Najdi forum

Splash Forum ‘Teorije zarote’ Zakaj je testirati se nenormalno za VAŠE pojmovanje

Zakaj je testirati se nenormalno za VAŠE pojmovanje

Tako je, celo življenje se odraža iz tega po katerih poteh človek hodi.
Ne bom o telefonu…
[/quote]

Čeprav zdaj je itak že vseeno, ker si že vse pokvaril. Pa še vsak dan se tukaj samoizdajaš.

Čeprav zdaj je itak že vseeno, ker si že vse pokvaril. Pa še vsak dan se tukaj samoizdajaš.
[/quote]

Ne glede na to, da se gre tebi za hec, drži v nekih okvirjih to kar praviš. Ampak s tem, ko meni nekaj ni uspelo na način, kot sem hotel, pa posledice tega boš nosil tudi ti le da tega ne veš. Zato je v življenju izredno pomembno, da se nekaj dopušča tistemu, kateremu dopuščanje dobro prinese tudi tebi in ne da se dopušča vse tistemu, ki prinaša slabo.

Sicer pa sem še vedno živ, tako, da upanje ostaja tako zate, kot zame.

Ne glede na to, da se gre tebi za hec, drži v nekih okvirjih to kar praviš. Ampak s tem, ko meni nekaj ni uspelo na način, kot sem hotel, pa posledice tega boš nosil tudi ti le da tega ne veš. Zato je v življenju izredno pomembno, da se nekaj dopušča tistemu, kateremu dopuščanje dobro prinese tudi tebi in ne da se dopušča vse tistemu, ki prinaša slabo.

Sicer pa sem še vedno živ, tako, da upanje ostaja tako zate, kot zame.
[/quote]

Seveda si še živ, ampak samo še zato, ker si jim bolj uporaben živ kot mrtev. Ko te bodo do konca uporabili, te bodo pa pač pospravili.

Seveda si še živ, ampak samo še zato, ker si jim bolj uporaben živ kot mrtev. Ko te bodo do konca uporabili, te bodo pa pač pospravili.
[/quote]

Ne dramatiziraj brez potrebe..

Ne dramatiziraj brez potrebe..
[/quote]

Vidim, da je tvoje zavedanje o problemu šibko ali pa je vse skupaj samo finta in vaba za naivneže in si pravzaprav na njihovi strani….

Vidim, da je tvoje zavedanje o problemu šibko ali pa je vse skupaj samo finta in vaba za naivneže in si pravzaprav na njihovi strani….
[/quote]

Kaj ti vidiš se dotika tebe, saj ti vidiš kar vidiš.

DARK-O ritna luknja še sam ne ve zakaj je na tem svetu, ker živi kot tele na račun drugih. Nabija, filozofira in piše nebuloze to mu je edina okupacija v njegovem bogem lajfu. Fantazira o nekem genskem materialu, ker lahko se zgodi kaj? Bojo naredili moj, tvoj, njegov klon? Kaj bojo s tem genetskim materialom? Dej ne fantaziri pa si raje začni službo iskat, da boš vsaj nekomu koristen. Driska cmerava potrebna pozornosti.

Zakaj bi s temi brezveznimi testi podpiral mafijo?
Že tako jo dovolj podpiramo z davki.
Testi sploh niso namenjeni diagnozi, zato je razlog samo mafijski zaslužek.

Človek, ki si hoče zagotoviti čim večje možnosti za zaužitje lastno pridelane hrane in s tem obstoj, razmišlja v naprej. Zato že nekaj mesecev prej obdeluje svoj vrt. (ima lastno strategijo glede vrta)

“Manjše” firme za svoj obstoj na trgu imajo neko vnaprej določeno strategijo, ki jo seveda ob potrebi tudi spremenijo, delno ali pa v celoti, da obstanejo na trgu. Njihova strategija delovanja je lahko določena za nekaj let v naprej.

“Večje” firme, korporacije prav tako “razvijajo” strategije,ki pa so proti drugim večkrat še bolj posvečene prihodnosti in še dlje sežejo vanjo po letih za katere naj bi bila strategija delovanja premišljena. Tudi one naj bi to počele za obstoj in vodilni položaj na trgu.

