Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek zakaj je težko najti punco

zakaj je težko najti punco

Čez nekaj dni jo pokličeš? Pa vi ste legende! Kdo vam je dajal nasvete kaj in kako glede punc? Babice? Minili so časi, ko se je ljubezen morala nekaj dni kuhati (beri: jo je on kontaktiral čez nekaj dni). Če jo ne kontaktiraš v roku 24 ur, si zajebal. Železo se kuje dokler je vroče. S tem ko si jo kontaktiral šele čez nekaj dni, si ji dal občutek da ti ni nič posebnega in da se želiš z njo dobiti, ker ti je ravno trenutno dolgčas in nimaš s kom iti na kavo. Fantje, fantje, še veliko se imate za naučiti. Ampak nekateri se več kot očitno še po x-neuspehih še vedno niste nič naučili.

Saj to je problem. Pred časom je nekdo na tem forumu zapisal, kako ženske vedo kdaj nekdo išče žensko zato, da pač ni samski. Npr. dojenček z jokom sporoča ko kaj mu manjka oz. ko kaj ni v redu. Mati, ženska preprosto začuti, ve za kaj gre. Dojenčka preko ženskega čuta prebere. Tako kot prebere dojenčka, prebere tudi moškega. In ko nekdo išče in išče in poskuša pri čisto vsaki samo zato, da bo končno imel punco, ženska to začuti in takega seveda zavrne.

Škoda da mu sploh kaj dopoveduješ. Saj vidiš da se ob vsakem komentarju brani.

Če v žensko linearno rineš naprej, si posesiven in v tem primeru te bo takoj od****la. Če bi kaj vedel o ženskah, bi vedel, da je najbolj pametno se večkrat pojaviti in potem za nekaj časa izginiti. Tako vzbudiš pri njej večje zanimanje in vsakič preko pogovora izveš kje si. Če si ni zapomnila niti tvojega imena, čao miki. Če pa se spomne, malenkosti, ki si jih omenil v prejšnjem pogovoru, pomeni da je njen interes večji.

Ampak zakaj te metode pri tebi ne delujejo? Zakaj si po letih iskanja dekleta še vedno samski?

Komu ti to govoriš? A se slučajno poznava?! Se ne in basta. Ukvarjaj se svojo pajčevino veš kje.

Če v žensko linearno rineš naprej, si posesiven in v tem primeru te bo takoj od****la. Če bi kaj vedel o ženskah, bi vedel, da je najbolj pametno se večkrat pojaviti in potem za nekaj časa izginiti. Tako vzbudiš pri njej večje zanimanje in vsakič preko pogovora izveš kje si. Če si ni zapomnila niti tvojega imena, čao miki. Če pa se spomne, malenkosti, ki si jih omenil v prejšnjem pogovoru, pomeni da je njen interes večji.
[/quote]

Neuporabno, če iščeš resno vezo. Zdaj veš, zakaj ti nič ne rata; rad bi bil resen, promoviraš pa neresne metode.

To, kar ti prodajaš tu gor, je uporabno za dedce, ki nič resnega ne iščejo in pač kavsajo babe, katera pade pade.

