Zakaj je ruska vojska v Urajini tako neuspešna?
robi9, 21.01.2023 ob 16:10
jebi.veter, 21.01.2023 ob 15:27
robi9, 21.01.2023 ob 15:24
jebi.veter, 21.01.2023 ob 15:15
Tudi jaz si po eni strani želim, da pride Kadirov malo disciplinirat naše ped.re, vegane, levičarje, komuniste in podobno navlako. Bodo potem sami na lastni koži izkusili, za koga navijajo.
Se strinjam. Golazen janšistično je treba postaviti pred strelski vod. Ker ste bivši komunisti in zločinci.
Medtem ko je leta 1975 Janševe sovrstnike razganjalo od hormonov, se je sam kot 17-letni mladenič včlanil v Zvezo komunistov Jugoslavije. »Želim delovati v ZK in prispevati svoj delež pri izpolnjevanju zastavljenih nalog in se hkrati bolj izobraziti v marskistični ideologiji,« je mladi Janša leta 1975 zapisal v vprašalniku za včlanitev v zvezo komunistov
Mi kleni janšisti bi se z ruskimi fašisti že zmenili. Ti vegan boš tenko piskal, ko boš začel s svojimi pe.drskimi nazori. In demokratičnimi zahtevami.
Ma kaj boš ti streljal revše butasto, sam sebe se bojiš.
Sploh ne dvomim v to, da se janšisti ne bi znali zmeniti z Rusi. Saj pa ste komunajzarji po srcu. Janša goreč komunajzar, z rdečo knjižico.
Nas ni že takrat Kramberger, brez razloga, svaril pred vami, spreobrnjenimi komunisti. Že takrat je vedel, da boste uničili slovenski narod. Že takrat ste bili grožnja in danes se je to samo dokazalo. Vaše komunajzarske stalinistične metode totalitarizma in genocida nad lastnim narodom, so postale kruta realnost.
Pa vaši janšistični marksistični ideologiji je potrebno iztrebiti vsak narod, ki se ne podredi in ne sprejme totalitarizma. Zato ste psihični bolniki in upam, da se narod temu upre.
Se pravi levi in desni so oboji fašisti, Putin je pa luč jutrišnjega sveta, ali kaj točno želiš povedat?
Če resno misliš, da živiš v totalitarnem režimu, Rusija je pa svoboda sama, ne razumem, zakaj vztrajaš tukaj???
Kot sem že omenil, je problem vas debilnih zagovornikov fašizma, vaše sovraštvo in zloba. Zaradi tega drugega ne vidite, kot svojo zlobo in zato tudi drugega ne počnete, kot širite zlobo in sovraštvo. Sovraštvo so homoseksualcev, veganov, nekih navideznih levičarjev….sovraštvo do vsega, kar ne paše v omejen okvir zabitega debila. Zato debili uživate v totalitarizmu in ste isti, kot je bil Stalin, Hitler, Mussolini…Med njimi ni razlike, kot ni razlike med vami in njimi.
Na drugi strani pa osvobojen človek vidi realno sliko in je neopredeljen in ne ločuje med levimi in desnimi in ne sovraži homoseksualcev in ne veganov….In tudi mir v svetu bo takrat, ko bodo ljudje mir nosili v sebi.
Sem samo človek. Živ človek, ki ne pripada nobeni politiki, nobeni religiji, nobeni sekti. In zato nočem, da bi kdorkoli vsiljuje svoje bolane ideje in režime in laži.
Zato se jebite vsi skupaj, fašisti, nacisti, komunajzarji in se pojdite pobijat med sabo, nas ostale pa pustite pri miru. Imejte svoj fašizem, pa komunizem in žrite črve, če vam tako paše.
fakmi…, 21.01.2023 ob 16:41
citat: Niti eden ni unicen. So pa jih Rusi glede na njihove medije unicili 57.
Imas napacne podatke. Rusi so jih unicili 100.
Bomo pa Americani dodali se set le-teh, tako, da jih bo 16 v Ukrajini.
niti enega. nimaš slike ni dokaza. so pa sesuli kamijone na isti šasiji in kup lesenih tarč. to pa je potrjeno. Bi verjel oryxu prej kot ukraincem ali rusom.