Tudi vlade, vojaška struktura imajo strategije v smislu razvoja in obstoja.
———————————————-
Človek, ki pa ga ne zanima prihodnost in mu je vseeno zanjo pa je seveda lahko presenečen, ko nekega dne na poti po kateri hodi naleti na ogrado, mejo, ki ni plod same narave ampak je plod neke strategije prej omenjenih akterjev.
————————————————————-
Ko greš v trgovino je utopično tvoje pričakovanje, da boš dobil nekaj zastonj.
Ko pričakuješ od države, da ti bo nekaj nudila zastonj med tem, ko hoče, da ji vse plačaš je tudi utopično.
Tako, da ko ti ta ista država nudi “zastonj test” bilo kateri, se lahko povprašaš ali je res zastonj in če slučajno res je zastonj, kaj bi temu bil lahko vzrok, da pa v tem primeru počne ravno obratno, kot pa pri vseh drugih primerih po katerih jo poznaš.

Test ni zastonj, ampak je v breme obveznega zdravstvenega zavarovanja.

Koliko filozofiranja zaradi zgrešene premise!

Test ni zastonj, ampak je v breme obveznega zdravstvenega zavarovanja.

Koliko filozofiranja zaradi zgrešene premise!
[/quote]

Se strinjam, da ni pričakovati, da bi bil zastonj.
Zanimivo, kako vedno hočejo nekateri zavijati dejstva s poti na lažne utvare,ko omenjajo kdo nekaj plača in pokažejo na napačnega namerno pa zakrivajo pravi naslov plačnika.

Od kod pa obveznemu zavarovanju možnost,da nekaj poplača?
Od kod državi sredstva, da nekaj plača?
Od kod EU sredstva, da nekaj plača?
Od kod občini sredstva, da nekaj plača?
Od kod krajevni skupnosti sredstva, da nekaj plača?

Se strinjam, da ni pričakovati, da bi bil zastonj.
Zanimivo, kako vedno hočejo nekateri zavijati dejstva s poti na lažne utvare,ko omenjajo kdo nekaj plača in pokažejo na napačnega namerno pa zakrivajo pravi naslov plačnika.

Od kod pa obveznemu zavarovanju možnost,da nekaj poplača?
Od kod državi sredstva, da nekaj plača?
Od kod EU sredstva, da nekaj plača?
Od kod občini sredstva, da nekaj plača?
Od kod krajevni skupnosti sredstva, da nekaj plača?
[/quote]
Od davkoplačevalskega denarja, od tega da mi vsak mesec pri plači trgajo prispevke in davke! Seveda ti runkl brezsposelni se lahko čudiš, ker ne delaš nič in nič ne prispevaš. Budalo zafiksano, zgoraj ti je že nekdo napisal da živiš kot tele in pravkar si to tudi dokazal.
Si že slišal, da ima država proračun? Sem se potrudil pa ti slikco poiskal, da boš vedel kako in kaj in ne boš bedarij spraševal. Taka butasta vprašanja bi pričakoval od 7 letnega froca, ne pa od moškega starega 40+ let, ki se ima za ne vem kako pametnega. Res si en hepan.

[img]https://i.postimg.cc/NFDx9LRg/prora-un.png[/img]

Ne potrebujem tvoje megle niti pameti pokvarjene ne.

Ozemljen shizofreni zapohanec je spet našel žrtev, da se ukvarja z njim.

Seveda in spet smo tam. Ko dobiš črno na belo je pa spet megla svuda, magla oko nas. Kako pa misliš da funkcionira država? Malo se gremo na travnik bosi ozemljit in denar se kar sam od sebe steka v blagajno. Tebe socialkarja tako nič ne briga glavno, da ti da mat za žret vsak dan v korito. Od kje pa pride te pa ne briga oz po tvoje pride ven iz megle. Mogoče ti pa tvoj frend Ludi na skrivaj nosi hrano k bajti ali pa ponoči ko spiš Jezus s križa smukne dol in ti hladilnik nafila.
Dej bodi vsaj malo koristen in nam zaupaj na keri drogi si to. Včasih tudi mene prime, da bi se malo odklopil od realnosti pa bi vzel to s čimer se ti vsakodnevno zadevaš.

Sizifov posel = debata s tabo.

[img]https://i.imgur.com/nAjO0GP.png[/img]

Koliko je tvoja cena? Za koliko si pripravljen prodati svoj genetski material?

Vsaka stvar in vsak človek ima svojo ceno.
[/quote]

To pa ne bo držalo. Za mojega otroka ne obstaja taka cena, da bi ga recimo prodal ali izdal.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

New Report

Close