Zakaj je poroka za moskega neumna poteza
Pred nekaj leti sem prebral, da je ravno obratno. Da fant oz. moški v prvih nekaj sekundah ve, katera je prava za zvezo. Uf, kako me to spominja na prvi zmenek oz. spoznavno srečanje. Ko sem jo zagledal, mi je v nekaj sekundah vse dol padlo…
Kdove kako se ima danes kot žena nekomu… ali morda celo kot ločenka??? Kot sem omenil, poročila se je nekje 1 leto zatem, ko sva se razšla. Zelo hitro mi deluje vse skupaj. Kaj vi mislite?
Na svojo žalost sem ji dal dokončen povod, da mi je dala konec; medtem ko sem bil v službi, mi je poslala sms da se ta vikend vsekakor ne bova dobila in sem ji odvrnil, da me je s tem čisto pobila.
[/quote]
Po enem letu se poročit je meni fuuul prehitro, ampak to je le moje mnenje.
Ker se za vikend ni mogla dobit s tabo, si bil razočaran? Kaj vidva sta drugače bla vsak dan skupaj pa si zato bil razočaran al sta bla tu pa tam?
Konj DXY je čist preveč divji, da bi ga ti razumel, čistokrvni mustang 🙂
Ok, stuširal sem se…čas je za žurko, ajd.
[/quote]
Nisem jaz tukaj z nameno izkazovati razumevanje komurkoli. Zelo redko kdaj. Jaz lahko nekoga popolnoma razumem, pa mu pokažem nestrinjanje, namesto razumevanja. Razumevanje imam prihranjeno za svojega otroka, pa še tam gledam, da ga ni preveč.
Ja, kmalu sem spoznal da moram biti to, kar sem. Izraziti svoje mnenje o nečem, četudi bi se moral zaradi tega skregati z njo. Zanimivo je da mi je prejšnja bivša (torej predhodnica te, o kateri pišem) rekla, da je hotela iz mene narediti copato, toda ji to ni uspelo.
Ja valda moraš bit že od začetka takšen kot si, ker pol veš, da si ženski všeč točno tak.
Pa tud svoje mnenje moraš povedat, ker met ob sebi moškega, ki se z vsem strinja, ni fajn.
Ja, kmalu sem spoznal da moram biti to, kar sem. Izraziti svoje mnenje o nečem, četudi bi se moral zaradi tega skregati z njo. Zanimivo je da mi je prejšnja bivša (torej predhodnica te, o kateri pišem) rekla, da je hotela iz mene narediti copato, toda ji to ni uspelo.
Ne jaz, ne ti nisva registrirana. 😀 Saj lahko tukaj napišeš. In kam se ti tako mudi? Ali pa sem vprašal nekaj, na kar je problem odgovoriti? 😉
[/quote]
Ja valda moraš bit že od začetka takšen kot si, ker pol veš, da si ženski všeč točno tak.
Pa tud svoje mnenje moraš povedat, ker met ob sebi moškega, ki se z vsem strinja, ni fajn.
Tale mi je všeč in kar paše v tole debato:
Po 50-ih letih zakona sem nekega lepega dne pozorno pogledal mojo ženo in rekel: “Pred 50 leti smo imeli malo hišo, star avto, spali smo na starem kavču in gledali mali črnobeli televizor, vsako noč pa sem bil v postelji s prelepim 19 letnim dekletom …
Sedaj pa imam ogromno drago hišo, polno dragih avtomobilov, veliko posteljo v luksuzni sobi, barvni televizor s širokim zaslonom, no v isti postelji spim z 69-letno ženo. Začenjam sumiti v svoj zakon …
Moja žena pa je zelo razumna ženska. Ni bila užaljena, niti se ni začela prepirati. Preprosto mi je predlagala, da si najdem 19-letno dekle, ona pa bo poskrbela za to, da ponovno živim v mali hiši, spim na starem kavču in gledam črno belo TV.
Robert De Niro
Ne glede na to, kako dolgo so ljudje poročeni – zakon zahteva neskončno ljubezen, potrpežljivost, voljo in nežnost
Res je dobra!
Ko bi se samo zavedali kako zelo pogost pojav je, da se po X letih zakona zenska sama odloci, da mozeka poslje nazaj v malo hisko, mali avto in malo TV, medtem ko sama pokasira razliko do tega kar je gospod med tem zasluzil.
Ravno te dni je sodisco nalozilo enemu profesionalnemu sportniku, da bivsi zeni nakazuje po $300.000 MESECNO za child support + …
Kaki test je pa ta s telefonsko številko? 🙂
[/quote]
Štunfka,
Nikakršen, če menim, da si “material” iz katerega se lahko razvije nekakšno prijateljstvo.
Prijateljstvo mi je nekoliko manj vredno kot partnerstvo, a velja enako, kot sem že napisal, s tem bi izdal, prevaral svoja prepričanja in seveda tudi prijatelja.
