zakaj je težko najti punco
V tem primeru so ženske predlagale tko, ker kao ni bilo časa za kje drugje. Brezveze. Zadnjo sem povabil drugam, a sem med samim “zmenkom” ugotovil, da me zavaja, saj jo je na telefon klical njen fant. Super ugotovitev. Po tej pijači se seveda ni hotela več nikoli srečati. Je pa res, da sem jo ujagal na nekem specifičnem dogodku, kjer mogoče ni želela biti nesramna in mi je zato dala telefonsko in pristala na srečanje. Samo bi bilo boljše, če bi mi povedala, da nima smisla, ker je oddana.
V tem primeru so ženske predlagale tko, ker kao ni bilo časa za kje drugje. Brezveze. Zadnjo sem povabil drugam, a sem med samim “zmenkom” ugotovil, da me zavaja, saj jo je na telefon klical njen fant. Super ugotovitev. Po tej pijači se seveda ni hotela več nikoli srečati. Je pa res, da sem jo ujagal na nekem specifičnem dogodku, kjer mogoče ni želela biti nesramna in mi je zato dala telefonsko in pristala na srečanje. Samo bi bilo boljše, če bi mi povedala, da nima smisla, ker je oddana.
[/quote]
Ona te je zavajala?
Al si ti zavedel sebe s prevelikimi pričakovanji?
Predvidevam, da si jo povabil na pijačo. In je prišla, lepo od nje. Delila je svoj čas s tabo, kaj si pričakoval/domišljal?
Ti si hotel, da že tisto popoldne postaneta par??
Si ji povedal to, ko si jo povabil na pijačo? nisi? Torej kdo je koga zavajal?
Namesto, da bi bil vesel njene družbe sedaj negoduješ nad njo in kuhaš mulo…
Nisem pričakoval, da bo v enem dnevu karkoli. In navadno, če žensko vprašaš za telefonsko, jo dobiš, nato pa še povprašaš, če bi se lahko kdaj srečala na pijači, potem pričakuješ da je samska in je to zmenek. Ne vem kaj bi naj drugega bilo. Časa ne zapravljam za bedarije, saj je življenje prekratko za druženje, ki ničesar ne obeta.
Nisem pričakoval, da bo v enem dnevu karkoli. In navadno, če žensko vprašaš za telefonsko, jo dobiš, nato pa še povprašaš, če bi se lahko kdaj srečala na pijači, potem pričakuješ da je samska in je to zmenek. Ne vem kaj bi naj drugega bilo. Časa ne zapravljam za bedarije, saj je življenje prekratko za druženje, ki ničesar ne obeta.
[/quote]
Prav imaš. Zakaj ti je pa potem dala cifro in pristala na zmenek, če sploh ni samska. Jaz tega tudi ne razumem. Samo da sem žal na malo drugačen način doživela razočaranje, ker mi nekdo ni povedal v obraz, da mu ni do mene (in je po možnosti zapleten s katero drugo). Tako kot si napisal… izguba časa in čustev za nekoga, ki jih ne ceni.
Čez nekaj dni jo pokličeš? Pa vi ste legende! Kdo vam je dajal nasvete kaj in kako glede punc? Babice? Minili so časi, ko se je ljubezen morala nekaj dni kuhati (beri: jo je on kontaktiral čez nekaj dni). Če jo ne kontaktiraš v roku 24 ur, si zajebal. Železo se kuje dokler je vroče. S tem ko si jo kontaktiral šele čez nekaj dni, si ji dal občutek da ti ni nič posebnega in da se želiš z njo dobiti, ker ti je ravno trenutno dolgčas in nimaš s kom iti na kavo. Fantje, fantje, še veliko se imate za naučiti. Ampak nekateri se več kot očitno še po x-neuspehih še vedno niste nič naučili.
[/quote]
Oprosti, ker citiram tvoj odgovor, ne da se mi iskat prispevka, na katerega ti recipliraš … ampak ja, normalno, jaz cifro vmes že izbrišem, če me tip ne pokliče par dni.
En tip se mi nato par dni po zmenku oglasi na mail, se pravi, niti po telefonu me ni poklical, pa sem potem kar direktno rekla, da sem mislila, da ga ne zanimam. On pa, da ja, hja, da tak je, in včasih potem izpade nezainteresiran. Ja dobro jutro, mene je vmes itak že vse minilo. Pošlje mi sicer še tu in tam kak pozdrav, pa novo leto je voščil itd, ampak vlak je odpeljal.
