Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj je poroka za moskega neumna poteza

Zakaj je poroka za moskega neumna poteza

Tebe tudi.
Zgodovinsko je bilo daleč več žensk prisiljenih v poroko, kot moških.
Enako, kot še danes.
Govoriti o tem, kako se moški “osvobajate od poroke” je pravzaprav žaljivo do žensk, ki to dejansko delajo.
[/quote]
Lahko zamenjas kolikor hoces nickov, se vedno ostajas ista budala.

Lahko zamenjas kolikor hoces nickov, se vedno ostajas ista budala.
[/quote]

Ja, seveda. Vsak ki ti nastavi ogledalo je budala.

Vaš link

Tale zivc na kubik pa je obican jadan pizdolizac haha.

Oprosti replika, ampak res pises (z vidika teme) irelevantne stvari. Rcimo tvoj odziv na komentar DXY o tem, da moski na silo vstopajo v zakon in spocenjajo otroke je povsem neustrezen. Sama teza niti ni tako zelo napacna. Napacna je zgolj izvedba. Tezava je v tem, da kolega povzdiguje nekaj, kar ni v stanju ponotranjiti. Ce bi bil res racionalist, bi vedel, da je treba stvari vedno vrednotiti skozi cas… in ce bi bil v stanju obvladovati cas, bi tudi vedel, da ta prisila izvira iz krscanskega teosa in instituta izvirnega greha. Ampak dvomim, da se komurkoli sanja, o cem zdaj pisem, zato raje ze prej nisem komentiral.

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

Zivc na kubik je en beta al omega moski, ki pise nebluoze, ki naj bi se zenskam slisale dobro, s prikrito zeljo, da ga bo kjera hotla s fafom nagradit za lepe besede.

Glej saj matematika je enostavna:
– ali je več moških prisiljenih v poroko na željo žensk in sem jaz budala
– ali je pa več žensk prisiljenih v poroko na željo moških in je dxy budala in vse, kar tukaj piše
čisti BS.

Kaj od tega dvojega je golo dejstvo?

Tebe tudi.
Zgodovinsko je bilo daleč več žensk prisiljenih v poroko, kot moških.
Enako, kot še danes.
Govoriti o tem, kako se moški “osvobajate od poroke” je pravzaprav žaljivo do žensk, ki to dejansko delajo.
[/quote]

To drži. danes pa niso ženske prisiljene v nič.

Napada on, mi se samo branimo. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Pomisli kaksne vse teorije si se lotil razvijati, ker ne preneses misli, da ima avtorica knjige prav, ko argumentirano in z nebroj viri podkrepljeno trdi, da je moje zivljenje, in drugih kot sem sam, racionalna odlocitev. Tvoja potreba, da me vidis kot bolano osobe, ker v moderne feminiziranem svetu ne zivim tradicionalnodruzinsko zivljenje, je tako zelo mocna. Ali me nobena noce ali sem bolan. To, da gre za RACIONALNO (pametno!) odlocitev, vecina se vedno ne more prenesti. Niti debate na to temo niste sposobni. Vso energijo usmerite v nesposoben si, bolan si, itd. Potem pa se cudite kot trdim, da ste indoktrinirane ovce.
[/quote]

Pomisli samo, koliko teorij si sam razvil, ker nisi sposoben za resno zvezo. Glej, to je neverending debata, ki mene zabava, tebe pa jezi. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kot prvo, dalec premalo poznas moje zivljenje, da bi se lahko busal v prsa, ces kaj vse meni manjka, da bi bil tak junak za katerega se imas sam. Cisto tko, FYI. 😉
[/quote]

Zanimivo, da kaj takega napišeš. Pameten ko šus, a ne dojameš, da sam delaš točno to, za vse veš, kako živijo in jim soliš pamet. Čist tko. 🙂

Pomisli samo, koliko teorij si sam razvil, ker nisi sposoben za resno zvezo. Glej, to je neverending debata, ki mene zabava, tebe pa jezi. 😉
[/quote]

Razvil ni nobene, samo našel je na internetu ene par, ki mu odgovarjajo glede na lastno stanje, potem pa jih ponavlja kot papiga.

