Zakaj je poroka za moskega neumna poteza
Potem je bolje, da se ne strinjam s tabo, da se ti kaj slabega ne zgodi. Če imam tako močen vpliv. 🙂
[/quote]
Hvala vama, ker si me nasmejal že zjutraj, Lep dan vama želim in ostalim.
Petek je , čas za metek (v prispodobi seveda).
Saj, shit teste je izvajala, katerih očitno nisem opravil. Sem pa bil njen prvi fant, z mano je doživela prvi poljub kljub temu, da je bila stara že 27 let.
Kaj je mladim ženskam, da na bodočih partnerjih opravljajo neke teste??? A je ljubezen al’ je pa ni in samo to šteje.
Kaj je mladim ženskam, da na bodočih partnerjih opravljajo neke teste??? A je ljubezen al’ je pa ni in samo to šteje.
[/quote]
So predvsem nesigurne, večino časa v dvomih, posledično nesproščene, s slabo samopodobo in tak človek ni zmožen prevzeti odgovornost za vse te občutke na svoja pleča, zato so kdaj ali pa velikokrat zanje krivi tudi drugi. Posledično nasrkajo najbolj ravno partnerji, ker so občutja ob njih najbolj intenzivna, namesto da bi tam bilo varno. Povsem enako pa velja za fante, da ne bo pomote. Ko dva taka daš skupaj, imaš recept za polomijo, pa če se še tako trudita.
So predvsem nesigurne, večino časa v dvomih, posledično nesproščene, s slabo samopodobo in tak človek ni zmožen prevzeti odgovornost za vse te občutke na svoja pleča, zato so kdaj ali pa velikokrat zanje krivi tudi drugi. Posledično nasrkajo najbolj ravno partnerji, ker so občutja ob njih najbolj intenzivna, namesto da bi tam bilo varno. Povsem enako pa velja za fante, da ne bo pomote. Ko dva taka daš skupaj, imaš recept za polomijo, pa če se še tako trudita.
[/quote]
Se ne strinjam povsem, predvsem prvi del. Ženske so v nekaterih pogledih tisočkrat inteligentnejše od moških. Ženski možgani se lahko v sekundah odločijo, ali je fant ali moški pred njimi pravi. Moški možgani to šele začenjajo premlevati kasneje, recimo na drugem, tretjem zmenku. Zakaj je tako, ufff, nimam časa trenutno 🙂
Zakaj torej shit testi? Zato, ker so nesigurne v svojo odločitev, da je on res pravi in postavljajo svojim fantom in možem te pof*kane teste. To ni enaka nesigurnost, kot nesigurnost v njihovo lastno podobo, o kateri pišeš ti, Marko. Namesto, da bi zdravo in normalno iskale skupne odgovore za skupne probleme veze, kajti ko greš v vezo, se moraš sprijazniti, da sicer še vedno obstaja moje in tvoje, velik del pa je najinega.
Citiram:
Posledično nasrkajo najbolj ravno partnerji, ker so občutja ob njih najbolj intenzivna, namesto da bi tam bilo varno. Povsem enako pa velja za fante, da ne bo pomote. Ko dva taka daš skupaj, imaš recept za polomijo, pa če se še tako trudita.
Evo ti roka, v mojih očeh si dobil nekaj spoštovanja in če je kaj dedca, te bo še DXY pohvalil, da mogoče pa imaš malenkost upanja, ali pa bo rekel, da je bil le sončen dan 🙂
To tvoje razmišljanje je enako MGTOW razmišljanju. Seveda je to le en segment.
Bivša je pisala seznam povabljencev na najino poroko komaj 1,5 meseca po začetku zveze. Naslednji dan sem dobil sms, da ji nekaj ni všeč. Kmalu zatem ji to in ono ni bilo všeč…
[/quote]
Ej, da si moj frend, pa mi poveš, da punca še ne po dveh mescih piše seznam gostov, jaz bi cr.nila od smeha :))) Ne morš noo :)))
Glej, meni je jasno, da ima mgtow razmišljanje veliko dobrih namigov, ampak človek ne dobi občutka, da prevzemajo kaj odgovornosti nase, temveč so vsega slabega krive ženske. Poleg tega mi je totalno zgrešena DXy nabijanje, da ženska izkoristi moškega samo za svoje potrebe, moški pa tega kao ne dela, ker le on je sposoben ljubiti (ženska ne). Otročarija, da te kap.
Ej, da si moj frend, pa mi poveš, da punca še ne po dveh mescih piše seznam gostov, jaz bi cr.nila od smeha :))) Ne morš noo :)))
[/quote]
Jest pa imam eno tako kolegico iz otroštva..
Mal je … čudna. Ona ima že vso svojo poroko u piko zamišljeno, od gostov, do rož, do obleke,do prtičkov in bešteka, samo ženina mora še najti :)))
Čist resno.
