Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj je poroka za moskega neumna poteza

Zakaj je poroka za moskega neumna poteza

Zdaj bi bilo zanimivo vedeti, kako si razlagate povedano.
[/quote]

Obupanec potrebuje druge obupance, sem jaz razumel. V duhu tega, da DXY obupno poskusa najti vsaj nekoga, ki bi bil na podobnem kot je sam in bi koncno imel nekoga, s komer bi mogel podeliti mizernost.

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

Tudi to je možna interpretacija (zanimiva), a v mislih sem imel nekaj drugega. Navezuje se na ljudi, ki niso uspeli in bi radi ostale potegnili za seboj.
[/quote]

Lahko imaš pa še enega zraven, da je potem vsaj on (ona) kriv vsega :)))

Obupanec potrebuje druge obupance, sem jaz razumel. V duhu tega, da DXY obupno poskusa najti vsaj nekoga, ki bi bil na podobnem kot je sam in bi koncno imel nekoga, s komer bi mogel podeliti mizernost.
[/quote]

Odlično. Sedi 10.

Lahko imaš pa še enega zraven, da je potem vsaj on (ona) kriv vsega :)))
[/quote]

Hmmm…
[img]http://images.mentalfloss.com/wp-content/uploads/2007/11/435flowproblems.jpg[/img]

Poroka za moškega ni nujno neumna poteza. Potomstvo z relativno nepreverjenim partnerjem pa zelo. Podobno investicija v skupne nepremičnine (ob povprečnih ali podpovprečnih dohodkih obeh.
Dolgoročne investicije so torej problem, ne poroka sama.

Poroka je problem za Anglo-saksonsko pravo, kjer uspešnejšemu partnerju potem nalaga, da vzdržuje svojega bivšega partnerja po ločitvi. Zato nasankajo vse igralke ali finančno uspešnejše ženske, če se ločijo od finančno manj uspešnih mož.
Ampak ZDA ima inštitut: Predporočne pogodbe, s katero se lahko uspešni ali zelo bogati ljudje ustrezno zavarujejo.

Če se pa gre Paul McCartney poročiti na lepe oči z eno-nogo-potomko Bohinjke, mu bo pa seveda ob ločitvi pobrala gromozansko vsoto.

Slovenska zakonodaja je preprostejša: deljivo je le tisto, kar je ustvarjeno znotraj zakona (Paul McCartney bi moral deliti le tisto, kar je pridobil znotraj časa poroke in ne vsega svojega premoženja – kar je brutalna razlika).
Posebno premoženje, to je tisto, kar se deduje ali je bilo podarjeno, ni predmet delitve ob ločitvi.

Za slovence poroka ni torej nič posebnega. Plus, če so nesorazmerno več prispevali pri ustvarjanju skupnega premoženja, lahko to tudi uveljavljajo (imel recimo 3x višjo plačo ves čas poročenosti in so tudi računi ustvarjanja skupnega premoženja v tem razmerju).

De omnibus disputandum..

Edina, ki se tu smesi si ti. Samo kaj ko s svojih osnovnosolskih znanjem tega se ne ves.
[/quote]
za razliko od tebe jaz argumentirano s primeri pišem, ti pa vse kar premoreš, premoreš zapisati žalitve mene. To govori samo zase dovolj zgovorno. Ti pa se še kar trudi z žalitvami. Najbrž tudi za te zmotno imaš prepričanje,da imajo moč argumenta, pa žal ne odražajo prej nemoč, nizkotnost tistega, ki jih zapiše.

Hmmm…
[img]http://images.mentalfloss.com/wp-content/uploads/2007/11/435flowproblems.jpg[/img]
[/quote]

tako nekak ja.
Ljudje se poročijo, da lahko pri petdesetih krivijo zakonca, ker niso izpolnili svojih potencialov.

Zakaj se obremenjuješ s tem?

https://qph.fs.quoracdn.net/main-qimg-45ebbdb434c2d2f514e2ffd3f21b232e-c

Boji se, da bo ostal sam in ne bo imel komu jamrat.

Argumentacijo svojega prepričanja utemelji in podpri z znan.in statističnimi viri.
Poročena ženska brez otrok, z možnostjo visoke izobrazbe, torej ne ravno srednjega ali nižjega ekonom.stanu je premalo verodostojen vir, ki bi prepričal.

Je pa dejansko verjetno stvar dokaj neskončne debate, ali je upor in bojkot nečesa stvar racionalnosti in premišljenosti ali zgolj, temu jaz pravim, “Kalimero sindrom”, torej špilanje žrtve in izogibanje odgovornosti do česarkoli.