To drži. danes pa niso ženske prisiljene v nič.
[/quote]

Očitno pa so moški, da se eni tako dramatično tega otepajo. 🙂

Razvil ni nobene, samo našel je na internetu ene par, ki mu odgovarjajo glede na lastno stanje, potem pa jih ponavlja kot papiga.
[/quote]

No, vsaj trud za to, da jo je poiskal mu pa moramo priznati. 🙂

Glej saj matematika je enostavna:
– ali je več moških prisiljenih v poroko na željo žensk in sem jaz budala
– ali je pa več žensk prisiljenih v poroko na željo moških in je dxy budala in vse, kar tukaj piše
čisti BS.

Kaj od tega dvojega je golo dejstvo?
[/quote]

Delas enako kakor on. Zenski princip. Sprevracas njegovo tezo in svojo sprevrzeno razlicico pripisujes njemu. To kar pises ti ni niti priblizno podobno temu, kar je napisal on.

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

Delas enako kakor on. Zenski princip. Sprevracas njegovo tezo in svojo sprevrzeno razlicico pripisujes njemu. To kar pises ti ni niti priblizno podobno temu, kar je napisal on.
[/quote]

Za razliko od njega jaz tudi sem ženska, a ne?
Moja različica se samo čudi vsemu temu pisanju, kako se morajo moški na vse kriplje izogibati poroke, ker drugače delajo “neumno potezo” (saj je to tema, kajne? ), na vsem svetu tako, kot da jih kdo sili v to.
Kot sem že napisala na začetku, stran 1: kdo vas sili v poroko?
Če pravzaprav nihče, zakaj je potem potrebno upiranje in cepetanje?

[img]http://orig07.deviantart.net/29b2/f/2017/072/e/0/mgtow___men_go_their_own_way___is_a_weapon_by_mgtow_me_not-db28rjz.png[/img]

De omnibus disputandum..

Za razliko od njega jaz tudi sem ženska, a ne?
Moja različica se samo čudi vsemu temu pisanju, kako se morajo moški na vse kriplje izogibati poroke, ker drugače delajo “neumno potezo” (saj je to tema, kajne? ), na vsem svetu tako, kot da jih kdo sili v to.
Kot sem že napisala na začetku, stran 1: kdo vas sili v poroko?
Če pravzaprav nihče, zakaj je potem potrebno upiranje in cepetanje?
[/quote]

Cepetavček je dobil svojo dozo oboževanosti, ko je odprl temo o stvari, ki obstaja le v njegovi glavi. Ko se tu prereka z ljudmi, poustvarja odnose katerih je vajen, jih edine pozna in je srečen na svoj sprevržen način…. mi pa tut, ko mu odpisujemo 😛

Ts ts ts…. Spet si nepozoren. Pozabljas na to, da introverti ne potrebujemo potrditve od zunaj. V praksi (preprost primer): ko vstopis v dvigalo, ne razmisljas o tem, kdo ga je konstruiral, servisiral, programiral… ko zacnes o tem razmisljati, je to npr. zame ze znamenje neuspeha, saj o tem razmisljas sele, ko gre kaj narobe. V mojem svetu velja, da “No feedback is the best feedback.”

Druga stvar. Povzdigujes racionalnost. Z racionalnostjo ni nic narobe. A racionalnost je zgolj ena izmed ravni dojemanja sveta. Pri nekaterih prevladuje. Tu pa so se custva in obcutki, kakor tudi simbolika. Kot receno, pri ljudeh prevladuje eno ali drugo, redki smo v ravnotezju (menda nas je zgolj tri med tisoc). Torej, ce za koga velja MGTOW, potem to (brez da bi jaz imel kaj vpliva/zaslug na to) velja zame… :-)))

In tretje… pravis, da si si v zivljenju moral priboriti. Torej pritrjujes temu, kar pisem. Meni si ni bilo treba nicesar priboriti. Samo apliciram ideje v stvarnost. Ostalo sledi samo od sebe. Ni zaveznikov in ni nasprotnikov, cenjeni kolega. Edini boj se odvija tukaj in zdaj… na osebni ravni. Kdor se bojuje, izgublja. Kdor preide, ta spozna, da ni boja. In si mu ni treba nicesar priboriti. 😉
[/quote]
Kolk ene besedne telovadbe… lol
Spominjas me na znanca, ki pompozno pove, da je imel poslovno vecerjo, ko je sel s kolegi na burek. To so te new age marketing fore. Not my thing… 😉

