zakaj je težko najti punco
ja ziher, zato pa lajaš tu nekaj, ker si top. pes ki laja, ne grize.
[/quote]
jst sm top!! babe me hvaljo!!!
To bodo ocenile ženske, ne ti. Ti se raje brigaj za svoje življenje.
[/quote]
Glej, nisem kriva za tvoje slabe izkušnje z ženskami. Kriv je tvoj karakter in vse to, kar nisi in nikoli ne boš. Zdaj pa dihaj!
[/quote]
Glej, nisem kriva za tvoje slabe izkušnje z ženskami. Kriv je tvoj karakter in vse to, kar nisi in nikoli ne boš. Zdaj pa dihaj!
Hudič se skriva v dejstvu, da le redke punce, ki nekaj so, zgledajo, sanjajo to kar večina moških ponuja. Se pravi, povprečen izgled, slabo razvite socijalne veščine (slovenska posebnost, posledica introvertiranosti družbe) in nobenih posebnih presežkov na kateremkoli področju.
Temu pa je tako zato, ker je večina punc že imela izkušnjo z boljšim(i) in takšnega (ki si bo želel le njo, seveda) potem tudi čakajo, medtem ko se s plebejci le kratkočasijo, dopisujejo, pumpajo ego, itd. Šele, ko jim kapne, da sanjskega junaka ne bo, one bi pa otroke, družino, svoje stanovanje, …) se začnejo resneje zanimati za plebejce s katerimi si lahko nadejajo življenja v zamišljenj smeri. Tip je bore malo več kot sredstvo za uresničitev njenih želja.
Fora pa je, da znajo te iste “hard to get” dekline, tudi kvazi nedolžne ovčice, na vrat na nos skočiti v posteljo s “hudim tipom” brez, da bi jo le ta sploh osvajal. Le dovolj potrebne morajo biti. Pripravljene bodo narediti še pa še plebejcem nezamisljivih “neumnosti”. Lahko gre za izgled. Ali pač karizmo, status, nadejanje koristi, fetiš, karkoli. Dejstvo pa je, da niso ženske v svojem bistvu pod kožo nič manj krvave od nas moških.
Nisem rekel, da si ti kriva, vendar kako lahko ti ocenjuješ moje osebne lastnosti, če me ne poznaš?! In kako veš, da je tisto kar je tebi interesantno na tipu, zanimivo tudi drugim puncam, sploh iz drugačnih kulturnih okolij? Meni se gladko jebe kar tule pišete, živim svoje življenje, ki je zanimivo.
Ukrajinke in Poljakinje so bile šokirane, ko sem jim povedal, kako izgleda slovenska introvertirana in egoistična družba. Ni čudno, da smo na vrhu med številom samomorov.
Nisem rekel, da si ti kriva, vendar kako lahko ti ocenjuješ moje osebne lastnosti, če me ne poznaš?! In kako veš, da je tisto kar je tebi interesantno na tipu, zanimivo tudi drugim puncam, sploh iz drugačnih kulturnih okolij? Meni se gladko jebe kar tule pišete, živim svoje življenje, ki je zanimivo.
Ukrajinke in Poljakinje so bile šokirane, ko sem jim povedal, kako izgleda slovenska introvertirana in egoistična družba. Ni čudno, da smo na vrhu med številom samomorov.
[/quote]
Kako lahko ti potemtakem ocenjuješ, kako zgleda slovenska ženska? Kakšen vzorec slovenskih deklet si dejansko ugriznil, prežvečil in začutil okus? Kdo si, da zaradi svojega manjvrednostnega kompleksa, mečeš cel slovenski ženski rod v drek? Iščeš krhke ženske, ob katerih se počutiš pravi mačo. In ja, imaš prav, slovenke imamo ceno in od daleč zavohamo prepotentne egoiste.
Lepo in polno življenje še naprej.
Prvo kot prvo je slovenski ženski rod postal precej omejen v zadnjih desetletjih, ko grem po Ljubljani ima vsaka tretja mlada punca južno faco. Ampak dobr, pri Ukrajinkah tudi vse niso istega nacionalnega izvora, mnogo jih ima korenine iz ostalih delov nekdanje ZSSR. Če bi ti vedela s čim se vse ukvarjam, potem bi me zelo težko označila za egoista, za prepotentnega pa tudi. Če imaš ti svojo ceno jo kar imej, take ponavadi na koncu dobijo najbolj povprečnega tipa.