Mimogrede, včasih se tudi malo butla naredim (na forumu kot v življenju) in dam kak “shit test”, kot pa resen odgovor. Za zabavo pač, ne iz nesigurnosti. 🙂
Daj, bodi vesel, da sta se razšla, ker že to, da ti je pisarila stvari, ki so jo motile preko smsja namesto, da bi se osebno pomenila, ti lahko kar dost pove.
Upam, da si, ko sta se razšla organiziral čago – od veselja, ker si bil spet samski 😉
Mal je … čudna. Ona ima že vso svojo poroko u piko zamišljeno, od gostov, do rož, do obleke,do prtičkov in bešteka, samo ženina mora še najti :)))
Čist resno.
[/quote]
Mu želim, da se je dobro skril. 🙂
Čist resno.
[/quote]
Daj nehaj :))))
Pa, da mi začne vse to razlagat to um.rem od smeha :)))
Daj nehaj :))))
Pa, da mi začne vse to razlagat to um.rem od smeha :)))
[/quote]
Pa ne razlagat, ona ima slikce prtičkov na fb pa vse.
Preveč pa ne smem povedat, ker se je grdo norca delat :))
Urejenost sem mislil na razmišljanje, pospravljenost tvojega podstrešja, ga redno pometaš 🙂
Veš, da leta prinesejo izkušnje, globino spoznavanja nekoga, skupno dozorevanje in tudi skupne dogodivščine, to so sladki piškotki, ki si jih sebi napečeš za slabše dni.
Zakaj sodelavka vztraja pa vem, mi je tudi sama potrdila med pogovorom – vse, kar se pogovarjam z nekom, pa tudi ne morem naprej pošimfat, alora ka bo dž 🙂
Vztraja zaradi slabih razlogov. Otroka – ampak sta oba že kar pošteno odrasli osebi čez 25 let; navada – kakšna navada, če pa te ne zna pocrkljati. Denar, vem da je sposobna se sama preživeti. Nisem več lepa- ja si že starejša, ampak njene oči, njen nasmeh, tako mladosten, kadar se sprosti… resnično ni dala pametnega razloga. Danes sva se srečala, mi je pomežiknila in rekla, da premišljuje o tem, kar sem rekel. Pa ne o meni, da ne bo pomote, name gleda kot na svojega sina, mogoče se mi pa zato zaupa, no itak se moram skoz enega terapevta iti, bom spremenil svojo poslovno vizitko 🙂
[/quote]
Fajn je, da se ti je odprla, ji že moraš bit všeč, ker itak veš, da zaupat ne moreš kar vsakemu..vse ostalo je pa itak na njej.
Podstrešja pa ne pometam, mi je tak kot je čist všeč 😉
Če je ženska normalna zakon funkcionira. Samo to v današnjih časih ni pravilo.
Pa ne razlagat, ona ima slikce prtičkov na fb pa vse.
Preveč pa ne smem povedat, ker se je grdo norca delat :))
[/quote]
:)))
Ujel si se v past med razmišljanjem makro in mikro. Makro je, ko rečeš ženske in moški, mikro je ženska in moški. Ko greš v mikro, misliš na tisti primer, v bistvu je to primer angleške slovnice makro je “the”, mikro je “a (an)”.
Fajn je, da se ti je odprla, ji že moraš bit všeč, ker itak veš, da zaupat ne moreš kar vsakemu..vse ostalo je pa itak na njej.
Podstrešja pa ne pometam, mi je tak kot je čist všeč 😉
[/quote]
Štunfka, seveda ga pometaš, saj tak, pospravljen ti je všeč, če smo že pri prispodobi, a veš koliko se nabere prahu, če ne pospravljaš, pobrišeš, pometeš, posesaš 🙂
Ful si mi simpatična, mislim tvoja karizma, razmišljanja, tvoj stil… bi ti zaupal svojo telefonsko cifro privat…če ne bi bilo to totalno iz mode 🙂
Tukaj si pa zapravil možnost, da te DXY pohvali. Tudi pri meni malo točke izgubil.
[/quote]
Saj jih ne zbiram. Mimogrede, a se da kaj kupit zanje? 🙂
Če pa tvoja trditev drži, da sem ji všeč… no to se meni stalno dogaja, danes danes sodelavec in tudi še ena sodelavka, folk mi zaupa in jaz znam držati zase. Povem kaj naprej sicer, ampak nikoli tako, da bi se izvedelo kdo in kaj.
Saj jih ne zbiram. Mimogrede, a se da kaj kupit zanje? 🙂
[/quote]
Shit teste, oziroma kakšno drugačno žensko igro uporabim tudi sam. Ampak striktno le, če si ženska zasluži in ne misli nehati s kakšno zahrbtno stvarjo. Sicer pa ženski, če jo izberem in ona mene, ter da si deliva spoštovanje ter ostale stvari..NIKOLI, s tem bi se delal norca iz sebe, ne iz nje.
No, Repliki sem že postregel malo, saj si je zaslužila. 🙂 Hudič je v detajlih 😀
Forum je zaprt za komentiranje.