Stigmatizacija moskosti, oz. moske narave, pred katero ze lep cas stoji pridevnih STRUPENA, se sirom zahoda sistematicno odvija ze desetletja. VSA moskost se oznacuje kot strupena. Patriarhat je menda KRIV za vse slabo na tem svetu, pri cemer se vse dobro ignorira. Ne v marginalnih krogih. In to ne le z retoriko. Za retorko stoji zakonodaja (torej politika) in sodna praksa. V tovrstno prepricanje se indoktrinira mlade in starejse skozi solstvo, medije, pop culture, … Ne govorim o ekstremizmu. Govorim o mainstream kulturi. Ves kje smo, ko si lahko najbolj brani mainstream medij privosci k pozivanju na sovrastvo do vseh moskih?
Stekas? Odkrita anti-moska propaganda se dogaja ze lep cas. Z vidnimi in preprosto predvidljivimi posledicami. Ena od teh je, da decki, dijaki, studenti in drugi mladostniki, moski, dosegajo obcutno slabse rezultate kot prejsnje generacije. Druga je, da se vse vec moskih vec ne zeli iti moskosti v tradicionalnem pomenu besede.

In kaj je tvoja resitev? Ignorirati vse skupaj, osla se bolj osedlati, in brez pomislekov nadaljevati po starem, ker edino kar steje je potomstvo. To je definicija ignorancije, slepote, neprilagodljivosti in nagonskega obnasanja. Ti zagotavljam, da je zivljenje lahko toliko vec kot igrati vlogo druzinskega osla. Ujetnika kateremu ni makca. Ujetnika, katerega sistem drzi za jajca. Marsikdo med MGTOW ima za sabo se daljsi zakonski stalez kot ti, se vec otrok in se bistveno vec je ustvaril kot ti. In v poznih 50ih ostal brez vsega. Brez otrok. Brez spostovanja. Brez denarja. In brez energije, da vajo ponovi. Kot da bi to sploh bilo mogoce. Ostali so mu racuni. In dosmrtno placevanje rente bivsi. To, ali zapor. Ni makca. Potem pa prides ti in pokroviteljsko govoris o zadevah, ki jih sploh ne poznas, kot da si popil vso pamet in izkusnje tega sveta.

Cepetavček je dobil svojo dozo oboževanosti, ko je odprl temo o stvari, ki obstaja le v njegovi glavi. Ko se tu prereka z ljudmi, poustvarja odnose katerih je vajen, jih edine pozna in je srečen na svoj sprevržen način…. mi pa tut, ko mu odpisujemo 😛
[/quote]

Točno tako. Bravo.

Hehehe, kaj je meni to smešno, ti tvoji očitki. Kot bi nekomu s kletvicami očital, naj lepo govori, pri tem pa se ne zaveda, kaj je sploh izrekel.
Pa ti si odkril, da ženske imajo svoje potrebe v poznih 30-tih in boš zdaj polovico življenja posvetil pisanju člankov in dolgih brezveznih kač zaradi ene čist običajne stvari, ki bi se je moral naučiti že kot otrok.

Ko že ravno gledam fuzbal. Tale DXY meni pride naprej, kot določen tip fuzbalerja, ki bi rad prišel do zadetka s teatralnim (tragikomičnim) igranjem, kako je bil nad njimi storjen prekršek in ko mu sodnik ne piska, seveda ne bo priznal, da je glumil, ampak se bo jezil nad krivico, ki se mu godi.
Takole…https://www.youtube.com/watch?v=LC-H2wXK4T4

No, vsaj trud za to, da jo je poiskal mu pa moramo priznati. 🙂
[/quote]
Truda mu ne moremo priznati. Da bi bil pravi “red pill” aka MGTOW, bi ne smel biti PUA – Pick Up Artist oz. Pussy slave..
Glede na lep James Bondovski opis svojega seksualnega življenja je po definiciji MGTOW samih: pussy slave – suženj 3.14čki.
Ne glede na to, kaj trdi, še vedno mu “muca” vlada.. skratka pravi White knight, ki ženski ne more reči NE. Čeprav spreobrača, da kao ženske tekajo za njimi (ne preganja on kril), a na koncu se ne zmore upreti. Vagina zmaga. Ne pokori se ženski temveč njenemu majhnemu delu.

