Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Zakaj Janša ni prišel skup z zaročenko na referendum?

Zakaj Janša ni prišel skup z zaročenko na referendum?

Ali sta skregana?

Prišel je s hčerko in sinom, kar pomeni, da je še vedno prijavljen in tudi živi pri svoji družini.
Urška je bolj “spremljevalka” kot zaročenka. Sicer bi si JJ že iz spoštovanja do zaročenke uredil svoj status.

Ker pa zopet spremljevalke ne morejo potovati na stroške davkoplačevalcev, je pač zaročenka. Moje mnenje.

nisi natančen.

Spremljevalka je, kadar gre z njim v Cankarjev dom. Ko sprejema žene tujuh državnikov je zaročenka, kadar pa potuje (na naše stroške) v tujino, je pa že kar članica delegacije, torej ima neko državniško funkcijo.

Če se spomniš, Brunijeva še malo pred poroko ni smela z Sarkozyjem k Arabcem, ker še nista bla poročena. Urški to ni bla ovira.

Mene prav nič ne moti, če gre delček mojega denarja za potne stroške ene lepe ženske. Redki so državniki, ki se lahko pokažejo s tako lepotico kot je Urška in če bo treba dat zato še nekaj več davkov mi naj Bajukovi kar pošljejo dodatno položnico. Ali pa pripišejo tistih nekaj centov kar na obstoječo. da mi ne bo treba plačevat še ene provizije, ki me, mimogrede, stane veliko več kot Urška in Janez skupaj, kljub temu, da jo plačujem s
Klikom.

Pa bi ostali sami Rop, ki se rekreira z golf športom v tujini, pa Pahor, ki se oblači pri Armaniju, tu pa besediči o socialni državi, pa izgnana bi bila priležnica Kresalova, ki gre s privat avijonom po nakupih v Milano, tu pa besediči o socialni državi… ah, ja.

A Kresalova je priležnica, Bačovnikova pa ni? Po katerih kriterijih že?

Tud Janša se rekreira z golfom na jako prestižnih lokacijah…za njegovo priležnico Urško pa ne vem

Le kdo je tako razdvojil slovenski narod?? Smo Slovani in se žremo med seboj. Le kdo je tako razdvojil narod?? RKC sigurno ne! RKC poudarja vrednote družine, paradajzarji pa ————požrite se med seboj.
Le poglejte paradajzarje na forumu, ukvarjajo se z Urško Bačovnik, ki je pametna, inteligentna in ne napihnjena kot balon kot je to g. Kresalka. Ampak, ona je požrešna, lakomna. polna usta so je dobrote, ko govori o revščini, sama pa se pelje v Milano po nakupih, kjer ura leta stane 6000 EU. Koliko lačnih ust bi nahranila’??
Samo še en mandat privoščim JJ, da počisti ta umazani balast, ki se je v 6o-letni zgodovini zgrnil nad slovenski narod. In, da bo priden in deloven narod nagrajen za svoje delo in prenahal hraniti levuharje in njihove rodove / so nesmrtni/ s krasnimi pokojninami.
Na vseh forumih zasmrajate s spletkami, ste popolnoma neresni in nesposobni, da še kdaj vodite slovenski narod.!!! Kaj je poštenje, je dokazal JJ in to vas boli. Vi ne marate poštenih ljudi, ker ste drhal. drhal!!
Ljudje iz najnižje družbene lestvice.

Kresalova potuje za svoj denar, Bačovnikova pa na državne stroške. Koliko ust le bi nahranili z denarjam, ki bi ga država prihranila, če bi Urška ostala doma?

Hm….od kje Kresalovi taka plača, da si plača letalski prevoz v Milano za šoping?….upsa……a ma še kakšno drugo”plačo”poleg poslanske????? Poslanska namreč ne zadošča za letalski prevoz + šoping…..

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

Kresalova ni bila še nikoli poslanka, mogoče pa bo, če ji po volitvah Pahor ne bo dal ministrstva za pravosodje.

Kresalova je bila, preden se je začela ukvarjati s politiko, uspešna odvetnica, njen partner pa je Miro Senica, ki je eden od najbogatejših odvetnikov v Sloveniji, tako da jima denarja, tudi za vožnjo z letalom na šopinge v Milano (če je to sploh res in ne gre le za natolcevanje) prav gotovo ne manjka. Vsekakor pa si Kresalova to privošči za svoj denar. Bačovnikova pa po svetu hodi za denar davkoplačevalcev.

