zakaj je težko najti punco
Da samo odgovorim na vprašanje iz naslova; ker so Slovenke nabolj glupo govno na planetu.
Južne so lahko glupe, med nogami neurejene in nasilne, gori zahodnjakinje so lahko hladne, ampak Slovenke, ej.. To je pa glupo govno iz neke nove lige.
To je pač resnica, druge resnice ni, druge resnice ne morem živet. To je treba povedat, je fenomen brez primere. Pustijo te da enostavno umreš in zgniješ, ni pomembno kaj narediš. Če nisi na poseben način glup kot one, pozabi na karkoli. Boli, ampak ni važno da boli, a razumeš. Takoj reče ‘o saj ni čudno da te nobena noče’… Če te mogoče boli, da se nikomur ne moreš dat, da nič tvojega ni cenjeno, da je vse kar si mislil da bo cenjeno, ovira in odveč. Največ kar lahko dobiš je stavek ‘upam da najdeš’.
Pol pa kurvetina… Ogavna kurvetina… Reče ‘perfekten moški ne kadi, ne vara, je prijazen… in ne obstaja’. Obenem pa takoj nisi zanimiv, če si to.
Popolno konjsko niče je to. Treba bolj uvažat Ruskinje, Ukrajinke, Španke, jaz svojih sodržavljank ne prenesem, to je govno.
Ji že nisi dovolj všeč.
[/quote]
Dec ji je lohk všeč ampk ima razlog zakaj ne pokliče.
Ji že nisi dovolj všeč.
[/quote]
Če se to zgodi pri eni, potem bi že držalo. Ne more se pa to zgoditi pri petih, desetih. Da nobeni ne bi bil všeč, potem bi moral biti res nek masten hamburger, ki se ne zna obnašat. Jaz seveda to nisem in verjamem, da ostali fantje, ki imajo težave tudi ne. Slovenske punce igrajo neko čudno igro, ki pa je jaz ne razumem, niti se jo ne bom trudil razumeti.
Če se to zgodi pri eni, potem bi že držalo. Ne more se pa to zgoditi pri petih, desetih. Da nobeni ne bi bil všeč, potem bi moral biti res nek masten hamburger, ki se ne zna obnašat. Jaz seveda to nisem in verjamem, da ostali fantje, ki imajo težave tudi ne. Slovenske punce igrajo neko čudno igro, ki pa je jaz ne razumem, niti se jo ne bom trudil razumeti.
[/quote]
Ja, taki ki s evam to kr naprej dogaja, pač niste za babe.
…po bitki so vsi generali…..le koliko vojn si že izbojeval….:)
nekdo X….lej če iz prve ni kemije…pojdi naprej…:)
…nwm…v čem je problem ?v kilometrih?če je srečen makar z ruskinjo,naj bo,jst vsakomur prvoščim…:))
…v moji žlahti…sestrič,se je najdel z japonko,:)…odšel dvakrat v tokio…sedaj že veza laufa 6let….
Nihče to ne zna pojasnit. Ni prav vse punce v slo metat v isti koš, češ vse so zafnane itd. zaradi lastnega razočaranja oz. neuspeha. Kako so pa potem dobili punce tisti, ki jih imajo? Nekaterim enostavno ne gre, pa ni z njimi nič narobe, so prijetnega videza, znajo se obnašat, znajo pristopit, so zgovorni, izobraženi…
Nekateri pravijo, da imajo napačen način razmišljanja in da sevajo neko negativno energijo in zato odbijajo ženske od sebe. Spet po drugi strani nekateri niso niti prijetnega videza, niti imajo denar, tudi mladi niso nekateri, pa samo pristopijo do ženske in začnejo čisto običajen pogovor in jim je že všeč.
Ne vem, odgovor bi morale poznat ženske, pa tudi one ne bodo znale pojasnit.
Ni na isti frekvenci. Nima sreče. Všeč so mu napačne. To je to.
Govoriti, da nekdo nima sreče je bedarija. Sreča je odvisna od človekovih lastnih dejanj. Tisti, ki je na cesti je tam z razlogom, prav tako tisti, ki se vozi z mercedesom S-klasse okoli. Prav tako dve osebi nista radijski postaji, da bi morali biti naštimani na isto frekvenco. Je pa res, da mi niso všeč povprečne ženske, ampak vem kaj hočem. Zato pristopam samo do takšnih.
Govoriti, da nekdo nima sreče je bedarija. Sreča je odvisna od človekovih lastnih dejanj. Tisti, ki je na cesti je tam z razlogom, prav tako tisti, ki se vozi z mercedesom S-klasse okoli. Prav tako dve osebi nista radijski postaji, da bi morali biti naštimani na isto frekvenco. Je pa res, da mi niso všeč povprečne ženske, ampak vem kaj hočem. Zato pristopam samo do takšnih.
[/quote]
Blablabla. Kaj se repenčiš. Ti si taki as ja, ja. Če ti ni všeč vsak moraš imeti srečo, da naletiš na pravo osebo. O tem govorim. Tko kot moraš imeti srečo zadeti loterijo.
Pa še to. Tudi če najdeš nekoga, ki ti je všeč je možnost, da ti tej osebi nisi. Torej je verjetnost še manjša. 😛
Tudi jaz se ne bi strinjal, da gre tu za srečo. Veliko je takih, ki kljub temu, da poskušajo, leta in leta nimajo uspeha. Je pa še ena razlika. Nekateri so ženskam takoj všeč. Npr. spozna jo nekje zunaj in vpraša za tel. številko, ona mu jo zaupa in se potem zmenita, da se vidita… Nekateri pa morajo žensko videvat redno ali vsaj občasno, da bi ji postal všeč. To je v službi, na kakšnem tečaju, treningu… Če pa je takšna služba in družba, kjer ni nobene ženske, pa je spet dodaten problem. Nekateri pravijo, da se je potrebno vpisat v razne tečaje, društva, klube…. pa spet ni rečeno, da bo kakšno spoznal. Odvisno tudi, kje je kdo doma. Ni vseeno ali je Ljubljana ali nek majhen odročen kraj.
