Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Zakaj imajo ženske dolge umetne nohte?

Zakaj imajo ženske dolge umetne nohte?

A to deluje seksi?
Ali zato, da se lažje praskajo po hrbtu?
A kdo ve?

Moski, kaj pravite?

Jaz tudi ne razumem. Sploh kakšnih šekastih, kičasto za bruhat. Ceneno izgleda. Še nikoli nisem videla neke uspešne, urejene ženske z takimi nohti.

Da zgledajo bolj podobne kuram.
Če so že po pameti tam kot kure. 🙂

Ce bi kaj delale, ne bi mogle imeti takih dolgih nohtov

od nekdaj je veljalo, da imajo dolge nohte čarovnice

Ce je lepo narejeno kot mora biti in ni prevec vsega, je lahko ful sexy in fukis, ja. ;))

Ker si grizem nohte,nekoč planiram si dat umetne. Ampak zelo kratke. Dolgi mi niso všeč in so res grdi kremplji to.. mela bi take kot tukaj na sliki. Pa občasno nalakirane rdeče,ali črno.. samo to stane. Akrilni nohti na pogrižene pr eni profesionalki je 50 eur na mesec. Take bi imela,mam pa zdej take (spodnja slikca je moja). Ja,ne mi govort da si jih sama lahko neham grizt. Ker ne morem. To delam že od otroštva. Če sem pa kdaj imela umetne si pa nisme grizla. Tko da me ne skrbi da bi si akrilne pogrizla.

take bi imela:

[img]http://shrani.si/f/47/ZI/3J8TJ5u6/nohti1.jpg [/img]

[img] http://shrani.si/f/3F/VF/yet2oHp/nohti2.jpg%5B/img%5D

Meni je sexy. Tudi paše mi, ko zapiši nohte v hrtbet ipd…

Ne bom preveč pisal, ker bodo nekatere preveč zrejcane :)).

"Mediocre minds usually dismiss anything which reaches beyond their own understanding."

Meni je sexy. Tudi paše mi, ko zapiči nohte v hrtbet ipd…

"Mediocre minds usually dismiss anything which reaches beyond their own understanding."

Meni je sexy. Tudi paše mi, ko zapiči nohte v hrtbet ipd…

Dolgi nohti izgledajo ceneni, sploh tisti z raznimi blescicami in slikicami (na odrasli zenski je to videti smesno) izjemoma za maske gre,v vsakdanjem zivljenju pa je meni to cefursko :))
Ko vidim zensko s takimi nohti dobim asociacijo na striptiz ali kak fantazijski film z drakulino nevesto
Vsec so mi kratki,lepo oblikovani in polakirani nohti (cim bolj naravnega izgleda)

P.s tudi kratki lepo barvno lakirani (v eni barvi) so mi vsec

Meni se zadnje čase ne da več dolgih nohtov imeti 🙂
Imam kratke, največkrat v naravni barvi, včasih so pa temnovijolični, temno rdeči, črni.
Tako se najbolje počutim.
Sem imela pa včasih kremplje res dolge, ampak nikoli umetne.

Povej no??😀

Res je tako. Enkrat sem za štos si dala to naredit. Nee. Res je kičasto.

Povej no??😀
[/quote]

Moët & Chandon?
Je tako grda?

Meni je to čisto mimo. Izjemno dolgih nohtov tako ali tako nisem imela nikoli, ker zame nimajo nobene prednosti. Niso higienični, ovirali bi me pri delu, pri interesnih dejavnostih, pri vsakdanjem življenju, še lepi se mi ne zdijo. Ne, hvala. Tudi moji moški nikoli niso bili navdušenimi nad takim cirkusom, tako da res pojma nimam, zakaj bi kdo zapravljal čas in denar za umetne nohte. Sto ljudi, sto čudi.

Moët & Chandon?
Je tako grda?
[/quote]
Dom Perignon Magnum vsaj deset let star. 😀

Določen tip žensk, punc nosi to.
Res deluje ceneno.

meni pa ni jasno zakaj se ljudje zase ne brigajo??!
Vsak nosi tisto kar mu je všeč.

Zato ker imajo svoje grde in polne gljivic.
Jaz tega nebi gor dajala, pa če bi mi plačali.

Seveda se zase brigajo. Če pa kdo odpre temo in vpraša za mišljenje, pa ga povedo.
Mislim, da to (še) ni prepovedano?

Seveda se zase brigajo. Če pa kdo odpre temo in vpraša za mišljenje, pa ga povedo.
Mislim, da to (še) ni prepovedano?
[/quote]

Se brigam zase. Vseeno mi je, kdo nosti take nohte,kakšni so.
Če me vprašate za mnenje: za moj okus so neapetitlih, kičasti.

Srči, pojdi krožnike umit. Ne morem, mam dolge nohte, boš kar ti. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ampak moskim je pa vsec a ne…

New Report

Close