Zakaj imajo spolne odnose zakonci, ki se ne marajo
Če si se z nekom poročil, potem ti je bila ta oseba enkrat všeč. Privlačna. Si želel z njo spati.
To, da se zdaj z njo kregaš in se počutiš podcenjeno in ponižano vpliva na to, kako čutiš do te osebe. Vendar ne izbriše vsega, kar je bilo prej med vama. Lahko si še vedno želiš z njo spati in ti je lahko še vedno fizično privlačna, čeprav je mogoče izgubila svoj šarm kot oseba … ali pa tudi ne.[/quote]
Ok, sprejmem, kaj čem 🙂 Očitno se da, res, če so potrebe tako močne najbrž in je edini priročen :)[/quote]
Prav imaš. Ljubimec bi ključno vplival na mojo perspektivo.
2x ali 3x berem samo čtivo, ki mi je pomembno ali pa zelo zanimivo. Tvoje sračkanje ne spada v nobeno od teh kategorij.[/quote]
Ne bodi užaljena, saj sem ti dala samo nasvet za lažje razumevanje, ker tvoj zaključek, da imam sušo ni bil pravilen. Seveda, če si sploh želela razbrati pravilen zaključek.[/quote]
Ma ja Senza, ne bodi užaljena. Ženska ima pač pravilnejše zaključke.
Na podlagi česa zaključuje mi sicer ni jasno, ampak lej … :)))
2x ali 3x berem samo čtivo, ki mi je pomembno ali pa zelo zanimivo. Tvoje sračkanje ne spada v nobeno od teh kategorij.[/quote]
Ne bodi užaljena, saj sem ti dala samo nasvet za lažje razumevanje, ker tvoj zaključek, da imam sušo ni bil pravilen. Seveda, če si sploh želela razbrati pravilen zaključek.[/quote]
Oh, za to, da bi bila užaljena, bi mi morala (ti) vsaj nekaj malega pomeniti. Do I know you? No. Do I want to know you? No. Se pravi, je čisto vseeno.
Ma ja Senza, ne bodi užaljena. Ženska ima pač pravilnejše zaključke.
Na podlagi česa zaključuje mi sicer ni jasno, ampak lej … :)))[/quote]
Ma, veš kaj? Zanalašč bom užaljena. Do smrti. Čigave, se bom pa še odločila. 😉
Ok, sprejmem, kaj čem 🙂 Očitno se da, res, če so potrebe tako močne najbrž in je edini priročen :)[/quote]
Prav imaš. Ljubimec bi ključno vplival na mojo perspektivo.[/quote]
Torej, sedaj veš odgovor. Vidva sta končala zgodbo. Lahko greš na tržišče. Preden pa greš dobro premisli, kaj boš iskala. Če boš samo kolikor toliko privlačnega tipa za seks, se zna zgoditi, da boš tu spet žalostno spraševala ali je zveze konec.
Lol, obratno je, manj pričakuješ, manj si razočaran…razočaran je folk, ki ful pričakuje.
To je razmišljanje ljudi, ki so se opekli in zdaj raje ždijo v kotu.
Večja imaš pričakovanja, več dosežeš in bolj se osebnostno razvijaš. Je pa res, da ne more vsak buhtelj rasti in imeti zgolj pričakovanja, ki bi se realizirala kar po luftu.
Oh, za to, da bi bila užaljena, bi mi morala (ti) vsaj nekaj malega pomeniti. Do I know you? No. Do I want to know you? No. Se pravi, je čisto vseeno.[/quote]
Najbrž si prav po otroško užaljena, ker odrasli se pač odzivajo z argumenti proti ali za, ne pa z “ne bom brala tvojih sračkarij”, nič mi ne pomeniš, ne poznam te, niti te nočem poznati …” in podobne otroško trmaste in užaljene poste.
Ma daj se no sprenevedat. vsi mi tu že par let iste debate driblamo. Vsi stopicamo na mestu, tako ali drugače. Ne pa nekaj o osebnostni rasti itd. Kdor osebnostno zraste, ugasne take forume za vedno lol.
Zate bi kar rekla, da vse to drži, kar si spisal…driblaš se že par let z istimi težavami in si ostal tam, kjer si bil na začetku. Nbenga problema. Le z izjemo, da nismo vsi takšni kot ti. Meni izginotje s foruma ne pomeni prehod v lepšo prihodnost, polno novih spoznanj, doživetij…meni se vse to že dogaja. Prisotnost na forumu me ne iritira in ne zavira mojih pričakovanj v reali.
aja? Zakaj pa ne bi to bil najvisji nivo? No ja, ti si se zase ze odlocil. 🙂 za ziher, da nisi sam v dreku, pavsevza druge.
Lol, obratno je, manj pričakuješ, manj si razočaran…razočaran je folk, ki ful pričakuje.[/quote]
Ne, ne gre za pričakovanja, kaj ti bo drug dal, ampak, kaj iščeš. Ker to tudi najdeš.
Oh, za to, da bi bila užaljena, bi mi morala (ti) vsaj nekaj malega pomeniti. Do I know you? No. Do I want to know you? No. Se pravi, je čisto vseeno.[/quote]
Najbrž si prav po otroško užaljena, ker odrasli se pač odzivajo z argumenti proti ali za, ne pa z “ne bom brala tvojih sračkarij”, nič mi ne pomeniš, ne poznam te, niti te nočem poznati …” in podobne otroško trmaste in užaljene poste.[/quote]
V prvem stavku sem čisto iskreno napisala, zakaj nisem užaljena. In ker se ne poznava, je popolnoma vseeno, če mi verjameš ali ne.
