Zakaj imajo spolne odnose zakonci, ki se ne marajo
Vidim, da zamujam teme.. boga mi.
@avtorica
Ker ne pomeni da, ce reces da si pa se vedno lahko premislimo!
V vsakem primeru me zanima zakaj se to dogaja – ocitno me ni slisala… al sem bil pa jaz tiho. 🙂
Razn morda, ker sva oba sapo lovila… jp to bo. Uzivala sva. Pobotala. 🙂 ej moras probat.
Bullshit. Ti, ki naj bi prebral tooooliko enih knjig, bi moral vedeti, da vzdihovanju nesrečno zaljubljenih rečemo hrevpenenje, ne pa ljubezen.[/quote]
Ne ne… zaljubljen je ljubiti – mas pa filter prizgan. Filter ideala. Ljubiti je jasn. Mislim, da je tale pajk prov napisal…sam nase predstave so mal drugacne…
Senza al mislis, da mas se vedno prov…ko si mal premislila… lol
Lahko se potrudm pa ti predstavim razliko.
Lepo bi bilo, če bi pisal v razumljivejšem jeziku. Saj ni pretežko, kaj. Kaj recimo pomeni tvoj prvi stavek? Najbrž ti misli hitreje šibajo, kot jim uspejo tvoji prsti na tipkovnici 🙂
je blo nekej brat, da maš uvoženo. sej, če sta ti jo ati in mamica kupila bogve u kateri vukojebini, najbrž zdaj niti nima prav velik možnosti izbire.[/quote]
Namišljena ženska res težko koga pusti..
Bullshit. Ti, ki naj bi prebral tooooliko enih knjig, bi moral vedeti, da vzdihovanju nesrečno zaljubljenih rečemo hrepenenje, ne pa ljubezen.[/quote]
Njemu je to popolnoma neznano čustvo, on se razume zgolj na materialne zadeve in tisto kar vidi z očmi, pika.
Ostalo ne obstaja.
Komur se svita kako je zgledalo življenje pred dvajsetim stoletjem ta ve, da ste matjazkoti tega foruma vase zagledani ignoramusi.
Seveda so se ljudje zaljubljali. Vendar to ni igralo skoraj nobene vloge pri sklepanju zvez. Tudi seks je bil v večini zvez porazen. Šlo je za obveznost. Ne le da so to počeli brez čustev. Še slabše je bilo. Marsikateri nevesti se je mož gabil.
Ampak večina vas o tem nič ne ve. Niti vas zanima. Zanima vas le eno. Vsiljivo prodajanje svojih zablod.
Smeška, prav imaš.
O tem govori tudi knjige avotorice Miklavčič, kjer je jasno napisano kako je bilo v razmerjih še nekaj desetletij nazaj. Kako so morale ženske potrpeti seks, čeprav ga niso hotele, kako moškim ni bilo mar ali je ženski fajn ali ne.
Pa se ti ne zdi, da sex brez čustev izgubi naboj? Se pomanjšaš na raven objekta. Pol greš raje na fitness. Jah no nekatere se dajo takoj dol, jim je vseeno kdo jih natakne, dovolj je, da je prijazen.[/quote]
Se mi zdi, da prej brez strasti.
Ker a veš kako imam jaz Matjažkota rada? Joooj, pa to so taka močna čustva, ti ne morem opisat :)))
Sam jbt ga, kaj češ, če ni …
Grem že raj na fitnes :))
Pa se ti ne zdi, da sex brez čustev izgubi naboj? Se pomanjšaš na raven objekta. Pol greš raje na fitness. Jah no nekatere se dajo takoj dol, jim je vseeno kdo jih natakne, dovolj je, da je prijazen.[/quote]
Ker a veš kako imam jaz Matjažkota rada? Joooj, pa to so taka močna čustva, ti ne morem opisat :)))
Grem že raj na fitnes :))[/quote]
Ženska/seks brez čustev ni najbolj v skladu z žensko naravo. Tako da ne vem, zakaj bi bila ženska zanimiva, ki živi v nasprotju s svojo naravo, ki jo dela ženstveno, in skuša tekmovati z moškimi v samodokazovanju, kako je “emancipirana in osvobojena” kvazi vseh predsodkov, da lahko živi stil, kakor nekateri moški.
He, he, samo naiven moški sklepa, da ženska seksa samo, če je zaljubljena.
Daleč od tega. Če seksaš z žensko, niti pod razno ni nujno, da je zaljubljena. Mogoče je zaljubljena v denarnico svojega seksača, mogoče je samo noro potrebna, mogoče se ga je ravno ulila in ni izbirčna, mogoče je milfka.
Ne naivno pričakovat, če ženska seksa z vami, da je pa zdaj zaljubljena.
Pravi ti, da te ima rada, a kaj , ko ji nisi dovolj fukiš, d abi bila intimna s tabo. Razumeš zdaj, ali rabiš nove podnapise?
Margot ti je že predlani vse razložila, ti pa še vedno tumbaš o seksu brez čustev, kot da si res malo trd.
Pravi ti, da te ima rada, a kaj , ko ji nisi dovolj fukiš, d abi bila intimna s tabo. Razumeš zdaj, ali rabiš nove podnapise?
Margot ti je že predlani vse razložila, ti pa še vedno tumbaš o seksu brez čustev, kot da si res malo trd.[/quote]
Jaz govorim bolj materinska čustva do nje, saj je precej starejša od mene. 😀
‘Fukiš’ je spet beseda, ki označuje vizualno podobo nekoga. Meni to ni dovolj, njej pa je, zgleda. 🙂
Ampak jaz v tem ne vidim prednosti, prej pomanjkljivost, kakor pa če dobiš celosten paket, ne pa samo telo. 😉
Margot je pametna ženska. Lahko se kaj naučiš od nje. In če ženska, stara nekaj čez 40, tako razmišlja, je zate dobra šola, kako razmišljajo šele 20 elt mlajše mladenke iz urbanega okolja. Uči se, uči, ne pa da ji v odgovori serviraš Junga.
