Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj imajo spolne odnose zakonci, ki se ne marajo

Zakaj imajo spolne odnose zakonci, ki se ne marajo

On je na koruzi, kaj pa imaš ti?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

On je na koruzi, kaj pa imaš ti?[/quote]

Vse, kar sem zgoraj opisala.

Sušo, torej.

Vse, kar sem zgoraj opisala.[/quote]

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Sušo, torej.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Dejva se tko zmenit. Ti kar bodi Matjažkotova prijateljica, jaz bom pa Spajdrjeva. A vela? :)))[/quote]

Tu ne gre za prijateljstvo, ampak za pomanjkanje zgoraj opisanega, to je tisto, kar vas druži 🙂 pa, če se še tako trudiš dokazati nasprotno. Če imaš ob sebi moža, ki te ljubi in te popelje v višave čutnega in zadovoljujočega seksa ne moreš, pa čeprav samo na nekem forumu, propagirat brezčtni seks in vseenost poroke…[/quote]

Jah glej, potem pa seksajte samo s tistimi, za katere bi si žile rezali in se poročajte z njimi… kaj naj vam jaz zdaj. A misliš, da imam jaz kaj proti? Al da me motijo takšni ljudje al kaj?

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Ampak res, konzervativna stran s etako zaganja v nas heretike, kot d aimamo mi kaj proti, da s eoni poročajo, pa tudi cerkveno, si si zvesti,seksajo samo s tistimi, s katerimi želijo biti do smrti..

Sprijazni se s tem, da obstajajo ljudje, ki so drugačni od tebe, živijo po drugačnih načelih in imajo drugačne vrednote, običaje, želje, pričakovanja…Saj ne rabiš nikogar sprejeti in tudi tašče ne boš imel.

Če si se z nekom poročil, potem ti je bila ta oseba enkrat všeč. Privlačna. Si želel z njo spati.
To, da se zdaj z njo kregaš in se počutiš podcenjeno in ponižano vpliva na to, kako čutiš do te osebe. Vendar ne izbriše vsega, kar je bilo prej med vama. Lahko si še vedno želiš z njo spati in ti je lahko še vedno fizično privlačna, čeprav je mogoče izgubila svoj šarm kot oseba … ali pa tudi ne.

ampak ravno tebi pa ne pase, da kaj takega pises. Se nedavno si sam odpiral teme o ljudeh, ki so v zvezah, se norceval in kaj jaz vem na kaksne vse nacine se vtikoval vanje. Saj je kul, ni prepovedano, samo smesno izpades s temle priporocilom. Imas zelo slabo samorefleksijo, ampak hej, zabavno pa je. Dokler se kdo s tabo ne gre kakega resnega odnosa.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

In mogoče je tudi seks nek način, kako poskusiš utopiti svojo žalost nad tem, kar se dogaja. Pozabiti. Zatisniti si oči in upati, da bo minilo.

ampak ravno tebi pa ne pase, da kaj takega pises. Se nedavno si sam odpiral teme o ljudeh, ki so v zvezah, se norceval in kaj jaz vem na kaksne vse nacine se vtikoval vanje. Saj je kul, ni prepovedano, samo smesno izpades s temle priporocilom. Imas zelo slabo samorefleksijo, ampak hej, zabavno pa je. Dokler se kdo s tabo ne gre kakega resnega odnosa.[/quote]

Pravi se oglaša.

Joj, odpri še kakšno temo o vezanih, resnih, poročenih, tradicionalistih, resnežih, copatarjih in kar je še izrazov za t.i. konzervativno stran, da boš bolj prepričljiv.

Sušo, torej.[/quote]

Preberi dvakrat ali trikrat, če ti prvo branje ne zadostuje.

Joj, odpri še kakšno temo o vezanih, resnih, poročenih, tradicionalistih, resnežih, copatarjih in kar je še izrazov za t.i. konzervativno stran, da boš bolj prepričljiv.[/quote]

Kaj te muči, mučka provokatorka. Zgoraj sem pritrdil Margot, ti pa spet provociraš brezveze, malo gore, malo dole. Odšetaj.

Lahko bere 10-krat, ne bo pomagalo…

Joj, odpri še kakšno temo o vezanih, resnih, poročenih, tradicionalistih, resnežih, copatarjih in kar je še izrazov za t.i. konzervativno stran, da boš bolj prepričljiv.[/quote]

Kaj te muči, mučka provokatorka. Zgoraj sem pritrdil Margot, ti pa spet provociraš brezveze, malo gore, malo dole. Odšetaj.[/quote]

Muči? Pravzaprav se smejim tvoji kontradiktornosti. Z javnega foruma s prostovoljno udeležbo me boš pa težko spodil. Bom šla, ko se mi bo zahotelo (menda se ti ob tem ni zataknila kakšna kokica, no).

Pa se smej, kaj naj ti jaz. briga me, če se neka zmešana baba smeji.

Razmišljam, da potemtakem tudi samozadovoljevanje po poroki odpade.
Samo jaz v resnici ne poznam nobenega, ki bi ga potem pred oltar spravili. No, vsaj prostovoljno ne.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Sušo, torej.[/quote]

Preberi dvakrat ali trikrat, če ti prvo branje ne zadostuje.[/quote]

2x ali 3x berem samo čtivo, ki mi je pomembno ali pa zelo zanimivo. Tvoje sračkanje ne spada v nobeno od teh kategorij.

Lahko bere 10-krat, ne bo pomagalo…[/quote]

Eh, zgoraj si pritrdil Margot, zdaj pa iz užaljenosti in revanšizma pritrjuješ ženski,ki zate in za Margot trdi, da trpite dušo. Pa mi povej, kdo je zdaj zmešan… 😀

Oseba pod nickom Ženska deluje dokaj normalno. Ima pač drugačna stališča.

Če si se z nekom poročil, potem ti je bila ta oseba enkrat všeč. Privlačna. Si želel z njo spati.
To, da se zdaj z njo kregaš in se počutiš podcenjeno in ponižano vpliva na to, kako čutiš do te osebe. Vendar ne izbriše vsega, kar je bilo prej med vama. Lahko si še vedno želiš z njo spati in ti je lahko še vedno fizično privlačna, čeprav je mogoče izgubila svoj šarm kot oseba … ali pa tudi ne.[/quote]

Ok, sprejmem, kaj čem 🙂 Očitno se da, res, če so potrebe tako močne najbrž in je edini priročen 🙂

Potrepljala te je po rami, pa si klecnil. Toliko o tvoji mogočni postavi.

Preberi dvakrat ali trikrat, če ti prvo branje ne zadostuje.[/quote]

2x ali 3x berem samo čtivo, ki mi je pomembno ali pa zelo zanimivo. Tvoje sračkanje ne spada v nobeno od teh kategorij.[/quote]

Ne bodi užaljena, saj sem ti dala samo nasvet za lažje razumevanje, ker tvoj zaključek, da imam sušo ni bil pravilen. Seveda, če si sploh želela razbrati pravilen zaključek.

V bistvu je zabavno, da na tem forumu pri zagovarjanju resne zveze srdito prevladujejo moški nicki…od žensk lahko štejemo samo eno….neregistriranih ne štejem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close