Zakaj imajo ženske dolge umetne nohte?
Ker si grizem nohte,nekoč planiram si dat umetne. Ampak zelo kratke. Dolgi mi niso všeč in so res grdi kremplji to.. mela bi take kot tukaj na sliki. Pa občasno nalakirane rdeče,ali črno.. samo to stane. Akrilni nohti na pogrižene pr eni profesionalki je 50 eur na mesec. Take bi imela,mam pa zdej take (spodnja slikca je moja). Ja,ne mi govort da si jih sama lahko neham grizt. Ker ne morem. To delam že od otroštva. Če sem pa kdaj imela umetne si pa nisme grizla. Tko da me ne skrbi da bi si akrilne pogrizla.
take bi imela:
[img]http://shrani.si/f/47/ZI/3J8TJ5u6/nohti1.jpg [/img]
Dolgi nohti izgledajo ceneni, sploh tisti z raznimi blescicami in slikicami (na odrasli zenski je to videti smesno) izjemoma za maske gre,v vsakdanjem zivljenju pa je meni to cefursko :))
Ko vidim zensko s takimi nohti dobim asociacijo na striptiz ali kak fantazijski film z drakulino nevesto
Vsec so mi kratki,lepo oblikovani in polakirani nohti (cim bolj naravnega izgleda)
Meni je to čisto mimo. Izjemno dolgih nohtov tako ali tako nisem imela nikoli, ker zame nimajo nobene prednosti. Niso higienični, ovirali bi me pri delu, pri interesnih dejavnostih, pri vsakdanjem življenju, še lepi se mi ne zdijo. Ne, hvala. Tudi moji moški nikoli niso bili navdušenimi nad takim cirkusom, tako da res pojma nimam, zakaj bi kdo zapravljal čas in denar za umetne nohte. Sto ljudi, sto čudi.