Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj je medicina tako lahka

Zakaj je medicina tako lahka

Odgovor na objavo uporabnika
Plavi, 02.04.2025 ob 01:46

Z letošnjim šolskim letom so gradivo za patofiziologijo zmanjšali na 57 izpitnih tem

Ti boš moralo začet v osnovni šoli, bebec.

V ZDA je 3. najbolj pogost vzrok smrti zdravniska napaka. Ocenjuje se, da zaradi zdravniske napake v ZDA vsako leto umre 250000 do 440000 ljudi. Preracunano na populacijo Slovenije je to med 1470 in 2590 ljudmi. Se je za zamislit.

zdravniske napake, 02.04.2025 ob 04:48

V ZDA je 3. najbolj pogost vzrok smrti zdravniska napaka. Ocenjuje se, da zaradi zdravniske napake v ZDA vsako leto umre 250000 do 440000 ljudi. Preracunano na populacijo Slovenije je to med 1470 in 2590 ljudmi. Se je za zamislit.

Te kdo sili k zdravniku?😂 Pol pa sam taki, ki najbolj norite in pljuvate, delate gužvo in vrste po ambulantah.

Un plavi  – “pametnemu popolnoma dovolj”, nepismeni restant o medicini…..jaooooo😂😂😂

Za te norce je vse lahko. Sam da so jih enkrat izpustil iz osnovne šole, ki ni šla in jim potem ni bilo treba več v šolo. Pol je pa ratalo lahko.☝️😁

67 izpitnih vprašanj za Menedžment, 65 izpitnih vprašanj za Razvoj in delovanje gospodarstva. Na drugi strani imamo patofiziologijo, za katero je potrebno znati pičlih 57 izpitnih sem. Aja, sem omenil, da je to primerjava med srednješolskim in univerzitnem študiju? Nisem, a ne?

sem = tem

Plavi, 02.04.2025 ob 06:54

sem = tem

Saj pravim, zate je vse lahko, ko si pretumasto za šolo in študij. Ohhh, takih vas sploh ni malo.

Ljudska univerza vs Medicinska fakulteta

izpitnih sem = izpitnih tem

Vesel oče, 16.02.2024 ob 17:18

Medicina je izredno precenjena veda. Tudi specialna farmakologija in eksperimentalna toksilogija ter splošna farmakologija in toksilogija se ne moreta primerjati s predmetom  Gospodarske dejavnosti.

Vesel oče, ekonomist in gospodarstvenik

Veseli, cel MON te je bil poln, kako sta bila z Golobom na elektro faksu. Zdaj si pa naenkrat ekonomist?

Lažnivec much? ali si samo popušil elektro, pa uspel spacat ekonomijo?

ne vem no169, 02.04.2025 ob 07:21

Veseli, cel MON te je bil poln, kako sta bila z Golobom na elektro faksu. Zdaj si pa naenkrat ekonomist?

Lažnivec much? ali si samo popušil elektro, pa uspel spacat ekonomijo?

Nič ni on uspel. Plavi pa še osnovne šole nima dokončane. Zato ker je bilo zanj vse prelahko, raje ni šel nikamor.☝️😁

Poleg končanega elekro faksa, sem  magistriral tudi na ekonomski fakulteti. Trenutno študiram zgodovino na filozofski fakulteti skupaj z Božotom.

https://www.medenosrce.net/predmeti/patolo%C5%A1ka-fiziologija

Ni samo en izpit z 57 vnaprej znanimi vprašanji 🙂

Delo zdravnika je po svoji naravi precej podobno delu čistilke.

Če zdravniku danes daš odpoved in se ta jutri zaposli pri drugem delodajalcu, bo že naslednji dan delal naprej, kot da se ni nič spremenilo. Podobno kot pri čistilki.

Če to narediš nekemu inženirju, bo zelo verjetno pri novem delodajalcu rabil pol leta, da se vpelje v novo okolje in v nov posel in spet postal koristen. Precej bolj komplicirano.

Vesel oče, 02.04.2025 ob 13:24

Poleg končanega elekro faksa, sem  magistriral tudi na ekonomski fakulteti. Trenutno študiram zgodovino na filozofski fakulteti skupaj z Božotom.

Saj se mi je zdelo ja, da sta na podobnem nivoju…

stara forumašica, 02.04.2025 ob 13:43

https://www.medenosrce.net/predmeti/patolo%C5%A1ka-fiziologija

Ni samo en izpit z 57 vnaprej znanimi vprašanji 🙂

To so več kot deset let stara vprašanja, v tem času se je marsikaj spremenilo. Sicer pa jaz operiram  s številkami, ki so na uradni strani medicinske fakultete 😉

Vesel oče, 02.04.2025 ob 16:39

To so več kot deset let stara vprašanja, v tem času se je marsikaj spremenilo. Sicer pa jaz operiram  s številkami, ki so na uradni strani medicinske fakultete 😉

In v 10 ali 20 letih se je res blazno spremenil način opravljanja izpitov, ja.

Stara forumašica, 02.04.2025 ob 16:49

In v 10 ali 20 letih se je res blazno spremenil način opravljanja izpitov, ja.

V roku leta dni, se je snov zmanjašala za 5 izpitnih tem 🙂 Še lansko leto je bilo 62 izpitnih tem, danes jih je samo še 57. 🙂

Obseg  snovi patofiziologije je danes enakovreden obsegu predmeta pravnoorganizacijski vidiki poslovanja , smer ekonomski tehnik na Ljudski univerzi. 🙂

http://www.mf.uni-lj.si/application/files/6317/2743/3385/Izpitne_teme_patofiziologija_M3_2024-25.pdf

Vesel oče, 02.04.2025 ob 18:44

Obseg  snovi patofiziologije je danes enakovreden obsegu predmeta pravnoorganizacijski vidiki poslovanja , smer ekonomski tehnik na Ljudski univerzi. 🙂

http://www.mf.uni-lj.si/application/files/6317/2743/3385/Izpitne_teme_patofiziologija_M3_2024-25.pdf

Ti si zgolj trol veseli burek. Bedast trol. Ti ziher nisi nikoli prišel do kakršnegakoli študija.

Tudi patologija z 168 izpitnimi temami, se ne more primerjati z moji gospodarskimi dejavnostmi.

http://www.mf.uni-lj.si/application/files/6116/9942/7425/izpitne_teme_patologija_M3.pdf

Kaj je zdaj? Ti je muca jezik popala?

Sorry, moj protivirusni program blokira odpiranje tvojih linkov..

Močno dvomim v to

Vesel oče, očitno, torej nisi en prileten možakar, ampak si že blizu  40. Spomniš pa se tud svašta. Kje bi meni na glavo kaj takega padlo Te linke pa popravi, da se bodo dali odpreti.

Medicina je drugac težka. Zaradi vsebine vsakega predmeta. Poznam eno odličnjakinjo v gimnaziji, zlahka odlična. Na faksu medicine pa ni imela časa za študentsko delo niti nič! Samo učit, ker je tako zelo obsežno.

New Report

Close