Ja res je tako. Spoznaš kako punco, greš z njo na pijačo, potem če ti slučajno da telefonsko, jo čez nekaj dni pokličeš ker bi hotel se spet srečati z njo na pijači, pa se izgovarja, da nima časa, da se ji ne da iti danes ven, potem se sploh ne javlja več na klice in nato blokira št.
Doživel že parkrat.
[/quote]
Slovenke so take, Slovenke so onake. Morda pa ni problem v ženskah izpod Alp, ampak v vaju. Vsaj kar jaz opažam, je večina žensk pri nas v rangu 25 – 35 let vezanih, samske so ponavadi samske z razlogom (tako kot vidva). Če bi bile takšne kot opisujeta, bi bila v zvezi vsaka deseta ali dvajseta. Tako da če vama ne uspe pri naših, se vprašajta kaj delata narobe. Iskati dekle v vzhodni Evropi ni rešitev, že zato ne ker nisi situiran. Albert Einstein je dejal: ne moreš stvari v nedogled početi na enak način in pričakovati drugačne rezultate. Pa tvoje razmišljanje “Če bi kaj vedel o ženskah, bi vedel, da je najbolj pametno se večkrat pojaviti in potem za nekaj časa izginiti. Tako vzbudiš pri njej večje zanimanje in vsakič preko pogovora izveš kje si”, to menda še 15-letniki ne počnejo. Ampak ti boš še naprej gonil svojo. Tudi prav. Samo zapomni si; na koncu boš ti tisti, ki bo izgubil oz. že zdaj izgublja. Že to, kako vehementno si odgovoril na mojo objavo pove veliko o tem, kakšen človek si. Za začetek si s čela izbriši napis “Iščem punco.” Ja, s tem hodiš po svetu. Vprašaj kakšno prijateljico, znanko, kolegico kako te doživljajo. Za resne nasvete glede žensk vprašaj moške, ki so pri ženskah uspešni. Samozavestne moške, ne take ki igrajo frajerje in mačote.

Vam bom jaz povedal, punc ne dobite, ker ste fizično neatraktivni, nesamozavestni, pa še jajc nimate. Če bi kaj od tega imeli, bi vsaj babe potiskali, če že ne imeli veze: vse je proprosto, ko so lepe in malde, atraktivne, se porivajo z atraktivneži, potem si pa gredo iskat provajderja s kešem. Imejte keš, pa boste vsaj ostanke pobirali.

Meni je razmišljanje o resni zvezi mimo, ker pridem do seksa brez tega, se mi pa po eni strani smilite taki, ki vam nič ne rata.

saj to je vsa umetnost, met gobc pa težit, sam ko se prej ali slej zahaklaš z napačno…

Se ne strinjam s tem. Obstajamo oz. obstajajo tudi ženske, ki imajo čisto realna pričakovanja pa jih tipi skenslajo iz različnih razlogov. In to je tok posplošeno napisano glede pričakovanj in izgovorov. Jaz sama recimo nikol nisem iskala izgovorov, ampak jih je on. Pa da slovenske punce pričakujejo oz. pričakujemo, da boste moški vse naredil… to je čista neumnost. Veš kok je lahko skromnih, nezahtevnih žensk. Najlažje je najti slabosti na drugih in vse v isti kup zmetat s takim pisanjem.
Do mene so tudi ponavad sami pristopil tujci, ki so pokazal kej več zanimanja, kakor pa slovenski moški. Tako da vse, kar pravite za nas Slovenke, bi se lahko potem reklo tudi za vas dragi moški. Odnos je vzajemen. Ne more biti samo ena stran “problem”.

P. S. pa brez zamere, če komu ne bo všeč moj komentar 😉

To so različne zadeve.

Zanimiv pogled ženske. Imamo pač različne izkušnje. Vem, da so v Sloveniji tudi zelo vredu dekleta, a zaradi slabega pretoka ljudi je težko priti do njih. Če ne stanuješ ravno v Ljubljani, kjer je veliko ljudi in aktivnosti na kupu in če prišteješ k temu, da delaš šest dni v tednu, ostane zelo malo možnosti. Mogoče v času poti v službo. Čeprav imam kolega, ki je skušal pecati punce, ki so se preko prevozov peljale z njim, a mu ni uspelo nič.

Glede izkušenj je res; vsak ima svoje.
Glede Ljubljanje pa ravno ne. Sama živim v tem mestu in verjemi, da to ni zagotovilo, da boš spoznal kako prijetno punco oz. fanta. Lahko bi bil pa na vasi, pa bi se prej z nekom ujel. Ne bi vedela. Razmišljam tako čisto po svoje.
Če pa delaš 6 dni v tednu verjamem, da ne preostane veliko časa. Sama sem bila z nekom, ki je imel tak delavnik in se med nama ni obneslo. Čeprav dvomim (vem), da to ni bil prvenstven razlog. Izgovori so se lahko našli tudi za kej drugega. Izgovori so vedno in vedno bodo bili, če človeku ni do tebe. Žal. Tako je.

