Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj imajo spolne odnose zakonci, ki se ne marajo

Zakaj imajo spolne odnose zakonci, ki se ne marajo

Pustite no matjažkota v njegovih sanjarjenjih. Slej ali prej bo padel na realna tla.

spet ste zagazili, zablodili … s smisla temice
kle se ne gre nekega čustvenega vapirizma ampak enostave f.u.k … in to med zakonci ☺
nekje vmes je celo Margot- spremenila tipov status v njenega moža, da bi bila relevantna ☺
Pa je Matjažku in Pajkecu spet ratalo, da sta ji zj.e.bala znanje in se dokopala do njenega dilda

Pa ne da dedek mraz ne obstaja?

Jaz ga doživljam kot nekega Petra Pana iz dežele Nije. Kot da v resnici ne obstaja.
Nobenega konkretnega nasveta iz njegovih ust v smislu ko se je to pripetilo meni, sem naredil to in to.
Samo rešitve po temu psihologu, onemu filozofu, …

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Tega nisem nikoli trdila. Samo se tudi nujno ne povezuje.

Matjažko, si hodil v srednjo šolo? Verjetno si. Zdaj ne vem ali si bil na šoli, kjer so sami fantje ali kaj?
Ker v SŠ so se dekleta pošteno dol dajala. Sploh na maturancih pa kakih žurih. Pa se niso pritoževale.
Potem so se umirile, naredile faks, se poročile, imajo otroke.
Koga briga, da so si nekoč dale duška na polno?
Jaz sem bila bolj zadržana in staromodna, sem potem šele kasneje ugotovila, da za seks ni nujno potrebna ljubezen pa je lahko vseeno fajn.

Bullshit. Ti, ki naj bi prebral tooooliko enih knjig, bi moral vedeti, da vzdihovanju nesrečno zaljubljenih rečemo hrevpenenje, ne pa ljubezen.[/quote]

Ne ne… zaljubljen je ljubiti – mas pa filter prizgan. Filter ideala. Ljubiti je jasn. Mislim, da je tale pajk prov napisal…sam nase predstave so mal drugacne…

Senza al mislis, da mas se vedno prov…ko si mal premislila… lol
Lahko se potrudm pa ti predstavim razliko.[/quote]

Ne glede na to, kako fajn je, ko je človek zaljubljen, jaz večletne (strnjene) zaljubljenosti ne bi preživela. Ti pa kar, če ti znese.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Jaz ga doživljam kot nekega Petra Pana iz dežele Nije. Kot da v resnici ne obstaja.
Nobenega konkretnega nasveta iz njegovih ust v smislu ko se je to pripetilo meni, sem naredil to in to.
Samo rešitve po temu psihologu, onemu filozofu, …[/quote]

Navdihi so vedno dobri, še posebej, če so pospeševalec domišljije, vsa umetnost bazi na njih.
Peterpanovski element “pravljičnega”, da nisi samo praktičen, otipljivo čuten in zemeljski “brezdušni” materialist in racionalista – je očitno tvoj nasprotni, senčen pol, manj diferenciran, če deluje nate kot nekaj nerazumljivega, ki bi ga bilo potrebno razbijati. Ti lahko kako pomagam? 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Matjažko ma vse lastnosti psihopata.

Psihopat začne zlepa, takoj, ko mu ta metoda ne zagotavlja uspeha postane agresiven.
Matjazko vseskozi ostaja na približno istem nivoju, TI pa bi se kar stepel, če ni po tvoje. Torej?

Ženske imajo v resnih zvezah vseeno raje manj sanjaštva in več praktičnega, tako ali drugače..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ženske imajo v resnih zvezah vseeno raje manj sanjaštva in več praktičnega, tako ali drugače..[/quote]
To so ti strici povedali?
O čem ti to razpravljaš? Nimaš resne zveze, starši so bili precej neresni… od kje pobiraš te “modrosti”?

O čem ti to razpravljaš? Nimaš resne zveze, starši so bili precej neresni… od kje pobiraš te “modrosti”?[/quote]

Ma recimo, da imam dovolj izkušenj, kako se takim kot si ti babe vun popravlja. A to šteje?

