Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj imajo spolne odnose zakonci, ki se ne marajo

Zakaj imajo spolne odnose zakonci, ki se ne marajo

Ne, tako pa že ne moreš govorit. To je zaradi poročne obljube in močne simbolne vrednosti poroke :-))[/quote]

Bi bilo kar lepo, če med mladimi zakonci ne bi bilo podobnih zgodb. Zelo veliko jih je, in otroci, te bi morali videti, kako se počutijo. Če imate tu iluzijo, da med mladimi zakonci ali partnerji ni nasilja in je to domena 60, 70, 80 letnikov se pošteno motite.

Ne, tako pa že ne moreš govorit. To je zaradi poročne obljube in močne simbolne vrednosti poroke :-))[/quote]

A tako. Ja, kar lepo število takih parov poznam, ki tako krepko držijo poročno obljubo.
Ženske se hvalijo, da so poročene, drugih pa jokcajo, da jih on vara. On se pa zaveda, da mu ona ne bo ušla, ker bo ostala brez fleta.
Mlade so pa bolj naivne, se ne poročajo tako pogosto potem pa ostanejo brez stanovanja. Če bi se poročile, bi tako kot njihove mame, tete, privezale moževo nepremičnino nase. Aja, ne, ne,saj ne gre za denar, gre za poročno zaobljubo. Tega se držijo.

Bi bilo kar lepo, če med mladimi zakonci ne bi bilo podobnih zgodb. Zelo veliko jih je, in otroci, te bi morali videti, kako se počutijo. Če imate tu iluzijo, da med mladimi zakonci ali partnerji ni nasilja in je to domena 60, 70, 80 letnikov se pošteno motite.[/quote]

Lahko preveriš statisične podatke na SURSu.
Videla boš, da so se starejše generacije veliko pogosteje poročale kot mlajše.
Pa da se mlajše dosti pogosteje ločujejo kot starejše.
IZ tega lahko sklepamo, da je med starejšimi bistveno več poročenih kot med mlajšimi.
Očitno vendarle ne gre pri mlajših ženskah toliko za finance kot pri starejših, če pa niso tako zagrete za poroko in se tudi hitreje ločijo?
Če se ločijo, ne dobijo stanovanja, če je bil ta prej v lasti moškega, pred poroko. Torej je smiselno, da vztrajajo kot to počno starejše generacije, a ne?
NIhče ne pravi, da v mlajših generacijah ni nasilja. Ga je pa manj, ker če pride do tega, se kaj hitro zgodi ločitev.
Starejše ženske pa vztrajajo in vztrajajo, čeprav nikakor ne gre. Seveda, ker se jim finančno splača.
POtem pa poslušaš cele litanije babnic, ko se spravljajo in pljuvajo recimo po ljubicah in jih zmerjajo s kur.bami in podobno. Same pa so z moškim le zaradi denarja. Ljubica je vsaj iz užitka. Žena zaradi financ.
Da se razumemo, govorimo samo o določenih parih, ne vseh.

A tako. Ja, kar lepo število takih parov poznam, ki tako krepko držijo poročno obljubo.
Ženske se hvalijo, da so poročene, drugih pa jokcajo, da jih on vara. On se pa zaveda, da mu ona ne bo ušla, ker bo ostala brez fleta.
Mlade so pa bolj naivne, se ne poročajo tako pogosto potem pa ostanejo brez stanovanja. Če bi se poročile, bi tako kot njihove mame, tete, privezale moževo nepremičnino nase. Aja, ne, ne,saj ne gre za denar, gre za poročno zaobljubo. Tega se držijo.[/quote]
Kaj pa tiste 20+ , ki si omislijo 20 in več let starejše moške? Niso preračunljive po tvoje. Tega je ogromno. Pari, on dedek tam pri 50 in ona kot hči, zraven pa dojenček.Nisem prepričana, so leta oziroma generacija žensk tiata, ki bi jo lahko označil, kot preračunljivo.

