Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj je poroka za moskega neumna poteza

Zakaj je poroka za moskega neumna poteza

Škoda, ker ne veš, da šele nekdo, ki v odnosu ni zadovoljen, IŠČE drugega vlečnega osla. Prej ne, ker ni potrebe. Torej poskrbi, kot moški za osnovo, vsaj svoj del in svojo odgovornost si opravil, kot se spodobi. Samo tega nisi sposoben, dokler kažeš s prstom samo na druge.
[/quote]
Dobro da ne ves v kaksni zablodi zivis. Ampak podi brez skrbi, da se ne bos izognil posledicam svoje ignorance.

LOL, obriši si no peno okoli ust, ne zgleda prav lepo takale histerija :)))
Sej te bo še fršlog :))
[/quote]

Tole danes pa je, pa mislim, da ni od piva. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Proti njemu ti še uš nisi.
A veš, kdaj je on nazadnje takole histerično skakal in žalil in se metal po tleh?
Točno.
Nikoli.
Ker je Moški, ne razvajeno dete.
[/quote]
Nepomembno kdo je on. Nepomembno. Kazen za lastno neumnost ga sele caka.

Vem pa kdo si ti. Navadna razvajena entitled bit.ch.

Dobro da ne ves v kaksni zablodi zivis. Ampak podi brez skrbi, da se ne bos izognil posledicam svoje ignorance.
[/quote]

Ne mi povedat. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Toi, da ti je za statistiko mar le ko se sklada s pravljicami v katere se vedno verjames, mi je popolnoma jasno.
[/quote]

Ja po tem lahko sklepam, da ti, preden kupiš avto, pogledaš statistiko in če tam piše, da se za tisto stvar v večini odločajo ženske, prepustiš odločitev njej. A je tako? 🙂 Ja, saj sploh večja ovca ne moreš bit.

Nepomembno kdo je on. Nepomembno. Kazen za lastno neumnost ga sele caka.

Vem pa kdo si ti. Navadna razvajena entitled bit.ch.
[/quote]

Entitled? Ne pritožujem se jaz nad vsem, kar naj bi mi pripadalo, ampak ti.
Razvajen večen otrok, ki ne bo nikoli moški.

Ja po tem lahko sklepam, da ti, preden kupiš avto, pogledaš statistiko in če tam piše, da se za tisto stvar v večini odločajo ženske, prepustiš odločitev njej. A je tako? 🙂 Ja, saj sploh večja ovca ne moreš bit.
[/quote]
Ne se delati se bolj neumnega kot si ze.

Jaz se za razliko od tebe statistike kot prvo zavedam. Kot drugo se zavedam kaj ta statistika pove. Tvoj drugi hendikep. Kot tretje pa tovrstno zavedanje in znanje potem uporabljam v vsakdanjem zivljenju. Tvoj tretji hendikep.

Entitled? Ne pritožujem se jaz nad vsem, kar naj bi mi pripadalo, ampak ti.
Razvajen večen otrok, ki ne bo nikoli moški.
[/quote]
Si poosebljenje entitlement-a. Vse prepotentne feminiske ste. Zivimo v svetu, kjer moski predstavljamo navadne zavrgljivi vlecne osle. Entitled prepotentnice pa zanime le to kaj bi osli zanje se morali narediti, da bi jim bilo bolje.

Si poosebljenje entitlement-a. Vse prepotentne feminiske ste. Zivimo v svetu, kjer moski predstavljamo navadne zavrgljivi vlecne osle. Entitled prepotentnice pa zanime le to kaj bi osli zanje se morali narediti, da bi jim bilo bolje.
[/quote]

Ti pa moški?
Hec.

Ne se delati se bolj neumnega kot si ze.

Jaz se za razliko od tebe statistike kot prvo zavedam. Kot drugo se zavedam kaj ta statistika pove. Tvoj drugi hendikep. Kot tretje pa tovrstno zavedanje in znanje potem uporabljam v vsakdanjem zivljenju. Tvoj tretji hendikep.
[/quote]

Če te to potolaži, pa naj bo tako.

Današnja moja želja, če je kdo pripravljen komentirati izjavo:
Pravi moški nastane iz pravega fanta.
Hvala, lep dan želim vsem.

… najprej nastati oz. postati pravi fant. Kateri pogoji morajo biti izpolnjeni, da nekdo postane pravi fant in nato pravi moški?

Najprej moramo vedeti, kaj sploh iščemo, se pravi kdo ali kaj je pravi moški? Ker zdi se mi, da je to nekaj subjektivnega, čeprav verjetno obstaja tudi objektivna slika.