Lol, obratno je, manj pričakuješ, manj si razočaran…razočaran je folk, ki ful pričakuje.[/quote]
Ne, ne gre za pričakovanja, kaj ti bo drug dal, ampak, kaj iščeš. Ker to tudi najdeš.[/quote]ma ne, ti njega ne razumes. 🙂
Kar iščeš, to najdeš? To pa Robiju en bo všeč. To pomeni, kdor ima slabo plačo, si jo zasluži?
Ne, ne govorim o materialnih stvareh temveč o odnosu med ljudmi ( v tem primeru med žensko in moškim). To pa ni premosorazmerno vedno. Zakonitosti vesolja so tu drugačne. Mi imamo energijo, denar pa ne. No nekaj malega, lahko ga zakurimo 🙂
Ženske imajo v resnih zvezah vseeno raje manj sanjaštva in več praktičnega, tako ali drugače..[/quote]
Kako lahko govoriš v množini v posplošitvah, kaj si želijo ženske, če pa je že na forumu očitno, da nekdo, če je določenega spola, torej v tvojem primeru ženskega, imajo zelo različna stališča, ne obstajajo stališča deljena po spolu, recimo ženska stališča. Čisto odvisno, kaj ima kakšna ženska rada, če bi imele vse isto, bi jim hitro zmanjkalo moških. Margu predstavljam očitno duševni proti pol, nasprotja ali nerazvite senčne plati lastne duševnosti, ker pravi, da me ne razume prav.
Ženske imajo v resnih zvezah vseeno raje manj sanjaštva in več praktičnega, tako ali drugače..[/quote]
Kako lahko govoriš v množini v posplošitvah, kaj si želijo ženske, če pa je že na forumu očitno, da nekdo, če je določenega spola, torej v tvojem primeru ženskega, imajo zelo različna stališča, ne obstajajo stališča deljena po spolu, recimo ženska stališča. Čisto odvisno, kaj ima kakšna ženska rada, če bi imele vse isto, bi jim hitro zmanjkalo moških. Margu predstavljam očitno duševni proti pol, nasprotja ali nerazvite senčne plati lastne duševnosti, ker pravi, da me ne razume prav.[/quote]
No ena ženska, ki nima v resni zvezi rada več praktičnosti, kot sanjaštva se javlja. Za praktičnost poskrbim sama (hodim v službo, pospravljam, likam, perem…). S svojim moškim sem pa rada zasanjana, se počutim tako, kot da sva edina na samotnem otoku. In potem se moram spet podati v realni svet. Tako to deluje (pri meni seveda). Kako je z ostalimi predstavnicami mojega spola, pa ne vem zagotovo. Mlajše vidim, da bolj padajo na avtomobile, stanovanja, torej materialno pri moškem je pomembnejše od ostalega.
Nič niso mlajše grešni kozli. me prav zanima, ali imaš ti res doma idealista, ki samo sanjari, po moje da ne, da sta prišla do idealizma, je moral dec bolj praktične vrednote pokazati. O tem pišem..
Hja, samoprepričevanje, kako si kul, je tudi ena pot, najbrž res. Kr vztrajaj na njej, skupaj z Markom..
No, to pa ravno ne. Ima nekaj dobrih lastnosti in mislim, da bi večini forumašic lahko bil zelo dobra prijateljica.
Sanjariva, ko imava skupni čas. Sicer pa sva vsak v realnem življenju delujoča tako, kot to sodobni čas zahteva. Če ne bi bilo nujno, bi teh odklopov v skupni sanjski svet bilo gotovo več. Nisem rekla, da sem prepričana, da so mlajše bolj materialiske od starejših, a, ko poslušam svoje sinove, se mi zdi, da jaz nisem nikoli tako razmišljala. Npr: da si dobim tipa, ki ima lasten flet v Lj, da greš na ta način iskat moškega s katerim boš preživel življenje.
Dejstvo je, da so starejše ženske bolj preračunljive.
Gledam mlajše, če ne najdejo ok moškega, ostajajo samske. Podobno moški. Samskost je vse pogostejša. Ni več toliko vez, ko so skupaj le zaradi keša.
Če pa gledam starejše generacije, je pa na stotine parov, ki bi se najraje požrli in pobili med sabo, vendar ostajajo skupaj. Tudi, če on njo vara,tepe ali kaj takega, ostajata skupaj. Zakaj? Ker je ženski finančno ugodno.
Ne vem, morda imaš prav, ampak poznam zgodbe mladih, ki imajo že v štartu predstavo, kakšen mora biti tip s katerim se mislijo vezati, kakšno izobrazbo mora imet, stanovanje, avto … Pri starejših (govorim 50, 60 let stari), se mi zdi je zgodba bila obratna. So na začetku se poročali iz ljubezni, bili so brez stanovanj, samo da so bili skupaj so bili pripravljeni živeti kjerkoli. No nisem prepričana, če je danes tako. Mislim, da je vpliv medijev naredil svoje.
Forum je zaprt za komentiranje.