Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj kr takoj kurba/kurbir

Zakaj kr takoj kurba/kurbir

Ce se moski oz.ženska zaljubi v drugega…je moralo nekaj bit narobe v zakonu????

Zakaj avtomatsko vse mečete pod opazko kurba…kurbir?

Ok izjema če jih je več …kot hobi.

Če pa pridejo čustva… a ni to posledica slabega zakona? Kriv samo dotičen?

Ne dojemaš!

“Čustva” imajo samo babe in so drugo ime za nerganje, teženje, visenje na descu, nesamostojnost, brezperspektivnost v lajfu, željo po gospodinjenju brez ambicij, opravljanje drugih in stalno drmanje o “čustveni povezanosti”!

V mladosti me je navdal strah pred takšno obsodbo, ki sem jo opazil med ženskim spolom in temu primerno sem se izogibal možnostim, da me kdo s tem obložil. In vidim, da je gorenjski pregovor: “Cagav fant še ni pr’ dečv’ spal”, zelo resničen. Ob eni priliki sem se izogibal nevšečnosti, naredil ovinek in nasilnežu povedal, da grem čez ‘kurvo’. Sodnik me je oglobil zaradi tega izraza, kar zame pomeni ovinek. Tudi takšni so sodniki.

Odgovor na objavo uporabnika
Mirty8, 05.11.2024 ob 18:44

Ce se moski oz.ženska zaljubi v drugega…je moralo nekaj bit narobe v zakonu????

Zakaj avtomatsko vse mečete pod opazko kurba…kurbir?

Ok izjema če jih je več …kot hobi.

Če pa pridejo čustva… a ni to posledica slabega zakona? Kriv samo dotičen?

S takim razmišljanjem ljudje pokažejo le, kaj jim je prva misel, ker znajo soditi le po sebi.
Prevare in skoki čez plot res niso nekaj pohvalnega, kljub temu pa ni potrebe po označevanju s kurbami/kurbirji. Pogosto zadaj tiči pomanjkanje samozavesti in samokritike. Je pa lažje obtoževati druge, kakor iskati lastne primanjkljaje.

monovka, 05.11.2024 ob 21:21

S takim razmišljanjem ljudje pokažejo le, kaj jim je prva misel, ker znajo soditi le po sebi.
Prevare in skoki čez plot res niso nekaj pohvalnega, kljub temu pa ni potrebe po označevanju s kurbami/kurbirji. Pogosto zadaj tiči pomanjkanje samozavesti in samokritike. Je pa lažje obtoževati druge, kakor iskati lastne primanjkljaje.

Monovka se opravičuješ?

Propadel zakon po dveh letih, upss še boljše po enem letu se ločuješ.

Lažje je obsojati kot razumeti. Zato ljudje najprej obsojajo. Redki se trudijo sočloveka poslušati, slišati, razumeti. Sočustvovanje je pa itak faza do katere le redki pridejo. Ljudje pa živijo svoja življenja kakor jim paše in prav je, da imamo to svobodo izbire, četudi za koga napačne.

Jaz pa temu pravim takole, ko se ti v nekoga že zaljubljaš že varaš-to pomeni, da je v tvojem zakonu nekaj zelo narobe.

in prepozno za reševanje le-tega. SEVEDA SI KURBA ALI ON KURBIR, LOGIČNO.

Najbolj patetične ste tiste prasičke, ki več let varate može, potem pa so oni vsega krivi, pa v joku moledujete naj vam oprostijo.

Patetične skurbane kurbe.

Nika666, 05.11.2024 ob 21:26

Monovka se opravičuješ?

Propadel zakon po dveh letih, upss še boljše po enem letu se ločuješ.

???

Gornje mnenje nima nobene zveze z mojim zasebnim življenjem.
Če te bi to zanimalo – izvoli, vprašaj, kaj točno bi rada izvedela.

New Report

Close