Jaz se ne grem receptov: dodaš malo tega, malo onega, pogreješ na nizkem ognju ob stalnem mešanju – in evo – imaš pravega moškega.
Imaš ljudi, ki so rasli brez staršev, brez ljubezni, v revščini in sami – pa so naravnost fantastični.
Imaš tudi take, ki so bili ljubljeni in pravilno vzgajani, pa jih karakter nese, da so nemogoči.
Jaz menim, da vsak sam odgovarja za to, kakšen človek je postal, vsaj do neke mere (posebni primeri so hude zlorabe, tam je pa redko kdo dovolj močan). Vsak ima danosti, da postane svoj ideal “pravega” moškega ali “prave ženske” – je pa težava v tem, ker ta isti ideal nekomu drugemu sploh ne bo predstavljal enake vrednosti.

Ne mi zamerit, ker ne morem sodelovati v razpravi, služba je prva. Bom proti večeru komentiral, kaj mislim o tem vprašanju glede pravega fanta.
Ampak tole glede recepta, Replika, po mojem znanju kulinarike princip kuhanja golaža,oziroma juhice, kar si imela v mislih. Tukaj dodam opombo, ali je juha brez soli še juha? Moje mnenje, je še vedno, ampak zagotovo ne dobra, razen če je zelenjavna, tam zelenjava doda svoje in je bolje ne soliti preveč. Se opravičujem za malo offtopic, hotel sem s primerom pokazati, da tako z levo roko po prešernu nastane le en “šmoren od moškega”.

Vsak po svoje.
Če ti misliš, da je na svetu samo ena resnica, se pač ravnaj po njej, kdo ti brani?

Na svetu je nešteto resnic.
Fuck sem jezen trenutno… na en totaln gnoj od človeka, ki m od moškega ni in ga niti ne poznam.Mi zaupa sodelavka, da je sama doma (ne ni namigovanje zame, da bi kaj počela), preprosto mi zaupa in se je morala malenkost znebiti bremena. Ona torej sama doma, otroci na počitnicah, mož pa je šel na morje. Kao je šel sam s prijatelji, ona že dalj časa ve, da ima ljubico, že kar pol uradno, niti ne skriva, kot ona komentira in je peljal svojo, fuck niti punčka ni, ker je bojda starejša od sodelavke (srednja leta) na morje.
Vprašam jo, pa on zate poskrbi? Mi reče ja, finančno prispeva, skrbi za otroka,…ne rečem, ali poskrbi za te za žensko v tebi, tisto…Jaaa, neeee, že dolgo ne… Ženska skidaj ta gnoj iz življenja, me je kar gledala, skoraj jokala, čudna situacija, ko se tako pogovarjaš osebno, tiho, a v javnosti… ženska je drgač zelo dobra oseba, upam da jo sreča pamet.
Če odprem tale forum pred 15 uro grem kar sam do šefa dati odpoved, itak je ne bi sprejel in bi mislil, da je to ena šala 🙂

Mogoče res nastane šmoren, ampak hej, dokler je govora o hrani (smo pa še vedno v prispodobah), kaj pa je narobe s šmornom? Meni je odličen. 🙂

Škoda, ker si ji z vprašanjem, če mož poskrbi zanjo, dal občutek, da je to samo njegova dolžnost. Bolje bi bilo, če bi jo vprašal, če ona poskrbi zase, tako bi videla, da jo to njena odgovornost in ne moževa. En detail, ki je lahko zelo pomemben. Ljudje, ki imajo takšne odnose, so ponavadi vedno v vlogi žrtve in imajo občutek, da ne morejo nič spremenit. Daj ji razumevanje, hkrati pa ji daj vedet, da je za svoje življenje odgovorna v prvi vrsti sama. Kdor se ne spoštuje, ne more biti spoštovan.

Ko te partner vara, moraš vedeti, se moraš vprašati ali imaš pri njemu še kaj spoštovanja in se na podlagi tega odločiti med dvema. Ali ostati z zavedanjem, da se bo zadeva ponavljalala ali pa se ločiti in oditi svojo pot. Nima smisla ostajati in stokati, to je najslabša možnost.

Sem ženska in lahko mirne duše povem, da se moški v večini primerov nočejo poročiti, ker itak pred poroko dobijo vse, kar jim pritiče. Če bi morali čakat na prvi vstop po poroki, bi se glej ga zlomka vsi poročali. Zame kot ženski nefeministki pomeni poroka sporočilo svetu, da sem prepričana, da tega moškega tako ljubim, da se mu zavežem za celo življenje. Očitno moj moški še ni tako prepričan v to, ker me ni še niti zaročil po petih letih.

In kaj on pravi na to? Pa ve, da bi se ti rada poročila?

Ve. Vedno pravi, da še ni čisto pravi moment, pa, da je poroka draga stvar…

Jah lej, pač ti reči, da je ČISTO PRAVI moment in da lahko opravita poceni.
Potem boš pa videla ali je princ, ali žaba.

Seveda, saj sem, tud plačam lahko sama, pa moment je lahko ena sreda v mestni hiši v Ljubljani npr, al pa v Kopru…, samo dve priči in je. Ampak on je živel v izvenzakonski skupnosti z bivšo s katero ima otroke in predvidevam, da bi poroka pomenila morda preveč zanj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close