NBe zmore dejansko iti v pravi odpor – MGTOW. Tam, kjer je res “odpor” feminizmu. Se pravi CELI ženski, ženskosti.

De omnibus disputandum..

Ženske pravice: [img]https://www.cartoonmovement.com/depot/cartoons/2016/01/05/womens_rights_in_iran__maarten_wolterink.jpeg[/img]

De omnibus disputandum..

A bi moji kritiki koncno dojeli, da ni vsak, ki nekaj noce, tega se nesposoben?

Marko, ponotranji ze v svoji hermeticno zaprti betici, da so za mano daljse zveze kot so tebi kdaj uspele. Pa se tiste so se poskusile vrniti. Vceraj sem imel opravka z eno tako. 2 leti se nisva videla. Pa jo je ze pol ure po srecanju treslo od orgazmov. Danes pa berem ljubezenske izlive. In spet bi prisla. Mlada univerzitena profesorica. Tolk o vasih trarala predstavah o hotelskih prostitutkah, debilnezi slaboumni. A kaj ko me cez pol ure obisce druga, z magisterijem iz ZDA. 4 ure je ze na poti, da bova en dan in dve noci skupaj. TV voditeljica je izvisela. In se par drugih. To dela konkurenca, ki si je noben od vas niti predstavljati ne more.
Biti v resni zvezi ni noben poseben dosezen. Tako kot ni dosezek imeti otroke. Tako kot ni dosezek, da se zenska s stotimi pofuka. Ljudje se durite za prazen nic. Toliko o vasih zivljenskih dosezkih. Hvalitete se s pripravljenostjo furati tradicionalizem, pa ce…
Naceloma ne zagovarjam tega, da moski isce potrditev svoje moskosti v zenskah. Ampak to, da se zenske zanj borijo, dosti zensk, kvalitetnih zensk, pa vseeno nekaj pove. Tako vemo, da vecina resno vezanih tipov ne vara iz enega samega razloga. Ker nimajo prilike. Ker jih nobena druga noce. Pogosto niti zena. Zato pa breupnezi fehtarijo fuka online. Polovica jih tako niti za kurbe nima. To so vam izpilnjeni druzinski ateji.

Nesposoben je tisti, ki nekaj hoce pa tega ne zmore. Kategorija porocenih fukfehtarjev mi pade na pamet.

Truda mu ne moremo priznati. Da bi bil pravi “red pill” aka MGTOW, bi ne smel biti PUA – Pick Up Artist oz. Pussy slave..
Glede na lep James Bondovski opis svojega seksualnega življenja je po definiciji MGTOW samih: pussy slave – suženj 3.14čki.
Ne glede na to, kaj trdi, še vedno mu “muca” vlada.. skratka pravi White knight, ki ženski ne more reči NE. Čeprav spreobrača, da kao ženske tekajo za njimi (ne preganja on kril), a na koncu se ne zmore upreti. Vagina zmaga. Ne pokori se ženski temveč njenemu majhnemu delu.

NBe zmore dejansko iti v pravi odpor – MGTOW. Tam, kjer je res “odpor” feminizmu. Se pravi CELI ženski, ženskosti.
[/quote]
To je seveda le tvoja domisljijska predstava mene. Jaz se za zenske ne razdajam. Ceprav uzivajo v sadovih mojega aktualnega zivljenja. Jaz zivim zase. Tako, da zenske same pridejo. In bodi brez skrbi, da sem jih samo ta teden zavrnil vec kot jih ima vecina moske populacije priliko pofukati v celem zivljenju. Imam obdobja ko zivim tako in obdobja ko zivim drugace. Balance. Sploh pa MGTOW ni nobena religija s pravili. Toliko imas za povedati o necem kar sploh ne razumes. My way ni your way ni X’s way. Je le my way. Jaz sem suzenj zivljenje kot ga zelim ziveti, za se, po svojih zeljah. Samo tega mainstreamovci ne morete razumeti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close