Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj je toliko žensk v Sloveniji lezbijk?

Zakaj je toliko žensk v Sloveniji lezbijk?

a mogoče kdo ve. Je krivo pomanjkanje moških.

LOl a ti si odrasel?

Pa še vedno misliš, da je homoseksualnost stvar izbire? Če nimajo jabolk, bom pa hruške?

Ja bogi no.

Odgovor na objavo uporabnika
daisycutter, 24.10.2024 ob 11:14

LOl a ti si odrasel?

Pa še vedno misliš, da je homoseksualnost stvar izbire? Če nimajo jabolk, bom pa hruške?

Ja bogi no.

Pravzaprav je v veliko primerih res tako. Aresti, internati, vojašnice, samostani… Moški niso izbirčni, vsaka luknja jim prav pride za odteščat. Pri  ženskam, ki postavljajo čustva na prvo mesto je malce drugače. Vendar je tudi pri njih,  kakor kdaj in kakor katera.

Pomanjkanje kvalitetne moske delovne sile 🙂

Moja bivša partnerka, s katero sem živel skupaj 8 let, je bila biseksualka že od svojih najstniških let. Sva v zvezi velikokrat imela spolne odnose s še kakšno žensko oz. v troje. In ja, niti malo ni težko najti biseksualko. Malo težje je najti lezbijko. Bivša ni skrivala pred nikomer, da je biseksualka. Če jo je katera kdaj iz heca vprašala kaj o spolnih odnosih z žensko, ji je še kar detajlno skoraj razlagala, da je jim je že malo nerodno bilo. No, na taki način si je tudi odprla vrata, da je potem lažje našla kakšno.

Drugače pa žensk je polno na voljo, samo pač nisi zanimiv, očitno.

Herman249, 24.10.2024 ob 09:54

a mogoče kdo ve. Je krivo pomanjkanje moških.

Vprašaj Vodeba

Mnogo je tega med nebom in zemljo …, 24.10.2024 ob 12:24

Pravzaprav je v veliko primerih res tako. Aresti, internati, vojašnice, samostani… Moški niso izbirčni, vsaka luknja jim prav pride za odteščat. Pri  ženskam, ki postavljajo čustva na prvo mesto je malce drugače. Vendar je tudi pri njih,  kakor kdaj in kakor katera.

Dejansko dvomim v to. Če nisi BI že v osnovi… ne gre. Seveda sklepam le po sebi in par bližnjih, s katerimi smo se pogovarjali o tem.

Ker vsi bulijo v kruceve telefone

Zato nas bodo arabci z kurci premagali

Hja, homo gen ne obstaja. In kaj č’mo zdej? Ni gen, ni izbira. Morda je pa le F64.9.

A bejž no.

In tretja možnost – za uničevalce marjetic je lahko tudi “A bejž no!”.

daisycutter, 24.10.2024 ob 13:38

A bejž no.

Citirala @mnogo je tega med nebom….

pa ne prime. Lej ni tako. Ne izbiraš, mogoče  kdaj probaš če si bolj ekstremne sorte, ampak jaz se recimo ne morem prepričati, da bi me ženske spolno privlačile. SPLOH. Pa nisem ne zadrta, ne zavrta, enostavno mi ni.

itak da ne izbiraš.. že misel da bi jo ženski lizala je nagravžna.. medtem da bi ga pa v usta vzela dragemu pa lepa. Tako da-ne izbiraš, si kar si. jaz sem še demiseksualka, ma ni varjante da bi šla z enmu, kjer niso čustva obojestranska.

To ni nič drugega kot bolezenska perverzija. Isto kot pederaštvo. Oboje ni spolnost, ampak je zloraba spolnosti.

daisycutter, 24.10.2024 ob 13:42

Citirala @mnogo je tega med nebom….

pa ne prime. Lej ni tako. Ne izbiraš, mogoče  kdaj probaš če si bolj ekstremne sorte, ampak jaz se recimo ne morem prepričati, da bi me ženske spolno privlačile. SPLOH. Pa nisem ne zadrta, ne zavrta, enostavno mi ni.

Točno tako – velja tudi zame in za moj spol.

Ni pomanjkanje moških. Vendar pomanjkanje kvalitetnih moških. Ne znajo sexat. Se 3 s in konec, pol je pa bolje biti lezbijka. Pomanjkanje socialnih veščin. Tip še kave ti ne skuha. Dejte fantje prebrat, knjigo Popolni ljubimec.

Si se kdaj malo po moških v sloveniji ozrl 🙂

Prej bi rekla, da je v Sloveniji veliko moškinj…žensk z neženstvenim značajem. Koliko je od teh lezbijk, pa ne vem. Prav tako je veliko nemožatih moških.

Tako je narava sama poskrbela, da se ne bi razmnoževale z južnjaki in migranti.

Lezbijk ni nič več in nič manj, kot jih je bilo vedno. Samo na srečo se jim ni treba več skrivati.

New Report

Close