glavi pa bodo še vedno lepotice. Kar Inja tudi je. Vse dobro ji želim, predvsem kariero v tujini.
Btw. pa ne bit toliko zavistni.

Meni je pa ena najlepših žensk, kar sem jih “videla”, najlepša je pa brez vsega makeupa (z makeupom je že bolj povprečna v smislu barbikasta), lasje, kot jih ima ona, so pa meni idealni. Take lase sem imela v srednji šoli, žal imam danes redkejše, tanjše in manj kvalitetne. Las, kot jih ima ona, se ne da kupit. Pa ko berem komentarje, kako naj bi bila neurejena, je, kot bi brala, da je modro nekaj, kar je rdeče. Ima ohlapna oblačila, drugače je pa negovana, koža je tudi čudovita, obrvi itd. Samo da ni napacana in našemljena. (čeprav ne dvomim, da je že za ta “naraven” videz vložila čas tako tisti dan kot z načinom življenja)

Seveda so vsi zavistni, kaj pa drugega. Ni lepšega kot orgazmirati na nesreči nekega lepega človeka, ki je imel jajca poskusit srečo nekje drugje.
Zagrenjenim grdim luzerkam najbolj prihaja.

Seveda so vsi zavistni, kaj pa drugega. Ni lepšega kot orgazmirati na nesreči nekega lepega človeka, ki je imel jajca poskusit srečo nekje drugje.
Zagrenjenim grdim luzerkam najbolj prihaja.
[/quote]
kaj je pa tvoj problem? jaz jo podpiram. a če rečem, da sem zavistna, a to pomeni, da je ne maram?

kaj je pa tvoj problem? jaz jo podpiram. a če rečem, da sem zavistna, a to pomeni, da je ne maram?
[/quote]

A nisi dojela, da te v mojem zapisu podpiram?

Prvič berem, da je za urejen videz potrebna prečka. A to je mišljeno za tiste štrenaste frizure, ko lasje visijo na vsako stran glave kot pobarvani špageti?

A nisi dojela, da te v mojem zapisu podpiram?
[/quote]
(ojoj sori. dolg dan.)

Pa dobro, a vi ne vidite, da se punca drogira. Ta punca je junkie! In tako tud zgleda. Tufi denise dame je to namignila, ces da je ves denar pokadila. Tam je padla v drogerasko sceno in je cel dnar zapravila.

Se jih da, ja, če hočeš, če pa je človeku všeč razkuštran stil, pa ne vidim razloga, da bi mu človek pripisoval drogiranje…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Men je sexsy, deluje kod da jo je en dobr pof…

New Report

Close