Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj imate moški raje dolgolaske ? Gladki lasje ali kodrasti?

Zakaj imate moški raje dolgolaske ? Gladki lasje ali kodrasti?

Je pomembna dolžina? Koliko dolgi lasje so vam najbolj všeč? Gladki ali kodrasti?

Lepše so. Gladki, vsaj čez prsi.

Evolucijsko podzavestno pač, bolj so sexy in estetsko lepše, enako velja za obline.
Gladkost/nakodranost pa je pomoje, kot za barvo, bolj stvar okusa.

https://www.google.com/search?q=dukes+of+hazzard+catherine+bach&source=lnms&tbm=isch

8)

Kodri

Čez ramena tja do prsi, kar je čez je predolgo in slamasto zgleda. Ravni, rahlo nakodrani. Take k ma Ilka štuhec mi niso všeč.

Da so brez prhljaja, pa fajn je da niso v župi.

Jah… Tocno zato je Jolie speljala Anistonovi Pitta. Daj nehajte ze dedje brez veze srat. Ce je zenska lepa, jo lahko na balin pobrijes, pa bo se vedno lepa. Lasje so pa res samo kocinasti modni dodatek.

Brcaš v temo, baba.

Brcaš v temo, baba.
[/quote]
Nc ne brcam v temo. Dolzina las je najbolj pomembna jahacem (tistim, ki pumpajo od zadaj, pa vendar v pravo luknjo). Vsem ostalim pa je pomemben odziv na zenskem obraz med akcijo. Moski, kot kuzek na priboljsek caka da jo strese. Brez skrbi da jih ne zanima dolzina las. To ti lahko pojejo starci na monu….

Nc ne brcam v temo. Dolzina las je najbolj pomembna jahacem (tistim, ki pumpajo od zadaj, pa vendar v pravo luknjo). Vsem ostalim pa je pomemben odziv na zenskem obraz med akcijo. Moski, kot kuzek na priboljsek caka da jo strese. Brez skrbi da jih ne zanima dolzina las. To ti lahko pojejo starci na monu….
[/quote]
Si tip? Ne. GTFO.

Oboji, ravni tam čez ramena, valoviti oz. kodrasti nekoliko daljši. Kratke frizure (o zabritih sploh ne bi) so mi enostavno neprivlačne. V vsakem primeru pa ti ženska postane lepa ne glede na frizuro, če ti je všeč kot oseba.

Sem ženska, vedno imam dolge lase, sedaj sem se žal morala ostriči. Razliko sem takoj občutila. Občudujočih moških pogledov je malo ali skoraj nič. Prej sem samo zamahnila z glavo, da so lasje zavalovali. Moč ženske na lahek način.

Dolgi lasje so pri človeški vrsti, ne glede na spol, odraz zdravja in kvalitete genetskega materiala.
En košček pavjega perja, če hočete.

De omnibus disputandum..

Ko govorimo o ženski in o pogledu na njo mi je najlepše, ko vidim skraužljane lase do ramen. Preprosto prijetno saj se občuti značaj in lastnosti, kar nariše nasmeh na obraz.
Glede drugih dejavnosti pa si vsak razlaga po svoje koker kdo hoče

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close