Janša si je izmislil na državne stroške ustanovil SLOVENSKI TEDNIK-vsi ljubi slovenceljni ga dobimo zastonj, da lahko beremo izmišljotine Janševih novinarjev.Tudi take kot jih navajate tukaj, o Kresalovi in privat avionu,o Pahorju in Armaniju, o vseh ki niso na Janševi strani, jasno, samo da mi temu ne verjamemo, beremo in se smejemo.Upam, da Slovenci nismo tolk butasti, da bi verjeli vse kar pišejo Janševi pisuni

ja, verjetno jih nekaj najame letalo, tudi vožnja z avtom tja ni poceni, torej prihrani stroške za nočitev, mogoče…no, tle smo.
Pa še Slovenski tednik ma o čem pisat…eni so slabi, drugi pa sploh ne.

BOSANSKI JJAJČEK
http://www.dnevnik.si/nedeljski_dnevnik/aktualno/328717 in
sodobni, naglavni grehi
http://www.dnevnik.si/nedeljski_dnevnik/tema_tedna/314135

Priležnica je priležnica, pa naj bo Janševa ali pa koga drugega. Zakaj očitati eni,ker hodi v Milano (na čigave stroške ne vem), drugi, ki jo na
naše stroške vlači s seboj Janša, pa je vse odpuščeno? Tudi z denarjem, ki ga iz državne malhe porabijo za njene izlete bi lahko nahranili kar nekaj lačnih ust.

1. SLOVENSKI NAROD RAZDVAJAJO TEBI PODOBNI
2. Kresalova je dobila v anketi 45 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} priljubljenosti, le kje bi bila ti???
3. Počakaj, mogoče bo pa dobil JJ še en mandat, pa bosta družno s tebi podobnimi pospravilI nezaželene, po tvoje:
“LEVUHARJE IN NJIHIOVE RODOVE/ SO NESMRTNI/ S KRASNIMI POKOJNINAMI”.:-))

4. čE KDO “ZASMRAJA”, zasmrajaš in spletkariš ti! Hahaha, poštenost:-)), o poštenosti je bilo v zadnjem času veliko napisanega.:-))
V katero “DRHAL ” spadaš pa ti, pa se vidi iz tvojega lepega poštenega pisanja.

5. Res si iz najnižje družbene lestvice. Mnogim delaš sramoto!

P.s.
Ali si prebrala knjige iz treh linkov, na temi: Kosmova: JJ zavaja”, tam
glej moj post, 07.06.2008 22:08.

Malo beri, ker izpuščaš že zadnje vzdihljaje. Pomiri se, saj bodo volitve kmalu, kar bo, bo.
Kakor se bo odločila večina volilcev, tako bo.
Jaz se s tem ne obremenjujem!
Mogoče ti bo želja uspela???????? Da boš počistila z “DRHALJO”!?
ZAVEDAJ SE, DRHAL, ki jo ti ne prenašaš, je zaslužna, da Slovenija sploh še obstaja!
Tvoja drhal, je SLOVENIJO med drugo svetovno vojno prepustila okupatorjem!

Slovenski narod razdvajajo takšni kot si ti in tebi podobni. Vse povedano.

Slovenski narod razdvajajo takšni kot si ti in tebi podobni. Vse povedano.[/quote]

Samo da si ti in tebi podobni kontra in da vse narediš za pomiritev in združitev. Za bruhat.

Za razliko od tebe ima ga Kresalova zraven svoje plače še partnerja, ki ji vse to, kar pišeš, omogoča. In jaz ji (za razliko od tebe) nisem nič fauš. Je razgledana in prava lepotica.

nisi natančen.

Spremljevalka je, kadar gre z njim v Cankarjev dom. Ko sprejema žene tujuh državnikov je zaročenka, kadar pa potuje (na naše stroške) v tujino, je pa že kar članica delegacije, torej ima neko državniško funkcijo.

Če se spomniš, Brunijeva še malo pred poroko ni smela z Sarkozyjem k Arabcem, ker še nista bla poročena. Urški to ni bla ovira.[/quote]

Res nisem bila natančna. Hvala.

Nekaterim (med njimi je več kot očitno tudi Urška)je dano, da premagujejo in premagajo vse ovire.

New Report

Close