To s številko je zadovoljitev mojega romantičnega dela sebe, ki se zbudi ob prebranem tvojem imenu in ker mi je všeč tvoj optimističen pogled na svet 🙂
Saj vem, precej bebčevsko razmišljanje glede na to, koliko te dejansko poznam, v prispodobi: za en las na glavi 🙂 Pod ta naslov, tukaj vedno pišem z resnim delom sebe, ker tematika o kateri se tukaj pogovarjamo je resna in ker imam občutek, da nekateri tukaj se NE pogovarjajo pravilno, ampak le iščejo malenkosti,napake v besedah sogovorca, da jih napihnejo in se počutijo zmagovalca-to je zame nekaj drugega kot kvalitetna debata,kjer stojiš za svojimi besedami, jih tudi argumentiraš in si pripravljen celo spremeniti svoje mnenje, če vidiš da ima nekdo prav.
Jaz sem, zato pa ti tudi sedaj zagovarjam izjavo o tvoji telefonski številki, ki mi jo je zakuhal otrok v meni, za katerega skrbim, da mi nikoli ne zameri moje odraslosti in mu včasih “prepustim krmilo” in sedaj filozofsko blebetam ves zaliman po žuru, 3eh urah spanja, ko bi rabil 12 ur spanja %), ampak sem svojim prijateljem obljubil, da sem jim danes, nekje do 17ih na razpolago, ti bi pa mogoče mislila, da se izmikam odgovoru. Ufff mi “zvoni mačkasto” v glavi, upam, da le od delne dehidracije in mi bo pitje vode odpravilo to.
Zdej pa morm šibat, ker sem več besed zdaj tukaj nasr*l, kot pa bi jih moral na wc školjki. 😛
bhjote=nogavičkaaa post_id=12463715 time=1533326339 user_id=170727]
[/quote]
+1! 🙂 bodi to kar si! 🙂
Nisem jaz tukaj z nameno izkazovati razumevanje komurkoli. Zelo redko kdaj. Jaz lahko nekoga popolnoma razumem, pa mu pokažem nestrinjanje, namesto razumevanja. Razumevanje imam prihranjeno za svojega otroka, pa še tam gledam, da ga ni preveč.
[/quote]
[/quote]
Marko, ti si malo čuden 🙂
Teorija zarote 🙂
Danes že tretjič tista reklama za wilkinson na YT in to 4 sekundni izvleček tipa, ki bi mu jaz zdravstveno svetoval odrez jajc, da se mu ne zagnojijo. Razmišljam, da od sedaj kupujem samo še Gillette. Jutr pa spi*dim na morje, boste imeli mir pred mano…mogoče 🙂
In tak komad mi hočejo zaj* z reklamo, nimajo šans. 🙂
Saj vam ne bo všeč, tudi meni ni zmeraj ta zvrst všeč, ampak moj okus je širok.
To posluša pravi moški 😀
https://www.youtube.com/watch?v=i9BupglHdtM
DXY, poglej si zadnjega Sandmana (4.8.) , mislim, da ti bo zelo všeč.
Ali kaj veš, če se kje zbirajo linki do kanalov – seveda neokuženih,ali fejkanih?
Škoda, ko nimaš profila tukaj, ampak te razumem.
True! Men have become tax peasants for the gynocentric state.
In se glede analogije z domaco zivaljo. Jaz bi rekel malo drugace. Zagrenjene prepotentne. over-educated zahodnjakinje, feministke, si zelijo dobesedne kastracije etnicno svojih moskih, da postanemo brez-testosteronski evnuhi. Prezirajo nas, ker se palimo na vse kar vecina feministk ni: mladost, lepoto in feminilni karakter.
Štunfka,
Nikakršen, če menim, da si “material” iz katerega se lahko razvije nekakšno prijateljstvo.
Prijateljstvo mi je nekoliko manj vredno kot partnerstvo, a velja enako, kot sem že napisal, s tem bi izdal, prevaral svoja prepričanja in seveda tudi prijatelja.
To s številko je zadovoljitev mojega romantičnega dela sebe, ki se zbudi ob prebranem tvojem imenu in ker mi je všeč tvoj optimističen pogled na svet 🙂
Saj vem, precej bebčevsko razmišljanje glede na to, koliko te dejansko poznam, v prispodobi: za en las na glavi 🙂 Pod ta naslov, tukaj vedno pišem z resnim delom sebe, ker tematika o kateri se tukaj pogovarjamo je resna in ker imam občutek, da nekateri tukaj se NE pogovarjajo pravilno, ampak le iščejo malenkosti,napake v besedah sogovorca, da jih napihnejo in se počutijo zmagovalca-to je zame nekaj drugega kot kvalitetna debata,kjer stojiš za svojimi besedami, jih tudi argumentiraš in si pripravljen celo spremeniti svoje mnenje, če vidiš da ima nekdo prav.