Prvo kot prvo je slovenski ženski rod postal precej omejen v zadnjih desetletjih, ko grem po Ljubljani ima vsaka tretja mlada punca južno faco. Ampak dobr, pri Ukrajinkah tudi vse niso istega nacionalnega izvora, mnogo jih ima korenine iz ostalih delov nekdanje ZSSR. Če bi ti vedela s čim se vse ukvarjam, potem bi me zelo težko označila za egoista, za prepotentnega pa tudi. Če imaš ti svojo ceno jo kar imej, take ponavadi na koncu dobijo najbolj povprečnega tipa.
[/quote]
Prečudovito, da veš kdo si in na kakšen način manipuliraš s svojo vestjo. To namreč marsikdo počne (pranje slabe vesti z dobrimi deli) in ob tem misli, da mu bo vse oproščeno. Kdo ve, lahko tudi ti, pa se še ne zavedaš . Samo namig, nič slabega.
Južna faca je zdaj modni hit, tako kot L-kanje. Ampak to mine z najstniško dobo, potem se vsak vrne nazaj k svojim pravim koreninam ali pa tudi ne. Koga to sploh zanima. Vsak naj živi po svoje.
Meni se zdi življenje malo prekratko, da bi čakal na čudež. Zato izkoristim različne priložnosti, družbene kroge in lokacije, da s katero vzpostavim bolj osebni kontakt. Če ne bom svoje bodoče žene spoznal v Sloveniji, jo bom pa v tujini. Ne bom pa čakal na to deset let, ker tega časa nimam.
[/quote]
In zakaj moraš čimprej dobit žensko? Kam se ti mudi? 🙂
Mars:-)
Kam se mi mudi? Mudi se mi ne na tak način, da bi zaradi tega nižal kriterije. Vsekakor ne mislim končat tako kot nekateri moji znanci, ki so pri 40. samski, brez otrok in niti ni videti, da se bo v bližnji prihodnosti še kaj spremenilo. Toliko časa so računali na slovenske ženske, da so se na koncu obrisali pod nosom. Pri meni je življenje plansko kot sovjetsko gospodarstvo.:) V naslednji petletki moram spoznat svojo bodočo ženo in se poročiti. Če tega cilja ne bom dosegel v Sloveniji, ga bom v tujini.
Tvojim znancem dol visi za babe in nič ne delajo, da bi to spremenili. tega ti seveda ne bodo rekli, ker spadaš med iskalce in ne razumeš princima, da je nekdo zadovoljen v samskosti.
Avtor, mislim, da punce ni težko dobiti. Sam sem v četrto poročen in imam 5 otrok iz prejšnjih zakonov. Sem srečen, ker sem svoje že naredil in imam 34 let. Svetujem ti, da iščeš mlajše, če za svoja leta dobro izgledaš, imaš denar in dober avto, greš v klub, diskač in zapelješ srednješolko, takšna ti bo rodila otroka v prvem letu. Mladina se zaljubi v avto in v denar, da si mislit ne moreš. Pričakuj otročarije in težko boš najdel isto valovno dolžino s toliko mlajšo in vedi tudi, da boste ona in otroci odvisni od tebe. Če se ti splača nevem, samo nasvet dam.
prvo hvala za nasvet in si en redkih, ki se drži naslova teme, drugač vidiš da je tema zasla čisto druga
glede videza je tak, vsake oči imajo svojega malarja, glede avta je zopet tako, kaj jaz vem da je ok bo za drugega klump po domače rečeno ali pa grdo vozilo (pač švedski avti ne dajo nekaj na obliko), denarja ni nikdar dovolj, sploh če delaš to kar delam sedaj, meni je prebivališče na prvem mestu (dosti ostane ker si vem vse sam naredit), tak da se mi zdi da je tukaj problem, ne zastopijo da obnova stane, sploh če ne vzameš kredita, če se razumemo, služba je dobra, sploh ni problem še boljše najt, če bi gledal na to (stroka in izobrazba), nimam pa rad kompliciranja, saj nam že vse drugi zakomplicirajo, aja pa še problem je lokacijastalnega prebivališča, redke so ki bi se preselile na podeželje, jaz pa v mesto ne
[/quote]
Zanimivo, glede na to kakšni tipi hodijo poleg dobrih žensk, bi se jaz potem vprašal kaj pomeni biti seksi. Jaz za razliko od njih nisem plešast, sem vsak dan obrit in imam atletsko postavo. Dolgočasen pa tudi nisem po karakterju.
