Zakaj imajo spolne odnose zakonci, ki se ne marajo
Koga briga, kaj nikoli zadovoljne ženske rabijo. zakaj bi se sploh spraševal take idiotizme. Nekoč je bila poroka stvar prestiža in družbenega dogovora. Plemiči so se poročali med sabo, raja pa med sabo. Nič ni bilo nikjer nobene ljubezni, ljubezen so izražali zafrustrirani pesniki v svojih pesnitvah o nesojenih nevestah.
Najbrž ni vsesplošni družbeni problem, če so si babe namislile, da morajo sanje postati resničnost, eni dedci pa neuspelo celo skušajo to udejanjati. Kot da niso nikoli brali Gospe Bovary ali Ane Karenine. No, sej, najbrž niso.
a tebe bi pa vest pekla, če bi eno samo nategnil, tudi če si ona od tebe pravzaprav ne želi nič drugega?[/quote]
Če bi triper fasal bi me peklo nekaj drucga…. 😛
Če sem prav razumel, tema ni bila zastavljena tako na široko kako bi nekdo(jaz?) vse napovprek, mislim, da se sprašuje kako to gre med partnerjema. Četudi se ne marata še vedno občasno seksata.
Glede na zastavljeno vprašanje bi lahko sklepal, da avtorica rabi nekaj več, da se spravi k poslu, ne samo željo potešiti spolni nagon.Torej rabi neko razumevanje, sprejetost, simpatijo, da lahko nekoga “spusti nase”.
Ti nič od tega ne rabiš?[/quote]
Blagor ubogim na čustvih, zakaj njih bo spolno kraljestvo. :)))
Ljudje s pretirano idealističnimi stališči nimate šanse svojih bab dolgoročno zadovoljit. prvo, ker niste nagnjeni k “materialističnemu” služenju denarja, kar prezirate, drugp. tudi promiskuitetni niste nikoli bili, zato ste spolno tako rekoč neizkušeni..S takim nobena ne bo zadovoljna. No, nekaj časa bo. Dokler drugega ne najde. Ali pa si bo ljubčka poiskala….:))))..babam je to še nekoliko lažje, kot dedcem..
Skozi celo zgodovino človeštva so se ljudje seksali brez vsake ljubezni. Samo kaj ko se tega zasanjani matjazko še ni naučil.
Čustva so dodatna perspektiva erotike in čutnosti, ki dajo odnosu še globino (bližina, povezanost, občutek sorodnosti in razumevanja, zaupnost…), ker se potem vse ne odvija zgolj na goli fizični(spolni) ravni, kakor pri živalih. 🙂
Namen seksa ni bil nikoli ljubezen, ampak reprodukcija, užitek in služenje denarja. Prostitutke so poznali že v starodavnih časih Mezopotamije.
Ljubezen je štos, ki ga prinese romantika. Mišljeno romantika kot obdobje.
Kako si pa lahko človek pomaga s suhoparno statistiko v odnosu, ki je živ in “diha”?
To je tako, kot če bi nekje prebral, da povprečen par pri X letih seksa 2 in 1/2 krat tedensko.
In potem bi se trudil doseči ali preseči to statistično klavzulo. Za ljudi brez domišljije… 😉
Čustva so dodatna perspektiva erotike in čutnosti, ki dajo odnosu še globino (bližina, povezanost, občutek sorodnosti in razumevanja, zaupnost…), ker se potem vse ne odvija zgolj na goli fizični(spolni) ravni, kakor pri živalih. :)[/quote]
Si že slišal ti za strast, naslado…?
No, to je to, kar je potrebno za f.uk.
Če bi bila bistvena zaupnost, bi ženske f.ukale v glavnem s svojimi prijateljicami, ki jim zaupajo bolj, kot kakšnemu dedcu.
Eno je resda kič in romantična ljubezen, druga skrajnost pa je potem tvoja – antiseptične razum, ki ne rabi barvitosti in topline čustev, torej oropan feminilnega in “iracionalnega” aspekta duševnosti, ki oživlja in poživlja odnos.
Spet delaš osnovno napako, ker kot “čustva” razumeš samo neko romantično ljubezen.
Napisal sem ti: strast, naslada…neznano?
Čustva so dodatna perspektiva erotike in čutnosti, ki dajo odnosu še globino (bližina, povezanost, občutek sorodnosti in razumevanja, zaupnost…), ker se potem vse ne odvija zgolj na goli fizični(spolni) ravni, kakor pri živalih. :)[/quote]
Si že slišal ti za strast, naslado…?
No, to je to, kar je potrebno za f.uk.
Če bi bila bistvena zaupnost, bi ženske f.ukale v glavnem s svojimi prijateljicami, ki jim zaupajo bolj, kot kakšnemu dedcu.[/quote]
Pri živalih je tudi dovolj samo telesna kemijska reakcija (igra hormonov).
Meni bi ‘dol padel’, čeprav bi šlo za zelo lepo žensko, če bi videl, da pa na duševni ravni ni kemijske reakcije, da mi je njen karakter tuj in prav nič blizu. Imaš veliko moških, ki pridejo k prostitutki, pa ne da samo hitro opravijo, ampak se bi tudi pogovarjali. Jasno, ker zapostavljajo ženstvene aspekte lastne duševnosti – po (globlji) povezanosti in čustveni bližini, komunikaciji…
Tipi, ki so sleditelji tvoje teorije, potem po forumih sprašujejo “zakaj me ona vidi samo kot prijatelja”?
zato, ker se pač obnašajo kot prijatelji, nudijo zaupanje, bližino, ne pa tudi prave žive seksualne strasti….
