zakaj je težko najti punco
Se podpišem pod to.
—————————————–
Nekateri pišete stvari, ki jih v reali niste poskusili. Tisti, ki ne spadate v ta čas oz. ste si partnerja našli pred 10timi leti nimate pojma, kaj se dogaja.
Pisali ste mu, da je v njem težava, vendar to ne drži. Samo poglejte današnja dekleta, živijo samo za razkazovanje in blišč, večina jih je “afen”. Stvar dodobra opaziš na Facebook, vsak teden nove slike v različnih pozah, potovanjih, dokazovanjih…. Ženske so postale brezsrčne materialistke, sploh ne premorejo več skupnega življenja, večina tega tipa so samske od kar jih poznam. Včasih imajo trenutke, ko si zaželijo moškega, večino časa pa živijo kot najstnice in ne želijo odrasti, pa so že pri 30tih. Te ženske večinoma niti nimajo moških kolegov (kdo bi razumel, mogoče se zamerijo…), le nekaj ženskih kolegic, na fb imajo vse polno všečkov od nekih čudnih moških (starih, neprivlačnih, neupešnih…), da bi pa našel enega normalnega, je pa težko, no sčasoma ugotoviš, da te v resnici punca odbija… Verjetno so deloma za to stanje krivi tudi moški, ki jih poveličujejo in zagovarjajo. Seveda se zavedam, da obstajajo tudi moški, ki pač niso za zvezo, da ne bo pomote… ;-).
Nekako je tako, da kar se v mladosti poparčka in ostane skupaj je ok, kasneje pa ostanejo samo še afne, ki nikoli ne uspejo z nobenim moškim.
Ženska je, ali pa ni za zvezo, tiste, ki so, zelo hitro najdejo moškega in niso veliko časa nezasedene. To so popolnoma drugi tip žensk. Ti njihovi moški niso ne nadpovprečno privlačni, ne bogati, niti ne karakterno posebno privlačni, z nekaterimi tudi prijateljujem, tako, da vem o čem govorim. Bi rekel, da so imeli srečo, da so naleteli na take in potem se skupaj čudimo o teh posebnih, ki jih srečujem…
[/quote]
Sami izgovori. Sicer pa itak si napisal, da nimaš časa za babe, mar nisi?
Podpis!
Glanci kako te osvojit? 🙂
Ravno prišel iz tujine in moram reči, da mi je lahko zgolj žal za mlade moške, ki še vedno vztrajajo pri iskanju deklet v Sloveniji. Poljakinje, Čehinje, Ukrajinke, spoznal kolikor hočeš in imam šans praktično preveč. Preveč za mojo glavo. Pri teh dekletih že na začetku dobiš iskrene znake, da veš koliko je ura. Nekaj dni je seveda premalo, da bi človek pristal v zvezi. Z določenimi se bom v bližnji prihodnosti srečal in bomo videli. Poljski in ukrajinski bazen premoreta ogromno ženskega kapitala, zato fantje, bo treba pot pod noge.
Podpis!
Glanci kako te osvojit? 🙂
[/quote]
napaljen je na neumnice:-)))
Če bi ti imel dovolj keša za zvestobo Ukrajinke, bi te tudi kakšna Slovenka povohala, tako da, lahko nehaš fantazirat.
Če bi ti imel dovolj keša za zvestobo Ukrajinke, bi te tudi kakšna Slovenka povohala, tako da, lahko nehaš fantazirat.
drk.ac tebe vohajo neumne butare:-)))
lej butare napalijo na drk.ace. tko je:-))
Seveda tole govoriš malo na pamet. Vem, da v Ukrajini živijo tudi take, ki palijo na keš, a tele ne spadajo v tole skupino. Kot tudi 50 milijonsko mnogonarodno državo malo težko označiš za nacionalno. Kot prvo so tele punce verne in imajo prave vrednote in kot drugo imajo doma dovolj kapitala, drugače ne bi mogle iti v eno dražjih držav na zahodu. Meni je navsezadnje vseeno kaj si misliš, pomembno je kar sem jaz doživel.
Bomo verjeli, ko boš z eno v resni zvezi.
