Zakaj imajo spolne odnose zakonci, ki se ne marajo
Ne, ne, Margot mi nekaj pomeni. Moraš vse neznanke upoštevat v enačbi. ;)[/quote]
Že, že. Prav, da ti pomeni. A Margot ti je rekla, da ne bit užaljena zaradi Ženske. Meni nobena neznanka ne uide ;)[/quote]
Česa ne razumeš? Nič takega ni bilo napisanega, zaradi česa bi bila lahko užaljena, poleg tega imam pa dovolj trdo kožo, da me ne užali ravno vsak multinick (ali pa mimoidoči, če apliciram na realo), ki ima pet minut časa. Šalo pa – če ne prej – uničiš, če jo poskušaš razložiti.
Uh, ja, še malo, pa se bodo šipe zarosile. 🙂
Pa opravičujem se, da nisem malo razrezala te klobase… 🙂
Drugič pa to le naredi. Saj velike in trde klobase se rade zataknejo v grlu.
Drugič pa to le naredi. Saj velike in trde klobase se rade zataknejo v grlu.[/quote]
In riti!
No ja, vsak po svoje vidi. Meni se zdi, da je Spider na prvih straneh te teme napisal celo vrsto smiselnih, utemeljenih in realnih prispevkov, pod katere bi sama napisala samo “Amen.”
Imam sicer dve pripombi:
– ljubezen ni enako zaljubljenost, hrepenenje, razočaranje, žalost in kar je še podobnih čustvenih stanj
– nismo vse ženske mahnjene na denar
Denar lahko zaslužim sama, stanovanjskega problema nimam. Dobre genetske predispozicije partnerja, njegove sposobnosti, lastnosti, talent, uspešnost na nekem področju, značaj, priljudnost, asertivnost, čustvena zrelost, razgledanost in ujemanja med nama, pa niso naprodaj :).
Zveza je super, ko obema izboljša kvaliteto življenja in je dobro okolje za potomstvo (moje mnenje). Kaj točno komu veliko pomeni in s tem izboljša kvaliteto življenja, je pa čisto subjektivna stvar, ker ima vsak od nas malo drugačne (nezadovoljene) potrebe.
Forum je zaprt za komentiranje.