Mlade so pa bolj naivne, se ne poročajo tako pogosto potem pa ostanejo brez stanovanja. Če bi se poročile, bi tako kot njihove mame, tete, privezale moževo nepremičnino nase. Aja, ne, ne,saj ne gre za denar, gre za poročno zaobljubo. Tega se držijo.[/quote]
Kaj pa tiste 20+ , ki si omislijo 20 in več let starejše moške? Niso preračunljive po tvoje. Tega je ogromno. Pari, on dedek tam pri 50 in ona kot hči, zraven pa dojenček.Nisem prepričana, so leta oziroma generacija žensk tiata, ki bi jo lahko označil, kot preračunljivo.[/quote]
V Sloveniji?

Kaj pa tiste 20+ , ki si omislijo 20 in več let starejše moške? Niso preračunljive po tvoje. Tega je ogromno. Pari, on dedek tam pri 50 in ona kot hči, zraven pa dojenček.Nisem prepričana, so leta oziroma generacija žensk tiata, ki bi jo lahko označil, kot preračunljivo.[/quote]
V Sloveniji?[/quote]
Resno? Pametna punca poskrbi za potomca in ne potrebuje poroke.
Sicer se strinjam, da se starejše generacije žensk, težje odločajo za ločitev in kar vztrajajo.Niso mlajše nič boljše, samo poskrbijo zase na drugačen način.Pomemben je v prvi vrsti karakter.

a je tukaj še kdo poročen ☺
komentarji so taki, da se človek iz zgroženosti in ogroženosti gre poročit

Ženske imajo v resnih zvezah vseeno raje manj sanjaštva in več praktičnega, tako ali drugače..[/quote]

Kako lahko govoriš v množini v posplošitvah, kaj si želijo ženske, če pa je že na forumu očitno, da nekdo, če je določenega spola, torej v tvojem primeru ženskega, imajo zelo različna stališča, ne obstajajo stališča deljena po spolu, recimo ženska stališča. Čisto odvisno, kaj ima kakšna ženska rada, če bi imele vse isto, bi jim hitro zmanjkalo moških. Margu predstavljam očitno duševni proti pol, nasprotja ali nerazvite senčne plati lastne duševnosti, ker pravi, da me ne razume prav.[/quote]
Bom jaz povedal, kako oziroma zakaj. Ker misli, da izpade moder in izkušen. A je žal prej obratno.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Hja, samoprepričevanje, kako si kul, je tudi ena pot, najbrž res. Kr vztrajaj na njej, skupaj z Markom..[/quote]

To je tvoja tolažba:). Daj zberi se in ne bodi takšna zmrda.

A koga bolj preseneča pred kratkim objavljeni podatek, da se v polovici zakonov več sploh ne seksa? Sicer velja za Japonsko, ampak dvomim, da je drugje bistveno drugače.

Ne, ni.

Ma ja Senza, ne bodi užaljena. Ženska ima pač pravilnejše zaključke.
Na podlagi česa zaključuje mi sicer ni jasno, ampak lej … :)))[/quote]

Ma, veš kaj? Zanalašč bom užaljena. Do smrti. Čigave, se bom pa še odločila. ;)[/quote]
A nisi malo prej rekla Ženski, da ti bi morala ona nekaj pomeniti, da bi bila ti lahko užaljena? Sedaj pa praviš, da boš zanalašč užaljena? Torej tebi sedaj Ženska vendarle nekaj pomeni? Zanalašč ti pomeni 🙂

Ne, ni.[/quote]
Končno poznamo razlog, zakaj po internetu gomazi toliko poročeniih kronično nepotešenih fukfehtarjev. Zakonci brez bližine, intime in vsake strasti. Ne gre za izjeme. Žal so kar lepo pravilo.

Ne, ni.[/quote]
Končno poznamo razlog, zakaj po internetu gomazi toliko poročeniih kronično nepotešenih fukfehtarjev. Zakonci brez bližine, intime in vsake strasti. Ne gre za izjeme. Žal so kar lepo pravilo.[/quote]

Se ti ne zdi, da potrebuješ za takšna spoznanja preveč časa?

Končno poznamo razlog, zakaj po internetu gomazi toliko poročeniih kronično nepotešenih fukfehtarjev. Zakonci brez bližine, intime in vsake strasti. Ne gre za izjeme. Žal so kar lepo pravilo.[/quote]

Se ti ne zdi, da potrebuješ za takšna spoznanja preveč časa?[/quote]
Alora pridem več k’sno.