[/quote]

Odlično napisano. Avtor ni srečen in ni zadovoljen. Ne vem, kaj vraga hoče. Taku tipi stila MGTOW vedno nekaj jamrajo o babah. Ja, pustite jih na miru in one bodo vas pustile na miru. Pa bodite srečni v družbi sebi podobnih in sorodnih MGTOW.
Ampak hudič je, ker niso srečni in jih nekaj žre. Vsak naj živi, kakor mu paše. Še veliko moških je, ki imajo ženske radi.

Odlično napisano. Avtor ni srečen in ni zadovoljen. Ne vem, kaj vraga hoče. Taku tipi stila MGTOW vedno nekaj jamrajo o babah. Ja, pustite jih na miru in one bodo vas pustile na miru. Pa bodite srečni v družbi sebi podobnih in sorodnih MGTOW.
Ampak hudič je, ker niso srečni in jih nekaj žre. Vsak naj živi, kakor mu paše. Še veliko moških je, ki imajo ženske radi.
[/quote]

Kaj pa vem. DXY ima do neke mere prav. Zgodovina izpricuje, da je za zarod in zensko bilo sposobno poskrbeti nekih 40% vseh do sedaj na zemlji zivecih moskih. Iz cesar izhaja, da je 60% moskih tako ali drugace “na njegovi strani”. Srz manipulacije je v tem, da prodaja feministicno doktrino, da bi deplasiral “sposobnejsih 40%” in tako pred seboj opravicil svoj polozaj.

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

V prvi znani demokraciji sveta so moške, ki niso želeli sodelovati pri odločanju in so bili torej sebični, brez interesa za javne stvari ter družbo in soljudi poimenovali: IDIOTES.
(Vtipkaj v Wikipedio omenjeno besedo, ker MONovski cenzor radira povezavo.)

[img]http://78.media.tumblr.com/62657f5f957d96f4c7fa5541409f1701/tumblr_otktnjRQxA1roqv59o1_500.png[/img]

V današnjem času se je del njih poimenoval kar sam: MGTOW. Gre pa pravzaprav za isti tip ljudi, kot so bili antični idioti (kjer pa ne gre za kasnejše medicinsko poimenovanje)
Razlika je le v tem, da se jiih danes zaradi socialnih omrežij bolj sliši.. o tem je že Umberto Eco:
“…given that there are seven billion people living on this earth, there is a consistent quantity of imbecile or idiotes, okay. Previously, these people could express themselves only with their friends or at the bar after two or three glasses of something, and they said every silliness, and people laughed. Now they have the possibility to show up on the internet. And so, on the internet, along with the messages of a lot of interesting and important people—even the Pope is writing on Twitter—we have a great quantity of idiots. “

Glej: https://www.interviewmagazine.com/culture/umberto-eco

BTW, glede na to, da več kot 40% Slovenskih volilcev ni sodelovalo pri MINIMUMU za demokracijo potrebnem dejanju: volitvah.. imamo torej še vedno opraviti z veliko Idiotov.

De omnibus disputandum..

[/quote]
In kaj za eno mizernost si ti predstavljas moje zivljenje? Pa magari, da se omejimo na odnose?

Vceraj sem se sel trojcka. Punca vse organizirala. Danes mi je ta ista, 17 let mlajsa!, domov prinesla komplet skuhano kosilo, da ga vikas, in narezano sadje in me rahlo bolnega pedinala od spredaj in zadaj. Mi pospravila, na rahlo zmasirala, nakar sla delat. Nobenega dvoma ni, da si zeli, da bi bilo med nama kaj vec.
Predvcerajsnjim popoldne sem imel v postelji 12 let mlajso, golo, padalko, ki sem jo vecer prej spoznal s prijateljem. Prisla, da greva plaval. Pa me je po kosilu kar mal napadla, ko sva se vlegla, da se na kratko odpocijeva.
Pred dvema tednoma sem bil sedem dni s pol mlajso vodicko. V kopalnem plascu me je pricakala v suiti Park Hyatt-a za jurja na noc. Pa sem tu, kjerkoli ze sem, zaradi cisto tretjih razlogov. In, ne, ne zaradi sljakanja. Ravno sem zavrnil cisto tretjo lepotico, ki se je ponudila, da mi prinese vecerjo. Vceraj sva bila na vecerji z njenimi sodelavci. Predstavila me je. Ves kaj to pomeni, a ne? Pa sem ji odkrito priznal, da sem bil pred leti s 50+ zenskami v obdobju dveh mesecev.
Jutri se dobim z bivso, s katero sem svoj cas 2 leti zivel. Tokrat za eno noc. Po tolkem casu mi pise ljubezenske izlive. Pojutrisnjem se za par dni dobim s prijateljico s katero sem bil januarja v Park Hyatt-u na Maldivih. Zaradi prezasedenosti bom moral spustiti srecanje z drugimi znankami. Ena od njih je TV voditeljica.
To je povzetek. Se vec jih je. Aktualnih. Cez teden dni se dobim z Brazilko, plasticno kirurginjo, na nekem simpoziju v S Ameriki. Skratka, med temi zenskami so tudi taksne z doktorati, magisteriji iz znanih univerz, na polozajih, in taksnih, ki so nitko i nista. VSE vsaj 10 let mlajse, kaksna 20+. Vecina si z mano zeli “resno” zvezo. Tri cetrt jih tako ze lep cas poznam. Za nami je zgodovina, globoki pogovori, intima.
In, ne, nic od tega ni smisel mojega zivljenja. Pa mi ni nic z neba padlo. Meni so zenske, vse to, zgolj popestritev. Ko mi je. Tudi brez njih mi je krasno. Saj bi riknu, ce bi tako skozi zivel.

