Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj je umrl dr. Franc Planinšek?

Zakaj je umrl dr. Franc Planinšek?

Berem njegove intervjuje in mi deluje, da je bil zelo zabaven. Sam hočem postat plastični kirurg, če mi uspe nardit ta faks. Žal mi je, da ga nikoli ne bom mogel spoznat. In potem se mi seveda pojavi vprašanje, zakaj je preminil?

Virus HIV. Podobno kot Drnovšek.

A ni zdaj tako , da se zaradi HIV ne umira več ? Da okužba pomeni kronično bolezen, za katero so zdravila in se jo drżi pod kontrolo.

Je tako. Samo nekateri so ostali v 80-ih.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Kakšen hiv…Drnovšek je imel raka.

Sta bila homoseksualca?

Bil je zanimiv clovek . umrl je zaradi redke avtoimune bolezni.

ja, ampak katere? avtoimunih je veliko.

Te firbec matra, kaj? Vsega pa javnosti ni treba vedeti. Ni imel statusa javne osebnosti, pa tudi za te ni potrebno navajati podrobnosti v primeru smrti.
Sploh pa karkoli je bil, zaradi česarkoli že je umrl, to ne zmanjša njegovih dosežkov pri k rekonstrukcijski, plastični in estetski kirurgiji.

Za tvoje bolezni naj ti bo mar.

je samo >>uradno

Te firbec matra, kaj? Vsega pa javnosti ni treba vedeti. Ni imel statusa javne osebnosti, pa tudi za te ni potrebno navajati podrobnosti v primeru smrti.
Sploh pa karkoli je bil, zaradi česarkoli že je umrl, to ne zmanjša njegovih dosežkov pri k rekonstrukcijski, plastični in estetski kirurgiji.
[/quote]

Žlehtnoba žleht. Ni folk vreden, da bi vedel, samo tisti nekaj več, da lahko manipulirajo z vsemi in vsakomur.

VEČNO BOSTE HLAPCI, POHLEPNI IN SEBIČNI, pa še žleht in neumni.

Preveč žlehtnobe, kot bi bila država magnet za pokvarjene in žleht ljudi.

Mislim, po tem kar je bilo informacij na voljo, je imel verjetno progresivno nevrološko bolezen – glede na časovni okvir, bi bil ALS verjeten. In kolikor sem ga sicer malo uspela spoznati, ni bil človek, ki bi mučno hiral do žalostnega konca. ALS je lahko genetsko pogojen z raznimi zunanjimi sprožilci, virusi, toksini…zato sama na botox gledam z nekoliko zadržki…

za oba sem slišala govorice…vendar roke v ogenj ne dam….

Večina ljudi z okužbo HIV zboli za rakom, lahko tudi pljučnicami itd…bolezni najdejo oslabljen imunski sistem.
Kar seveda ne pomeni, da imajo vsi HIV. Dr. Planinšek je imel najprej motorične težave in je zato močno padel in potem nekaj časa hodil z berglo. Ne vem, če je to tipično za HIV.

Francija je kap, potem je bil gibalno precej oviran, na koncu si je sodil sam in ga popolnoma razumem. On je bil perfekcionist, ni bil zadovoljen s povprečjem in ni hotel biti povprečje.

Jaz mislim, da ti kirurgi in ostali, ki nonstop sodelujejo pri operacijah vdihnejo zelo veliko plina, ki se uporablja za anestezijo in imajo od tega probleme in bi raziskovala v tej smeri…

Zato pa nosečnicam prepovejo delo pri operacijah od določenega meseca nosečnosti naprej, ker lahko to vpliva na plod.

No ja, glede na datum njegove smrti antivaxerji niso mogli vskočiti z vseprisotno “resnico o cepivih”.

New Report

Close