Torej tip je lahko vse oh in sploh. Prijazen, topel, primernega izgleda. A če si kura zmešana namišlja neko ‘negativno energijo’ kot prava Teta Pehta, jah, ne bo šlo. A prav razumem to Sanolabor mentaliteto butasto?
Mimogrede, enako je v poslu. Noben ti ne bo dal biznisa ali dela če nisi dokazan del neke povprečne Slovenske sekte. To je pa sekta ki sploh niso Slovenci. Verjetno so zato tako zabačeno nesigurni. Vsi so pol, četrt ono, 75% Avstrijci… Kaj moraš bit točno enak procent ono in tisto da nisi deležen sektaškega obnašanja in da si Tete Pehte ne projecirajo ‘negativne energije’ na tebe? Povej mi no skrivnost preden mi življenje leti mimo.
*vsi so pol ono, četrt ono, 75% Avstrijci
Res je, veliko vlogo igra služba v katero hodiš in kraj kjer bivaš. Če npr. so v službi večinoma moški boš težko s kakšno navezal stike. Edino če greš po službi v kak lokal v bližini ti morda uspe. Če pa si doma iz podeželja, kakega manjšega kraja, daleč od velikih mestnih središč je spet problem spoznati kako žensko. Navadno jih velika večina odide na študij v večja mesta in potem si tam najdejo službo in stanovanje ter ostanejo tam. Če pa ti občasno greš v mesto, morda ti uspe kakšno spoznat, a verjetno ne bi se nobena s tabo preselila na podeželje in se odpovedala vsem ugodnostim in prednostim, ki jih nudi življenje v mestu. Tako, da se strinjam, da je danes res problem spoznati žensko, posebno še živiš v kakih odročnih krajih.
Najbolj mi je zmagala tista varianta, ko sem se s katero za kako urco dobil v nekem plastičnem kafiču v nakupovalnem centru in mi potem koklja pošlje sporočilo, da ne čuti neke kemije. V takem okolju res ne moreš čutiti nobene kemije in po eni uri nimaš še nobene predstave kakšen človek je pred teboj. Ampak take pač so, to sprejmeš in greš naprej.
Eno uro te je koklja še zelooo dolgo časa ocenjevala kot osebo, ponavadi je že delček sekunde dovolj za kak detajl ki ji ni všeč oziroma ni na mestu. Niso pri sebi, praktično in pragmatično
Mi smo le baterije.. Le projekcija za sprane koklje
Al so sprane al pa so vso življenje s kreteni ki nimajo č od osebnosti
Kurnik, je to
Kot prvo, izrekam vam sozalje. Zajebano to, ko poskusas in poskusas, pa kar ne gre. Shit. Samo ocitno bo treba za uspeh (kakorkoli ga ze definirate) nekaj spremeniti, a ne? Tisto na kar imamo vpliva. Drugo utegne predolgo trajati. In, ce ste prepricani, da bo kje drugje bolje in/ali si lahko zeljeno pripeljete od drugod, navali narode. Pocasi in s trezno glavo sicer, ker verjetno se van niti sanja ne kaj pomeni ukvarjanje s cross-cultural issues. V vsakem primeru pa se ne skodi zazreti vase in oceniti svoje pluse in minuse in kaj lahko na sebi izboljsate. Morda pristop, morda pojavo, morda… Razlika med uspehom in neuspehom zna biti sila majhna. Morda lahko vprasate kaksno znanko, sorodnico, … za mnenje o svojem videzu, kako izgledate, ko vas te punce prvic zagledajo. Kaj si mislijo o vasih oblacilih, frizuri, … in ali lahko kako drugece vplivate na svoj izgled, npr s fitnesom, prehrano, dermatologijo, … V glavnem, vzamite se v roke. Potrudite se. In ob dovolj truda bo cas prinesel svoje. Skozi prakso, seveda. Ker, ce vidis, da ne gre, nima smisla vztrajati in vztrajati. Le poglabljate razocaranja. Spravite se na stopnico vise, pa spet v akcijo in tako dalje.
Najbolj mi je zmagala tista varianta, ko sem se s katero za kako urco dobil v nekem plastičnem kafiču v nakupovalnem centru in mi potem koklja pošlje sporočilo, da ne čuti neke kemije. V takem okolju res ne moreš čutiti nobene kemije in po eni uri nimaš še nobene predstave kakšen človek je pred teboj. Ampak take pač so, to sprejmeš in greš naprej.
[/quote]
te je kr dobro ocenila. Ti babe vabiš v plastične kafiče v nakupovalne centre, pa to verjetno preko portala in ti se čudiš, da te vsaka od.jebe?
V teh primerih je bil to ženski predlog. Jaz ne maram nakupovalnih centrov. Navadno dekleta vabim v stare dele mesta v kavarne s stilom in nikoli ne gledam na uro.
te je kr dobro ocenila. Ti babe vabiš v plastične kafiče v nakupovalne centre, pa to verjetno preko portala in ti se čudiš, da te vsaka od.jebe?
[/quote]
Glanci kam vabis Babe na date,?
Forum je zaprt za komentiranje.