Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj imajo spolne odnose zakonci, ki se ne marajo

Zakaj imajo spolne odnose zakonci, ki se ne marajo

Ne zavedate si vi še prav, kaj je dolgoročno resna zveza. To je povsem očitno. To neko poudarjane čustvene navlake je bolj na nivoju šankovskega pecanja na drugi strani zgodbe. Kratkotrajnega značaja. resna zveza pa je nekaj drugega. Kaj, ne bom razlagal, to morate sami vedeti. Nič me ne čudi več, da so vezane ženske kr naprej tečne, skačejo čez plot, se v končni fazi ločujejo…

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Vezane ženske niso nič tečne, če imajo rade svojega izbranega moškega, se z njim z radostjo ljubijo, objemajo, kuhajo, sprehajajo, poljubljajo, klepetajo…, pa čeprav se tu pa tam tudi ne strinjajo s čim, kar si zamisli lepa moška glavica. In obratno je najbrž enako.

A to si v kuglo pogledal? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Pa se ti ne zdi, da sex brez čustev izgubi naboj? Se pomanjšaš na raven objekta. Pol greš raje na fitness. Jah no nekatere se dajo takoj dol, jim je vseeno kdo jih natakne, dovolj je, da je prijazen.

Saj mi VEMO, ti pa nam kar naprej razlagaš, da ne vemo, čeprav je vse kar imaš, samo neka tvoja predstava, ne pa realna izkušnja.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Čudno…. kako pa so pesniki, že od pradavnine, vedeli o čem pisat, ko pa ni bilo nikjer nobene ljubezni? :O

Ljubezen je vzdihovanje nesrečno zaljubljenih..

To je spet neka tvoja blodnja. Sem ti že 100-krat povedal, da nisem bil vedno sam in sem nekaj časa živel z žensko. Ti pa še kr blodi dalje.

Najbrž res, ampak kako so lahko spisali vse tiste pesmi, če sploh vedeli niso zanjo?
Ljubezen se je pojavila šele, ko si ti prišel na svet, oni so pa o njej pisali že pred stoletji, tisočletji?
Pa ne me jeb..t!?
Spider čas je, da tem mrtvim pesnikom poveš, da so nekaj delali narobe.

Najbrž bi moral kdaj prebrati katero od tistih pesmi, ne pa da mene nadleguješ z bedastimi vprašanji…

Najbrž bi moral kdaj prebrati katero od tistih pesmi, ne pa da mene nadleguješ z bedastimi vprašanji…[/quote]
Glede ne to kaj vse pišeš, mislim, da si ti več kot pravi naslov za taka vprašanja… 😀

Še enkrat za tupe in glupe: nekoč so bile poroke DOGOVORJENE.

Bo zdaj šlo?

Moji predniki so se imeli radi, nič ni bilo dogovorjeno. Črna obstaja samo v tvojih zgodbah.

Saj so danes tudi!
Dva se dogovorita, da se bosta poročila…nisi vedel?

Če je kmet imel soliden grunt, ni bilo šanse, da kr neki pezde pride za zeta, če njegova familija ni imela ničesar za ponudit. Fiške o tem itak ničesar ne veste. No, sej me ne čudi..

Saj so danes tudi!
Dva se dogovorita, da se bosta poročila…nisi vedel?[/quote]

Ma ti si mi stvarno blesav. takrat so se dogovorili očetje med sabo.

V časih, po katerih vzdihuješ, tebe ne bi nihče nič vprašal, katero babo hočeš met. Dobil bi tisto, ki bi ti pripadala po lokalnem dogovoru, glede na premoženje tvoje družine.

Res je, ker so moji živeli predniki živeli v mestu. Po tvoje so pa vsi kmetovali in imeli grunt in se menili in preprodajali, menjavali med sabo. Ja, tudi to je bilo. Ampak ne samo to.

Saj so danes tudi!
Dva se dogovorita, da se bosta poročila…nisi vedel?[/quote]

Ma ti si mi stvarno blesav. takrat so se dogovorili očetje med sabo.

V časih, po katerih vzdihuješ, tebe ne bi nihče nič vprašal, katero babo hočeš met. Dobil bi tisto, ki bi ti pripadala po lokalnem dogovoru, glede na premoženje tvoje družine.[/quote]
Sej, ko pa ljubezen še ni obstajala! Še dobro, da so se tako znašli, ker drugače niti nas ne bi sedaj bilo…

Če so tvoji živeli v mestu, očitno niso bili finega stanu, ampak bolj revnega. večki so mogoče imeli izbiro. To pa ja. Kot da si rpespala celo godovino, niti tega ne veš, da Prešeren recimo ni dobil Julije, ker je bil prereven.

Saj ni obstajal le Prešeren in časi v preteklost sežejo mnogo dlje. Premakni se malo v levo in desno.

Če bi triper fasal bi me peklo nekaj drucga…. 😛

Če sem prav razumel, tema ni bila zastavljena tako na široko kako bi nekdo(jaz?) vse napovprek, mislim, da se sprašuje kako to gre med partnerjema. Četudi se ne marata še vedno občasno seksata.
Glede na zastavljeno vprašanje bi lahko sklepal, da avtorica rabi nekaj več, da se spravi k poslu, ne samo željo potešiti spolni nagon.Torej rabi neko razumevanje, sprejetost, simpatijo, da lahko nekoga “spusti nase”.
Ti nič od tega ne rabiš?[/quote]

Blagor ubogim na čustvih, zakaj njih bo spolno kraljestvo. :)))[/quote]

Kako ubogim na čustvih? Saj pa vendar ljubim seks.
Hahaha :))))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Čustva so dodatna perspektiva erotike in čutnosti, ki dajo odnosu še globino (bližina, povezanost, občutek sorodnosti in razumevanja, zaupnost…), ker se potem vse ne odvija zgolj na goli fizični(spolni) ravni, kakor pri živalih. :)[/quote]

Tudi dobra vzmetnica pripomore k večjemu ugodju, samo gre pa tudi na trši podlagi veš :))))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

je blo nekej brat, da maš uvoženo. sej, če sta ti jo ati in mamica kupila bogve u kateri vukojebini, najbrž zdaj niti nima prav velik možnosti izbire.

Kako ubogim na čustvih? Saj pa vendar ljubim seks.
Hahaha :))))[/quote]

Ne boš verjela, kar ti bom pravkar obelodanil, sliši se prav neverjetno, skoraj nemogoče, pretreslo te bo, ampak večina ljudi ljubi seks, nisi edina med njimi. 😀

Margo, pa ti puno pričaš, a malo…. :))) Ampak glavno je, kako se vidimo. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Bullshit. Ti, ki naj bi prebral tooooliko enih knjig, bi moral vedeti, da vzdihovanju nesrečno zaljubljenih rečemo hrepenenje, ne pa ljubezen.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close