To so različne zadeve.
[/quote]

vem da so zelo razlicne zadeve, vprasanje je nasplosno, spekter pogleda ni v eni tocki

Zanimiv pogled ženske. Imamo pač različne izkušnje. Vem, da so v Sloveniji tudi zelo vredu dekleta, a zaradi slabega pretoka ljudi je težko priti do njih. Če ne stanuješ ravno v Ljubljani, kjer je veliko ljudi in aktivnosti na kupu in če prišteješ k temu, da delaš šest dni v tednu, ostane zelo malo možnosti. Mogoče v času poti v službo. Čeprav imam kolega, ki je skušal pecati punce, ki so se preko prevozov peljale z njim, a mu ni uspelo nič.
[/quote]

Tukaj se motiš, prav ima tekačica97. Življenje v prestolnici še ni zagotovilo, da boš z lahkoto in hitro našel punco oz. ona fanta. Tako srednjo šolo kot faks sem obiskoval v Ljubljani, pa sem prvo punco našel šele kot absolvent (po 8,5 letih bivanja v prestolnici). Medtem ko nekdo z vasi brez težav najde dekle za resno zvezo na vaški veselici. Ne igrata vloge velikost kraja in masa/pretok ljudi, ampak socialne veščine in socialna integriranost.

Omenjaš kolega, ki mu tako kot tebi tudi ne gre pri dekletih. Je tvoja družba oz. krog ljudi sestavljen iz tebi enakih (beri: kronično neuspešnih in nezaželenih pri ženskah)? Če je odgovor pritdilen, ne bi bilo slabo če bi zamenjal družbo oz. razširil krog ljudi na tiste, ki teh težav nimajo.

Na podeželju, kjer živim jaz se ljudje sploh ne družijo med seboj, kaj šele da bi imeli veselice. Sploh ne vem kdo okoli mene živi vse.

Jaz nimam nobene družbe intenzivnih kolegov, zato to ne vpliva na mene. Ta kolega, ki sem ga omenil je nekje tam v zadnjem rangu in imava le občasne stike. Kolegi s katerimi sem bolj blizu imajo tudi popolnoma nasprotno življenjsko izkušnjo (npr. eden ima punco že 10 let). Ko pa grem kam za več dni v tujino, pa grem sam brez poznanih ljudi. Ti bi mi bili zgolj v napoto.

Ker so zbirčne.
Po 30 pa zanimanje pade.
No one še vedno mislijo da lahko izbirajo.
In ko so blizu 35 nastopi panika.
In pritoževanje. Ni pravih decov.

Kar sem dozivel, zdaj razumem tvoje komentarje Nekdox, zenske imajo pricakovanja in standarde, mimogrede to sem dozivel, res mi ni jasno kaj hocejo in zahteve ki jih imajo, a same so nem rajsi rekel

Tukaj se motiš, prav ima tekačica97. Življenje v prestolnici še ni zagotovilo, da boš z lahkoto in hitro našel punco oz. ona fanta. Tako srednjo šolo kot faks sem obiskoval v Ljubljani, pa sem prvo punco našel šele kot absolvent (po 8,5 letih bivanja v prestolnici). Medtem ko nekdo z vasi brez težav najde dekle za resno zvezo na vaški veselici. Ne igrata vloge velikost kraja in masa/pretok ljudi, ampak socialne veščine in socialna integriranost.