Fantje, vsaj par ur po zmenku oziroma naslednje dopoldne, če se zmenek konča zelo pozno, je treba poslat vsaj en prijazen sms. Ni treba, da je osladen, dolg in da nekaj ekstra pesnite. Hej, kako si? Včeraj sem se imel lepo.
To je čisto dovolj.
Zdaj imam sicer že nekaj časa partnerja in se mi HB ni treba več ubadati z vami, he he. Moj tip je drugače res klada, kar se tiče komplimentov in sajenja rožic, ampak po prvem zmenku me je pa potem čez par ur poklical. Pa mu ni bilo treba nič nakladat, da se je lepo imel, da sem mu všeč ipd. Dovolj je bilo, da je poklical. Aja, spoznala sva se pa v edini vaški gostilni v našem zanikrnem kraju, pa še ta se zapira ob osmih zvečer (jap, tako bogu izza nogu smo), on je pa iz Ljubljane.
Oprosti, ker citiram tvoj odgovor, ne da se mi iskat prispevka, na katerega ti recipliraš … ampak ja, normalno, jaz cifro vmes že izbrišem, če me tip ne pokliče par dni.
En tip se mi nato par dni po zmenku oglasi na mail, se pravi, niti po telefonu me ni poklical, pa sem potem kar direktno rekla, da sem mislila, da ga ne zanimam. On pa, da ja, hja, da tak je, in včasih potem izpade nezainteresiran. Ja dobro jutro, mene je vmes itak že vse minilo. Pošlje mi sicer še tu in tam kak pozdrav, pa novo leto je voščil itd, ampak vlak je odpeljal.
Fantje, vsaj par ur po zmenku oziroma naslednje dopoldne, če se zmenek konča zelo pozno, je treba poslat vsaj en prijazen sms. Ni treba, da je osladen, dolg in da nekaj ekstra pesnite. Hej, kako si? Včeraj sem se imel lepo.
To je čisto dovolj.
Zdaj imam sicer že nekaj časa partnerja in se mi HB ni treba več ubadati z vami, he he. Moj tip je drugače res klada, kar se tiče komplimentov in sajenja rožic, ampak po prvem zmenku me je pa potem čez par ur poklical. Pa mu ni bilo treba nič nakladat, da se je lepo imel, da sem mu všeč ipd. Dovolj je bilo, da je poklical. Aja, spoznala sva se pa v edini vaški gostilni v našem zanikrnem kraju, pa še ta se zapira ob osmih zvečer (jap, tako bogu izza nogu smo), on je pa iz Ljubljane.
[/quote]
Se strinjam. Kot da je tako težko v enem ali dveh stavkih skupaj zbit par besed toliko, da človek ve, če je nekdo zanimam zanj. Ampak enim je očitno tudi to tako težko. Ali se pa grejo nekakšne igrice na foro, češ pustiti jo moram čakati ipd. Kar nekaj. To se mi zdi otročje.
O lepo, da sta se tako spoznala. Vidiš, tako kot sem zadnjič napisala. Ni nujno, da boš v večjem mestu lažje spoznal nekoga. Nekateri se najdejo tudi tako, v kakšni vasi.
[/quote]
Nisem pričakoval …karkoli….potem pričakuješ da je samska in je to zmenek. Ne vem kaj bi naj drugega bilo.
Ti sam sebe povoziš v treh stavkih!?
Lahko bi bil tudi klepet ob kavi z znancem iz zabave. Nekaj takega v tvojem svetu ne obstaja?
AL je zmenek al pa ni nič… phe
In ti si brez pričakovanj??! Poln si stereotipov, nekih predstav kako bi moralo biti in potem si ves razočaran, ker stvari ne moreš stlačit v svoj kalup.
Ni čudno da se te vsaka losa že po prvi kavi.
Al je cel svet čuden al si pa ti 😉
Zanalašč si brisal določene moje besede iz konteksta. Obstaja klepet ob kavi z znancem, vendar to so ljudje, ki jih poznam že dolgo časa in kjer je jasno, da nikoli ne bo kaj več, četudi je oseba nasprotnega spola. Če pa neko punco spoznam na novo in se v pogovoru ujameva ter jo povabim ven, potem pa je to zmenek. Pika. In če ona na zmenku ugotovi, da z njene strani to ni to, je njena dolžnost, da mi to pove. Če že tega ni sposobna v obraz, potem pa da vsaj dobim kasneje sms, kjer je jasno napisano koliko je ura. To se je že zgodilo in taki punci nisem nič zameril.
