Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj je umrla Foxyca?

Zakaj je umrla Foxyca?

Odgovor na objavo uporabnika
Stara forumašica, 11.11.2024 ob 16:47

Ker vidim,.da ne bo citirali, namenjeno predvsem

Vedno

11.11.2024 ob 15:57 zadnji odgovor 11.11.2024 ob 16:29

Odgovor na objavo uporabnika

robi9, 11.11.2024 ob 15:48

Ker mladi kar tako doživljajo srčne zastoje in umirajo. Menda so krive podnebne spremembe , so enkrat nabluzili fašistični mediji in pop greznica.

In budale retardirane seveda verjamete,, oziroma pomagate širiti debilnost.

Srčni zastoj je lahko tudi posledica prebolenega covida. Ne vem kaj ima to veze z nekom ki je naredil samomor.

Srčni zastoji pri mladih so bili tudi včasih, še v časih, preden smo sploh kaj slišali o koroni.

smo pa pred korono že slišali o kakšnih poživilih, dopingu, drogah….

Torej, da se nehate kregati:

Ni bil samomor

Ni bil covid

Nima veze s cepljenjem

Bila je bolezen

Zdaj pa res dajte mir

Jaz pa mislim, če si medijska oseba in če povsod objavljaš medijsko sporočilo za javnost o smrti, potem je fajn, da se vsaj pove osnovno vzrok smrti. Konec koncev ni to neka zelo intimna zadeva. Moja mati je bila medijska osebnost in če bom doživel da bo nekega dne odšla, me ne bo motilo da bo na 24kur pisalo, da je umrla zaradi bolezni ali zaradi osebne stiske ali ker jo bi povozu vlak. Se pa zavedam, da svojci verjetno občutijo sramoto, če je razlog samomor ali droga. Razumem, da je neprijetno. Pač ne dajo v javnost tega podatka. Jih razumem in tudi njihovo željo. Ampak, da se pa ljudje sprašujejo kaj je bilo z javno osebnostjo mislim da ni nič slabega. Zgražanje nad zanimanjem se mi zdi bolj neprimerno. Pač poveš al pa ne.

“če povsod objavljaš medijsko sporočilo za javnost o smrti” – kdo objavlja? družina sigurno ne. Mediji pač nekaj pišejo in drugi povzemajo kar drugi napišejo.

“me ne bo motilo” – tebe ne, očitno pa to družino moti. Ne pričakujmo, se bo vsak obnašal, tako kot bi se mi. Vsak ima svoj način delovanja, življenja, žalovanja.

“ljudje sprašujejo” – ljudje vedno sprašujejo in želijo sočne podrobnosti. Če družina tega ni povedala, očitno tega ne želi in prav je, da se to spoštuje. Da, to je intimna zadeva, sploh, ker Maja že leta in leta ni bila več medijska oseba, ampak je živela svoje življenje stran od medijev.

New Report

Close