Jaz sem, zato pa ti tudi sedaj zagovarjam izjavo o tvoji telefonski številki, ki mi jo je zakuhal otrok v meni, za katerega skrbim, da mi nikoli ne zameri moje odraslosti in mu včasih “prepustim krmilo” in sedaj filozofsko blebetam ves zaliman po žuru, 3eh urah spanja, ko bi rabil 12 ur spanja %), ampak sem svojim prijateljem obljubil, da sem jim danes, nekje do 17ih na razpolago, ti bi pa mogoče mislila, da se izmikam odgovoru. Ufff mi “zvoni mačkasto” v glavi, upam, da le od delne dehidracije in mi bo pitje vode odpravilo to.
Zdej pa morm šibat, ker sem več besed zdaj tukaj nasr*l, kot pa bi jih moral na wc školjki. 😛
[/quote]
To so pa kar neke vaše moške fore.
Nadaljujmo raje z resnimi temami – Zakaj je poroka za moškega neumna poteza? 😉
To so pa kar neke vaše moške fore.
Nadaljujmo raje z resnimi temami – Zakaj je poroka za moškega neumna poteza? 😉
[/quote]
To ni nadaljevanje, to je nazadovanje. Nadaljevanje bi bilo, zakaj je poroka za moškega dobra poteza? Čeprav je tudi to smešno vprašanje. Dandanes je vseeno, če si poročen ali pa v resni vezi. Če se razideta, se na koncu premoženje deli enako, kot če bi bila poročena, tako da je že v osnovi tema napačno zastavljena.
To ni nadaljevanje, to je nazadovanje. Nadaljevanje bi bilo, zakaj je poroka za moškega dobra poteza? Čeprav je tudi to smešno vprašanje. Dandanes je vseeno, če si poročen ali pa v resni vezi. Če se razideta, se na koncu premoženje deli enako, kot če bi bila poročena, tako da je že v osnovi tema napačno zastavljena.
[/quote]
Marko, to mi je všeč, da se ne pretvarjaš… in si napisal dobr komentar
Ker se popolnoma strinjam s tabo. Edino to vaše, kaj je naprej , kaj nazaj je pa brezveze, a seksate tukaj? 🙂
Ok, da ne bo Štunfa jezna name, se vrnimo na temo.
Vprašanje, kaj tipo pridobi v vezi ni smešno! Moški z vezo veliko pridobi, če je kvalitetna seveda…že statistika kaže, da poročeni živijo bolj srečno in dlje, podarjam pa, da v povprečju (fak,tipka u mi nagaja na tipkavnici) kvaliteta vez pada.
Zame ni isto, poroka ali resna zveza. Poroka je korak dlje, je osebna zaveza, da želiš nekaj skpaj ustvariti.
Ja, poroka naj bi bil en korak več, kao stopnja dodatne resnosti, ampak ni vedno tako, pogosto je lahko samo kulisa, za katero prikrijemo svoje prikrite namene ali pa predstava za občinstvo, dejanje iz strahu pred izgubo partnerja itn. V kaki 1/5 primerov pa tudi pomeni, da sta dva še toliko bolj prepričana v svojo skupno prihodnost. In logično, da v teh primerih poroka za oba pomeni plus, v vseh ostalih primerih pa lahko iščemo minuse.
Marko, to mi je všeč, da se ne pretvarjaš… in si napisal dobr komentar
Ker se popolnoma strinjam s tabo. Edino to vaše, kaj je naprej , kaj nazaj je pa brezveze, a seksate tukaj? 🙂
Ok, da ne bo Štunfa jezna name, se vrnimo na temo.
Vprašanje, kaj tipo pridobi v vezi ni smešno! Moški z vezo veliko pridobi, če je kvalitetna seveda…že statistika kaže, da poročeni živijo bolj srečno in dlje, podarjam pa, da v povprečju (fak,tipka u mi nagaja na tipkavnici) kvaliteta vez pada.
Zame ni isto, poroka ali resna zveza. Poroka je korak dlje, je osebna zaveza, da želiš nekaj skpaj ustvariti.
[/quote]
Tovrstni statisticni podatki o porocenih moskih so na nivoju zavajanja z nizjimi placami zensk.
Statistika nam dokazuje, da $ bolje stojeci ljudje, moski ali zenske!, zivijo daljsa in zadovoljnejsa zivljenja. Tako poroceni kot samski. Ravno tako vemo s kaksnimi moskimi se zenske porocajo ($ bolje stojeci) in s kaksnimi ne ($ slabse stojeci). Torej? Trditev, da zaradi poroke moski zivimo dlje in zadovoljneje, je navaden BS.
Za namecek vemo, da velika vecina porok limitira proti razvezi ali vezi, ki je nikakva, z vsemi svojimi vse prej kot pozitivnimi posledicami, sploh za $ bolje stojecega moskega.
Itd.
Forum je zaprt za komentiranje.