Zakaj je poroka za moskega neumna poteza
Se ne strinjam povsem, predvsem prvi del. Ženske so v nekaterih pogledih tisočkrat inteligentnejše od moških. Ženski možgani se lahko v sekundah odločijo, ali je fant ali moški pred njimi pravi. Moški možgani to šele začenjajo premlevati kasneje, recimo na drugem, tretjem zmenku. Zakaj je tako, ufff, nimam časa trenutno 🙂
Zakaj torej shit testi? Zato, ker so nesigurne v svojo odločitev, da je on res pravi in postavljajo svojim fantom in možem te pof*kane teste. To ni enaka nesigurnost, kot nesigurnost v njihovo lastno podobo, o kateri pišeš ti, Marko. Namesto, da bi zdravo in normalno iskale skupne odgovore za skupne probleme veze, kajti ko greš v vezo, se moraš sprijazniti, da sicer še vedno obstaja moje in tvoje, velik del pa je najinega.
Citiram:
Posledično nasrkajo najbolj ravno partnerji, ker so občutja ob njih najbolj intenzivna, namesto da bi tam bilo varno. Povsem enako pa velja za fante, da ne bo pomote. Ko dva taka daš skupaj, imaš recept za polomijo, pa če se še tako trudita.
Evo ti roka, v mojih očeh si dobil nekaj spoštovanja in če je kaj dedca, te bo še DXY pohvalil, da mogoče pa imaš malenkost upanja, ali pa bo rekel, da je bil le sončen dan 🙂
To tvoje razmišljanje je enako MGTOW razmišljanju. Seveda je to le en segment.
[/quote]
Moje mnenje je, da te teste opravljajo, ker nimajo pojma kdo je pravi moški, ker na fb ju instagramu… je vsak dan nek nov ideal postavljen. In one sledijo temu, ne srcu, tega najbrž niti nimajo kaj dosti. Vse pozunanjeno. Itak so danes mladi do 30 večinoma kloni internetnih podob, predvsem z ženskami je tako. In tudi isti način razmišljanja. Enake reči počnejo v lajfu, čisto nič ustvarjalnosti. To je zelo posplošeno razmišljanje. Recimo, da je 60 % takih.
Pred nekaj leti sem prebral, da je ravno obratno. Da fant oz. moški v prvih nekaj sekundah ve, katera je prava za zvezo. Uf, kako me to spominja na prvi zmenek oz. spoznavno srečanje. Ko sem jo zagledal, mi je v nekaj sekundah vse dol padlo…
Ej, da si moj frend, pa mi poveš, da punca še ne po dveh mescih piše seznam gostov, jaz bi cr.nila od smeha :))) Ne morš noo :)))
[/quote]
Kdove kako se ima danes kot žena nekomu… ali morda celo kot ločenka??? Kot sem omenil, poročila se je nekje 1 leto zatem, ko sva se razšla. Zelo hitro mi deluje vse skupaj. Kaj vi mislite?
Daj, bodi vesel, da sta se razšla, ker že to, da ti je pisarila stvari, ki so jo motile preko smsja namesto, da bi se osebno pomenila, ti lahko kar dost pove.
Upam, da si, ko sta se razšla organiziral čago – od veselja, ker si bil spet samski 😉
[/quote]
Na svojo žalost sem ji dal dokončen povod, da mi je dala konec; medtem ko sem bil v službi, mi je poslala sms da se ta vikend vsekakor ne bova dobila in sem ji odvrnil, da me je s tem čisto pobila.
Moje mnenje je, da te teste opravljajo, ker nimajo pojma kdo je pravi moški, ker na fb ju instagramu… je vsak dan nek nov ideal postavljen. In one sledijo temu, ne srcu, tega najbrž niti nimajo kaj dosti. Vse pozunanjeno. Itak so danes mladi do 30 večinoma kloni internetnih podob, predvsem z ženskami je tako. In tudi isti način razmišljanja. Enake reči počnejo v lajfu, čisto nič ustvarjalnosti. To je zelo posplošeno razmišljanje. Recimo, da je 60 % takih.
