Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek zakaj je težko najti punco

zakaj je težko najti punco

Torej nek mamin sine, ki pričakuje žensko brez napak. Očitno so te tudi že lokalne ženske pogruntale. problem ni v ženskah, vsaj v tvojem primeru ne. Ne moreš jim zameriti, če s ejim ne mudi pod komando nekoga, ki pričakuje punco brez napak, za nameček pa se še preveč ozira na mnenje svojih staršev.

Na vsak način ne in sploh ne vsake. Zato je še toliko težje, če veš kakšno žensko si želiš in s kakšno osebo bi lahko funkcioniral, ker je to težje spoznat. Kaj mi koristi npr. ženska, ki mi je všeč kot oseba in po videzu, če ima že otroka od prej, to pa se ne sklada z mojimi pogledi na svet in s tem ne morem živet?
[/quote]

Ja izberi si tako, kot si jo želiš. Pa ne obremenjuj se z “iskanjem”..

NekdoX, že dalj časa te berem in vidim, da o ženskah nimaš pojma. Od kod ti ideja če dekle privoli v pijačo s fantom, je že kar neko nenapisano pravilo da gre za zmenek? Se ti sploh kdaj pogovarjaš s kom okoli tega, kaj in kako pri dekletih? Si kot moja mama; namesto da preveri dejstva in razmisli, če obstaja kakšna zanjo s tem za vse nas ugodnejša rešitev, kar na vrat na nos naredi nek zaključek v svoji zgrešeni kmečki pameti. Npr. ker živim v socialno ogroženi družini in sem bival v dijašekm domu, je ona kar rekla da je štipendija namenjena plačevanju dijaškega doma. Tako sem vsa leta s štipendijo si plačeval dijaški dom, namesto da se je pozanimala če obstaja kakšna druga možnost financiranja. Izkazalo se je da obstaja vendar prepozno, ko sem že zaključeval SŠ. Vso štipendijo bi lahko imel našparano… mah, bolje da ne pišem. Tako kot ona, tudi ti kar potegneš neke zaključke namesto da vržeš karte na mizo in daš dekletom jasno vedeti, da iščeš nekaj več. Čisto ženske poteze ubiraš, kot bi imel v telesu več estrogena kot testosterona. Ni čudno da si pri dekletih kronično neuspešen. Ženska pričakuje da bo on tisti, ki jo bo vodil. Da bo on tisti, ki bo nosil hlače. Tebi ravno ta moškost manjka. Kje je bil oče tekom odraščanja?

kako da ne?kako pecaš?

Nič ne pecam, čemu bi?

Čemu? joo kake bedarije sprašuješ 🙂
Ja, da bi si najdi eno, ki bi ti kuhala, prala, čistla 😛

Peter, še nekaj; v regionalnem 14-dnevniku so objavljene poroke z navedeni imeni, priimki ter kraji bivanja ženinov in nevest. On in ona sta ali iz istega kraja, ali pa sta se našla v krogu 30 km. Tebi pa v krogu 200 km ne uspe najti dekleta. V razmislek.

To pojasni zakaj si neprostovoljno samski. Ven ne hodiš, prijateljev nimaš… kako potem misliš najti dekle? No Pero, napiši nam.

Zakaj se vidva ne dobita na kavi in se pomenita na štiri oči? Drug drugega pod-je-bavata, a sta v istem šmornu. Oba Petra kronično samska in nesposobna obdržat dekle. Žalost na kvadrat.

To pojasni zakaj si neprostovoljno samski. Ven ne hodiš, prijateljev nimaš… kako potem misliš najti dekle? No Pero, napiši nam.
[/quote]

Najdo jo bo na onih hitrih zmenkih :))

https://www.facebook.com/leutar.net/videos/544260725937208/?hc_ref=ARTTTPjJXzjp8kQ7Pb5w6-03-Pl_r2LZSNf2lwVstg_W-tfYyMyBN2v6eZrOgm8Mgz8

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close