Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka zakaj je pri Dončiču oče kar izključen?

zakaj je pri Dončiču oče kar izključen?

nisem spremljala,kaj je sploh bilo,vem da sta ločena.Ampak zdaj ko je dobil nagrado Rookija leta,sem brala izjavo očeta,matr se mi je kr zasmilil.Pač ponižno stavek dva da mu hoče dobro in to je to. A ga Luka ne mara? A ga ni oči navdušil nad košarko?

pogelj malo članke kjer njegova mama govori kako so ga dali po ločitvi nekam u španijo al portugal trenirat košarko in potem je to nastlo. mama ga je hodila pa tja obiskovat skoraj vsak teden. so morali kar nekaj keša met, da je prišel na tak nivo

Isto sem se jaz vprašala, ko kdaj kaj preberem in oče je redko ali pa sploh ni prisoten. Zakaj se to dogaja pa vedo samo oni, ampak se očetu vidi, da je full ponosen na njega ampak trpi.

Če maš otroka je treba še kej več nardit kot ga sam navdušt za neki. Če misl, da mu je žogo kupu in si s tem zaslužu stol za njegovo mizo, se je zmotu. Tamau ga je postavil točn tja, kjer je fotr pustu tamalga.

Po moje velik kurbarije in pred tamalim jo ni skril oz je ze bil luka prepameten da bi mu lahko zatuckal. In lahko da je tud mamo vidu trpet in tud sebe.

Dejte no ga srat. Nima Saša svoje familije, za katero mora skrbet?
In kar odrinjen je, od česa? Miljončkov?
Kar je kdo vložil v malega, je babica, s svojim denarjem od frizeraja.
Kaj pa je Mirjam kaj delala do sedaj? Razen, da je svoje mame hči, ni bila nič, do tamalega uspehov. Teh pa brez maminega keša ne bi bilo.
Sebe rihtala. In roko držala nad mladoletnim račkom, ko je začel nositi zlata jajca.
Po ameriških zakonih si polnoleten z 21.leti.
Takrat bo njenih miljončkov konec.

jasen dokaz, kaj posesivna baba lahko naredi dedcu…

Sej eno je že mel, pa jo je pustu. Luka dobr ve kako to zgleda. Zaenkrat je še slovenski državljan. Ti mislš, da bo čez en let kr skenslu mamo in babi, k sta mu stali ob strani? Sanjaj dalje.

Kr fotr zgleda plašno bitje, k ne zna nč sam povedat in nardit in se ga postav kamorkol? Copatka?

Kr fotr zgleda plašno bitje, k ne zna nč sam povedat in nardit in se ga postav kamorkol? Copatka?
[/quote]

ni copatka, je pa dovolj pameten, da noče imet mokrih hlač, ko bi lulal proti vetru…

ni copatka, je pa dovolj pameten, da noče imet mokrih hlač, ko bi lulal proti vetru…
[/quote]

Zato tud ve, da nima kej okol Lukata skakat.

košarkaški talent ima po svojem srbskem očetu.

Lukata sta imeli pod nadzorom Babi (financ minister) in mati, ki ji ni kaj očitat.
Razen tega, da sta iz vzgoje in odraščanja popolnoma izključili očeta.

Je že laufalo tako, dokler ni Luka začel briljirat. Kaj se ni foter nekaj šunjal pri enih pogodbah?

Čaki mal, stari! Mati je carska, pogumna in sposobna. Kako to Lukec prenaša – za enkrat okey. Ima bejbo……… ki ne bo večna. In bo še veselo.

Zdaj vse laufa. Naj traja tooo! Ker (jaz) nekdo se ustraši uspeha. In zablokira, ker v krču ne veš, če boš še lahko naprej tako dober. Oz. boljši. In se umakneš. :((

Dober je ‘mali’!!! Pa ima komaj 20 let! In vse na dlani. In mati (razgledana lepotica) mu stoji toliko ob strani, da nima težav s financami, namestitvijo…in še več!. Vse ostane v familiji. En menedžer ala SLOpizdun bi ga olupil ko zrelo banano!! Tudi lastni foter!

Drgač se je pa Luka Dončić na podelitvi preprosto zahvalil “družini” na prvem mestu, nič ni kompliciral, izključeval ali izpostavljal.

https://youtu.be/WqEfkwocq_4

res je

Saša Dončić je dolgo igral v slavni srbski Crveni zvezdi, zdaj pa že leta trenira Ilirijo, oziroma gre zdaj za trenerja od KK Šentjur. https://www.dnevnik.si/1042755956

Zato tud ve, da nima kej okol Lukata skakat.
[/quote]

brez ata Saša bi bil Luka samo frizer z minimalcem…

[/quote]

Biologija ti ni jaka strana, kaj. In priimek se lahko spremeni.

brez ata Saša bi bil Luka samo frizer z minimalcem…
[/quote]

Ker je bil ata taka perla v košarki? Do sinovega uspeha sploh nismo vedl, da obstaja.

Ker je bil ata taka perla v košarki? Do sinovega uspeha sploh nismo vedl, da obstaja.
[/quote]

tudi Einsteinov ata ni slovel kot nek hud znanstvenik…

Ne vem no, meni je Dončić zaradi scen s familijo še malo bolj pri srcu, ker je tudi pri nas zapleteno. Poleg tega mi ne deluje kot tip, ki bi se šel kdaj javno “reševat” te zadeve (Luka mislim), ker se itak nič ne da “rešit”, ker je pač zapleteno, in ko malo odrasteš, se malo distanciraš in se ne sekiraš več in greš nekako s tokom, da pač funkcionira.

Ko pogledaš očeta in mamo, se zdi da je bilo kurbarije pri slednji. Ali pač?

Sej eno je že mel, pa jo je pustu. Luka dobr ve kako to zgleda. Zaenkrat je še slovenski državljan. Ti mislš, da bo čez en let kr skenslu mamo in babi, k sta mu stali ob strani? Sanjaj dalje.
[/quote]

Jest nimam kj razmišlat, nisem njegov starš.
Samo USA ma zakone glede keša, polnoletnost pa pri 21.
A ti mislš, da bo moral sploh kj skenslat?
Mama ni tolk pvoh menedžerka, saj je svoje mame hči. Enkrat je tud ona vklopla tisto sivo celico, ki je bla prej neaktivna.
Ve se, da je babi malega gor vzgojila. Mami je mela drugo delo. Takle froci potem vedno hlepijo po tistem, česar niso imeli. Materine ljubezni.
Torej jo bo vedno lačen. In nikoli našel. Pri vseh miljonih. Qurz, če z njimi tega ne morš kupit. Pupa se nastavla, kot bi njo seksal. Bravo, mirjam. Res prava majka.

Če je res izključen, potem je kar prav, da je izključen, ker se je tako najbolje izkazalo. Ni kaj drugega za dodat. Kar se košarke in uspeha tiče, se je izkazal tak sistem, kot ga imajo oni, za idealen recept. Zdaj bi pa neki luzerji brez imena pametovali, kako drugače bi moralo biti.

New Report

Close