Tipi, ki so sleditelji tvoje teorije, potem po forumih sprašujejo “zakaj me ona vidi samo kot prijatelja”?
zato, ker se pač obnašajo kot prijatelji, nudijo zaupanje, bližino, ne pa tudi prave žive seksualne strasti….[/quote]
Žive seksualne strasti? Misliš živalske?
Živalska seksualna strast je čisto naravna, ampak govorim o tem, da je še boljše, če jo dopolnjuješ s čustveno vezjo. Se pravi, da združuješ oboje, vsaj iz celostnega psihološkega vidika, ker enostranskost ni dobra, bodisi nagnjenje k poveličevanju “čistosti” in gojenje nekih žajfastih fantazijskih romantičnih misli, kakor tudi ne, da se srečuješ le s telesi v stiku s spolnimi organi in ne osebnosti v spolnem odnosu.
Kako si pa lahko človek pomaga s suhoparno statistiko v odnosu, ki je živ in “diha”?
To je tako, kot če bi nekje prebral, da povprečen par pri X letih seksa 2 in 1/2 krat tedensko.
In potem bi se trudil doseči ali preseči to statistično klavzulo. Za ljudi brez domišljije… ;)[/quote]
Bla bla, ignoramus si, vemo. To kar ti bla bla je statistična napaka v zgodovini ljudi. Idi si noseka obrisat, Lulek zabiti.
Dajte vi ideologi raje začet se naučit denar služit. To boste najprej potrebovali, če kanite imeti resne babe. Vsaka ima apetite, ki jih zadovolji samo denar, ne pa čustvena navlaka. Če ni udarjena na materialne dobrine, si mogoče želi potovanj v daljne dežele. Ne poznam normalne ženske ( takšnih si želite ), ki je zadovoljna, če doma gleda lenega idealista, ki za nameček prezira materializem in sanjari o kičasti ljubezni. Malo v napačnem filmu vi to živite. To, kar prodajate, deluje par mesecev. Mogoče 2 leti. Potem s ezahtevajo že malo oprijemljivejše oblike prosperitete v zvezi. To neko jajčkanje okoli čustvenih izlivov je bolj na ravno šankovskega pecanja lokalnih matadorjev. Oboje je bolj kratkotrajna oblika zadovoljevanja ženske pozornosti…
Uf, dobro se je razplamtela debata 🙂 Torej lahko razberemo, da sta dva skupaj (se poročita, imata otroke) lahko tudi zgolj zaradi potrebe po seksu, ali varnosti, denarju, morda, ker se tako od niju pričakuje … Tudi, če sicer nimata nič skupnega. Veliko prispevkov ste prispevali, kot lahko razberem samski moški.
Mene pa je ob odprtju teme zanimalo mnenje tistih, ki se jim to v zakonu zares dogaja. So hladni drug do drugega, se ne pogovarjajo, se žalijo, nikoli niti slučajno se ne dotaknejo, se ne ljubeče pogledajo…., a kar nek večer seksajo skupaj in celo imajo (naredijo) otroka??? To mi je zares fascinantno, nerazumljivo, …
Moj pes tudi nategne kuzlo, ki je še nikoli ni videl.
VSAK – zakaj pa ne vsaj večina, ali veliko, ker radikalizem tvojih prepričanj, ki ne dopuščajo drugih možnosti ožijo perspektivno
in spet skrajnosti prepričanj: če ni ČRNO (če si ne želi denarja), je pa BELO (si želi moško klobaso)
Jaz bi lahko bil brez počenega groša, pa me moja ne bi pustila, kakor tudi če bi imel miniaturnega. 😀
Skratka trpaš ženske v neke stereotipe na podlagi spola, kjer sta vedno 2 možnosti, ki opiše milijone žensk. Se pravi, težavo imaš na svoji strani…
Jaz nimam nobene težave, samo izražam svoja opažanja. ne poznam kolk tolk duševno drzave ženske, ki bi dolgoročno gledala ob sebi nekoristnega filozofskega idealista…
In ta prepričanja, ki jih tu berem, od moške populacije ( dela nje ) , mi ne gredo skupaj z željami žensk v tem svetu…
Saj je ne moreš poznati. Take pobegnejo od takih, kot si ti. Pa ne mislim nič slabega, tako pač je. Tudi od mene je ziher kaka pobegnila, pa še vem ne. :))
Dajte se no napihovat copatarji. Kaj pa si ti Marko kaj posebnega, da bi ti naj verjel, da imaš posebno žensko? Samo neko napihovanje brezveze. Posebne babe pobegnejo na portale Markote iskat? nehaj se smešit no.
Verjami ti, kar češ. Jaz ti samo povem, zakaj jih ne poznaš. Glej na to s pozitivne plati. Še vedno jih imaš možnost.
Čakaj, da si tvoja službo najde in izgubi motivacijo, da bi še kaj imela s tabo.
Zakaj si tako jezen na ženske? Vse pa nismo take. Mamo rade moške, seveda določenega. Če je pa še lep in ima dolgega je pa to zmagovita kombinacija. Pri takem potrpimo tudi kakšno njegovo muho 🙂 Kadar pa ima moški vse to, je samozavesten, nežen in predvsem miren ob svoji ženski, ki jo ljubi.
Forum je zaprt za komentiranje.