Nedavno odstavljeni glavni svetovalec Zelenskega v današnjem intervjuju:
“Zdaj sem neuradna oseba in lahko govorim kar hočem…Ukrajina* ne bo dobila vojne…Pogovarjal sem se s poljskim predsednikom Dudo. Ocenjuije, da Ukrajina* ne bo preživela…”
Vir: Bitchute
NOW FIRED – ARESTOVICH SAYS HE CAN “SPEAK THE TRUTH” – UKRAINE CAN’T WIN (LOL)
Mene resnično zanima, 21.01.2023 ob 20:29
A si vi Rusofili želite v Sloveniji in drugje v Evropi enakega režima, kot ga imajo Rusi v Rusiji? Tako goreče zagovarjate in navijate za tega avtokrata, da me res zanima. Prosim za iskrene odgovore.
te isti osebki sovzraijo Janeza Janso..ker je avtokrat..a hrkati zelijo Putina 😃😃😃…zdaj pa razumi to 😃😃😃😃
dobri vojak Švejk, 21.01.2023 ob 20:19
Nedavno odstavljeni glavni svetovalec Zelenskega v današnjem intervjuju:
“Zdaj sem neuradna oseba in lahko govorim kar hočem…Ukrajina* ne bo dobila vojne…Pogovarjal sem se s poljskim predsednikom Dudo. Ocenjuije, da Ukrajina* ne bo preživela…”
Vir: Bitchute
NOW FIRED – ARESTOVICH SAYS HE CAN “SPEAK THE TRUTH” – UKRAINE CAN’T WIN (LOL)
info si dobil na strani od Ruskih trolov ..poznano 😃😄😄😄..arestovich ni bil odpuscen amapak je dal odpoved.
Objave na družbenih omrežjih potrjujejo, da so bili številni ukrajinski vojaki poslani kot topovsko meso v Artemovsk in Soledar brez orožja in so brez poveljnikov.
Eden od njih prikazuje ostanke enote, ki se pogovarja z »inšpektorjem« blizu Artemovska.
»Poveljnik čete je odstopil, ni poveljnikov vodov, ni oskrbe, ni zdravnikov, ni orožja, imamo samo osebno orožje. Pa metalce granat, ki pa jih nihče ne zna uporabljati. Imamo dva mitraljeza, ki ne streljata pravilno, ampak se zatikata. Od 3 čet nas je ostalo 42, nobeden ne zavrača boja, a s takšno organizacijo in vodstvom imamo grenko izkušnjo v regiji Sumy, kjer so nas preprosto zapustili,« pravi ukrajinski vojak.
Vir: Insajder
Sinjjja, 21.01.2023 ob 22:05
Po mojem je Ukrajina ze izgubila. Zdaj se podpihovalci konflikta sprasujejo le, ali se bo rus ustavil. Po mojem se ne bo, da ima na tarci od Poljske do Anglije.
No roko na srce, ruska vojska je razsuta, osvaja samo se SS Wagner. Tako, da tezko. Bi bilo pa lepo videti kako solajo naše levake v taboriscih.
Mene resnično zanima, 21.01.2023 ob 22:00
A še vedno ni junaka, ki bi odgovoril na moje vprašanje? Sej tišina pove vse :))
Saj ni treba biti znanstvenik. Izogibajo se pobojem civilistov. Cilj so jim vojaške tarče. Počasno izčrpavanje. Mi dajemo orožje ukrajincem, uni jim pa to jemljejo iz rok. Tako nekako, na kratko.
Zarotnik, 22.01.2023 ob 09:19
Saj ni treba biti znanstvenik. Izogibajo se pobojem civilistov. Cilj so jim vojaške tarče. Počasno izčrpavanje. Mi dajemo orožje ukrajincem, uni jim pa to jemljejo iz rok. Tako nekako, na kratko.
Ne vem če je tole odgovor na moje vprašanje? A ste na tem forumu vsi nepismeni al kadite kaj al kaj vam je?
Medtem pa največji Rusofili še vedno tiho. Si res ne upate odgovorit? Ste se mal zamislili kako bi bilo živet pod tiranijo, podobno Pitulandu? Je že prav tako kar zamislite se in razmišljajte.
Nedvomno je nekaj rusofilov. Potem pa obstaja množica medijsko pismenih in dokaj izobraženih ljudi s sposobnostjo kritičnega razmišljanja, ki so na strani resnice, pravičnosti in pošzenosti. Ti ljudje nikakor ne morejo podpirati nazi-režima v Kijevu, ki ga dejansko vodi NATO pakt in je v zadnjih 11. mesecih žrtvoval preko 160.000 mladih mož.
Če praviš, da obstajajo rusofili, kar je tudi res, potem obstajajo tudi rusofobi. Zanimivo je raziskati s čim pa naši rusofobi hranijo svoje sovraštvo do Rusije. Še večja tragedija naših rusofobov je, da so takoimenovani Ukrajinci (Malorusi) prav tako Rusi, le možgane so jim oprali v procesu nasilne derusizacije.
seveda476, 21.01.2023 ob 16:25
no ja, 21.01.2023 ob 14:55
seveda462, 21.01.2023 ob 12:26
Thaler, 21.01.2023 ob 12:18
Glede na korupcijo v EU parlamentu jaz ne bi tako vehementno čvekala o Putinovi korupciji.
