Zakaj je umrla Foxyca?
Čist vedno ampak res vedno se najdejo drekatorji, ki popoprajo celo zadevo!!!
Ja, zanima nas!!! Zakaj??.Zato ker je bila javna oseba in pika!. Tudi mene zanima, da veš!
Kok ste eni dosadni …kot da vas pa ne zanima. Ja, pa ja, de!! Samo fini se delate!
Mrš dol s foruma, kva pa potem berete komentarje o MAJI??!
Sprašujete za vzrok smrti, ker se bojite, da bi vas doletela enaka usoda, oz. da niste ogroženi s tem vzrokom. Drugi pa takoj napišejo covid cepivo in si oddahnejo, da se niso cepili.
Ne vem pa zakaj je potrebno vsak dan pisati kdo je umrl po celem svetu, ko večino sploh ne poznamo (npr. pri 95 letih…). A res ni drugih novic?
stara forumašica, 11.11.2024 ob 13:50
Si nanjo prejšnji mesec kaj pomislila, si se je spomnila?
Nisi?
In zakaj naj bi bilo pomembno pa zdaj?
Pa ti si druga Barca, forumašica! Kakšna logika pa je to, da bi se morala prejšnji mesec spomniti nanjo zato, da bi lahko bila danes presenečena, ko je umrla?! A se slišiš, če prebereš za sabo?
adopo099, 11.11.2024 ob 13:56
Čist vedno ampak res vedno se najdejo drekatorji, ki popoprajo celo zadevo!!!
Ja, zanima nas!!! Zakaj??.Zato ker je bila javna oseba in pika!. Tudi mene zanima, da veš!
Kok ste eni dosadni …kot da vas pa ne zanima. Ja, pa ja, de!! Samo fini se delate!
Mrš dol s foruma, kva pa potem berete komentarje o MAJI??!
Javna oseba?
Ker je pred 20 leti nastopala v skupini in se potem umaknila v privat življenje?
a že spet?, 11.11.2024 ob 13:59
Pa ti si druga Barca, forumašica! Kakšna logika pa je to, da bi se morala prejšnji mesec spomniti nanjo zato, da bi lahko bila danes presenečena, ko je umrla?! A se slišiš, če prebereš za sabo?
ne gre za presenečenje, ampak za to, da te 20 let ni zanimalo kaj se z njo dogaja, zdaj pa tak interes. in če ne bi za čisto vsakega ki umre, brali v časopisih, bi tudi naslednjih 20 let komot živela brez vedenja, da je dotična preminila. In nič ji ne bi manjkalo.
Ni napisano, 11.11.2024 ob 14:03
Če ni napisan vzrok, gre za samomor. Nekje sem brala, da v takrm primeru ne navedejo vzroka. Baje zato, da se za to ne odloči še kdo drug, v stilu oboževalec, če gre za smrt znane osebe (primer posnemanja svojega idola). Vendar je tako, da tega ne omenijo tudi če ne gre za znano osebo.
Ne, ne omenjajo, če gre za samomor. Šele ko oz. če dobijo od sorodnikov dovoljenje za tako objavo.
zakaj niso napisali, 11.11.2024 ob 13:50
S tem, ko ne napišejo, zakaj je nekdo umrl, samo odprejo vprašanja. Če bi napisali tragično, ali po bolezni, ali nenadoma, vprašanj sploh ne bi bilo.
Kadar nič ne napišejo. pa sprožijo plaz vprašanj in prvo vprašanje je: ali je bil samomor?
Seveda bi bila vprašanja. Če bi napisali po bolezni, bi vsi teoretiki zarot spraševali, ali je bila cepljena. Če bi napisali tragično, naprimer prometna nesreča, bi vsi teoretiki zarot spraševali, ali je bila cepljena in jo je kap za volanom. Če bi napisali, da jo je kap, bi teoretiki zarot spraševali…..no, ne bi spraševali. V tem primeru bi kar avtomatsko veljala za cepljeno. Če bi jo napadel medved v gozdu, bi spraševali, če je bila cepljena. In če bi jo nekdo ustrelil, bi spet spraševali, če je bila cepljena.
Ni res, 11.11.2024 ob 14:07
Seveda bi bila vprašanja. Če bi napisali po bolezni, bi vsi teoretiki zarot spraševali, ali je bila cepljena. Če bi napisali tragično, naprimer prometna nesreča, bi vsi teoretiki zarot spraševali, ali je bila cepljena in jo je kap za volanom. Če bi napisali, da jo je kap, bi teoretiki zarot spraševali…..no, ne bi spraševali. V tem primeru bi kar avtomatsko veljala za cepljeno. Če bi jo napadel medved v gozdu, bi spraševali, če je bila cepljena. In če bi jo nekdo ustrelil, bi spet spraševali, če je bila cepljena.
Kaj pa je s tabo narobe?
Si cepljena?
Ojojoj, 11.11.2024 ob 14:38
Evo, mene tud zanima.. Cisto normalno in v cloveski naravi je to. Ce jo je recimo kap, si mislim, ojoj, mojih let in me zaskrbi za zdravje.. Ce je imela raka, isto.. Ce je samomor, ok, tu se imam nekaj individualnega vpliva..
JA tudi mene zelo zanima iz ravno teh razlogv! Ne zanima me ko umre nekdo star 85 let.
Ko pa umre nekdo v teh letih, me seveda zelo zanima!
Morda je tudi zadaj vprašanje, če se lahko to zgodi komu mojih, meni…dejansko, če je samomor, lahko delujem tako, da to poskusim vsaj pri bližnjih preprečiti. Ni pa zagotovila, seveda ne!
Isto, 11.11.2024 ob 14:46
JA tudi mene zelo zanima iz ravno teh razlogv! Ne zanima me ko umre nekdo star 85 let.
Ko pa umre nekdo v teh letih, me seveda zelo zanima!
Morda je tudi zadaj vprašanje, če se lahko to zgodi komu mojih, meni…dejansko, če je samomor, lahko delujem tako, da to poskusim vsaj pri bližnjih preprečiti. Ni pa zagotovila, seveda ne!
@isto
Zelo čudno razmišljaš.
A misliš, da stari ljudje ne delajo samomorov? Pa še kako jih. Veliko starih ljudi naredi samomor, jaz sem poznala neko zelo gospo, ki ga je naredila. Razlog? Osamljenost. Nikogar več ni imela, zadnja leta je samo še na Žale hodila “na obisk” k prijateljem in sorodnikom.
Te ženske, ki je nastopala pri Foxicah sploh nisi poznala, 20 let nisi niti vedela zanjo. Je čisto vseeno, ali je zbolela ali je bila nesreča ali pa samomor. V nobenem primeru njena smrt ne vpliva na nikogar, razen na njene sorodnike in prijatelje.
Pa še nekaj. Novica o smrti te ženske se je razširila zaradi objave Žagarjeve. Če ne bi bilo objave, nihče ne bi sploh vedel, da je umrla. Ker pa se je to zgodilo čez vikend (objava na FB, ne nujno smrt), pa so mediji to “novico” pograbili kot shiran pes kost in zato smo jo morali gledati na vseh portalih.