[/quote]
Bil sem njen prvi fant. Mama ji je umrla, ko je bila stara 14 let. Tudi ni bila fb/instagram ipd. freak. Še več, bila je katehistinja.
Bil sem njen prvi fant. Mama ji je umrla, ko je bila stara 14 let. Tudi ni bila fb/instagram ipd. freak. Še več, bila je katehistinja.
[/quote]
Sori, nisem mislila konkretno, ampak splošno, ker najbrž ni edina, ki to uporablja. Pač možnost je, da se to uporabi in se, včasih tudi zlorabi. Tudi možnost ločitve se danes hitro uporabi in tudi zlorabi. V preteklosti je to bil znak šibkosti, nezmožnosti prilagajanja, ali še huje napačne izbire. danes skor nisi car, če nisi ločen.
??? Aja? Potem sem pa res za časom… 😉
PS: saj vem da nisi mislila konkretno. Jaz sem konkretno njo omenjal, ker imam tako izkušnjo. Ne razumem dela v katerem praviš, da to uporablja in zlorablja. Kaj to?
Da to delaš brez vednosti partnerja na katerem izvajaš test, to je zloraba.
[/quote]
Se povsem strinjam. Recimo Cosmopolitan, revija je za ženske odlična. In ima dobre nasvete, ampak za ženske, ki jih znajo prebrati, razmišljati, jih uporabiti in nenazadnje prevzeti odgovornost, da uporabijo kak trik. Lahko pa napačna uporaba takega nasveta uniči tudi kvalitetno vezo. Enak problem je tudi pri MGTOW
Omenila si:
Ne vem če prav razumem, lahko da se motim pa bom zato vprašal; hočeš reči da sem jaz bil zanjo napačna izbira?
Ne vem če prav razumem, lahko da se motim pa bom zato vprašal; hočeš reči da sem jaz bil zanjo napačna izbira?
[/quote]
Spet ne mislim konkretno. Včasih so bili moški tisti, ki so izbirali, danes večinoma to počno ženske, in to je narobe. Tudi ta tema se je začela z vprašanjem poroke in moških. Danes skorajda gre ženska na kolena in ga prosi za roko. To je posledica feminizma in emancipacije. Veliko slabega je prinesla. Ženskam naložila odgovornosti, ki ji ne pritičejo iz moških pa naredila bojazljivce odvisne od ženskega počutja. In tu nastane krš. Ženska bi morala vedeti, kje ji je mesto. Pa tudi, če to ve večinoma nima na drugi strani moškega, ki bi suvereno sprejemal odločitve. Bil moški, a hkrati z nežnostjo postopal s svojo izbranko. Zato je toliko ločitev, ker ženske težko gledamo mevže, ki se ne morejo nič odločit, v bistvu smo jezne, ker moramo vse odločitve speljat same. Moški se pa najbrž tudi počutite bedno, ker imate občutek, da o vsem me odločamo.
Veš v čem je hec? Da me je po njenih besedah pustila ravno zato, ker sem ji samo prikimaval in se v vsem strinjal z njo. Torej to, kar si napisala. To me je hudičevo dolgo bolelo, saj je postalo jasno da bi se nama lahko obneslo, če bi bil bolj moški. Toliko bolj ker sem izgubil res lepo punco, ki bi mi jo vsak zavidal.
Kar se tiče tega kdo izbira, na dnu članka piše: Mnogi v Združenih državah Amerike pravijo, da je valentinovo edini dan, ko je ženski dovoljeno moškega zaprositi za roko. Če jo moški zavrne, ji mora po pravilu v zameno kupiti svilene nogavice.
https://blog.avant2go.com/avant2golife/preseneti-dragodragega-s-paketom-go-valentinovo-%F0%9F%92%99/#.W2Rga8IyXIW
Ja itak, da ti je očitala, da nisi dovolj moški, vendar hudič je, ker bi ti tudi, če bi bil. To je ravno problem sodobnega partnerstva. Vloga moškega in vloga ženske sta zelo nedoločeni, spet posledica emancipacije, feminizma, pa tudi vsiljene spremembe za katere niti nočemo vedeti od kje so prišle… Pa saj nas vsak dan bombandirajo, da ni pomembno kakšnega spola si, nekateri gredo v take skrajnosti, da propagirajo brezspolnost. vsi pa vemo, da je ravno spolna privlačnost največje gibalo napredka, pa ne seks, kot ga propagirajo sodobni protagonisti, vsevprek in za užitek, temveč izraz ljubezni, povezanosti, predanosti, spoštovanja. Zato ga je kot takega potrebno zatreti. Ni lahkih rešitev.