Omenjaš kolega, ki mu tako kot tebi tudi ne gre pri dekletih. Je tvoja družba oz. krog ljudi sestavljen iz tebi enakih (beri: kronično neuspešnih in nezaželenih pri ženskah)? Če je odgovor pritdilen, ne bi bilo slabo če bi zamenjal družbo oz. razširil krog ljudi na tiste, ki teh težav nimajo.
[/quote]

Hvala, no vsaj nekdo se strinja z mojim mnenjem. Jaz isto menim, da velika masa ljudi še ne pomeni večje oz. boljše možnosti za spoznavanje. To je pomojem bolj odvisno od značaja samega sebe in ostalih ljudi, na katere naletiš v življenju. Vsakič, ko sem šla ven žurat v Lj. ali kaj podobnega, se je našlo nekaj zanimanih primerkov, ampak je bilo vsem oz. večini samo do zalizovanja in igračkanja. Potem pa pravite vi moški, da ne razumete ženskih standardov in želja. Nekatere imamo željo po čem bolj pristnem pa tega ni lahko najti.

Mislim, da tako jaz kot Bojan iščeva nekaj bolj pristnega, pa tega ni lahko najti. Jaz ne iščem zalizovanja s pirom v roki ob dveh zjutraj za vogalom. Na nočnih zabavah ponavadi toliko slinastih moških rovari okoli ene ženske, da do takrat ko pride nekdo z drugačnim namenom kot jaz do nje, ima ona že vsega poln kufer in tudi mene vrže v isto kategorijo.

z največjim veseljem komurkoli odstopim svojo, sam ožente jo in mi jo spravte spred oči, kur va, drogerašica, patološka lažnjivka, alkoličarka, nesposobna mat ki se sramuje svojih otrok, primerna direkt za v Polje stara 25 let. na videz top pi čka a rabiš plačilno listo s vsaj 5 jurjev na mesec za njene droge in alkohol. čaka jo sodišče za poskus umora, pra sica pof. gnila. Čakam dan ko s pizdi od doma.

Takih, kot so zgoraj omenjene seveda ne iščemo. Pred časom sem eno zavrnil ravno zaradi tega, ker se je njen bivši družil z ljudmi, ki prodajajo droge. Z žensko, ki je bila s takim moškim ni nekaj vredu.

Mislim, da tako jaz kot Bojan iščeva nekaj bolj pristnega, pa tega ni lahko najti. Jaz ne iščem zalizovanja s pirom v roki ob dveh zjutraj za vogalom. Na nočnih zabavah ponavadi toliko slinastih moških rovari okoli ene ženske, da do takrat ko pride nekdo z drugačnim namenom kot jaz do nje, ima ona že vsega poln kufer in tudi mene vrže v isto kategorijo.
[/quote]

Ja te čisto razumem. Nočne zabave po mojem mnenju tako ali tako niso najbolj primerne za iskanje česa bolj pristnega. Sploh če so prisotne večje količine alkohola ali kakšne druge substance. Verjamem pa, da obstajajo tudi moški, ki na žurih pristopijo do ženske s kakšnim drugačnim namenom, kot si sam prej omenil zase. Ne mečemo vas pa vse v isto kategorijo. Le zdi se mi, da se v gruči ljudi in ob glasni glasbi ne moreš kaj dosti pogovarjat in izkazovat svoje zanimanje in dobre namene. To je bolj ustrezno v kakšnih drugih okoliščinah. Ampak kje, kdaj, kako? To se jaz sprašujem. Pa tudi, če si član nekega društva (šport, umetnost, kultura). Jaz osebno nikoli nisem uspela koga na tak način spoznat. Tako da se tudi z ženske strani poraja vprašanje, zakaj je težko najti fanta.

Najbolj mi je zmagala tista varianta, ko sem se s katero za kako urco dobil v nekem plastičnem kafiču v nakupovalnem centru in mi potem koklja pošlje sporočilo, da ne čuti neke kemije. V takem okolju res ne moreš čutiti nobene kemije in po eni uri nimaš še nobene predstave kakšen človek je pred teboj. Ampak take pač so, to sprejmeš in greš naprej.
[/quote]

Če jo povabiš v plastični lokal, drugega skorajda ni za pričakovat. Zakaj srečanja ne predlagaš kje drugje?

In kakšna (tebi moteča) pričakovanja, zahteve želijo od tebe kot morebitnega bodočega partnerja?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close