Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj je dubaj čokolada postala tako popularna?

Zakaj je dubaj čokolada postala tako popularna?

Zadnje čase sem se spraševala, zakaj je dubaj čokolada tako popularna. Zakaj vsi kupujejo pistavijino pasto. No, pa sem vprašala google. In google odgovori, da zaradi tiktoka.

Kam smo prišli. Potem pa svarijo pred tiktol trendi.

Obnorela da je čokolada kogarkoli? Samo nakladanje.

Sama promocija.

ne poznam. prvič tule prebrala nekaj dni nazaj. res pa nisem na tiktoku. v dubaju še manj..

meni je lindt zakon, pa životinjsko carstvo hehe..

Marketing!

Je nekdo uvozil preveč pistacije ali pa se je pridelek podvojil?

Tudi jaz ne vem kaj je to za ena čokolada. Sem že slišala, vendar ne vam kaj naj bi bilo.

Res pa da ne uporabljam tiktoka. Na fb pa moji kolegi tudi očitno niso v stiku z dubajem.

Moja mama nikoli slišala, brat tudi ne. Nimata pa fb in mona tudi ne :).

Odgovor na objavo uporabnika
Zartrose, 12.12.2024 ob 11:36

ne poznam. prvič tule prebrala nekaj dni nazaj. res pa nisem na tiktoku. v dubaju še manj..

meni je lindt zakon, pa životinjsko carstvo hehe..

Lindt čokolada ima palmino maščobo, zato je ne jem.

Zakaj je čokolada postala popularna?

Zaradi povečanega števila nevrotičnih debelušk, ki se nažirajo s sladkorjem in se po vsaki požrti čokoladi počutijo kot đanki po prejetem šusu. Odvisnost.

Najprej se nažrejo vsega mogočega, potem pa sledi čudežni  ozempic.

Ta čokolada je totalno presladka.

Imajo jo v Müllerju, drobcena čokoladica za 3x ugriznit stane 10€. Bili sta pa še samo dve na polici. Je pa videt fejst nasitna, dvomim, da lahko celo poješ, čeprav je majhna. Na sliki je videt, da ima ogromno file. Nisem je kupila, tako da samo sodim “knjigo po platnicah”.

jaz pa ne, 12.12.2024 ob 11:58

Lindt čokolada ima palmino maščobo, zato je ne jem.

ma to palmino olje je baje že vsepovsod.. nekdo vztrajno pisari, da je v poceni gelih za tuširanje, zato daje za gel cca 50evrov.. moj gel ni drag, pa nima tega olja not, tko da to je že mal paranoje okol tega olja… ležat pod palmo pa pit sex on the beach pa je ja užitek 😁

Eh, 12.12.2024 ob 13:06

Imajo jo v Müllerju, drobcena čokoladica za 3x ugriznit stane 10€. Bili sta pa še samo dve na polici. Je pa videt fejst nasitna, dvomim, da lahko celo poješ, čeprav je majhna. Na sliki je videt, da ima ogromno file. Nisem je kupila, tako da samo sodim “knjigo po platnicah”.

sem pogledala slike, meni sploh ni mamljiva, kot da je driska za filo ali pa črvi…

Prvič slišim za tako vrsto čokolade. Sem pa slišal za Dubai čokolado, ki jo šejki direkt servisirajo evropskim puncam. Samo tam je cena takoj 10.000€ na komad.

Nič posebnega, presladka. Meni je Hofer temna z drobci sadja neprimerno boljša.

Zato, ker mora postati in vse v zvezi s tem svetom. Saj vidiš, da nam vsiljujejo to njihovo sranje vsepovsod. Ali njih ali pa zmedence, ki so vsak teden drugega spola.

New Report

Close