[/quote]
Ni lih lepota tista. Moški mora imeti neko simpatičnost v sebi in privlačnost. Lahko je npr.plešast pa jim bo vseeno zanimiv. Bolj flegma more delovat, ker če deluje preveč tak da si punco želi in deluje kot neki obupanec potem ženske žal odbije to. Point je v tem. Če se preveč trudiš za vsako ceno izpadeš obupanec, mogoče še celo posesiven in dolgočasen in potem začnejo iskati skos neke izgovore.
Kam se mi mudi? Mudi se mi ne na tak način, da bi zaradi tega nižal kriterije. Vsekakor ne mislim končat tako kot nekateri moji znanci, ki so pri 40. samski, brez otrok in niti ni videti, da se bo v bližnji prihodnosti še kaj spremenilo. Toliko časa so računali na slovenske ženske, da so se na koncu obrisali pod nosom. Pri meni je življenje plansko kot sovjetsko gospodarstvo.:) V naslednji petletki moram spoznat svojo bodočo ženo in se poročiti. Če tega cilja ne bom dosegel v Sloveniji, ga bom v tujini.
[/quote]
General Glanzkopf ti je v redu napiso, se čist strinjam z njim..nekateri so zadovoljni s svojo samskostjo, verjetno tudi kdo od tvojih frendov, zato ne naredijo nič, da bi to spremenili. Moj najboljši frend je tak, okoli 40, že leta samski, fajn moški in na pogled in karakterno pa se ne želi vezat, čeprav bi se lahko.
General Glanzkopf ti je v redu napiso, se čist strinjam z njim..nekateri so zadovoljni s svojo samskostjo, verjetno tudi kdo od tvojih frendov, zato ne naredijo nič, da bi to spremenili. Moj najboljši frend je tak, okoli 40, že leta samski, fajn moški in na pogled in karakterno pa se ne želi vezat, čeprav bi se lahko.
Z glancijem se strinjat :-)))) nanga babe ne napaliio zato je dec samski!!
Ni problem v moških, no tudi kdaj, problem je v ženskah vglavnem, zakaj bi ti dala zastonj, če gre lahko na oglasnik in pokasira 60 do 100 evra. Razlogov zakaj je tako je več, vsekakor pa so mnoga dekleta postala izprijenke brez vsake morale. V stilu za denar vse. Pa raje ne pomisli s kom sve je že bila predno je bila s tabo, jaz že po liku ženske dokaj natančno ugotovim,kakšno zgubo ima za moškega, najdeš vse, od narkomanov, brezdelnežev, lenuhov, zgub, kaj vse to ubogo zemljo tlači, seveda napisano ne velja za vse in vsakogar je pa evidentno in dokazljivo
Večina lajka slike glupih bab, ki se nastavljajo na fb-ju potem se pa pritožujejo, ker večini teh zraste ego do neba. Bedniki. Sami ste si krivi.
Ja res je tako. Spoznaš kako punco, greš z njo na pijačo, potem če ti slučajno da telefonsko, jo čez nekaj dni pokličeš ker bi hotel se spet srečati z njo na pijači, pa se izgovarja, da nima časa, da se ji ne da iti danes ven, potem se sploh ne javlja več na klice in nato blokira št.
Doživel že parkrat.
Ja res je tako. Spoznaš kako punco, greš z njo na pijačo, potem če ti slučajno da telefonsko, jo čez nekaj dni pokličeš ker bi hotel se spet srečati z njo na pijači, pa se izgovarja, da nima časa, da se ji ne da iti danes ven, potem se sploh ne javlja več na klice in nato blokira št.
Doživel že parkrat.
[/quote]
ista izkušnja
Doživel že parkrat.
[/quote]
Ji že nisi dovolj všeč.
Ji že nisi dovolj všeč.
[/quote]
Podpis!
Forum je zaprt za komentiranje.