Nisem pričakoval …karkoli….potem pričakuješ da je samska in je to zmenek. Ne vem kaj bi naj drugega bilo.
Ti sam sebe povoziš v treh stavkih!?
Lahko bi bil tudi klepet ob kavi z znancem iz zabave. Nekaj takega v tvojem svetu ne obstaja?
AL je zmenek al pa ni nič… phe
In ti si brez pričakovanj??! Poln si stereotipov, nekih predstav kako bi moralo biti in potem si ves razočaran, ker stvari ne moreš stlačit v svoj kalup.
Ni čudno da se te vsaka losa že po prvi kavi.
Al je cel svet čuden al si pa ti 😉
[/quote]
Če se obnaša kot samska, če ima čas kot samska, če daje telefonsko novim znancem kot samska ženska, potem mislim, da tip upravičeno domneva, da je samska.
Razmišljaj obratno: tvoja ženska na sprehodu spozna moškega, z njim sproščeno poklepeta, ne pove, da je vezana, da mu telefonsko in gre naslednji dan z njim na kavo. Kdo je zdaj tukaj trapast?
Zanalašč si brisal določene moje besede iz konteksta. Obstaja klepet ob kavi z znancem, vendar to so ljudje, ki jih poznam že dolgo časa in kjer je jasno, da nikoli ne bo kaj več, četudi je oseba nasprotnega spola. Če pa neko punco spoznam na novo in se v pogovoru ujameva ter jo povabim ven, potem pa je to zmenek. Pika. In če ona na zmenku ugotovi, da z njene strani to ni to, je njena dolžnost, da mi to pove. Če že tega ni sposobna v obraz, potem pa da vsaj dobim kasneje sms, kjer je jasno napisano koliko je ura. To se je že zgodilo in taki punci nisem nič zameril.
[/quote]
Se strinjam s tem. Ne razumem, zakaj nekateri niso sposobni povedati v obraz, če se jim nekdo ne dopade. Raje ovinkarijo in pustijo človeka čakati v nevednosti. To najbolj sovražim.
Še vedno pravim, bolje prva “zamera” kot zadnja.
Na podeželju, kjer živim jaz se ljudje sploh ne družijo med seboj, kaj šele da bi imeli veselice. Sploh ne vem kdo okoli mene živi vse.
Jaz nimam nobene družbe intenzivnih kolegov, zato to ne vpliva na mene. Ta kolega, ki sem ga omenil je nekje tam v zadnjem rangu in imava le občasne stike. Kolegi s katerimi sem bolj blizu imajo tudi popolnoma nasprotno življenjsko izkušnjo (npr. eden ima punco že 10 let). Ko pa grem kam za več dni v tujino, pa grem sam brez poznanih ljudi. Ti bi mi bili zgolj v napoto.
[/quote]
Ti si en čudak, ki mu je bilo že vse povedano, ti pa še kr goniš svojo. Si pač malo poseben. Še vsak dec je babo našel, če je hotel, ti morš bit res poseben tip, da si tako goreče želiš babe, pa ti nič ne rata.
Povedano mi je bilo le od nekih forumskih provokatorjev, ki uživajo v neuspehu drugih. Ženske so povedale nekaj čisto drugega in če se bi potrudil bi to lahko prebral. Eno stvar pa imaš vseeno prav, da določeni pristopi, ki sem jih imel dosedaj niso primerni za iskanje resne zveze.
http://www.returnofkings.com/9932/the-15-magical-years-of-womanhood
http://www.returnofkings.com/16837/24-signs-shes-a-slut
http://www.returnofkings.com/23539/26-more-signs-shes-a-slut
http://www.returnofkings.com/70425/research-suggests-that-a-womans-body-incorporates-dna-from-the-semen-of-her-casual-sex-partners
(slovensko se temu reče telegonija)
Drugače pa v Brave Browser/Youtube:
– woman hit wall
– woman cock carousel
– briffault’s law
– hypergamy
[/quote]
Res se je brezveze dobit v takem lokalu, ker to ni zmenek, ampak srečanje dveh frendov.