No, frajer, povej malo o svoji mizeriji od zivljenja. Jaz sem ti svojo napisal, iskreno. Za zacetek razlozi uzivancijo sedenja za racunalnikom 10 ur dnevno. Uzivas v vlogi osedlanega osla? Nimas kaj levo desne, ves, samo pici ravno. Pravi moski, a ne? Tako kot vecina. Kaj pa ces. In ti se vidis kot svobodni popotnik? Hahahahaha.

Meni se, ko pomislim na tvoje zivljenje, oz zivljenje vecine, stemni pred ocmi. Pa ce vozite bicikl ali S mercedese. Navadni osedlani osli ste. Ena monotona mizerija od zivljenja. Zenske vas drzija za jajca, da to ni za verjet. Ampak, ce vas veseli… Vsako tele ima svoje vesele, a ne? Zate je moje mizerija. A niti predstavljati si ga ne mores. Oh, jaz si tvojega lahko. Vse okoli mene ste. S ponizno glavo, zunaj glasni, doma pohlevni. In oddelujete tlako. 🙂

Ta se še ni zbudil iz sna…

Argumentacijo svojega prepričanja utemelji in podpri z znan.in statističnimi viri.
Poročena ženska brez otrok, z možnostjo visoke izobrazbe, torej ne ravno srednjega ali nižjega ekonom.stanu je premalo verodostojen vir, ki bi prepričal.

Je pa dejansko verjetno stvar dokaj neskončne debate, ali je upor in bojkot nečesa stvar racionalnosti in premišljenosti ali zgolj, temu jaz pravim, “Kalimero sindrom”, torej špilanje žrtve in izogibanje odgovornosti do česarkoli.
[/quote]
A je kdorkoli drug dal bolj verodostojen VIR od mojega v uvodu teme? Jao… hahaha

A je kdorkoli drug dal bolj verodostojen VIR od mojega v uvodu teme? Jao… hahaha
[/quote]

Je.
Pričanje in lastne izkušnje so vredne več kot pristranska youtube propaganda.

Glede na alternativo, biti idiot* sploh ni žaljivka.

Hahahahahahaha

Jaz razmišljam tako: četudi samo enemu uspe, potem se da.
In zakaj ne bi bila jaz ta en?
Pa tudi če ne uspe nobenemu. Prava reč!
Bom pa jaz prva :)))
Mislim … si pa smešen. Če bi Jack Ma razmišljal tako kot ti, mi nikoli ne bi imeli Alibabe :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

In kaj za eno mizernost si ti predstavljas moje zivljenje? Pa magari, da se omejimo na odnose?