O čem ti to razpravljaš? Nimaš resne zveze, starši so bili precej neresni… od kje pobiraš te “modrosti”?[/quote]

Ma recimo, da imam dovolj izkušenj, kako se takim kot si ti babe vun popravlja. A to šteje?[/quote]

To je tako kot bi želel pisat delfinih, ki bi jih videl zgolj takrat, ko skačejo nad vodo.
Ne ne šteje!
Lahko zgolj verodostojno pišeš o vunpopravljanu.

E sine, če bi ti bil nešto, ne bi obstajali vunpopravljalci…

Popravite s eraje, copatarji. V vsem. Kr očitno vaše ženske niso prida zadovoljne….če skačejo…hahahahaa…

Tako je! Zato pa se drži teme, ki jo obvladaš in ne pisari bedastoč o resnih vezah, ki jim nisi kos.

Ti pizdek pa ne piši več o neresnem seksu, ker to ni tema zate. Dokler ti sučeš gobec o vsem, bom tudi jaz. have a nice day.

Pa se ti ne zdi, da sex brez čustev izgubi naboj? Se pomanjšaš na raven objekta. Pol greš raje na fitness. Jah no nekatere se dajo takoj dol, jim je vseeno kdo jih natakne, dovolj je, da je prijazen.[/quote]

Se mi zdi, da prej brez strasti.
Ker a veš kako imam jaz Matjažkota rada? Joooj, pa to so taka močna čustva, ti ne morem opisat :)))
Sam jbt ga, kaj češ, če ni …
Grem že raj na fitnes :))[/quote]

🙂
Ženska ženski…kaj pa po sexu se ne počutiš prazno?

Psihopat začne zlepa, takoj, ko mu ta metoda ne zagotavlja uspeha postane agresiven.
Matjazko vseskozi ostaja na približno istem nivoju, TI pa bi se kar stepel, če ni po tvoje. Torej?[/quote]

Se strinjam tale Matjažko je prav fajn, ostali Margot, Spajder pa Nekulturnež se delajo brezčutni in veliki fukači, ker so najbrž že dolgo na suši 🙂

Ja ta Margot je res za.jeban model.

Ona seksa, ti pa teorijo zganjaš…

Ona seksa, ti pa teorijo zganjaš…[/quote]

Hej hej … lepo je vprašala, lepo ji odgovori. Ti si fant z manirami 🙂

Pikanoga, ne moreš se počutiti prazno. Kvečjemu nepotešeno (če si si navlekla enega jebivetra nase, ki ne obvlada zadeve, recimo). Če pa se ti po seksu počutiš prazno, potem nisi iskala seksa, ampak si iskala in pričakovala ljubezen, ki se ni zgodila. Temu pa potem sledi občutek razočaranosti, praznine…

Ona seksa, ti pa teorijo zganjaš…[/quote]

What is wrong with you? 🙂

Matjazko vseskozi ostaja na približno istem nivoju, TI pa bi se kar stepel, če ni po tvoje. Torej?[/quote]

Se strinjam tale Matjažko je prav fajn, ostali Margot, Spajder pa Nekulturnež se delajo brezčutni in veliki fukači, ker so najbrž že dolgo na suši :)[/quote]

Dejva se tko zmenit. Ti kar bodi Matjažkotova prijateljica, jaz bom pa Spajdrjeva. A vela? :)))

Se strinjam tale Matjažko je prav fajn, ostali Margot, Spajder pa Nekulturnež se delajo brezčutni in veliki fukači, ker so najbrž že dolgo na suši :)[/quote]

Dejva se tko zmenit. Ti kar bodi Matjažkotova prijateljica, jaz bom pa Spajdrjeva. A vela? :)))[/quote]

Tu ne gre za prijateljstvo, ampak za pomanjkanje zgoraj opisanega, to je tisto, kar vas druži 🙂 pa, če se še tako trudiš dokazati nasprotno. Če imaš ob sebi moža, ki te ljubi in te popelje v višave čutnega in zadovoljujočega seksa ne moreš, pa čeprav samo na nekem forumu, propagirat brezčtni seks in vseenost poroke…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close