Ahjaj. Tudi ženske gremo v akcijo in si ogledujemo moške, ki so fukiš.
Pa ja, za seks je včasih dovolj, da je moški samo fukiš.
Razmišljanje moškega ali falusne ženske? 🙂 Obe kategoriji se brijeta…. 😀
Ojej, ne moreš ti drugim postavljati lastnih (pozitivnih) vrednostnih sodb o drugih. O drugih si vsak sam ustvari mnenje. 😉 Jung je zakon ! 😀
Razmišljanje moškega ali falusne ženske? 🙂 Obe kategoriji se brijeta…. :D[/quote]
Velika večina žensk se brije. Pojdi kdaj malce naokrog, sploh poleti. Zadnje čase velja, da ženska ni ženstvena, če se ne depilira.
Kaj pa najstarejša obrt? Tudi seks iz ljubezni ali kako?
Grem že raj na fitnes :))[/quote]
Ženska/seks brez čustev ni najbolj v skladu z žensko naravo. Tako da ne vem, zakaj bi bila ženska zanimiva, ki živi v nasprotju s svojo naravo, ki jo dela ženstveno, in skuša tekmovati z moškimi v samodokazovanju, kako je “emancipirana in osvobojena” kvazi vseh predsodkov, da lahko živi stil, kakor nekateri moški.[/quote]
Matjažko, tebe je nekdo pošteno nasral. Pa kje si pobral takšne neumnosti??? Pa lubi bog, evo čisto iskreno. Na toliko področij se mi zdiš razgledan in inteligenten, v tem delu pa kvasiš takšne neumnosti, da se ženske že po kolenih tolčemo od smeha. Nič nismo me emancipirane in osvobojene, ampak smo od časa do časa potrebne. Ene bolj, druge manj.
Lipit ištar v najstarejšem zakoniku svetu, še pred Hamurabijem, omenja konkubine in to ne slabšalno..
Tole je pa čista 10ka.
Pa ta od časa do časa se kar pogosto pojavlja.
Hja, tudi pri samskih. Daljša je suša, manj so v igri čustva, strast pa mora biti.
Ženska/seks brez čustev ni najbolj v skladu z žensko naravo. Tako da ne vem, zakaj bi bila ženska zanimiva, ki živi v nasprotju s svojo naravo, ki jo dela ženstveno, in skuša tekmovati z moškimi v samodokazovanju, kako je “emancipirana in osvobojena” kvazi vseh predsodkov, da lahko živi stil, kakor nekateri moški.[/quote]
Matjažko, tebe je nekdo pošteno nasral. Pa kje si pobral takšne neumnosti??? Pa lubi bog, evo čisto iskreno. Na toliko področij se mi zdiš razgledan in inteligenten, v tem delu pa kvasiš takšne neumnosti, da se ženske že po kolenih tolčemo od smeha. Nič nismo me emancipirane in osvobojene, ampak smo od časa do časa potrebne. Ene bolj, druge manj.[/quote]
A se “potrebnost”, ki je povsem naravna, izključuje s čustvi? Sploh ne, ravno s čustvi je še bolj intenzivna tudi telesna ljubezen.
Jaz hočem ženski celo, skupaj z vred čustvi, še posebej čustvi, ker to je izjemen feminilni atribut. 😉
Saj tudi “klanf” in “lopat” je dovolj za moške, ki so “krampi” 😀
Izvor ljubezni (ne zgolj med moškim in žensko) je zgrajena iz “čustvene konstrukcije”.
Tole je pa čista 10ka.
Pa ta od časa do časa se kar pogosto pojavlja.
Hja, tudi pri samskih. Daljša je suša, manj so v igri čustva, strast pa mora biti.[/quote]
Tipična enostavna moška perspektiva razmišljanja, projecirana na žensko spolnost, s prikrito obetajočo oportunistično miselnostjo, da bodo pa postale “voljne”, ko bodo dlje brez moškega, in dobiš tudi ti stran kakšno drobtinico. Figo… 😀
Tako. Kar imamo danes je anomalija v zgodovini človeštva. In da ne bo pomote, še dan danes večina moških tega sveta ne čuti najmanjše potrebe partnerko seksualno zadovoljevati. Niti one od njih to pričakujejo.
Margot ti je že predlani vse razložila, ti pa še vedno tumbaš o seksu brez čustev, kot da si res malo trd.[/quote]
Jaz govorim bolj materinska čustva do nje, saj je precej starejša od mene. 😀
‘Fukiš’ je spet beseda, ki označuje vizualno podobo nekoga. Meni to ni dovolj, njej pa je, zgleda. 🙂
Ampak jaz v tem ne vidim prednosti, prej pomanjkljivost, kakor pa če dobiš celosten paket, ne pa samo telo. ;)[/quote]
Da ne boš mislil, jaz sem prav vesela, da ti do mene gojiš samo materinska čustva, ker kakor hitro bi kakšna druga, bi mi nekako pokvaril moj imidž. Mislim … da se taki levaki zate zanimajo – to ni nekaj za hvalit se, a veš :))) In ne, fukiš sploh ni beseda, ki označuje vizualno podobo nekoga. Lahko je to pogled, kretnja, način kako govori ali te prime za zadnjico, tudi inteligenca… Veliko stvari je lahko fukiš.
Forum je zaprt za komentiranje.