Na koncu pridemo do enih in istih problemov, le drugače zapakiranih.
Thaler ni nikogar spravil v zapor, nikogar ubil, ker bi se mu drznil postaviti ogledalo.
Menda ja ne postavljaš Thalerju podobnih nedonošencev ob bok Putinu, ki ima čisto vse pokupljeno, da lahko izvaja svojo neomejeno oblast. Putin nasprotnike strpa v luknjo, jih pobije.. in nihče mu nič ne more. Najbližje pri nas temu je morda Zoki (pa ne Thaler, hahaha), pa še on ne gre tako daleč.:))
Ne gre za to koga je Thaler spravil v zapor, ampak za to, da EU parlament (njegovi poslanci) deluje koruptivno in tako omogoča tiranom obstoj in oblast. Jih podpre.
Tako kot sta podkupovala Maroko in Katar, je najbrž podkupovala tudi Rusija. Pa še kdo, oz. najbrž vsi, ki so imeli interes.
Ne gre za to koga je Thaler spravil v zapor, ampak za to, da EU parlament (njegovi poslanci) deluje koruptivno in tako omogoča tiranom obstoj in oblast. Jih podpre.
Poslušaj, budala! Korupcija je povsod in če jo v EU parlamentu dobijo, koruptivneže obsodijo. Kje je Thaler od takrat, ko so ga dobili? Skril se je v zajčjo luknjo. Z repom med nogami. Kakšnim tiranom Thaler omogoča oblast? Kje pa je Putin, ki je Navalnega strpal v zapor samo zato, ker se mu je ta upal konkurirati? Še vedno je na prestolu, začel je celo vojno in idiotski rusofili mu ližete rit. Krade na veliko, podkupuje na veliko, celo ubija na veliko, vsi vedo za to, nihče pa mu nič ne more! Ne seri mi s tem, da Putin obstaja zaradi korupcije v EU. Putin obstaja, ker je v Rusiji car, vse ima podkupljeno, vse mora biti tako, kot on hoče. Popoln despot! EU pa njemu dol visi. Tu in tam jih malo prestraši z raznimi grožnjami, to je pa tudi vse.
Putin obstaja zaradi korupcije v EU.
Gadafi je umrl zaradi korupcije v EU.
Vse vojne ki jih je izvajala Amerika, so bile (tudi) zaradi podpore EU oziroma zaradi korupcije v EU.
Zaradi korupcije v EU, Evropejci plačujemo stroške oboroževanja Ukrajine.
Zaradi korupcije v EU bomo jedli črve.
Zaradi korupcije v EU se gremo “zeleni prehod” medtem ko se ogrevamo na premog.
Zaradi korupcije v EU je na Hrvaškem izginila jahta ruskega oligarha.
Zaradi korupcije v EU je EU hlapec ZDA.
vse zgoraj našteto IN ŠE VEČ se je zgodilo zaradi KORUPCIJE EU.
dobri vojak Švejk, 22.01.2023 ob 13:05
Nedvomno je nekaj rusofilov. Potem pa obstaja množica medijsko pismenih in dokaj izobraženih ljudi s sposobnostjo kritičnega razmišljanja, ki so na strani resnice, pravičnosti in pošzenosti. Ti ljudje nikakor ne morejo podpirati nazi-režima v Kijevu, ki ga dejansko vodi NATO pakt in je v zadnjih 11. mesecih žrtvoval preko 160.000 mladih mož.
Če praviš, da obstajajo rusofili, kar je tudi res, potem obstajajo tudi rusofobi. Zanimivo je raziskati s čim pa naši rusofobi hranijo svoje sovraštvo do Rusije. Še večja tragedija naših rusofobov je, da so takoimenovani Ukrajinci (Malorusi) prav tako Rusi, le možgane so jim oprali v procesu nasilne derusizacije.
Jooj. Vojak švejk.
Ti si res budala prve klase.
Hrvati so torej mali Srbi?
Srbi mali Turki?
Slovenci mali Avstrijci?
Avstrijci mali Nemci?
Kreten.
Nimas osnov poznavanja zgodovine, tebi dol visi kaj si narod zeli. Ukrajina sovrazi Rusijo kot smo mi Jugoslavijo. Samo zatiranje in genocid. Samo poglej kaj rusi pocnejo na okupiranem.obmocju. ..vse kar je Ukraj. Unicijo..prepovedo..zapirajo. a to je zate ok? Kreten.