Glede zadnje je pa tako..spoznala sta se na dogodku (službenem, dobrodelnem?), izmenjala cifri in se dobila – zate zmenek, zanjo morda le pijača? Tudi sama na kakem dogodku dam cifro, se dobim na pijači, da se dogovorimo za naslednjega in tega ne jemljem kot zmenek (pa sem samska).
Če sta se pa “dogovorila” za zmenek, pa bodi vesel, da si ob pravem času ugotovil, da ma fanta.
Se ti ne zdi to zavajanje, saj moški hitro sklepa, da želiš kaj več in da je to zmenek? Midva se nisva dogovorila za zmenek, saj punce ne povabiš na zmenek z besedo “zmenek”, to poveš le, če te vpraša ali gre za zmenek. Jaz sem jo le povabil na pijačo na štiri oči. Civilizacijska norma je, da je v tem primeru to zmenek. Edino če ti pove, da sta lahko le v prijateljskem rangu.
Če bi bile vse ženske take, potem tko do zmenka ne moreš priti drugače, kot da žensko ujagaš na spletnem portalu.
Se ti ne zdi to zavajanje, saj moški hitro sklepa, da želiš kaj več in da je to zmenek? Midva se nisva dogovorila za zmenek, saj punce ne povabiš na zmenek z besedo “zmenek”, to poveš le, če te vpraša ali gre za zmenek. Jaz sem jo le povabil na pijačo na štiri oči. Civilizacijska norma je, da je v tem primeru to zmenek. Edino če ti pove, da sta lahko le v prijateljskem rangu.
Če bi bile vse ženske take, potem tko do zmenka ne moreš priti drugače, kot da žensko ujagaš na spletnem portalu.
[/quote]
Zakaj bi blo zavajanje? Če jim je že v štartu jasno zakaj se dobimo..
Kako je blo pri vama, ti sam najbolje veš..če je vedela, da je ta pijača v bistvu zmenek, potem bodi vesel, da si takrat ugotovil kako je na stvari.
Ti si en čudak, ki mu je bilo že vse povedano, ti pa še kr goniš svojo. Si pač malo poseben. Še vsak dec je babo našel, če je hotel, ti morš bit res poseben tip, da si tako goreče želiš babe, pa ti nič ne rata.
[/quote]
Saj veš kako je..takim, ki na vsak način hočejo žensko navadno ne rata.
[/quote]
Ma ja…. ti si poln nekih stereotipov.
To kar tu pišeš so tvoje predstave o svetu in ženskah in kot sam ugotavljaš se zunanji svet in tvoje predstave o svetu ne skladajo najbolje.
Torej ali je cel svet bedast al si pa ti… izbiraj.
Drugače pa… bodi dec ne pa neka cvilibaba pa se bo kakšna našla tudi zate.
[/quote]
Civilizacijska norma…
Oprosti ampak ti nisi diht. Kakšna norma neki?
Prav imaš. Zakaj ti je pa potem dala cifro in pristala na zmenek, če sploh ni samska. Jaz tega tudi ne razumem. Samo da sem žal na malo drugačen način doživela razočaranje, ker mi nekdo ni povedal v obraz, da mu ni do mene (in je po možnosti zapleten s katero drugo). Tako kot si napisal… izguba časa in čustev za nekoga, ki jih ne ceni.
[/quote]
Verjamem, da si razočarana, ker ti ni povedal, ampak se ne sekiraj. Boš že spoznala fanta, ki se ne bo šel takih igric, do takrat pa uživaj 😉
Na vsak način ne in sploh ne vsake. Zato je še toliko težje, če veš kakšno žensko si želiš in s kakšno osebo bi lahko funkcioniral, ker je to težje spoznat. Kaj mi koristi npr. ženska, ki mi je všeč kot oseba in po videzu, če ima že otroka od prej, to pa se ne sklada z mojimi pogledi na svet in s tem ne morem živet?
Kaksni pa so tvojo pogledi na svet, ki izkljucujejo zenske z otrokom?
Konservativno-katoliški. To pomeni, da se mora vse začeti med fantom in punco nanovo, brez ostankov preteklosti in potem kasneje skupaj ustvarita družino. Menim, da si to zaslužim. Poleg tega izhajam iz take družine, kjer starša ne bi nikoli sprejela npr. partnerke z otrokom.
Forum je zaprt za komentiranje.