Vceraj sem se sel trojcka. Punca vse organizirala. Danes mi je ta ista, 17 let mlajsa!, domov prinesla komplet skuhano kosilo, da ga vikas, in narezano sadje in me rahlo bolnega pedinala od spredaj in zadaj. Mi pospravila, na rahlo zmasirala, nakar sla delat. Nobenega dvoma ni, da si zeli, da bi bilo med nama kaj vec.
Predvcerajsnjim popoldne sem imel v postelji 12 let mlajso, golo, padalko, ki sem jo vecer prej spoznal s prijateljem. Prisla, da greva plaval. Pa me je po kosilu kar mal napadla, ko sva se vlegla, da se na kratko odpocijeva.
Pred dvema tednoma sem bil sedem dni s pol mlajso vodicko. V kopalnem plascu me je pricakala v suiti Park Hyatt-a za jurja na noc. Pa sem tu, kjerkoli ze sem, zaradi cisto tretjih razlogov. In, ne, ne zaradi sljakanja. Ravno sem zavrnil cisto tretjo lepotico, ki se je ponudila, da mi prinese vecerjo. Vceraj sva bila na vecerji z njenimi sodelavci. Predstavila me je. Ves kaj to pomeni, a ne? Pa sem ji odkrito priznal, da sem bil pred leti s 50+ zenskami v obdobju dveh mesecev.
Jutri se dobim z bivso, s katero sem svoj cas 2 leti zivel. Tokrat za eno noc. Po tolkem casu mi pise ljubezenske izlive. Pojutrisnjem se za par dni dobim s prijateljico s katero sem bil januarja v Park Hyatt-u na Maldivih. Zaradi prezasedenosti bom moral spustiti srecanje z drugimi znankami. Ena od njih je TV voditeljica.
To je povzetek. Se vec jih je. Aktualnih. Cez teden dni se dobim z Brazilko, plasticno kirurginjo, na nekem simpoziju v S Ameriki. Skratka, med temi zenskami so tudi taksne z doktorati, magisteriji iz znanih univerz, na polozajih, in taksnih, ki so nitko i nista. VSE vsaj 10 let mlajse, kaksna 20+. Vecina si z mano zeli “resno” zvezo. Tri cetrt jih tako ze lep cas poznam. Za nami je zgodovina, globoki pogovori, intima.
In, ne, nic od tega ni smisel mojega zivljenja. Pa mi ni nic z neba padlo. Meni so zenske, vse to, zgolj popestritev. Ko mi je. Tudi brez njih mi je krasno. Saj bi riknu, ce bi tako skozi zivel.

No, frajer, povej malo o svoji mizeriji od zivljenja. Jaz sem ti svojo napisal, iskreno. Za zacetek razlozi uzivancijo sedenja za racunalnikom 10 ur dnevno. Uzivas v vlogi osedlanega osla? Nimas kaj levo desne, ves, samo pici ravno. Pravi moski, a ne? Tako kot vecina. Kaj pa ces. In ti se vidis kot svobodni popotnik? Hahahahaha.

Meni se, ko pomislim na tvoje zivljenje, oz zivljenje vecine, stemni pred ocmi. Pa ce vozite bicikl ali S mercedese. Navadni osedlani osli ste. Ena monotona mizerija od zivljenja. Zenske vas drzija za jajca, da to ni za verjet. Ampak, ce vas veseli… Vsako tele ima svoje vesele, a ne? Zate je moje mizerija. A niti predstavljati si ga ne mores. Oh, jaz si tvojega lahko. Vse okoli mene ste. S ponizno glavo, zunaj glasni, doma pohlevni. In oddelujete tlako. 🙂
[/quote]
da ženske izkoriščaš kot sužnje za tvoje lastne potrebe – daš pa nič od sebe v odnos, samo izkoriščaš pa na polno.
In taki se potem oglašate zakaj zakoni propadajo – ja zaradi takih tipov kot ste vi, ki v odnosu samo jemljejo, dajejo pa nič.

da ženske izkoriščaš kot sužnje za tvoje lastne potrebe – daš pa nič od sebe v odnos, samo izkoriščaš pa na polno.
In taki se potem oglašate zakaj zakoni propadajo – ja zaradi takih tipov kot ste vi, ki v odnosu samo jemljejo, dajejo pa nič.
[/quote]

Pa sej mu ne verjameš v resnici.?
Hahahaha
Ta tip nima za burek take takoj prepoznam
Nima prebite pare in nobena ga noče zato je tok zakompleksan

Je.
Pričanje in lastne izkušnje so vredne več kot pristranska youtube propaganda.
[/quote]
Jeba, ko sploh ne ves kaj komentiras, a ne? Koja patetika, folk. Si sploh odplo link iz uvodnega posta? Tolk o vasi “argumentaciji”. Bedno… 😉

[/quote]

in pri vsej tej tvoji akciji po hudih hotelih okoli še najdeš cajt jamrat po monu, kak bedne smo ženske….

lol

Pa sej mu ne verjameš v resnici.?
Hahahaha
Ta tip nima za burek take takoj prepoznam
Nima prebite pare in nobena ga noče zato je tok zakompleksan
[/quote]
Se ce za burek ne bi imel, bi bil boljsi od tebe, lol

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close