Vse drzave nekdanje sovje. Zveze sovrazijo ruse ker so zaostali manijaki. Imeprialist ..ki zivijo v drugih casih. Kot bi se Nemcija spet sla 3 rajh. Pa sla na Cesko..pa Avsteijo, ker je to vse Nemsko.
Videl sem ja..kako morajo ruski poveljniki pretepati..zapite prestrasene ruske vojake..ki pojma nimajo niti kje so. Limas pa linke..ki so iz Ruskih strani.
Jaz ne vem.kje je tezava..ampak umrlo je res mogoce ze 100.000 ukr. Vojakov..ampak je tudi okoli 120.00 ruskih. Torej nakboljse ruske sile so gotove.
Pa glede na tvoje laganje…in troblenje..kje je zdaj ta mogocna ruska vojska?..fucking 11 mesecev se mucijo z Ukrajino..pa se Donbasa ne morejo osvojiit…pa so ga zrusilo do tal. Ciljajo pa samo civilste..bloke..hise..vrtve..bolnice..muzeje..gledalisca.
Rusija je bila od nekdak zlo. Kako se sploh lahko nekdo z to zavozeno drzavonpoizstoveti.
KGB, Cernobil, Vietnam, Koreje, Afganistan, kaj so poceli z narodi po 2. Svetovni. Gulagi…stalinove cistke, Gruzija, Kambodza, kuba..Venezuela, sirija..sama smrt. Kakor pogledas.
Tito je sovrazil Ruse..po njem se zgleduj.
RAKUN, 21.01.2023 ob 11:06
Tocno tako..ze TiTo je sovrazil Ruse. Dobro je vedel kaj bo. Unicenje Jugoslavije in genocid. Slava Titu.
“RAKUN”,
zakaj pa potem tako podpiraš AMERIKO, če pa je njen namen KULTURNI GENOCID Evrope z amerikanizacijo? (Ker amerika je poslovna združba in brez kulture lahko obstane, Evropski narodi pa temeljijo na svojih kulturah, in Amerika jih uničuje. In je nas spremenila v ameriške kurbe, ki poslušpamo in gledamo le še njihovo sranje.)
Kokoši🎆🎇🎆🎇🎆🎇🎆, 22.01.2023 ob 13:55
“RAKUN”,
zakaj pa potem tako podpiraš AMERIKO, če pa je njen namen KULTURNI GENOCID Evrope z amerikanizacijo? (Ker amerika je poslovna združba in brez kulture lahko obstane, Evropski narodi pa temeljijo na svojih kulturah, in Amerika jih uničuje. In je nas spremenila v ameriške kurbe, ki poslušpamo in gledamo le še njihovo sranje.)
no razlozi mi…kje te ovira ameriska kultura in kaj ti ves o njej? Filme lahko gledas iz celega sveta, glasba lahko poslusas iz celega sveta. Jaz ne rabim.Ruske Kvabaše…ravno to je car ZDA.ker lahko delas kar zelis…v Rusiji Pac ne..delal bos kar ti bodo servirali..drugace so pa okna..pa zapori..pa taborisca.
Slava Ukrajinski vojski ki brani svoje otroke, zenske pred mnozicnimi poboji in posilstvi.in ropi..sej ruska vojska je enako pocela tudi 1945..v Premurju so posilili in izropali kar se je dalo. Dokler ni Tito uletel.
Daj potem ti, človek medijsko pismen in dokaj izobražen s sposobnostjo kritičnega razmišljanja, ki je na strani resnice, pravičnosti in pošzenosti —> povej mi prosim to, kar zgoraj sprašujem.
Vprašanje: A si vi (beri zgoraj svojo definicijo) želite v Sloveniji in drugje v Evropi enakega režima, kot ga imajo Rusi v Rusiji? Tako goreče zagovarjate in navijate za tega avtokrata, da me res zanima. Prosim za iskrene odgovore.
Čakam …
@ dobri vojak Švejk To zgoraj je seveda zate in tebi podobno razmišljujoče v tej in tej podobnih temah.
Daj potem ti, človek medijsko pismen in dokaj izobražen s sposobnostjo kritičnega razmišljanja, ki je na strani resnice, pravičnosti in pošzenosti —> povej mi prosim to, kar zgoraj sprašujem.
Vprašanje: A si vi (beri zgoraj svojo definicijo) želite v Sloveniji in drugje v Evropi enakega režima, kot ga imajo Rusi v Rusiji? Tako goreče zagovarjate in navijate za tega avtokrata, da me res zanima. Prosim za iskrene odgovore.