Odločiti? Če te vara, te ne spoštuje, kaj šele ljubi. Da se kdaj znajdem na mestu prevarane punce/žene, ga šutnem čez vrata tisti trenutek, ko zvem za varanje. Sem že napisala, pri meni ni popravnega izpita 😉
Pri tebi pa zgleda je?
lej ve bos pr decu zivel abos letela!nc tine bo pripadal!
Kaj je potemtakem bil pri njej najverjetneje problem?
Kaj je potemtakem bil pri njej najverjetneje problem?
[/quote]
Se kasneje slišiva na zasebnem sporočili, sedaj šibam.
Ja, kmalu sem spoznal da moram biti to, kar sem. Izraziti svoje mnenje o nečem, četudi bi se moral zaradi tega skregati z njo. Zanimivo je da mi je prejšnja bivša (torej predhodnica te, o kateri pišem) rekla, da je hotela iz mene narediti copato, toda ji to ni uspelo.
[/quote]
Ne jaz, ne ti nisva registrirana. 😀 Saj lahko tukaj napišeš. In kam se ti tako mudi? Ali pa sem vprašal nekaj, na kar je problem odgovoriti? 😉
Kaj je mladim ženskam, da na bodočih partnerjih opravljajo neke teste??? A je ljubezen al’ je pa ni in samo to šteje.
[/quote]
Za shit testi stori biologija. Tudi very top moski, ki imajo poplavo ponudbe shit testirajo. Gre za nacin izlocevanja nezazeljeno. Ce seveda imam dovolj veliko izbiro. In ti izkusnje kazejo, da si s tem testiranjem ne delas vec skode kot koristi. Ker, testiranje lahko drugega razpizdi, dobis false positives and negatives, itd.
Shit teste, oziroma kakšno drugačno žensko igro uporabim tudi sam. Ampak striktno le, če si ženska zasluži in ne misli nehati s kakšno zahrbtno stvarjo. Sicer pa ženski, če jo izberem in ona mene, ter da si deliva spoštovanje ter ostale stvari..NIKOLI, s tem bi se delal norca iz sebe, ne iz nje.
No, Repliki sem že postregel malo, saj si je zaslužila. 🙂 Hudič je v detajlih 😀
[/quote]
Moje teste vedno spremljajo nasmeski, tako da, niso tam brez razloga. Razume jih pa ne vsak, kar mi je tudi prav.
Tvoja napaka je, da ne gledaš mimo njega, to je tako, kot da bi prvič v življenju videl konja, lepega velikega črnega vranca, nato pa trdil, da so vsi konji črne barve.
[/quote]
Saj sem se osredotocil na tocno dolocenega konja, mar ne?
Saj sem se osredotocil na tocno dolocenega konja, mar ne?
[/quote]
Konj DXY je čist preveč divji, da bi ga ti razumel, čistokrvni mustang 🙂
Ok, stuširal sem se…čas je za žurko, ajd.
[/quote]
Ja lažje se je pogovarjat zasebno, ker tu kar traja, če želiš kakšne bolj konkretne odgovore. Lahko mi pa tudi pišeš na mail, ti ga posredujem.
Kaj ti bolj ustreza, preko zs ali preko maila?
Mail chat, [email protected]
Štunfka, seveda ga pometaš, saj tak, pospravljen ti je všeč, če smo že pri prispodobi, a veš koliko se nabere prahu, če ne pospravljaš, pobrišeš, pometeš, posesaš 🙂
Ful si mi simpatična, mislim tvoja karizma, razmišljanja, tvoj stil… bi ti zaupal svojo telefonsko cifro privat…če ne bi bilo to totalno iz mode 🙂
[/quote]
Kaki test je pa ta s telefonsko številko? 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.