Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Zakaj je partija skrivala poboje?

Zakaj je partija skrivala poboje?

en je zrnje graha, drug pa zrnje fižola, in ti bi se približal?!!:))))

al bi rajš zrnje koruze, ki ima okoli sebe veliko plasti in ga moraš pošasi slačit da prideš do njga!!:)

hja po trudu, pa ugotoviš da ni plodno!!!!:)))

V osnovni šoli smo za tak izdelek bili ocenjeni takle: vsebina: nazadostno, oblika: nezadostno. Predlagam, naj se učenka še naprej trudi. Predvsem naj ne obupa.

ja Maks, težko je izluščiti plevel, sploh če sam spadaš medenj!!!:)))

Spet nezadostno. Pišemo med nje in ne medenj.

hehehe Maks, pišem pogovorno, če še nisi opazil, ampak če te moti moj način pisanja povej, pa se bom samo zate potrudila !!!

čeprav smo na političnem čveku in ne naučenju pravopisja in mi je veliko bljižje pogovorni jezik!!!!:))))))

ti samo reči!!!če te čevelj le pri pravopisju žuli!!!:)

Kdor ne zna pravilne slovenščine, se sklicuje na pogovorni jezik. Tako številne in kričeče napake me seveda hudo motijo. Še naprej se trudite in ne obupajte.

Makse,:-)
če te take kričeče napake motijo, ni nujno, da bereš!

Lahko se poučiš malo o zgodovini, zate se je začela kolikor opisuješ v letu 1942, omenil si tudi leto 1939.

Lahko greš tja v 12 stoletje.
Tam boš našel tudi benedektinske menihe, ki so poneverili Konstantinov pečat idt itd. Izvedel boš, kdo je na ta račun obogatel in dobil z goljufijo, največje svoje nepremičnine.

Z ozirom, da oporekaš nepravilno pisanje slovenščine in še razne pripombe in vprašanja imaš, itd itd.

Jaz sem tudi že večkrat napisala, da naj mi kdo napiše, kaj so dobrega naredili za slovenski narod domobranci in RKC, pa še nisem dobila odgovora.

Napiši mi ga ti, ker ti, bi to moral vedeti!

Plevel ima samo edninsko obliko (tudi, če ne bi bilo tako, si množinske največkrat niti ne zasluži).

. Da o zgodovini niti ne govorimo.

Upoštevajmo vendarle vrstni red: najprej odgovorite na moje vprašanje, potem vam bom razkril program tistih, ki so branili svojo domovino pred komunizmom. Kaj se je v resnici dogajalo v času 1941-42 pa vi ne smete govoriti oziroma pojasnevati, ker bi s tem morali priznati tudi in predvsem nasilje komunističnega sistema. To je to.

New Report

Close