Kaj so to isti, ki jih moti, če kdo preveč seksa? Sploh, če sumijo, da to počne brez dovolj čustev?

Ma, veš kaj? Zanalašč bom užaljena. Do smrti. Čigave, se bom pa še odločila. ;)[/quote]
A nisi malo prej rekla Ženski, da ti bi morala ona nekaj pomeniti, da bi bila ti lahko užaljena? Sedaj pa praviš, da boš zanalašč užaljena? Torej tebi sedaj Ženska vendarle nekaj pomeni? Zanalašč ti pomeni :)[/quote]

Ne, ne, Margot mi nekaj pomeni. Moraš vse neznanke upoštevat v enačbi. 😉

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

A nisi malo prej rekla Ženski, da ti bi morala ona nekaj pomeniti, da bi bila ti lahko užaljena? Sedaj pa praviš, da boš zanalašč užaljena? Torej tebi sedaj Ženska vendarle nekaj pomeni? Zanalašč ti pomeni :)[/quote]

Ne, ne, Margot mi nekaj pomeni. Moraš vse neznanke upoštevat v enačbi. ;)[/quote]
Že, že. Prav, da ti pomeni. A Margot ti je rekla, da ne bit užaljena zaradi Ženske. Meni nobena neznanka ne uide 😉

Ne, ne, Margot mi nekaj pomeni. Moraš vse neznanke upoštevat v enačbi. ;)[/quote]
Že, že. Prav, da ti pomeni. A Margot ti je rekla, da ne bit užaljena zaradi Ženske. Meni nobena neznanka ne uide ;)[/quote]

Istospolne neznanke ustvarjajo poseben, malce napet odnos med Senzo in Margot…. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Že, že. Prav, da ti pomeni. A Margot ti je rekla, da ne bit užaljena zaradi Ženske. Meni nobena neznanka ne uide ;)[/quote]

Istospolne neznanke ustvarjajo poseben, malce napet odnos med Senzo in Margot…. :D[/quote]

Ženski posli!

Nevrotični nevoščljivci.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Spet ti copatar z ihto odreagiraš, brez razmisleka. Se mar nisi sam hvalil, da te je baba snela s portala zaradi uporabne vrednosti? Kaj torej paničariš spet?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Spet ti copatar z ihto odreagiraš, brez razmisleka. Se mar nisi sam hvalil, da te je baba snela s portala zaradi uporabne vrednosti? Kaj torej paničariš spet?[/quote]

Vi stari forumovci imate ful neke zamere drug do drugega. Ste prav smešni! Saj drugače napišete dosti pametnih, še posebej Matjažko, lepi.

Spet ti copatar z ihto odreagiraš, brez razmisleka. Se mar nisi sam hvalil, da te je baba snela s portala zaradi uporabne vrednosti? Kaj torej paničariš spet?[/quote]
lol

Spet ti copatar z ihto odreagiraš, brez razmisleka. Se mar nisi sam hvalil, da te je baba snela s portala zaradi uporabne vrednosti? Kaj torej paničariš spet?[/quote]ma kaki, to si ti ponovno narobe zastopil. Jaz sem njo zaradi peke dobrih piskotov. Si mar pozabil? Ce bi jih kdaj probal, bi vedel se danes. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne, ne govorim o materialnih stvareh temveč o odnosu med ljudmi ( v tem primeru med žensko in moškim). To pa ni premosorazmerno vedno. Zakonitosti vesolja so tu drugačne. Mi imamo energijo, denar pa ne. No nekaj malega, lahko ga zakurimo :)[/quote]
Tudi denar je energija in simbolizira energijo. Zato je menjalno sredstvo, ki omogoča pretok energij, materialnih stvari…

Seveda mi to ni všeč. 🙂
Pri iskanju človek sledi svojim idealom, oziroma željam. Najde pa tisto, kar je realno in možno. Saj vse ni možno v realnosti.
In to prav tako velja za naše odnose, saj človek ne dobi vedno tistega, kar išče. Marsikdo se zadovolji z manj. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close