Morbidno je, da Slovence, ki jih nobena Slovenka noče, pošiljaš na revni vzhod po babe, seveda one komaj čakajo, da bodo tu v Sloveniji živele na bolj ali manj nizki moževi plači. Slovenec z dobro plačo nič ne rabi v tujino po babe, ker uspešne dedce Slovenka takoj zavoha.
Ti iščeš luknjo, za katero si očitno pripravljen plačevati vsak dan. Zakaj ne greš k prodajalki ljubezni, ki jo dobiš tudi v Sloveniji, bo veliko ceneje?
Tisti, ki iščejo življenjsko sopotnico, osebo, ki razmišlja, jo bodo tudi našli. Tvoj nasvet pa leti izključno na luknje in plehke ženske.
Ne govorima istega jezika. Se vidi, da nimaš pojma o antropologiji. Ženske iz vzhoda (Poljska, nekdanja ZSSR, povečini tudi Češka) še vedno živijo v patriarhalni družbi in jim feminizem ni zmešal glave. Pri nas si je žensko težko dobiti, ker imajo pohabljeno sliko v glavi, kakšen bi naj moški izgledal. In vsa ta enakopravnost spolov pelje v napačno smer. Vloga ženske je skrbeti za družino, ne pa da tekmuje z moškim, da bo mela višjo plačo kot on in boljšo kariero. In te ženske niso plehke, sicer pa ne veš kje sem bil in zato nimaš pravice komentirat.
Розумний хлопець, bi bilo pametno pogledati kdaj izza vogala, ne pa da lajaš iz slovenskega okvirja.
Pa imej tujko, kaj nas briga. Slovenija je itak majhna in ni veliko izbire. Meni so tudi tujci bolj všeč…
kva ti ves kasne so cehinje, sevede jih lohk dobis!
baba slovenci smo top fookaci:-)))
[/quote]
Kak pa veš? Si že enga kdaj preizkusu? Hehehe
Розумний хлопець, bi bilo pametno pogledati kdaj izza vogala, ne pa da lajaš iz slovenskega okvirja.
[/quote]
Vitez Belarus, ali kaj si že, nehaj se smešit, star si čez 30, življenje ti pa beži, ti pa fantaziraš o Rusinjah.
[/quote]
ja ziher, zato pa lajaš tu nekaj, ker si top. pes ki laja, ne grize.
Bodimo realni, saj nobenemu povprečnežu na čelu ne piše, koliko ima denarja. Gre že v prvi vrsti za odziv in pristop, ki pa ga v naši deželi ne dobiš, razen, če izgledaš izjemno dobro.
Glede bogatih… pa takih žensk, kot jih ti opisuješ si noben ne želi, sploh če same niso sposobne preživeti. To ni partnerstvo ampak sponzorstvo. Vsak pameten bogataš si bo želel pristno zvezo, torej mora biti finančno sposobna tudi sama, da je lahko na njegovem nivoju – videz tukaj ne šteje vse… Ponavadi je tako, da imajo ženske potomci bogatih staršev, ker imajo veliko časa in veliko denarja ali pa tisti na sociali, zato, da imajo otroke in živijo na njihov račun od države. Neki karieristi pa so ponavadi večino življenja samski ali tudi večno…
Ne govorima istega jezika. Se vidi, da nimaš pojma o antropologiji. Ženske iz vzhoda (Poljska, nekdanja ZSSR, povečini tudi Češka) še vedno živijo v patriarhalni družbi in jim feminizem ni zmešal glave. Pri nas si je žensko težko dobiti, ker imajo pohabljeno sliko v glavi, kakšen bi naj moški izgledal. In vsa ta enakopravnost spolov pelje v napačno smer. Vloga ženske je skrbeti za družino, ne pa da tekmuje z moškim, da bo mela višjo plačo kot on in boljšo kariero. In te ženske niso plehke, sicer pa ne veš kje sem bil in zato nimaš pravice komentirat.
[/quote]
Ahaaaaaa, zdaj mi je vse jasno, prepotentni pametnjakovič. Prave ženske ne boš dobil, ker si je ne zaslužiš, niti ji nimaš kaj za ponuditi. Lupina brez vsebine.
Kak pa veš? Si že enga kdaj preizkusu? Hehehe
[/quote]
nism! top smo:-)
Forum je zaprt za komentiranje.