Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj je Franci umrl ……..????

Zakaj je Franci umrl ……..????

Gre Fata v Nemčijo,kjer jo začne peči v genitalijah.
Gre k zdravniku in reče:”Herr doktor,moja lula peče,moja lula rot.”
Zdravnik reče:Bomo dali eno kremo,če ne bo čez štirinajst dni boljše,pridite nazaj.
Fata pride po štirinajstih dneh nazaj in reče:”Moja lula peče,moja lula rot.”
Zdravnik reče:”Bomo dali eno bolj močno kremo,in če ne bo boljše,pridite nazaj.
Mine 14 dni ,mine mesec,zdravnik vidi Fato na cesti oblečeno v črno in jo vpraša
kaj se je zgodilo.Fata reče:”Moja lula peče,moja lula rot,Franci lizal,Franci tot.”

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

morm prit do tistga dohtarja u nemciji…. a ves kako se pise?

čuj ti……zakaj pa ????

a čes enga fentat ali biti samo poli….opsssssssssssss….

hehehehehhe

leta letijo - iščem stevardeso.....

a ti to meni?Ne pol gre tista pesem tko:Razo lizal,razo tot.

heheheh ne gre tak::

RAZO PIZDI, RAZO NE LIŽE…….

zdaj pa tiho, stara,……………men so všeč samo tiste do 18..hehe

leta letijo - iščem stevardeso.....

Si me prestrašla do amena!!!!!!
Pa Franci je živ!!!!!Če sem mu ravnokar eno v rit pritisnil,kr me fehta za jest!
Uf!!!!Me znaš tud ustrašit moj dohtar!

Uboga zvalca kaj pa mu tiscis v rito?fuj packon.U lug ga namoc ne pa v Francijevo rito.

tiste pri 18-ih pa ne marajo 81letnih prdcev.Ze imajo dedka pri hisi kaj jim bo se en?

Ti pa tih!
Če ne ti še kaj….CENZURA…..!
😉

Še neki!
Še sreča,da sem to bral doma in ne na šihtu…če ne bi me kap!
Tolk,da se mi hitro odkupiš s kako dozo!
;-)))

A pustiš mojga frenda pr mir!!!!!!!
Šmrklja!!!!
😉

Pismo ej, tolk sem se zdejle narežala,
ko sem si te predstavljala z mobijem u rok,
pa kuko sapo loviš pod mizo inu damu kličeš……
Francija ……. he, he, he,he, ušlo mi bo od smeha !

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

jao najprej pomislim na sp..macka francona..pol pa se smejim spet ze drugic dons..tvojim salam marici..sp..te bo ubov..k ga strasis s takimi naslovi..jao..jao..njegov mack je Franci;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

si se usral a..tud jaz mal..haha..je bil dost ze kanarino..k je sel bozcek u smrt..ahahahah

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

ti smrklja..dobr si nasmu razkotu povedala..ja ce je star je star..kako gre ze una..dec ne more..haha

:)))))))))))))))))))))))) ojej Mariči :)))))

New Report

Close